• Notebook HP 14-DQ0002 + Стол ISO BLACK C + SPACE биро за на ѕид

  Код: Notebook HP 14-DQ0002 - Стол ISO BLACK C црн - SPACE биро за на ѕид

  Биро SPACE

  Ограничениот простор не значи дека не можете да имате ефикасен и организиран дом.
   Бирото Space, кое брзо и лесно се монтира на ѕид е наједноставното, но и најдоброто решение за овој проблем. Може да се постави во речиси секоја соба, да се користи како работна повшина, па дури и како платформа за поставување на вашиот телевизор.
   Брзото и едноставно склопување ја комплетира целосната слика за ова мултипрактично биро со уникатен и примамлив дизајн.


  Димензии: 102,4 х 63,2 х 15cm ( детален приказ на фотографијата)
  Изработено од висококвалитетна оплеменета иверица 16mm - бела
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути по елемент.
  Потребен алат за склопување
  : чекан и шрафцигер (крстач)
  Македонско производство.


  Notebook HP 14-DQ0001


  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  CPU: Intel® Celeron® N4020 (1.1 GHz base frequency, up to 2.8 GHz burst frequency, 4 MB L2 cache, 2 cores)

  RAM: 4 GB DDR4-2400 SDRAM (1 x 4 GB) Transfer rates up to 2400 MT/s. 1 x 4 GB

  STORAGE: 64 GB eMMC

  GPU: Intel® UHD Graphics

  DISPLAY: 14" diagonal, HD (1366 x 768), micro-edge, BrightView, 220 nits, 45% NTSC

  COMMS: Realtek 802.11a/b/g/n/ac (2x2) Wi-Fi® and Bluetooth® 5 combo Miracast compatible; MU-MIMO supported

  PORTS: 1 USB 3.1 Gen 1 Type-C™ (Data Transfer Only, 5 Gb/s signaling rate); 2 USB 3.1 Gen 1 Type-A (Data Transfer Only); 1 AC smart pin; 1 HDMI 1.4b; 1 headphone/microphone combo; 1 multi-format SD media card reader

  CAMERA: HP True Vision 720p HD camera with integrated dual array digital microphones

  BATTERY: 3-cell, 41 Wh Li-ion

  WEIGHT: 1.46 kg
  OS: Windows 10 Home in S mode


  Стол ISO BLACK C


  -Стабилна метална црна рамка
  -Седалка и потпирачка изработена од повекеслоен шпер
  -Тапацирани со вискоквалитетно платно
  -Заштитници на ногарките за заштита на подот
  -Максимална тежина до 120 кг
  -Штоф Iso
  -Тапациран е со ткаенина 225g / м2, со отпорност на абразија над 35,000 циклуси.
  -Оваа ткаенина e отпорна на абење  и погодна за канцеларии, училишта, односно места каде што се користат столчиња интензивно.

 • Notebook HP 14-DQ0001 + Стол ISO BLACK C + SPACE биро за на ѕид

  Код: Notebook HP 14-DQ0001 - Стол ISO BLACK C црн - SPACE биро за на ѕид

  Биро SPACE

  Ограничениот простор не значи дека не можете да имате ефикасен и организиран дом.
   Бирото Space, кое брзо и лесно се монтира на ѕид е наједноставното, но и најдоброто решение за овој проблем. Може да се постави во речиси секоја соба, да се користи како работна повшина, па дури и како платформа за поставување на вашиот телевизор.
   Брзото и едноставно склопување ја комплетира целосната слика за ова мултипрактично биро со уникатен и примамлив дизајн.


  Димензии: 102,4 х 63,2 х 15cm ( детален приказ на фотографијата)
  Изработено од висококвалитетна оплеменета иверица 16mm - бела
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути по елемент.
  Потребен алат за склопување
  : чекан и шрафцигер (крстач)
  Македонско производство.


  Notebook HP 14-DQ0001


  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  CPU: Intel® Celeron® N4020 (1.1 GHz base frequency, up to 2.8 GHz burst frequency, 4 MB L2 cache, 2 cores)

  RAM: 4 GB DDR4-2400 SDRAM (1 x 4 GB) Transfer rates up to 2400 MT/s. 1 x 4 GB

  STORAGE: 64 GB eMMC

  GPU: Intel® UHD Graphics

  DISPLAY: 14" diagonal, HD (1366 x 768), micro-edge, BrightView, 220 nits, 45% NTSC

  COMMS: Realtek 802.11a/b/g/n/ac (2x2) Wi-Fi® and Bluetooth® 5 combo Miracast compatible; MU-MIMO supported

  PORTS: 1 USB 3.1 Gen 1 Type-C™ (Data Transfer Only, 5 Gb/s signaling rate); 2 USB 3.1 Gen 1 Type-A (Data Transfer Only); 1 AC smart pin; 1 HDMI 1.4b; 1 headphone/microphone combo; 1 multi-format SD media card reader

  CAMERA: HP True Vision 720p HD camera with integrated dual array digital microphones

  BATTERY: 3-cell, 41 Wh Li-ion

  WEIGHT: 1.46 kg
  OS: Windows 10 Home in S mode


  Стол ISO BLACK C


  -Стабилна метална црна рамка
  -Седалка и потпирачка изработена од повекеслоен шпер
  -Тапацирани со вискоквалитетно платно
  -Заштитници на ногарките за заштита на подот
  -Максимална тежина до 120 кг
  -Штоф Iso
  -Тапациран е со ткаенина 225g / м2, со отпорност на абразија над 35,000 циклуси.
  -Оваа ткаенина e отпорна на абење  и погодна за канцеларии, училишта, односно места каде што се користат столчиња интензивно.


