• Електричен камин ST FPB-11BNP

   Електричен камин со камчиња
   Ефект на пламен со можност за менување интензитет
   ЛЕД осветлување
   Моќност 2000W
   темперно заоблено стакло напред
   далечински управувач
   безбедносен термостат
  12 месеци гаранција

  Димензии: 52х66х цм15

 • Електричен камин ST FP-220NP

  ST FP-220NP
   Superior Technology
   Електричен камин со ногарки
   Моќност 2000W
   Два мода на работа 1000W и 2000W
   Ефект на пламен
   Безбедносен термостат
   За простории од 20 до 30м2
   Димензии 390x290x565мм
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

 • Електричен камин MADRID 72 ELIT

  – Монтирање на ѕид без рамка
  – Убава модерна визија и елегантен дизајн, придава стил и атмосфера во секој дом
  – Главната предност на електричните камини е дека тие даваат топлина без прашина, пепел и чад
  – Електрични камини се соодветна алтернатива, подобрување на квалитетот на природата и воздухот
  – Боја на пламен: 1 комбинација – портокалова
  – Далечински управувач
  – Подесување на светлината на пламенот
  – Моќ: 750/1500 W
  – Димензии (Ш x В x Д): 550*1820*140 mm
  – Погоден за простории : 15 m²
  – Напон: 220/240 V
  – Електронски тајмер: Да
  – Сигурносен термостат за прегревање
  – Боја: црна

 • Електричен камин LORANS
  • Каминот е покриен со цврсто стакло
  • Убава модерна визија и елегантен дизајн, придава стил и атмосфера во секој дом
  • Главната предност на електричните камини е дека тие даваат топлина без прашина, пепел и чад
  • Електрични камини се соодветна алтернатива, подобрување на квалитетот на природата и воздухот
  • Предност е дека ефектите на осветлување и греење можат да работат независно еден од друг.
  • Можете да ја контролирате температурата во вашиот дом со еден допир на далечинскиот управувач.
  • Импресивна и реалистична LED пламен технологија
  • Моќ: 750/1500 W
  • Димензии (Ш x В x Д) : 584 x 470 x 181 mm
  • Погоден за простории : 20 m² / 60 m³
  • Напон: 220 ℃ 240 V
  • Фреквенција : 50/60 Hz
  • Електронски тајмер: од 0,5 до 7,5 часа
  • Сигурносен термостат за прегревање
  • Боја: црна
  • Тежина: 10 кг
  • Се вградува со рамка STONE
 • Електричен камин BRONZE 50
  • Убава модерна визија и елегантен дизајн, придава стил и атмосфера во секој дом
  • Главната предност на електричните камини е дека тие даваат топлина без прашина, пепел и чад
  • Електрични камини се соодветна алтернатива, подобрување на квалитетот на природата и воздухот
  • Предност е дека ефектите на осветлување и греење можат да работат независно еден од друг.
  • Можете да ја контролирате температурата во вашиот дом со еден допир на далечинскиот управувач.
  • Импресивна и реалистична LED пламен технологија
  • Моќ: 1600 W
  • Димензии (Ш x В x Д) : 1271*114*520 mm
  • Погоден за простории : 20 m² / 52 m³
  • Напон: 220 V
  • Фреквенција : 50 Hz
  • Електронски тајмер: од 0,5 до 7,5 часа
  • Сигурносен термостат за прегревање
  • Боја: бронзена
  • Тежина: 20 кг
 • Електричен камин HERACLES 72
  • Убава модерна визија и елегантен дизајн, придава стил и атмосфера во секој дом
  • Предност на електричните камини е дека тие даваат топлина и амбиент без прашина, пепел и чад
  • Електрични камини се соодветна алтернатива за подобрување на квалитетот на воздухот
  • Независна работа на визуелниот ефект од греењето
  • 5 степени на светлина
  • 3 комбинации на бои на пламенот
  • Фронтално дување на топлиот воздух
  • Управување со далинско и рачно
  • Моќност: 1 600 W
  • Димензии (Ш x В x Д) : 1828*140*544 mm
  • Погоден за простории : 16 m² / 52 m³
  • Напон: 220 -240 V
  • Фреквенција : 50 Hz
  • Електронски тајмер: од 0,5 до 7,5 часа
  • Сигурносен термостат за прегревање
  • Боја: црна
  • Тежина: 41 кг
  • Се вградува

   

 • Електричен камин HERMES

  – Монтирање на ѕид без рамка
  – Убава модерна визија и елегантен дизајн, придава стил и атмосфера во секој дом
  – Главната предност на електричните камини е дека тие даваат топлина без прашина, пепел и чад
  – Електрични камини се соодветна алтернатива, подобрување на квалитетот на природата и воздухот
  – Боја на пламен: 3 комбинации – портокалово, виолетово-портокалово, виолетова
  – Далечински управувач
  – Подесување на светлината на пламенот
  – Моќ: 750/1500 W
  – Димензии (Ш x В x Д): 544*1280*140 mm
  – Погоден за простории : 15 m²
  – Напон: 220/240 V
  – Електронски тајмер: Да
  – Сигурносен термостат за прегревање
  – Боја: црна

