• Базен 366х91cm + маса и 2 стола + тенда 3x3m
  Код за нарачка: b-2101 базен - Tons Garden сет 9551 - Tons Garden Тенда 6286
   
  Базен:
   
  Уживајте во летото со базените на Swing кои се лесни за монтирање, без никакви алатки.
  Се што ти треба е:
  1. Да го раширите базенот на рамна површина
  2. Да го надувате прстенот
  3. Да го наполните базенот со вода - флексибилните ѕидови ќе се подигнат сами
  Дали треба да го преместите базенот на друго место, на пример за еден викенд? Ова не е проблем со базените за SWING. Можете лесно да ги испразните  во секое време со помош на вградениот вентил за одвод. Покрај тоа, базените за SWING се апсолутно безбедни благодарение на флексибилниот материјал, кој е исто така многу отпорен на механичко оштетување.
  Димензии: 366х91цм
  Тежина: 16кг
   
  Маса и столови: 
  • Во сетот добивате 2 столици и една маса
  • Маса 60 x 71 cm;
  • Столици 42 x 46 x 82 cm

  Тенда:

  • Тенда од полиестер
  • Димензија: 3 х 3 m
  • Висина: 2.5 m
 • Базен 404x201x100цм

  Код за нарачка: базен 56442


  Карактеристики на производот:

  Тип базен 
  Врамен базен

  Облик 
  Правоаголен
  Капацитет 
  6478 L
  Максимално ниво на вода
  90 cm
  Боја на производот 
  Сина, Сива
  Максимална стапка на проток
  2006 l/h
  Рамка
  YesМатеријал
  ПВЦ
  Материјал на рамката
  Челик
  Време на склопување
  30 мин.
  Број на лица кои се потребни за да се монтира
  3 лице(а)
  Сертификација
  CE, TÜV Rheinland
  Филтрирање
  Капацитет на филтрација
  2006 l/h
  Моќ на пумпање
  85 W
  Напон на пумпа
  220 - 240 V
  Дијаметар на црево
  3,2 cm
  Тип филтер за вода
  Филтер за песо
  -Скала
  -Материјал на рамката на скалата
  Метал
  -Материјал на скалилата
  Пластика
  -Висина на скалата
  107 cm
  Тежина и димензии
  -Ширина
  2410 mm
  -Висина
  1000 mm
  -Длабочина
  4410 mm
  -Внатрешна ширина
  2010 mm
  -Внатрешна длабочина
  4040 mm
  -Тежина
  66,9 kg
 • Базен 956х488х132цм со професионален филтер и скали

  Код за нарачка: базен 56623

  Карактеристики на производот:
  Тип базен
  Врамен базен
  Облик 
  Правоаголен
  Капацитет
  52231 L
  Максимално ниво на вода
  119 cm
  Боја на производот 
  Сина, Сива
  Максимална стапка на проток
  6814 l/h
  Рамка Материјал
  ПВЦ Челик
  Капак
  Време на склопување
  30 мин.
  Број на лица кои се потребни за да се монтира
  3 лице(а)

  Сертификација
  CE, TÜV Rheinland
  Филтрирање
  Капацитет на филтрација
  7570 l/h
  Моќ на пумпање
  280 W
  Напон на пумпа
  220 - 240 V
  Дијаметар на црево
  3,8 cm
  Тип филтер за вода
  Филтер за песок
  Скала
  Материјал на рамката на скалата
  Метал
  Материјал на скалилата
  Пластика
  Висина на скалата
  132 cm
  Тежина и димензии
  -Ширина
  5340 mm
  -Длабочина
  10120 mm
  -Внатрешна ширина
  4880 mm
  -Внатрешна длабочина
  9560 mm
  -Тежина
  232,2 kg
 • Џакузи 196цм наменето за 4-6 лица

  Код за нарачка: џакузи 60019


  Боја на производот 
  Сива, Бела
  Капацитет 
  916 L
  Облик 
  Тркалезен
  Максимален број на лица
  6 лице(а)
  Функција на греење
  YesТемпература на загревање (максимална)
  40 °C
  Максимален капацитет на греење
  2 °C/h
  Максимална тежина на товар
  954 kg
  Систем на филтрирање
  YesБрој на глави за прскање
  140
  Максимално ниво на вода
  52 cm
  Проток на вода (максимум)
  1325 l/min
  Вграден дисплеј
  YesТајмер
  YesПериод на програмирање
  40 ден(ови)
  Автоматско греење
  YesРежим за штедење енергија
  YesФункција за масирање
  YesБезбедносни катанци
  YesСистем за масажа
  AirJet
  Сертификација
  EMC/LVD/CB/ROHS/EN17125
  Безбедносно предупредување
  WARNING!USE ONLY UNDER COMPETENT SUPERVISION.
  Interleaved Two of Five (ITF-14)
  06942138978704
  Влезен напон
  220-240 V