 • Работен стол Сирио бел

  Код за нарачка: Работен стол Сирио бел -005668

  -Анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна кожа класа V
  -Регулирање на височината на столот
  -Мултиблок механизам
  -Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот
  -Фиксни хромирани рачки со меки тапацирани делови
  -Метална основа од полиран алуминиум
  -Макс. тежина на корисникот – 120 кг 

   Димензии:
  Висина:98,5x117x5цм
  Должина:41цм
  Ширина:45,5цм

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Работен стол Сирио црн

  Код за нарачка: Работен стол Сирио црн -005667

  -Анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна кожа класа V
  -Регулирање на височината на столот
  -Мултиблок механизам
  -Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот
  -Фиксни хромирани рачки со меки тапацирани делови
  -Метална основа од полиран алуминиум
  -Макс. тежина на корисникот – 120 кг 

   Димензии:
  Висина:98,5x117x5цм
  Должина:41цм
  Ширина:45,5цм

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Работен стол Таурус ПВЦ бордо

  Код за нарачка: Работен стол Таурус ПВЦ бордо-006108

  -Стабилна метална црна рамка
  -Седалка и потпирачка изработени од висококвалитетна пластика -Можност за поставување на рачки или конференциски комплет со масичка за пишување
  -Заштитници на ногарките за заштита на подот
  -Можност за редење до 10 броја
  -Максимална тежина на корисникот до 120кг.

  Димензии:
  Висина:82цм
  Должина:42цм
  Ширина:54,5цм

  ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Работен стол Нор 1290 црн

  Код за нарачка: Работен стол Нор 1290 црн-005088

  -Високо квлатитетни полиуретанова седалка и потпирачка
  -Полипропиленова основа
  -Гасен механизам/амортизер
  -Дополнителна опција Extend+Ring
  -Макс. тежина на корисникот до 120 кг.
  -ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV

    Димензии:
  Висина:70x87,5цм
  Ширина:65,5цм

   ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Работен стол Меган сив

  Код за нарачка: Работен стол Меган сив-005611

  -Канцелариски стол со висока потпирачка
  -Регулирање на височината на столот
  -Регулирање на височината на потпирачката
  -Регулирање на наклонот на потпирачката
  -Полиуретанови рачки
  -Регулирање на длабочината на седење (растојанието помеѓу потпирачката и седалка
  -Полиуретанова основа
  -Достапен и со хомирана основа (за моделите со ознака CR) 
  -Максимална тежина до 120 кг.

   Димензии:
  Висина:98,5 x 177,5
  Должина:41цм
  Ширина:45,5 

  ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Работен стол Карина хром црн

  Код за нарачка: Работен стол Карина хром црн-006808

  -Анатомски седалка и потпирачка изработени од мрежа тип mеsh во комбинација со кожа
  -Регулирање на височината на столот
  -Релакс механизам со можност за фиксирање во работна позиција -Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот -Фиксни полиуретанови рачки
  -Полипропиленова основа
  -Хромирана основа (опционално)
  -Максимална тежина на корисникот – 120кг

   Димензии:
  Должина:56цм
  Висина:112x125цм
  Ширина:52цм
    
  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Работен стол Фелициа кафен

  Код за нарачка: Работен стол Фелициа кафен-008118

  -Стабилна метална црна рамка
  -Седалка и потпирачка од повеќеслоен шпер, тапацирани со висококвалитетно платно класа С
  -Пластични капаци на седалка и потпирачката
  -Заштитници на ногарките за заштита на подот
  -Можност за поставување на рачки или конференциски комплет со масичка за пишување 
  Можност за редење до 10 броја
  Максимална тежина на корисникот до 120кг

  Димензии:
  Висина:82цм
  Должина:42цм
  Ширина:54,5цм

  TÜV Сертификат 2 Години Гаранција

 • Работен стол Фелициа светло кафен

  Код за нарачка: Работен стол Фелициа светло кафен-007182

  -Стабилна метална црна рамка
  -Седалка и потпирачка од повеќеслоен шпер, тапацирани со висококвалитетно платно класа С
  -Пластични капаци на седалка и потпирачката
  -Заштитници на ногарките за заштита на подот
  -Можност за поставување на рачки или конференциски комплет со масичка за пишување 
  Можност за редење до 10 броја
  Максимална тежина на корисникот до 120кг

  Димензии:
  Висина:82цм
  Должина:42цм
  Ширина:54,5цм

  TÜV Сертификат 2 Години Гаранција

 • Работен стол Делукс 22 сив

  Код за нарачка: Работен стол Делукс 22 сив-006291

  -Стол со висока потпирачка
  -Регулирање на височината на столот 
  -Регулирање на височината на потпирачката
  -Регулирање на наклонот на потпирачката Регулирање на длабочината на седење (растојанието помеѓу потпирачката и седалка)
  -Полиуретанови рачки
  -Максимална тежина до 120 кг.

