• ТВ комода МОСКВА
  ТВ комодата МОСКВА е инспирирана од јасните линии и периодот на чист брутализам во Московската архитектура. Моќниот и робустен дизајн во комбинација со минималистичкиот пристап на дизајнерите на Монако мебел ја праваат оваа ТВ комода незаменлив дел за сечиј дом.

  Димензии:
       Должина: 120cm
       Висина: 40cm
       Ширина: 33cm 
  Материјали:
       Корпус: Оплеменета иверица 16мм - бела
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Тв комода Колорито
  Ретко кога спојот на повеќе од две бои во едно парче мебел може да изгледа добро, но во случајот на ТВ комодата Колорито дизајнерите на Монако мебел успеаја да создадат едно безвременско парче мебел кое со својот уникатен дизајн ќе создаде едно посебно чувство на топлина и модерен изглед на Вашиот дом.
  Димензии:
       Должина: 170cm
       Висина: 50cm
       Ширина: 35cm 
  Материјал: Оплеменета иверица 16мм
  Бои на иверица: Антрацит, сонома и бела
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Тв комода БАРСЕЛОНА
     Дизајнерите на Монако мебел инспирирани од енергијата и уникатниот стил на градот на Антонио Гауди, Ви ја претставува новата ТВ комода БАРСЕЛОНА.
     Оваа ТВ комода со својот елегантен, а сепак динамичен дизајн ќе го претвори Вашиот дом во едно посебно место и ќе го издигне на едно повисоко ниво.

  Димензии:
       Должина: 160cm
       Висина: 45cm
       Ширина: 35cm 
  Материјали:
       Корпус: Оплеменета иверица 16мм - орев
       Врата: Фарбан медијапан - soft white
       Пластични ногарки
       Црн лесонит
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Тв комода IL BELO TV3
     ТВ комодата IL BELO со својот моќен, но сепак елегантен дизајн ќе Ве издвои од останатите. Користењето на антрацит и светол орев при изработка на овој дизајн ја прават оваа комода посакувано парче дури и за оние со најистенчен вкус.
  Дизајнот на оваа комода е инспириран од минималистичкиот стил на нордиските култури, а изработен во стилот на врвните италијански дизајнери кои заедно со германските колеги го прават спојот на индустриското и минималистичкото едно посебно доживување.
  Димензии на ТВ комода:
       Должина: 160cm
       Висина: 40cm
       Ширина: 40cm 
  Материјал: Оплеменета иверица 16mm, антрацит-164 и светол орев-К003
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20минути по елемент.
  Потребен Алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Тв комода ТОКИО Luxe
     ТВ комодата Токио Luxe е плод на јапонскиот минимализам, доведен до перфекција од страна на скандинавската дизајнерска школа.
     Чистите линии во комбинација со боите кои се користени во дизајнот и изработката на ова парче мебел ја отсликуваат неговата елеганција и софистицираност, а истовремено го поттикнуваат чувството на топлина во домот. 
     Уникатниот дизајн лесно ќе се вклопи во сечиј дом, а целосното искористување на просторот допринесува на неговата употребна и естетска вредност.

  Димензии на ТВ комода:
       Должина: 160cm
       Висина: 40cm
       Ширина: 34,4cm 
  Димензии на полици:
       Должина: 60cm
       Висина: 15cm
       Ширина: 17cm 
  Материјал: Оплеменета Иверица 16mm Антрацит и Сонома
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути по елемент.
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
   
 • Тв комода БЕРЛИН

  Германскиот перфекционизам и посветеност на модерниот дизајн преточен во новата ТВ комода БЕРЛИН на Монако мебел. 


  Димензии на ТВ комода:
       Должина: 161,6cm
       Висина: 42cm
       Ширина: 35cm 
  Димензии на полици:
       Должина на полица 1: 60cm
       Должина на полица 2: 40cm
       Висина: 15cm
  Материјал: Оплеменета иверица 16mm бела и кафена
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути по елемент.
  Потребен aлат за склопување: чекан и шрафцигер (крстач)
  Македонско производство
 • Тв комода ОСЛО

  Чистите линии и елегантниот дизајн, специфичен за скандинавските држави кој совршено ќе се вклопи во било кој ентериер е како пресликан во ТВ комодата ОСЛО на Монако мебел.