 • Електричен камин ADELI 36
  • Убава модерна визија и елегантен дизајн, придава стил и атмосфера во секој дом
  • Предност на електричните камини е дека тие даваат топлина и амбиент без прашина, пепел и чад
  • Електрични камини се соодветна алтернатива за подобрување на квалитетот на воздухот
  • Независна работа на визуелниот ефект од греењето
  • 5 степени на светлина
  • 3 комбинации на бои на пламенот
  • Фронтално дување на топлиот воздух
  • Управување со далинско и рачно
  • Моќност: 1 600 W
  • Димензии (Ш x В x Д) : 915*140*544 mm
  • Погоден за простории : 16 m² / 52 m³
  • Напон: 220 -240 V
  • Фреквенција : 50 Hz
  • Електронски тајмер: од 0,5 до 7,5 часа
  • Сигурносен термостат за прегревање
  • Боја: црна
  • Тежина: 17 кг
  • Се вградува
 • Електричен камин GALILEO CHROME

   

  Внатрешноста е имитација на пламен со дрва
  Mодерен и елегантен дизајн која придава стил и атмосфера во секој дом.
  Главната предност на електричните камини е дека тие даваат топлина без прашина, пепел и чад.
  Електрични камини се соодветна алтернатива за подобрување на квалитетот на природата и воздухот.
  Предност е дека ефектите на осветлување и греење можат да работат независно еден од друг.
  Импресивна и реалистична LED пламен технологија

  Спецификации:

  - Моќ: 850/1500 W
  - Димензии (Ш x В x Д) : 430 x 580 x 150 mm
  - Погоден за простории : 20 m² / 60 m³
  - Напон: 220 240 V
  - Фреквенција : 50 Hz
  - Електронски тајмер: од 0,5 до 7,5 часа
  - Сигурносен термостат за прегревање
  - Боја: црна / хромирана метална обвивка / пластика
  - Тежина: 9
  ,9 кг
  - Се вградува со рамка MARINA
  - Гаранција: 12 месеци

 • Електричен камин CHRISTINA

   

  Се монтира на ѕид.
  Mодерен и елегантен дизајн кој придонесува во подобрување на атмосферата во секој дом
  Главната предност на електричните камини е тоа што тие даваат топлина без прашина, пепел и чад
  Електричните камини се соодветна алтернатива за подобрување на квалитетот на природата и воздухот.

  Спецификации:

  - Моќ: 850/1900 W
  - Димензии (Ш x В x Д) : 525 х 592 х 163 mm
  - Погоден за простории : 20 m² / 60 m³
  - Напон: 220 240 V
  - Фреквенција : 50 Hz
  - Електронски тајмер: од 0,5 до 7,5 часа
  - Сигурносен термостат за прегревање
  - Боја: црна
  - Тежина: 8 кг
  - Се вградува со рамка MARINA
  - Гаранција: 12 месеци

 • Електричен камин MARKUS

   

  Се монтира на ѕид.
  Mодерен и елегантен дизајн кој придонесува во подобрување на атмосферата во секој дом
  Главната предност на електричните камини е тоа што тие даваат топлина без прашина, пепел и чад
  Електричните камини се соодветна алтернатива за подобрување на квалитетот на природата и воздухот

  Спецификации:

  - Боја на пламен: 3 комбинации – портокалово, црвено-сино, сино-бело
  – Моќ: 750/1500 W
  – Димензии (Ш x В x Д): 840*450*131 mm
  – Погоден за простории : 20 m²
  – Напон: 220/240 V
  – Електронски тајмер: Да
  – Сигурносен термостат за прегревање
  – Боја: црна

  Гаранција: 12 месеци

 • Електричен камин HEFEST

   

  Карактеристики на производот:

  •  Монтирање на ѕид без рамка / вградување
  • Убава модерна визија и елегантен дизајн, придава стил и атмосфера во секој дом
  • Главната предност на електричните камини е дека тие даваат топлина без прашина, пепел и чад
  • Електрични камини се соодветна алтернатива, подобрување на квалитетот на природата и воздухот
  •  Моќ: 750/1500 W
  • Бои на пламенот – жолт / син / жолто-син
  •  Димензии (Ширина x Висина x Должина): 1527 x 140 x 544 mm
  •  Погоден за простории : 20 m²
  • Touch контролен дисплеј
  •  Напон: 220/240 V
  •  Електронски тајмер: Да
  • Сигурносен термостат за прегревање
  • Боја: црна

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

 • Електричен камин MIRABELA

   

  Се монтира на ѕид.
  Mодерен и елегантен дизајн кој придонесува во подобрување на атмосферата во секој дом
  Главната предност на електричните камини е тоа што тие даваат топлина без прашина, пепел и чад
  Електричните камини се соодветна алтернатива за подобрување на квалитетот на природата и воздухот.
   
