• Ѕиден часовник Industrial

  Ѕиден часовник Industrial 6683Б

  Кружен ѕиден часовник со големи сребрени бројки и стрелки.

  Уникатен индустриски дизајн кој одлично се вклопува во секој ентериер.

   

  Димензии:

  Дијаметар: 50.8cm
  Дебелина: 5.3cm

 • Ѕиден часовник Forest

  Ѕиден часовник Forest 2022-117

  Ѕиден часовник со уникатна гравура, изработен од пресувана дрвена легура.

  Часовникот работи на една батерија од 1.5V АА.


  Димензии: 23 x 23cm

 • Ѕиден часовник EDGE

  Ѕиден часовник EDGE 1203-С

  Модерен ѕиден часовник со живописен дизајн.

   

  Димензии:

  Дијаметар Ø 30см
  Дебелина 5см

 • Ѕиден Часовник - DIY Cat

  Кодови за нарачка: 
  Црн часовник: Ѕиден Часовник - DIY Black Cat - 2018-31
  Златен часовник: Ѕиден Часовник - DIY Gold Cat - 2018-31
  Сребрен часовник: Ѕиден Часовник - DIY Silver Cat - 2018-31

  Прекрасен 3Д црн часовник со кој импресивно ќе го пополните ѕидот. Инаку онака како што е прикажан на фотографиите димензиите на часовникот се 40 x 60 см. А по желба и во зависност од просторот надворешните декоративни пеперутки може да ги оддалечите од центарот..
  Приспособлив, елегантен и со стил. Идеален за дневната соба, канцеларијата, чекалната, ходникот, итн..
  Произвводот е произведен со ултра прецизно ласерско сечење, а изработен од сјаен акрил.
  Часовникот многу лесно може да го инсталирате сами и местењето ќе ви претставува прекрасна креативна гимнастика.
   
  Производот работи на 1 обична АА батерија од 1.5v која не е вклучена во сетот. (За оптимална долготрајна употреба се препорачува употреба на алкални батерии.)

 • Ѕиден Часовник Black&Silver 40.6cm

  Код за нарачка: Ѕиден Часовник Black&Silver 40.6cm - 6681Б

  Ѕиден часовник со големи сребрени бројки и стрелки.
  Изработен од квалитетна ABS пластика и работи на 1 АА батерија од 1.5V.
  Часовникот е во кружна форма, составен е од два кружни обрачи со различна димензија, помеѓу кои се наоѓаат и бројките. А во средината се наоѓаат и 3 зубчаници кои се всушност имитација и на кои се прикачени стрелките за покажување на времето.
  Уникатен дизајн кој одлично се вклопува во секое уредување.
   
  Димензии: 
  Дијаметар: 40.6cm
  Дебелина: 3.5cm

 • Ѕиден Часовник CAFE DE LA TOUR 30cm

  Код за нарачка: Ѕиден Часовник CAFE DE LA TOUR 30cm - 6014Р51

  Прекрасен ѕиден часовник во форма на круг со уникатен дезен во ретро стил.
  Совршено се вклопува во секој домашен амбиент.
   
  Димензија: 30 cm

 • Ѕиден Часовник Black&Gold 40.6cm

  Код за нарачка: Ѕиден Часовник Black&Gold 40.6cm - 6681А

  Ѕиден часовник со големи златни бројки и стрелки.
  Изработен од квалитетна ABS пластика и работи на 1 АА батерија од 1.5V.
  Часовникот е во кружна форма, составен е од два кружни обрачи со различна димензија, помеѓу кои се наоѓаат и бројките. А во средината се наоѓаат и 3 зубчаници кои се всушност имитација и на кои се прикачени стрелките за покажување на времето.
  Уникатен дизајн кој одлично се вклопува во секое уредување.
   
  Димензии: 
  Дијаметар: 40.6cm
  Дебелина: 3.5cm

 • Ѕиден Часовник - DIY Silver Butterflies

  Код за нарачка: Ѕиден Часовник - DIY Silver Butterflies - 2018-24-сребрен

  Прекрасен 3Д рефлективен часовник со кој импресивно ќе го пополните ѕидот. Кој во зависност од просторот може да го поставите со дијаметар по желба. Инаку онака како што е прикажан на фотографиите димензиите на часовникот се 40 x 60 см. А по желба и во зависност од просторот надворешните пеперутки и цветови може да ги оддалечите од центарот..
  Приспособлив, елегантен и со стил. Идеален за дневната соба, канцеларијата, чекалната, ходникот, итн..
  Произвводот е произведен со ултра прецизно ласерско сечење, а изработен од сјаен акрил.
  Часовникот многу лесно може да го инсталирате сами и местењето ќе ви претставува прекрасна креативна гимнастика.
  Производот работи на 1 обична АА батерија од 1.5v која не е вклучена во сетот. (За оптимална долготрајна употреба се препорачува употреба на алкални батерии.)