  Димензии на ТВ комода:
       Должина: 160cm
       Висина: 40cm
       Ширина: 35cm 
  Димензии на полици:
       Должина на полица 1: 60cm
       Должина на полица 2: 40cm
       Висина: 15cm
  Материјал: Оплеменета иверица 16mm бела и кафена
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути
  Потребен aлат за склопување: чекан и шрафцигер (крстач)
  Македонско производство
 • ТВ Комода ИЛИНА В3
   По идеја на врвните германски дизајнери, ТВ комодата Илина Б3 на секој простор во домот му дава дополнителна функционалност, но и целосно нов стил.
   Изработена од 16-милиметарска оплеменета иверица, оваа комода инспирирана од „Bauhaus“ дизајнот се вклопува во просторот без истиот да биде визуелно оптоварен.
   Моделот Б3 дополнително е збогатен со сонома боја вратичка на фиока, која овозможува лесна организација на секакви предмети, а техниката на изработка дополнително го истакнува карактерот на ова парче мебел.

  Димензии: 120 x 45cm (детален приказ на фотографија)
  Ногарки: висококвалитетна пластика(индрустриско ниво на цврстина)  
  Корпус: оплеменета иверица 16mm - бела и сонома
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути по елемент.
  Потребен алат за склопување: чекан и шрафцигер (крстач)
  Македонско производство
 • ТВ комода ТОКИО
   ТВ комодата Токио е плод на јапонскиот минимализам, доведен до перфекција од страна на скандинавската дизајнерска школа.
   Чистите линии во дизајнот и доминантната бела боја која е надополнета со детали на сонома дезен ја отсликуваат неговата чистина, елеганција и софистицираност, а истовремено го поттикнуваат чувството на топлина во домот. 
   Уникатниот дизајн лесно ќе се вклопи во сечиј дом, а целосното искористување на просторот допринесува на неговата употребна и естетска вредност.

  Димензии на ТВ комода:
       Должина: 160cm
       Висина: 40cm
       Ширина: 34,4cm 
  Димензии на полици:
       Должина: 60cm
       Висина: 15cm
       Ширина: 17cm 
  Материјал: Оплеменета иверица 16mm - бела и сонома
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути по елемент.
  Потребен aлат за склопување: чекан и шрафцигер (крстач)
  Македонско производство
 • МОДУЛАРНА ТВ КОМОДА МИЛАНО
     Модуларната ТВ комода Милано е во стилот на минималистичкиот дизајн на скандинавските дизајнери, а под влијание на јапонските мајстори за искористување на просторот.
     Инспирирана од модерниот стил на врвните мајстори од Buhaus школата, оваа ТВ комода одлично ќе се вклопи во Вашиот дом, а нејзината модуларност и овозможува да биде компактна или истата да се рашири во согласност со Вашите потреби.

  Димензии на ТВ комода: од 92x40x30cm до 150x40x30цм (детален приказ на слика)
  Корпус: Оплеменета Иверица 16mm - бела и кафена
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен Алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Тв комода IL BELO TV2
     ТВ комодата IL BELO со својот моќен, но сепак елегантен дизајн ќе Ве издвои од останатите. Користењето на антрацит и светол орев при изработка на овој дизајн ја прават оваа комода посакувано парче дури и за оние со најистенчен вкус.
  Дизајнот на оваа комода е инспириран од минималистичкиот стил на нордиските култури, а изработен во стилот на врвните италијански дизајнери кои заедно со германските колеги го прават спојот на индустриското и минималистичкото едно посебно доживување.
  Димензии на ТВ комода:
       Должина: 160cm
       Висина: 40cm
       Ширина: 40cm 
  Материјал: Оплеменета иверица 16mm, антрацит-164 и светол орев-К003
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20минути по елемент.
  Потребен Алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
   
 • Тв комода IL BELO TV1
     ТВ комодата IL BELO со својата доминантна бела боја со малите примеси на антрацит го комплетираат ефектот на елеганција и моќ. Ваквата комбинација на бои лесно ќе се вклопи во сечиј дом.
     Дизајнот на оваа комода е инспириран од минималистичкиот стил на нордиските култури, а изработен во стилот на врвните италијански дизајнери кои заедно со германските колеги го прават спојот на индустриското и минималистичкото едно посебно доживување.

