• Фиокар Lovisa

  Код: Фиокар Lovisa - 552NOS1904

  100%  ДРВО
  Дебелина: 8 мм
  Рамка: 100% калено стакло
  Димензии: Ширина: 90 cm Висина: 80 cm Длабочина: 30 cm

  Димензии на пакување: 43x12x96
  Број на пакети: 1 • Фиокар Liv

  Код: Фиокар Liv - 552NOS1903

  100% Калено стакло
  Дебелина: 4 мм
  Рамка: Метална
  Електростатско сушено сликарство во рерна
  Диемнзии: Ширина: 100 см Висина: 85 см Длабочина: 30 см
  Висина на полицата: 35 см
  Висина на ногарки: 10 см

  Димензии на пакување: 92x108x11
  Број на пакети: 1

 • Фиокар Hilda White

  Код: Фиокар Hilda White - 506MNR1516

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Диемнзии. Ширина: 72 cm Висина: 42 cm Длабочина: 77 cm
  Боја: Антрацит

  Димензии на пкување: 51x86x18
  Број на пакети: 1


 • Фиокар Annika

  Код: Фиокар Annika - 506MNR1518

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Диемнзии: Ширина: 70 cm Висина: 40 cm Длабочина: 79 cm
  Боја: Атлантик/Антрацит

  Димензии на пакување: 48x89x19
  Број на пакети: 1


 • Фиокар Hilda

  Код: Фиокар Hilda - 506MNR1524

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Диемнзии. Ширина: 72 cm Висина: 42 cm Длабочина: 77 cm
  Боја: Антрацит

  Димензии на пакување: 51x86x18
  Број на пакети: 1


 • Фиокар Svea

  Код: Фиокар Svea - 869VEL3480

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  ПВЦ обвивка на рабовите
  Рачки од МДФ
  Димензии: Ширина: 80 cm Висина: 95 cm Длабочина: 43 cm

  Диемнзии на пакување: 95x51x42
  Број на пакети: 3

 • Фиокар Malin

  Код: Фиокар Malin - 869VEL3475

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  ПВЦ обвивка на рабовите
  Рачки од МДФ
  Димензии: Ширина: 80 cm Висина: 95 cm Длабочина: 43 cm

  Димензии на пакување: 95x51x42
  Број на пакети: 3

 • Фиокар Solveig

  Код:  Фиокар Solveig - 793ELG3402

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Метални ногарки
  Димензии: Ширина: 80 cm Висина: 40 cm Длабочина: 85 cm

  Димензии на пакување: 85x44x26
  Број на пакети: 2

 • Фиокар Greta

  Код: Фиокар Greta - 811MDD3421

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  PU кожна рачка
  Дрвени ногарки
  Димензии: Ширина: 50 cm Висина: 103 cm Длабочина: 40 cm
  Висина на ногата: 15 см
  5 фиоки
  Броја: Атлантик/Бела

  Димензии на пакување: 45x55x22
  Број на пакети: 1 


 • Фиокар Linnea

  Код:  Фиокар Linnea - 550ARN2252

  100% ДРВО
  Диемнзии: Ширина: 110 cm Висина: 90 cm Длабочина: 30 cm
  2 фиоки
  Дополнително складирање
  Повеќенаменска полица

  Димензии на пакување: 35x115x14
  Број на пакети: 1

 • Фиокар Elin

  Код:  Фиокар Elin - 505CRL1902

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Димензии: Ширина: 64 cm Висина: 94,6 cm Длабочина: 40,3 cm

  Димензии на пакување: 68x13x64
  Број на пакети: 1

 • Фиокар Ingrid

  Код: Фиокар Ingrid - 854KLN3401

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Метални ногарки
  ЦПУ релјефни врати
  Телескопски слајдови за фиоки
  Димензии: Ширина: 80 cm Висина: 100 cm Длабочина: 40 cm
  5 фиоки

  Димензии на пакување: 44x85x21
  Број на пакети: 1


 • Фиокар Astrid

  Код: Фиокар Astrid - 811MDD3409

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Димензии: Ширина: 70 cm Висина: 86 cm Длабочина: 40 cm
  2 фиоки
  Боја: Атлантик/Бела

  Димензии на пакување: 92x64x18
  Број на пакети: 1 • Фиокар Freja

  Код: Фиокар Freja - 811MDD3408

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Димензии Ширина: 70 cm Висина: 86 cm Длабочина: 40 cm
  4 фиоки
  Боја: Атлантик/Бела

  Диемнзии на пакување: 76x46x18
  Број на пакети: 1

 • Image Description
  Фиокар Lovisa
  $685,00
  Код: Фиокар Lovisa - 552NOS1904100%  ДРВОДебелина: 8 ммРамка: 100% калено стаклоДимензии: Ширина: 9
 • Image Description
  Фиокар Liv
  $685,00
  Код:Фиокар Liv - 552NOS1903100% Калено стаклоДебелина: 4 ммРамка: МеталнаЕлектростатско сушен
 • Image Description
  Фиокар Hilda White
  $685,00
  Код: Фиокар Hilda White - 506MNR1516100% Висококвалитетна оплеменета иверицаДебелина: 18 ммДиемн
 • Image Description
  Фиокар Annika
  $685,00
  Код:Фиокар Annika - 506MNR1518100% Висококвалитетна оплеменета иверицаДебелина: 18 ммДиемнзии:
 • Image Description
  Фиокар Hilda
  $685,00
  Код:Фиокар Hilda - 506MNR1524100% Висококвалитетна оплеменета иверицаДебелина: 18 ммДиемнзии.
 • Image Description
  Фиокар Svea
  $685,00
  Код: Фиокар Svea - 869VEL3480100% Висококвалитетна оплеменета иверицаДебелина: 18 ммПВЦ обвив
 • Image Description
  Фиокар Malin
  $685,00
  Код: Фиокар Malin - 869VEL3475100% Висококвалитетна оплеменета иверицаДебелина: 18 ммПВЦ обвив
 • Image Description
  Фиокар Solveig
  $685,00
  Код:  Фиокар Solveig - 793ELG3402100% Висококвалитетна оплеменета иверицаДебелина: 18 ммМеталн
 • Image Description
  Фиокар Greta
  $685,00
  Код: Фиокар Greta - 811MDD3421100% Висококвалитетна оплеменета иверицаДебелина: 18 ммPU кожна р
 • Image Description
  Фиокар Linnea
  $685,00
  Код:  Фиокар Linnea - 550ARN2252100% ДРВОДиемнзии: Ширина: 110 cm Висина: 90 cm Длабочина: 30 cm2 фиокиД
 • Image Description
  Фиокар Elin
  $685,00
  Код:  Фиокар Elin - 505CRL1902100% Висококвалитетна оплеменета иверицаДебелина: 18 ммДимензии
 • Image Description
  Фиокар Ingrid
  $685,00
  Код: Фиокар Ingrid - 854KLN3401100% Висококвалитетна оплеменета иверицаДебелина: 18 ммМетални
 • Image Description
  Фиокар Astrid
  $685,00
  Код: Фиокар Astrid - 811MDD3409100% Висококвалитетна оплеменета иверицаДебелина: 18 ммДимензии
 • Image Description
  Фиокар Freja
  $685,00
  Код: Фиокар Freja - 811MDD3408100% Висококвалитетна оплеменета иверицаДебелина: 18 ммДимензии