  2 степени на моќ: 950/1950 W
  - Димензии (Ш x В x Д) : 705 х 610 х 225 mm
  - Погоден за простории : 20 m² / 60 m³
  - Напон: 220 -240 V
  - Фреквенција : 50 Hz
  - Електронски тајмер: од 0,5 до 7,5 часа
  - Сигурносен термостат за прегревање
  - Боја: црна
  - Тежина: 14,3 кг
  - Се вградува со рамка
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Електричен камин ELIT

   

  Се монтира на ѕид.
  Mодерен и елегантен дизајн кој придонесува во подобрување на атмосферата во секој дом
  Главната предност на електричните камини е тоа што тие даваат топлина без прашина, пепел и чад
  Електричните камини се соодветна алтернатива за подобрување на квалитетот на природата и воздухот
   
  Спецификации:
   
  - Боја на пламен: 1комбинација
  - Осветленост на пламенот: 4 степени
  - Моќ: 750/1500 W
  - Димензии (Ш x В x Д) : 550*1820*140 mm
  - Погоден за простории : 15 m²
  - Напон: 220 ℃ 240 V
  - Фреквенција : 50 Hz
  - Електронски тајмер: од 0,5 до 7,5 часа
  - Сигурносен термостат за прегревање
  - Боја: црна
   
  Гаранција: 12 месеци
 • Електричен камин MADRID LED

   

  Се монтира на ѕид.
  Mодерен и елегантен дизајн кој придонесува во подобрување на атмосферата во секој дом
  Главната предност на електричните камини е тоа што тие даваат топлина без прашина, пепел и чад
  Електричните камини се соодветна алтернатива за подобрување на квалитетот на природата и воздухот.

  - Боја на пламен: 3 комбинации – жолто ,сино ,жолто и сино
  - Осветленост на пламенот: 4 степени
  - Моќ: 750/1500 W
  - Димензии (Ш x В x Д) : 1280 x 550 x 140 mm
  - Погоден за простории : 20 m² / 50 m³
  - Напон: 220
  240 V
  - Фреквенција : 50 Hz
  - Електронски тајмер: од 0,5 до 7,5 часа
  - Сигурносен термостат за прегревање
  - Боја: црна
  - Тежина: 18,2 кг

 • Електричен камин SANTORINI

   

  Се монтира на ѕид.
  Mодерен и елегантен дизајн кој придонесува во подобрување на атмосферата во секој дом
  Главната предност на електричните камини е тоа што тие даваат топлина без прашина, пепел и чад
  Електричните камини се соодветна алтернатива за подобрување на квалитетот на природата и воздухот

  Спецификации:

  - Боја на пламен: 3 комбинации – жолто ,сино ,жолто и сино
  - Осветленост на пламенот: 4 степени
  - Моќ: 750/1500 W
  - Димензии (Ш x В x Д) : 1280 x 550 x 140 mm
  - Погоден за простории : 20 m² / 50 m³
  - Напон: 220
  240 V
  - Фреквенција : 50 Hz
  - Електронски тајмер: од 0,5 до 7,5 часа
  - Сигурносен термостат за прегревање
  - Боја: црна
  - Тежина: 18,2 к
  г
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

 • Рамка за камин MARINA

   

  Oваа рамка е направена од висококвалитетен МДФ, во бела боја.

  Боја: бела
  Димензии (Ш x В x Д) : 975 х 1060 х 300 mm
  Тежина: 27,5 кг
  Погоден за камин : “CHRISTINA” и “GALILEO CHROM”

 • Рамка за камин STONE

   

  Карактеристики на производот:

  • Достапна во Frontal верзија и може да стане софистициран дел за вашиот дом
  • Во процесот на изработка се користат плочи кои имитираат природен камен на слонова коска
  • Беспрекорна и стилски
  • Боја: крем
  • Димензии: ширина 1240 mm х висина 880 mm х длабочина 331 mm
  • Тежина: 45 кг
  • Погоден за камин: ”LORANS “
 • Рамка за камин STONE WHITE

   

  Карактеристики на производот:

  • Рамката за камин е достапна во Frontal верзија и може да стане софистициран дел за вашиот дом
  • Во процесот на изработка се користат плочи кои имитираат природен камен на слонова коска
  • Беспрекорна и стилска
  • Боја: бела
  • Димензии: ширина 1240 mm х висина 880 mm х длабочина 331 mm
  • Тежина: 45 кг
  • Погоден за камин :”LORANS “