  Димензии на ТВ комода:
       Должина: 160cm
       Висина: 40cm
       Ширина: 40cm 
  Материјал: Оплеменета иверица 16mm, бела и антрацит-164
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен Алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
   
 • ТВ Комода ИЛИНА В1
   По идеја на врвните германски дизајнери, ТВ комодата Илина Б1 на секој простор во домот му дава дополнителна функционалност, но и целосно нов стил.
   Изработена од 16-милиметарска оплеменета иверица, оваа комода инспирирана од „Bauhaus“ дизајнот се вклопува во просторот без истиот да биде визуелно оптоварен.
   Моделот Б1 дополнително е збогатен со кафена (орев боја) вратичка на фиока, која овозможува лесна организација на секакви предмети, а техниката на изработка дополнително го истакнува карактерот на ова парче мебел.

  Димензии: 120 x 45cm (детален приказ на фотографија)
  Ногарки: висококвалитетна пластика(индрустриско ниво на цврстина)  
  Корпус: оплеменета иверица 16mm - бела и кафена
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути по елемент.
  Потребен алат за склопување: чекан и шрафцигер (крстач)
  Македонско производство
 • ТВ Комода ИЛИНА В2
   По идеја на врвните германски дизајнери, ТВ комодата Илина Б2 на секој простор во домот му дава дополнителна функционалност, но и целосно нов стил.
   Изработена од 16-милиметарска оплеменета иверица, оваа комода инспирирана од „Bauhaus“ дизајнот се вклопува во просторот без истиот да биде визуелно оптоварен.
   Моделот Б2 дополнително е збогатен со бела вратичка на фиока, која овозможува лесна организација на секакви предмети, а техниката на изработка дополнително го истакнува карактерот на ова парче мебел.

  Димензии: 120 x 45cm (детален приказ на фотографија)
  Ногаркивисококвалитетна пластика(индрустриско ниво на цврстина)  
  Корпус: оплеменета иверица 16mm - бела
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути по елемент.
  Потребен алат за склопување: чекан и шрафцигер (крстач)
  Македонско производство
 • ТВ КОМОДА MONACO LUXE LK-B2
     Едноставноста на „Bauhaus“ дизајнот и неговиот елегантен, лесен и модерен стил директно се преточува во ТВ комодата Monaco Luxe LK-B2. Отворените полици овозможуваат лесен и едноставен пристап, додека двете фиоки со бела боја обезбедуваат функционалност и можност за одлична организација на бројни предмети во дневната соба.
     Спојот на елеганција и практичност е главна карактеристика на ова парче мебел кое со сигурност може да го најде своето место во секој дом.

  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица - бела
  Димензии на ТВ комода: 160x45x35cm
  Димензија на полиците за на ѕид: 40х10cm
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • ТВ КОМОДА MONACO LUXE LK-B1

  Едноставноста на „Bauhaus“ дизајнот и неговиот елегантен, лесен и модерен стил директно се преточува во ТВ комодата Monaco Luxe LK-B1. Отворените полици овозможуваат лесен и едноставен пристап, додека двете фиоки со кафена боја обезбедуваат функционалност и можност за одлична организација на бројни предмети во дневната соба.
     Спојот на елеганција и практичност е главна карактеристика на ова парче мебел кое со сигурност може да го најде своето место во секој дом.

  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица - бела и кафена
  Димензии на ТВ комода: 160x45x35cm
  Димензија на полиците за на ѕид: 40х10cm
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство