• РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА СТИК MAX SVC 1060 B

  Код за нарачка: РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА СТИК MAX SVC 1060 B - 801930

  Правосмукалка 2 во 1
  Mоќност: 600W/Бучава: 80db
  Капацитет на садот: 0,8l
  Циклонски систем
  Двоен систем за филтрирање
  Хепа филтер што може да се пере
  Должина на кабел: 5 m

 • Столица СОФИА Сива

  Код за нарачка: Столица СОФИА Сива - 127-000075

  За оние од Вас кои бараат уникатен столче за збогатување на Вашиот простор, СОФИА е одлично решение!
  Изработена од современи издржливи материјали, Ви нуди ергономија и квалитет.
  Идеален за Вашиот дом, надградувајќи ја естетиката на Вашата трпезарија или дневна соба.
  Наслонувач и седло изработени од полипропилен (PP) со висока издржливост и отпорност на абење.
  Метални ногарки (23mm) со дрво дезен, одличен квалитет и висока отпорност.

  Димензии на производот:
  Должина: 62cm
  Ширина: 56cm
  Висина: 80cm
  Висина на седиштето: 46cm

  Димензии на пакување: 65x65x58cm


 • Столица СОФИА Црна/Натурал

  Код за нарачка: Столица СОФИА Црна/Натурал - 127-000072

  За оние од Вас кои бараат уникатен столче за збогатување на Вашиот простор, СОФИА е одлично решение!
  Изработена од современи издржливи материјали, Ви нуди ергономија и квалитет.
  Идеален за Вашиот дом, надградувајќи ја естетиката на Вашата трпезарија или дневна соба.
  Наслонувач и седло изработени од полипропилен (PP) со висока издржливост и отпорност на абење.
  Метални ногарки (23mm) со дрво дезен, одличен квалитет и висока отпорност.

  Димензии на производот:
  Должина: 62cm
  Ширина: 56cm
  Висина: 80cm
  Висина на седиштето: 46cm

  Димензии на пакување: 65x65x58cm


 • Столица СОФИА Сива/Натурал

  Код за нарачка: Столица СОФИА Сива/Натурал - 127-000008

  За оние од Вас кои бараат уникатен столче за збогатување на Вашиот простор, СОФИА е одлично решение!
  Изработена од современи издржливи материјали, Ви нуди ергономија и квалитет.
  Идеален за Вашиот дом, надградувајќи ја естетиката на Вашата трпезарија или дневна соба.
  Наслонувач и седло изработени од полипропилен (PP) со висока издржливост и отпорност на абење.
  Метални ногарки (23mm) со дрво дезен, одличен квалитет и висока отпорност.

  Димензии на производот:
  Должина: 62cm
  Ширина: 56cm
  Висина: 80cm
  Висина на седиштето: 46cm

  Димензии на пакување: 65x65x58cm


 • Столица СОФИА Бела/Натурал

  Код за нарачка: Столица СОФИА Бела/Натурал - 127-000073

  За оние од Вас кои бараат уникатен столче за збогатување на Вашиот простор, СОФИА е одлично решение!
  Изработена од современи издржливи материјали, Ви нуди ергономија и квалитет.
  Идеален за Вашиот дом, надградувајќи ја естетиката на Вашата трпезарија или дневна соба.
  Наслонувач и седло изработени од полипропилен (PP) со висока издржливост и отпорност на абење.
  Метални ногарки (23mm) со дрво дезен, одличен квалитет и висока отпорност.

  Димензии на производот:
  Должина: 62cm
  Ширина: 56cm
  Висина: 80cm
  Висина на седиштето: 46cm

  Димензии на пакување: 65x65x58cm


 • Столица ЛУЦИА сива

  Код за нарачка: Столица ЛУЦИА сива - 101-000083

  За сите кои сакаат компактна столица со едноставни линии, која лесно ќе се вклопи во секој простор, ЛУЦИА е Вашиот совршен избор!
  Изработена од метал и PU
  Краевите на нозете имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања

  Димензии на производот:
  Должина: 42cm
  Длабочина: 48cm
  Висина: 98cm
  Висина на седиштето: 48cm

