• Levenhuk LabZZ MT2 Microscope & Telescope Kit 69299

  Код: Levenhuk LabZZ MT2 Microscope & Telescope Kit 69299 - 50868

  Levenhuk LabZZ MT2 Microscope & Telescope Kit 69299
   Сет Телескоп и Микроскоп со вклучен основен експериментален сет
   Микроскоп: Монокулар
   Зголемување: 75х-900х
   Позадинско LED осветлување
   Напојување: 2АА Батерии
   Телескоп: Окулар: H12.5mm (50x)-18mm (35x)
   Дијаметар на леќа: 50mm
   Фокусна должина: 500mm
   Алумински трипод
   Транспортни димензии: 860×230×100mm
   Тежина на транспортно пакување: 1.688 грама

  Доживотна гаранција - гаранцијата не важи за физички оштетувања

 • Levenhuk LabZZ MTB3 Microscope & Telescope & Binoculars Kit 69698

  Код: Levenhuk LabZZ MTB3 Microscope & Telescope & Binoculars Kit 69698 - 60583

  Levenhuk LabZZ MTB3 Microscope & Telescope & Binoculars Kit 69698
   Сет Телескоп Микроскоп и Двоглед со вклучен основен експериментален сет
   Микроскоп: Монокулар
   Зголемување: 150х-900х
   Објективи: 15х 45х 90х
   Позадинско сијалично осветлување
   Напојување: 2АА Батерии
   Телескоп: Зголемување: 60х-120х
   Дијаметар на леќа: 50mm
   Фокусна должина: 600mm
   Алумински трипод подесив по висина 650mm-1150mm
   Двоглед: Зголемување 4х
   Дијаметар на леќи: 30mm
   Анти-рефлектирачко премачкување на леќи
   Транспортни димензии: 880×240×100mm
   Тежина на транспортно пакување: 1.974 грама

  Доживотна гаранција - гаранцијата не важи за физички оштетувања

 • Levenhuk Skyline Travel Sun 50 Telescope 71996

  Код:  Levenhuk Skyline Travel Sun 50 Telescope 71996 - 50913

  Levenhuk Skyline Travel Sun 50 Telescope 71996
   Телескоп
   Зголемување: 100х
   Окулар: H8mm(45x) - H20mm(18x)
   Дијаметар на леќа: 50mm
   Фокусна должина: 360mm
   Алумински трипод подесив по висина 400mm-1250mm
   Транспортни димензии: 450×330.5×160mm
   Тежина на транспортно пакување: 2.290 грама

  Доживотна гаранција - гаранцијата не важи за физички оштетувања

 • Levenhuk Skyline BASE 60T Telescope 72847

  Код:  Levenhuk Skyline BASE 60T Telescope 72847 - 50912

  Levenhuk Skyline BASE 60T Telescope 72847
   Телескоп
   Зголемување: 120х
   Окулар: SR4mm(175x) - H20mm(35x)
   Дијаметар на леќа: 60mm
   Фокусна должина: 700mm
   Алумински трипод подесив по висина 690mm-1190mm
   Алуминско куќиште
   Транспортни димензии: 850×280×190mm
   Тежина на транспортно пакување: 4.000 грама

  Доживотна гаранција - гаранцијата не важи за физички оштетувања

 • Levenhuk LabZZ T1 Telescope 69736

  Код: Levenhuk LabZZ T1 Telescope 69736 - 60582

  Levenhuk LabZZ T1 Telescope 69736
   Основен Телескоп: Зголемување: 25х-40х
   Окулар:20mm (25х)-12.5mm (40х) 1.5x
   Дијаметар на леќа: 40mm
   Фокусна должина: 500mm
   Алумински трипод подесив по висина 650mm-1150mm
   Транспортни димензии: 730×220×80mm
   Тежина на транспортно пакување: 1.404 грама

  Доживотна гаранција - гаранцијата не важи за физички оштетувања