 • Ѕиден Часовник - DIY Silver Squares

  Код за нарачка: Ѕиден Часовник - DIY Silver Squares - 2018-17

  Прекрасен 3Д сребрен часовник со кој импресивно ќе го пополните ѕидот. Кој во зависност од просторот може да го поставите со дијаметар по желба. Инаку онака како што е прикажан на фотографиите димензиите на часовникот се 45 x 55 см. А по желба и во зависност од просторот надворешните квадрати може да ги оддалечите од центарот..
  Приспособлив, елегантен и со стил. Идеален за дневната соба, канцеларијата, чекалната, ходникот, итн..
  Произвводот е произведен со ултра прецизно ласерско сечење, а изработен од сјаен акрил.
  Часовникот многу лесно може да го инсталирате сами и местењето ќе ви претставува прекрасна креативна гимнастика.
  Сетот се состои од вкупно 19 парчиња.
  Производот работи на 1 обична АА батерија од 1.5v која не е вклучена во сетот. (За оптимална долготрајна употреба се препорачува употреба на алкални батерии.)

 • Ѕиден Часовник - DIY Golden Squares

  Код за нарачка: Ѕиден Часовник - DIY Golden Squares - 2018-18

  Прекрасен 3Д златен часовник со кој импресивно ќе го пополните ѕидот. Кој во зависност од просторот може да го поставите со дијаметар по желба. Инаку онака како што е прикажан на фотографиите димензиите на часовникот се 45 x 55 см. А по желба и во зависност од просторот надворешните квадрати може да ги оддалечите од центарот..
  Приспособлив, елегантен и со стил. Идеален за дневната соба, канцеларијата, чекалната, ходникот, итн..
  Произвводот е произведен со ултра прецизно ласерско сечење, а изработен од сјаен акрил во комбинација со ЕВА пена (етилен винил ацетат)
  Часовникот многу лесно може да го инсталирате сами и местењето ќе ви претставува прекрасна креативна гимнастика.
  Сетот се состои од вкупно 19 парчиња.
  Производот работи на 1 обична АА батерија од 1.5v која не е вклучена во сетот. (За оптимална долготрајна употреба се препорачува употреба на алкални батерии.)

 • Ѕиден часовник WOOD 25cm кафеав

  Код за нарачка: Ѕиден часовник WOOD 25cm кафеав - 3036-с-кафени-бројки

  Модерен ѕиден часовник со елегантен дизајн.
  Димензии:
  Дијаметар Ø 25см,
  Дебелина ↑ 5см
   
  Производот доаѓа во прикладно трговско пакување, идеално за подарок.

 • Ѕиден часовник WOOD 25cm крем

  Код за нарачка: Ѕиден часовник WOOD 25cm крем - 3036-с-крем-позадина

  Модерен ѕиден часовник со елегантен дизајн.
  Димензии:
  Дијаметар Ø 25см,
  Дебелина ↑ 5см
   
  Производот доаѓа во прикладно трговско пакување, идеално за подарок.

 • Рамка За Повеќе Слики

  Код за нарачка: Рамка За Повеќе Слики - 8180-2

  Изработена од високо квалитетна ABS  пластика која совршено имитира дрво, и метална решетка на која се прикачуваат слики.
  Сликите се пркачуваат со сепцијални мали штипки кои не ги оштетуваат сликите.
  Рамката претставува креативен фото албум што сакате да биде прикачен на ѕидот во вашиот дом, канцеларија и било каде на друго место.
   
  Димензии: 40 x 30cm

 • Глава на елен

  Код за нарачка: Глава на елен - МU GNE00178045

  Димензии: 80x45
  Дебелина: 1мм лим

 • Семејство

  Код за нарачка:  Семејство -  MU SEM00188043

  Димензии:
  80x43 cm
  Материјал: метал
  Дебелина: 1мм

 • Дрво на животот

  Код за нарачка: Дрво на животот - MU DNZ001946

  Димензија: 46 cm
  Дебелина: 1мм лим
  3D Декорација


 • Зебра

  Код за нарачка: Зебра - MU ZEB0026

  Димензии: 50x50
  Материјали: метал
  Дебелина: 1мм


 • Мачка

  Код за нарачка: Мачка - MU MAC0024

  Димензии: 80x50
  Материјали: метал 
  Дебелина: 1мм лим

 • Џокер

  Код за нарачка:  Џокер - MU DZO00315060

  Димензии: 50 x 60 cm 
  Дебелина: 1,5мм лим • Myзички Sид

  Код за нарачка: Myзички Sид - MU MUZ0025

  Димензии: 100x53
  Дебелина: 1мм лим
  Материјал- метал