  Димензии: 
  -Ширина 
  1960 mm
  -Длабочина 
  1960 mm
  -Висина 
  1960 mm
  -Тежина
  34,5 kg
  -Внатрешна должина (дно)
  146 cm
  -Големина кога не е надуено (Ш x Д)
  1900 x 1900 mm
  -Волумен на пакетот
  0,245 m³

  -Упатство за инсталирање
  Yes-Вклучена е прекривка за базен
  Yes-Вклучен е хемиски диспензер
  Yes-Вклучен е патрон со филтер
  Yes-Вклучена е пумпа за засилување
  -YesВклучена е пумпа за циркулирање
  -YesДржач за чаша
  -Вклучен е комплет за поправка
 • Базен 244х66см со филтер

  Код за нарачка: базен 57268


  Карактеристики на производот:
  Димензии:

   244х66см
  Тип базен
  Базен на надувување
  Облик 
  Округла

  Капацитет 
  2300 L
  Максимално ниво на вода
  53 cm
  Боја на производот 
  Сина
  Материјал
  ПВЦ
  Тип надување
  Делумен
  Време на склопување
  10 мин.
  Број на лица кои се потребни за да се монтира
  2 лице(а)
  Филтрирање
  Вклучена е пумпа за филтрирање
  YesКапацитет на филтрација
  1200 l/h
  Напон на пумпа
  220 - 240 V
  Дијаметар на црево
  3,2 cm
  Филтрирање
  Вклучен е комплет за филтрирање
  Вклучена е лепенка за поправка
  Yes
 • Базен 396х84см со филтер

  Код за нарачка: базен 57376

  Карактеристики на производот:
  Димензии:
  396х84см
  Тежина 18,7 kg
  Препорачана возрасна група 
  Возрасен и дете
  Тип базен 

  Базен на надувување
  Облик 
  Округла
  Капацитет 
  7340 L
  Боја на производот 
  Сива
  Лесно за составување
  Потребно е составување
  YesФилтрирање
  Вклучена е пумпа за филтрирање
  YesКапацитет на филтрација
  2000 l/h
 • Базен 427х107см со професионален филтер и скали

  Код за нарачка: базен 56950


  Карактеристики на производот:
  Тежина и димензии
  427x107см 

  Тежина
  54 kg
  Тип базен 
  Врамен базен
  Облик 
  Округла
  Капацитет 
  13030 L
  Боја на производот 
  Сина
  Рамка Материјал
  ПВЦ, Челик
  Материјал на рамката
  Челик
  Капак
  Interleaved Two of Five (ITF-14)
  06942138983159
  Филтрирање
  Вклучена е пумпа за филтрирање
  YesКапацитет на филтрација
  3000 l/h
  +Скала
   
  Yes

   

 • Базен 427х251х100цм со професионален филтер и скали

  Код за нарачка: базен 56714


  Карактеристики на производот:
  Тежина и димензии
  Тежина 59,1 kg
  В-С-Ш 427х251х100цм
  Тип базен 
  Врамен базен
  Облик 

  Овална
  Капацитет 
  7250 L
  Боја на производот 
  Кафеава
  Рамка Материјал
  ПВЦ, Челик
  Interleaved Two of Five (ITF-14)
  06942138976939
  Филтрирање
  Вклучена е пумпа за филтрирање
  YesКапацитет на филтрација
  2000 l/h
  + Скала
  +YesУпатство за инсталирање
 • Базен 732х366х132цм со професионален филтер и скали

  Код за нарачка: базен 56475

  Карактеристики на производот:
  Димензии:

  Ширина
  4130 mm
  Висина
  1320 mm
  Длабочина
  7830 mm
  Внатрешна ширина
  3660 mm
  Внатрешна длабочина
  7070 mm
  Тежина
  176,1 kg
  Тип базен
  Врамен базен
  Облик 
  Правоаголен
  Капацитет
  30045 L
  Максимално ниво на вода
  119 cm
  Боја на производот 
  Сина, Сива
  Максимална стапка на проток
  5300 l/h
  Рамка
  YesМатеријал
  ПВЦ
  Материјал на рамката
  Челик
  Капак
  Време на склопување
  30 мин.
  Број на лица кои се потребни за да се монтира
  3 лице(а)
  Сертификација
  CE, TÜV Rheinland
  Филтрирање
  Капацитет на филтрација
  5678 l/h
  Моќ на пумпање
  230 W
  Напон на пумпа
  220 - 240 V
  Дијаметар на црево
  3,8 cm
  Тип филтер за вода
  Филтер за песок
  Скала
  Материјал на рамката на скалата
  Метал
  Материјал на скалилата
  Пластика
  Висина на скалата
  132 cm
   
   

    • Базен 640 x 274 x 132цм со професионален филтер и скали

  Код за нарачка: базен 5611Z


  Карактеристики на производот:
  Димензии:
  640 x 274 x 132цм
  Тежина 119,4 kg

  Препорачана возрасна група 
  Возрасен и дете
  Тип базен 
  Врамен базен
  Облик 
  Правоаголен
  Капацитет 
  19281 L
  Боја на производот 
  Бела
  РамкаYes
  Материјал
  ПВЦ, Полиестер
  Материјал на рамката
  Метал
  КапакYes
  Сертификација
  EN16582/EN16713/EMC/LVD
  Безбедносно предупредување
  Keep children under supervision in the aquatic environment. No Diving! No Jumping! No sloping ground! No sitting on the top! Contact us through WWW.BESTWAYCORP.COM
  Interleaved Two of Five (ITF-14)
  06942138982992
  Филтрирање
  Вклучена е пумпа за филтрирање
  YesНапон на пумпа
  220 - 240 V

 • Џакузи наменето за 4-8 лица

  Код за нарачка: џакузи 60015


  • Хидромасажата на надувување на Ибица од страна на Bestway е еден од најпопуларните модели во целата колекција на Lay-Z: правоаголна форма, опремен е со повеќефункционална пумпа која истовремено може да ја надува бањата, да ја загрева водата, да изврши филтрација да ја одржувате водата колку што е можно чиста и да го активирате системот за масажа.
  • Интегрираната дигитална контролна табла ви овозможува да ги прилагодувате сите функции додека седите удобно, само еден допир е потребен за да започнете со масажата. Системот за греење може да достигне максимална температура од 40 ° C и со системот за воздушна масажа Airjet со 140 млазници, можете да уживате во регенерирачка масажа и извонредно вклучена сензација.
  • Удобноста во кадата е обезбедена на подот со мека пена, кој може да собере до 6 лица за да го споделат задоволството од удобна масажа. Надворешната структура има смарагдно зелена текстура, додека внатрешната површина има мозаичен график што потсетува на кадите во велнес центрите.
  • Sидовите на надувување и внатрешната текстура се изработени од материјал DuraPlus отпорен на пункција. Овој конкретен вид постава се заснова на троен слој ПВЦ дизајниран да му даде на базенот супериорна структурна стабилност, што го прави исклучително издржлив и отпорен. Овој систем спречува истегнување и проширување на површината, дозволувајќи и на структурата да ја одржува истата форма, без разлика колку пати е надувана и издувана.
  • Хидромасажата на надувување на Ибица може да остане составена на отворено цела година благодарение на иновативниот систем Freeze Shield на Bestway. Овој иновативен систем овозможува пумпата да работи подолго време, на ниска температура и во режим на заштеда на енергија, со што се спречува замрзнување на водата во кадата и спречува оштетување на внатрешната структура. Можете да уживате во вашиот спа центар во текот на целата година.
  • Исклучително лесен за надувување, бањата Ибица има контролен панел за поставување на температурата на водата и разни функции, вклучително и можност за избор на време за вклучување / исклучување благодарение на специјалниот тајмер што ви овозможува да ја контролирате температурата на водата до 72 часа однапред . На овој начин ќе стигнете дома за да ја пронајдете бањата веќе загреан. Инсталирањето на бањата на надувување трае околу 12 минути без да користите алатки бидејќи сè што ви треба е веќе вклучено во пакетот. Внатре ќе најдете сè што ви треба за употреба и одржување, како што е хемискиот плови што постојано го дистрибуира хлорот во кадата, системот за филтрирање со филтер-кертриџот и капакот за да ја заштитите бањата за време на периоди на употреба. Откако ќе се испразни низ приклучокот за одвод, тој се преклопува многу компактно, зафаќајќи многу малку простор.

  • Lay-Z by Bestway е колекција на хидромасажи на надувување, родена од долга работа на технолошко истражување, што му овозможи на брендот да се етаблира на меѓународно ниво за својата сигурност и одлична отпорност на употреба. Сите модели од овој асортиман се издвојуваат по лесното склопување, едноставното и минимално одржување, одликите за удобност и, пред сè, по ниската цена. Уживајте во задоволството на релаксирачка масажа со искористување на целосниот потенцијал на спауа на надувување на Bestway Lay-Z и додајте ја часовникот на вашата дневна релаксација.ProduceShop само ги избира најдобрите производи за секоја категорија врз основа на квалитетни и естетски карактеристики со цел само дистрибуција на артикли што целосно ги задоволуваат потребите на неговите клиенти.


  Технички карактеристики:

  • Димензии: 223x66цм (дијаметар, висина) Линија со надувување и надувување на линијата Bestway Lay-Z Airjet, шема на мозаик Напишете самостојно 365 дена подготвено за употреба, 6 лица Капацитет од 778 литри вода ПВЦ постава со технологија DuraPlus (I-Beam три дополнителни јаки слоја) со дно од пена Систем за замрзнување и замрзнување на штитот Airjet технологија со 140 млазници за топол воздух во када Максимална температура на водата 40 ° C (104 ° F) Мултифункционална пумпа со дигитален контролен панел и интегриран контејнер за шишиња Тајмер за заштеда на енергија Дифузер на хлор со хемоконект Приклучок за одвод на мозоци Касета за филтрирање Vi (60311) Капак на надувување Собрание за 12 минути без алатки За оптимално користење и времетраење на базенот препорачуваме да ги следите упатствата дадени во упатството.
 • Базен 346х76см

  Код за нарачка: 57270 базен

  Карактеристики на производот:
  Димензии: 
  346х76см

  Тип базен 
  Базен на надувување
  Облик 
  Округла
  Капацитет
  3638 L
  Максимално ниво на вода
  61 cm
  Боја на производот 
  Сина
  Рамка
  YesМатеријал
  ПВЦ
  Време на склопување
  10 мин.
  Број на лица кои се потребни за да се монтира
  2 лице(а)
  Филтрирање
  Вклучена е пумпа за филтрирање
  YesКапацитет на филтрација
  1249 l/h
  Дијаметар на црево
  3,2 cm
 • Базен 244х66см

  Код за нарачка: 57265 базен


  Карактеристики на производот:

  Димензии: 244х66см
  Тип базен:Базен на надувување
  Облик:Округла
  Капацитет:2300 L.
  Дијаметар на црево:3,2 cm.
  Материјал: ПВЦ

 • Базен 305х76см со филтер

  Код за нарачка: базен 56408


  Карактеристики на производот:
   Димензии:
  305х76см со филтер
  Тип базен 

  Врамен базен
  Облик 
  Округла
  Капацитет 
  4678 L
  Максимално ниво на вода
  68 cm
  Боја на производот 
  Сина
  Макимална стапка на проток
  1060 l/h
  РамкаYes
  Материјал
  ПВЦ, Челик
  Време на склопување
  20 мин.
  Број на лица кои се потребни за да се монтира
  3 лице(а)
  Сертификација
  CE, TÜV Rheinland
  Филтрирање
  Вклучена е пумпа за филтрирање
  YesКапацитет на филтрација
  1249 l/h
  Моќ на пумпање
  16 W
  Напон на пумпа
  220 - 240 V
  Дијаметар на црево
  3,2 cm
  Вклучен е комплет за филтрирање
  YesТип филтер за вода
  Филтер со влошка
  Вклучена е лепенка за поправка
 • Базен со филтер 457х84цм

  Код за нарачка: 57313 базен

  Карактеристики на производот:
  Димензии: 
  457х84цм
  Тежина 24,3кг
  Тип базен 

  Врамен базен
  Облик 
  Округла
  Капацитет 
  9677 L
  Максимално ниво на вода
  67 cm
  Боја на производот 
  Сина
  Материјал
  ПВЦ
  Тип надување
  Делумен
  Време на склопување
  10 мин.
  Број на лица кои се потребни за да се монтира
  2 лице(а)
  Филтрирање
  Вклучена е пумпа за филтрирање
  YesКапацитет на филтрација
  2006 l/h
  Напон на пумпа
  220 - 240 V
  Дијаметар на црево