  Димензии на пакување: 109x43x31cm


 • Столица ЛИНЕА црна

  Код за нарачка: Столица ЛИНЕА црна - 029-000006

  Оваа прекрасна, елегантна столица визуелно ќе ја разубави Bашата просторија.
  Столот ЛИНЕА е лесен со висок степен на удобност.
  Издржливата обвивка од синтетичка кожа е пријатна за седење и лесна за чистење.
  Конструкцијата е изработена од метал 

  Димензии:
  Должина: 41cm
  Длабочина: 46cm
  Вкупна висина: 100cm

  Димензии на пакување: 118x50x23cm


 • Столица ЛИНЕА сива

  Код за нарачка: Столица ЛИНЕА сива - 029-000009

  Оваа прекрасна, елегантна столица визуелно ќе ја разубави Bашата просторија.
  Столот ЛИНЕА е лесен со висок степен на удобност.
  Издржливата обвивка од синтетичка кожа е пријатна за седење и лесна за чистење.
  Конструкцијата е изработена од метал 

  Димензии:
  Должина: 41cm
  Длабочина: 46cm
  Вкупна висина: 100cm

  Димензии на пакување: 118x50x23cm


 • Столица ЛИНЕА бела

  Код за нарачка: Столица ЛИНЕА бела - 029-000007

  Оваа прекрасна, елегантна столица визуелно ќе ја разубави Bашата просторија.
  Столот ЛИНЕА е лесен со висок степен на удобност.
  Издржливата обвивка од синтетичка кожа е пријатна за седење и лесна за чистење.
  Конструкцијата е изработена од метал 

  Димензии:
  Должина: 41cm
  Длабочина: 46cm
  Вкупна висина: 100cm

  Димензии на пакување: 118x50x23cm


 • Столица ГАСТОН црна

  Код за нарачка: Столица ГАСТОН црна - 029-000204

  Сакате да го освежите Вашиот простор? Ви нудиме ретро столица ГАСТОН со одличен квалитет и издржливост.
  Изработен од полипропилен 2800g/m³, со голема издржливост и отпорност на абење. Ја следи формата на 'рбетот поддржувајќи ја половината, со заоблен финиш на врвот.
  Облога од висококвалитетна PU синтетичка кожа која е лесна за чистење.
  Дрвени ногарки во црна боја со одличен квалитет и издржливост.

  Димензии на производот:
  Должина: 49,5cm
  Ширина: 54cm
  Висина: 81,5cm
  Висина на седиштето: 46cm
  Висина на грбот: 41cm
  Длабочина на седиштето: 40cm

  Димензии на пакување: 54x49x81cm


 • Столица ГАСТОН сива

  Код за нарачка: Столица ГАСТОН сива - 029-000206

  Сакате да го освежите Вашиот простор? Ви нудиме ретро столица ГАСТОН со одличен квалитет и издржливост.
  Изработен од полипропилен 2800g/m³, со голема издржливост и отпорност на абење. Ја следи формата на 'рбетот поддржувајќи ја половината, со заоблен финиш на врвот.
  Облога од висококвалитетна PU синтетичка кожа која е лесна за чистење.
  Дрвени ногарки во црна боја со одличен квалитет и издржливост.

  Димензии на производот:
  Должина: 49,5cm
  Ширина: 54cm
  Висина: 81,5cm
  Висина на седиштето: 46cm
  Висина на грбот: 41cm
  Длабочина на седиштето: 40cm

  Димензии на пакување: 54x49x81cm


 • Столица БЕЛА Сина/Црна

  Код за нарачка: Столица БЕЛА Сина/Црна - 029-000018

  За сите кои бараат компактна столица со одличен дизајн, која лесно ќе се вклопи во секој простор, без разлика дали е Вашиот дом или канцеларија, БЕЛА е Вашиот избор.

  Седлото и потпирачот за грб се изработени со појачана рамка, од едно парче и се тапацирани.
  Метални ногарки.

  Димензии: 44х50х88cm

  Димензии на пакување: 62x46x66cm


 • Столица БЕЛА Петрол/Црна

  Код за нарачка: Столица БЕЛА Петрол/Црна - 127-000116

  За сите кои бараат компактна столица со одличен дизајн, која лесно ќе се вклопи во секој простор, без разлика дали е Вашиот дом или канцеларија, БЕЛА е Вашиот избор.
  Седлото и потпирачот за грб се изработени со појачана рамка, од едно парче и се тапацирани.
  Метални ногарки.

  Димензии: 44х50х88cm

  Димензии на пакување: 62x46x66cm


 • Столица БЕЛА Кафена/Црна

  Код за нарачка: Столица БЕЛА Кафена/Црна - 127-000114

  За сите кои бараат компактна столица со одличен дизајн, која лесно ќе се вклопи во секој простор, без разлика дали е Вашиот дом или канцеларија, БЕЛА е Вашиот избор.
  Седлото и потпирачот за грб се изработени со појачана рамка, од едно парче и се тапацирани.
  Метални ногарки.

  Димензии: 44х50х88cm

  Димензии на пакување: 62x46x66cm


 • Столица БЕЛА Кафена/Натурал

  Код за нарачка: Столица БЕЛА Кафена/Натурал - 029-000019

  За сите кои бараат компактна столица со одличен дизајн, која лесно ќе се вклопи во секој простор, без разлика дали е Вашиот дом или канцеларија, БЕЛА е Вашиот избор.
  Седлото и потпирачот за грб се изработени со појачана рамка, од едно парче и се тапацирани.
  Метални ногарки.

  Димензии: 44х50х88cm

  Димензии на пакување: 62x46x66cm


 • Столица АВА Портокалова

  Код за нарачка: Столица АВА Портокалова - 127-000063

  Модерно столче кое значително ќе го освежи Вашиот простор.
  Конструкцијата и ногарките изработени од метал
  Наслонувачот и седлото се изработени од плиш штоф
  Долниот дел на ногарките се со сјајно златна боја

  Димензии на производот:
  Должина: 44cm
  Длабочина: 51cm
  Висина: 88cm
  Висина на седиштето: 47cm
  Длабочина на седиштето: 38cm
  Висина на грбот: 43cm

  Димензии на пакување: 73x50x53cm


 • Столица БЕЛА сива

  Код: БЕЛА сива - 127-000112

  За сите кои бараат компактна столица со одличен дизајн, која лесно ќе се вклопи во секој простор, без разлика дали е Вашиот дом или канцеларија, БЕЛА е Вашиот избор.

  Спецификации:
  Седалото и потпирачот за грб се изработени со појачана рамка, од едно парче и се тапацирани.
  Метални ногарки.
  Сива боја.

  Димензии: 44х50х88cm

 • Столица БЕЛА беж

  Код: БЕЛА беж - 029-000015

  За сите кои бараат компактна столица со одличен дизајн, која лесно ќе се вклопи во секој простор, без разлика дали е Вашиот дом или канцеларија, БЕЛА е Вашиот избор.

  Спецификации:
  Седалото и потпирачот за грб се изработени со појачана рамка, од едно парче и се тапацирани.
  Метални ногарки.
  Беж боја.

  Димензии: 44х50х88cm

 • Столица БЕЛА антрацит

  Код: БЕЛА антрацит -  029-000020

  За сите кои бараат компактна столица со одличен дизајн, која лесно ќе се вклопи во секој простор, без разлика дали е Вашиот дом или канцеларија, БЕЛА е Вашиот избор.

  Спецификации:
  Седалото и потпирачот за грб се изработени со појачана рамка, од едно парче и се тапацирани.
  Метални ногарки.
  Антрацит/сива боја.

  Димензии: 44х50х88cm

 • Столица ГАСТОН бела

  Код: ГАСТОН - 029-000205

  Удобно седло изработено од полипропилен (PP) 2800g/m³ (100% материјал што може да се рециклира) со висока отпорност на абење и кршење.
  Ергономскиот дизајн ги поддржува половината и 'рбетот. 

  4 армирани букови дрвени ногарки, интегрирани со црни метални краци, со одличен квалитет и отпорност на тежина.
  Краевите на ногарките имаат пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања.

  Димензии на производот:
  Должина: 49,5cm
  Ширина: 54cm
  Висина: 81,5cm
  Висина до седлото: 46cm