• РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА СТИК MAX SVC 1060 B

  Код за нарачка: РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА СТИК MAX SVC 1060 B - 801930

  Правосмукалка 2 во 1
  Mоќност: 600W/Бучава: 80db
  Капацитет на садот: 0,8l
  Циклонски систем
  Двоен систем за филтрирање
  Хепа филтер што може да се пере
  Должина на кабел: 5 m

 • Табуретка Simperio grey-golden

  Код: Табуретка Simperio grey-golden - 257-000009

  Спецификации:

  Изработена од висококвалитетен MDF и пена отпорна на абење.

  Постава од велур во сива боја.

  Седалетото се отвора со што се отвора простор за складирање на вашите предмети.

  Со четири метални ногарки со висока отпорност во златна боја.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 35 см.

  Ширина: 35 см.

  Висина: 42 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува во фабричко пакување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.

 • Табуретка Essentia dark green-golden

  Код: Табуретка Essentia dark green-golden - 257-000008

  Спецификации:

  Седиштето е изработено со пена и висококвалитетен MDF за поголема еластичност и издржливост.

  Тапацир од квалитетен велур со висока отпорност на абење во боја на чемпрес.

  Изработена е со армирана метална рамка во златна боја која хармонично се спојува со целината и овозможува дополнителна цврстина.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 35 см.

  Ширина: 35 см.

  Висина: 35 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува во неговото фабричко пакување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.


  Димензии на пакување: 36x36x36cm

 • Табуретка Modulaire ivory - плиш

  Код: Табуретка Modulaire ivory - 257-000004

  Modulaire комбинира естетика и ергономија. Може да се користи и како столче и како простор за складирање на вашите секојдневни работи. Едноставен, но во исто време и практичен.

   

  Спецификации:

  Внатрешност: висококвалитетна MDF иверица со отпорност на абење.

  Постава: Плиш со голема издржливост.

  Седалото се отвора и ви нуди многу опции за затворено складирање на вашите предмети.

  Боја: Кафена.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 76,5 см

  Ширина: 38 см

  Висина: 37,5 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува во фабричко пакување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.

 • Табуретка Modulaire anthracite - плиш

  Код: Табуретка Modulaire anthracite - 257-000003

  Modulaire комбинира естетика и ергономија. Може да се користи и како столче и како простор за складирање на вашите секојдневни работи. Едноставен, но во исто време и практичен.

   

  Спецификации:

  Внатрешност: висококвалитетна MDF иверица со отпорност на абење.

  Постава: Плиш со голема издржливост.

  Седалото се отвора и ви нуди многу опции за затворено складирање на вашите предмети.

  Боја: Кафена.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 76,5 см

  Ширина: 38 см

  Висина: 37,5 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува во фабричко пакување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.

 • Табуретка Modulaire grey

  Код: Табуретка Modulaire grey - 257-000001

  Modulaire комбинира естетика и ергономија. Може да се користи и како столче и како простор за складирање на вашите секојдневни работи. Едноставен, но во исто време и практичен.

   

  Спецификации:

  Внатрешност: висококвалитетна MDF иверица со отпорност на абење.

  Постава: Ткаенина (лен) со голема издржливост.

  Седалото се отвора и ви нуди многу опции за затворено складирање на вашите предмети.

  Боја: Кафена.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 76 см

  Ширина: 38 см

  Висина: 38 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува во фабричко пакување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.

 • Табуретка Modulaire beige-brown

  Код: Табуретка Modulaire beige-brown - 257-000002

  Modulaire комбинира естетика и ергономија. Може да се користи и како столче и како простор за складирање на вашите секојдневни работи. Едноставен, но во исто време и практичен.

   

  Спецификации:

  Внатрешност: висококвалитетна MDF иверица со отпорност на абење.

  Постава: Ткаенина (лен) со голема издржливост.

  Седалото се отвора и ви нуди многу опции за затворено складирање на вашите предмети.

  Боја: Кафена.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 76 см

  Ширина: 38 см

  Висина: 38 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува во фабричко пакување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.

 • Табуретка Modulaire PU brown

  Код: Табуретка Modulaire PU brown - 257-000005

  Modulaire комбинира естетика и ергономија. Може да се користи и како столче и како простор за складирање на вашите секојдневни работи. Едноставен, но во исто време и практичен.

   

  Спецификации:

  Внатрешност: висококвалитетна MDF иверица со отпорност на абење.

  Постава: ЕКО кожа со голема издржливост.

  Седалото се отвора и ви нуди многу опции за затворено складирање на вашите предмети.

  Боја: Кафена.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 76 см

  Ширина: 38 см

  Висина: 38 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува во фабричко пакување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.

 • Табуретка Modulaire PU black

  Код: Табуретка Modulaire BU black - 257-000006

  Modulaire комбинира естетика и ергономија. Може да се користи и како столче и како простор за складирање на вашите секојдневни работи. Едноставен, но во исто време и практичен.

   

  Спецификации:

  Внатрешност: висококвалитетна MDF иверица со отпорност на абење.

  Постава: ЕКО кожа со голема издржливост.

  Седалото се отвора и ви нуди многу опции за затворено складирање на вашите предмети.

  Боја: Црна.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 76 см

  Ширина: 38 см

  Висина: 38 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува во фабричко пакување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.


  Димензии на пакување: 77.5x24x39cm

 • Табуретка Simplix PU Brown

  Код: Табуретка Simplix PU Brown -  257-000011

  Simplix комбинира естетика и ергономија. Може да се користи и како столче и како простор за складирање на вашите секојдневни работи. Едноставен, но во исто време и практичен.

   

  Спецификации:

  Внатрешност: висококвалитетна MDF иверица со отпорност на абење.

  Постава: ЕКО кожа со голема издржливост.

  Седалото се отвора и ви нуди многу опции за затворено складирање на вашите предмети.

  Боја: Кафена.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 38 см

  Ширина: 38 см

  Висина: 38 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува во фабричко пакување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.


  Димензии на пакување: 39x34x39cm

 • Табуретка Simplix PU Black

  Код: Табуретка Simplix PU Black -  257-000012

  Simplix комбинира естетика и ергономија. Може да се користи и како столче и како простор за складирање на вашите секојдневни работи. Едноставен, но во исто време и практичен.

   

  Спецификации:

  Внатрешност: висококвалитетна MDF иверица со отпорност на абење.

  Постава: ЕКО кожа со голема издржливост.

  Седалото се отвора и ви нуди многу опции за затворено складирање на вашите предмети.

  Боја: Црна.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 38 см

  Ширина: 38 см

  Висина: 38 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува во фабричко пакување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.


  Димензии на пакување: 39x34x39cm

 • Табуретка Simplix gray

  Код: Табуретка Simplix gray - 257-000013

  Simplix комбинира естетика и ергономија. Може да се користи и како столче и како простор за складирање на вашите секојдневни работи. Едноставен, но во исто време и практичен.

   

  Спецификации:

  Внатрешност: висококвалитетна MDF иверица со отпорност на абење.

  Постава: Ткаенина (лен) со голема издржливост.

  Седалото се отвора и ви нуди многу опции за затворено складирање на вашите предмети.

  Боја: сива.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 38 см

  Ширина: 38 см

  Висина: 38 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува во фабричко пакување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.


  Димензии на пакување: 39x34x39cm

 • Табуретка и Кутија за Играчки

  Прекрасно детско столче/табуретка, која во исто време може да служи и како склад за детските играчки а и како седло за облекување чевли.

  Се составува едноставно, многу е лесно а истовремено и доста цврсто.

  Достапни се 4 различни дезени.

  Димензија: 30 x 30 x 30 cm