     Димензии:

   

  Висина:98,5 x 117,5
  Должина:41цм
  Ширина:45,5 

  ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ

 • Работен стол Меган син

  Код за нарачка: Работен стол Меган син-005614

  -Канцелариски стол со висока потпирачка
  -Регулирање на височината на столот
  -Регулирање на височината на потпирачката
  -Регулирање на наклонот на потпирачката
  -Полиуретанови рачки
  -Регулирање на длабочината на седење (растојанието помеѓу потпирачката и седалка
  -Полиуретанова основа
  -Достапен и со хомирана основа (за моделите со ознака CR) 
  -Максимална тежина до 120 кг.

   Димензии:
  Висина:98,5 x 177,5
  Должина:41цм
  Ширина:45,5 

  ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Работен стол Меган црвен

  Код за нарачка:Работен стол Меган црвен-005613

  -Канцелариски стол со висока потпирачка
  -Регулирање на височината на столот
  -Регулирање на височината на потпирачката
  -Регулирање на наклонот на потпирачката
  -Полиуретанови рачки
  -Регулирање на длабочината на седење (растојанието помеѓу потпирачката и седалка
  -Полиуретанова основа
  -Достапен и со хомирана основа (за моделите со ознака CR) 
  -Максимална тежина до 120 кг.

   Димензии:
  Висина:98,5 x 177,5
  Должина:41цм
  Ширина:45,5 

  ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Работен стол Денвер црн

  Код за нарачка: Работен стол Денвер црн-008291

  -Анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна кожа
  -Регулирање на височината на столот
  -Релакс механизам со можност за фиксирање во работна позиција -Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот -Фиксни полиуретанови рачки
  -Полипропиленова основа
  -Максимална тежина на корисникот – 120 кг

    Димензии:
   Висина:100x119цм
   Должина: 49,5цм
   Ширина:51,5цм

   ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Работен стол Милан црн

  Код за нарачка: Работен стол Милан црн-005335

  -Анатомски седалка и потпирачка изработени од мрежа тип mеsh во комбинација со кожа
  -Регулирање на височината на столот
  -Релакс механизам со можност за заклучување во работна позиција -Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот -Фиксни пластични рачки со хромирани елементи
  -Хромирана основа
  -Макс. тежина на корисникот: 120 кг

    Димензии:
  Висина:100x119цм
  Должина:49,5цм
  Ширина: 51,5цм

   ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ

 • Работен стол Хром црн

  Код за нарачка: Работен стол Хром црн-004321

  -Анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна кожа
  -Регулирање на височината на столот
  -Релакс механизам со можност за фиксирање во работна позиција
  -Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот
  -Фиксни полиуретанови рачки
  -Полипропиленова основа
  -Хромирана основа (опционално)
  -Макс. тежина на корисникот – 120кг

    Димензии:
  Висина:100x119цм
  Должина:49,5цм
  Ширина:51,5

   ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Работен стол Сирио S бел

  Код за нарачка:Работен стол Сирио бел-005670

  -Анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна кожа класа V
  -Регулирање на височината на столот
  -Мултиблок механизам
  -Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот -Фиксни хромирани рачки со меки тапацирани делови
  -Метална основа од полиран алуминиум
  -Макс. тежина на корисникот – 120 кг

    Димензии:
  Висина:98,5x117,5цм
  Должина:41цм
  Ширина:45,5цм

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Работен стол Сирио S црн

  Код за нарачка: Работен стол Сирио црн-005669

  -Анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна кожа класа V
  -Регулирање на височината на столот
  -Мултиблок механизам
  -Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот -Фиксни хромирани рачки со меки тапацирани делови
  -Метална основа од полиран алуминиум
  -Макс. тежина на корисникот – 120 кг

    Димензии:
  Висина:98,5x117,5цм
  Должина:41цм
  Ширина:45,5цм

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Работен стол Петерсбург бел

  Код за нарачка: Работен стол Петерсбург бел-007646

  -Анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна кожа
  -Регулирање на височината на столот
  -Релакс механизам со можност за фиксирање во работна позиција
  -Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот
  -Фиксни алуминиумски рачки со тапацирани делови
  -Алуминиумска основа
  -Максимална тежина на корисникот – 120 кг

   Димензии:
  Висина:100x119цм
  Должина:49,5цм
  Ширина:51,5

  ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ

 • Работен стол Петерсбург црвен

  Код за нарачка: Работен стол Петерсбург црвен-007645

  -Анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна кожа
  -Регулирање на височината на столот
  -Релакс механизам со можност за фиксирање во работна позиција
  -Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот
  -Фиксни алуминиумски рачки со тапацирани делови
  -Алуминиумска основа
  -Максимална тежина на корисникот – 120 кг

   Димензии:
  Висина:100x119цм
  Должина:49,5цм
  Ширина:51,5

  ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