  3,2 cm
  Вклучена е лепенка за поправка

 • Базен 488х244х122цм со песочна пумпа и скали

  Код за нарачка: базен 56671


  Карактеристики на производот:
  Димензии:
  488х244х122цм

  Препорачана возрасна група
  Возрасен и дете
  Тип базен

  Врамен базен
  Облик 
  Правоаголен
  Капацитет 
  11532 L
  Боја на производот 
  Сива
  Максимална стапка на проток
  550 l/h
  РамкаYes
  Материјал
  ПВЦ, Полиестер
  Материјал на рамката
  Метал
  КапакYes
  Сертификација
  EN16582/EN16713/EMC/LVD
  Безбедносно предупредување
  Keep children under supervision in the aquatic environment. No Diving! No Jumping! No sloping ground! No sitting on the top! Contact us through WWW.BESTWAYCORP.COM
  Interleaved Two of Five (ITF-14)
  06942138970487
  Филтрирање
  Вклучена е пумпа за филтрирање
  YesНапон на пумпа
  220-240 V
  Вклучена е лепенка за поправка и скали
 • Базен 366х100цм филтер и скали

  Код за нарачка: базен 56418

    
  Карактеристики на производот:
  Димензии: 

  366х100цм  со филтер и скали
  Тип базен
  Врамен базен
  Облик 

  Кружен
  Капацитет 
  5700 L
  Максимално ниво на вода
  73 cm
  Боја на производот 
  Сина
  РамкаYes
  Материјал
  ПВЦ
  Материјал на рамката
  Челик
  Време на склопување
  20 мин.
  Број на лица кои се потребни за да се монтира
  3 лице(а)
  Филтрирање
  Вклучена е пумпа за филтрирање
  YesКапацитет на филтрација
  1200 l/h
  Напон на пумпа
  220 - 240 V
  Дијаметар на црево
  3,2 cm
  Вклучена е лепенка за поправка
 • Базен 400х211х81цм со филтер

  Код за нарачка: базен 56424


  Карактеристики на производот:
  Димензии: 
  400х211х81 цм
  Тип базен 

  Врамен базен
  Облик 
  Правоаголен
  Капацитет 
  5700 L
  Максимално ниво на вода
  73 cm
  Боја на производот 
  Сина
  РамкаYes
  Материјал
  ПВЦ
  Материјал на рамката
  Челик
  Време на склопување
  20 мин.
  Број на лица кои се потребни за да се монтира
  3 лице(а)
  Филтрирање
  Вклучена е пумпа за филтрирање
  YesКапацитет на филтрација
  1200 l/h
  Напон на пумпа
  220 - 240 V
  Дијаметар на црево
  3,2 cm

  Вклучена е лепенка за поправка

 • Базен Steel Pro со филтер и скали 549x122цм

  Код за нарачка: 56462 базен


  Димензии: 
  549x122цм

  Тип базен 
  Врамен базен

  Облик 
  Округла

  Капацитет 
  23062 L

  Максимално ниво на вода
  110 cm

  Боја на производот 
  Сина

  Максимална стапка на проток
  3794 l/h
  Рамка
  Yes
  Материјал
  ПВЦ

  Материјал на рамката
  Челик
  Капак
   
  Време на склопување
  30 мин.

  Број на лица кои се потребни за да се монтира
  3 лице(а)

  Сертификација
  CE, TÜV Rheinland
  Interleaved Two of Five (ITF-14)
  06942138983807

  Филтрирање
  Вклучена е пумпа за филтрирање
  Вклучен е комплет за филтрирање
  Yes
  Тип филтер за вода
  Филтер со влошка
  Yes
  Капацитет на филтрација
  5600 l/h

  Моќ на пумпање
  86 W

  Напон на пумпа
  220 - 240 V

   

  Дијаметар на црево
  3,8 cm
 • Базен со филтер пумпа

  Код за нарачка: 57372 базен


  Димензии: 
  457х107цм

  Препорачана возрасна група 
  Возрасен и дете

  Тип базен 
  Базен на надувување

  Облик 
  Округла

  Капацитет 
  12362 L

  Боја на производот
  Сива
  Капак

  Лесно за составување
  Yes
  Потребно е составување
  Yes
  Филтрирање
  Вклучена е пумпа за филтрирање
  Yes
  Капацитет на филтрација
  2000 l/h

  Вклучена скала