• Тефлонска тава - Smiley

  Код: Тава - 2021-52

  Со оваа тава може да подготвите декоративни колачи, палачинки, пржени јајца и што ли уште не.

  Изработено од тефлон, со метална рачка обложена со вискоквалитетна ABS пластика.

   

  Димензии: 27 x 13cm

   

 • Грил тава Accademia Mugnano - Natural Wood series

  Код: 5423 - Accademia Mugnano Grill

  Димензии: 49x30x5cm
  Изработена од лиен алуминиум со 5 слоја на нелеплива завршница

 • Вок тава Accademia Mugnano - Natural Wood series - 20cm

  Код: Vok NW - 312

  Made in Italy

  Внатрешните и надворешните површини се премачкани со AM Natural Wood премаз, кој дава ефект на природно дрво, дополнети со микрочестички кои се компинирани на таков начин што даваат исклучително цврста и компактна површина
  Изработени од алуминиум со 99,9% чистота на составот и дебелина од 4mm

  Ергономски рачки кои не се загреваат
  Нелеплива површина која рамномерно ја распоредува топлината и овозможува одлично готвење на состојките


 • Вок тава Accademia Mugnano - Natural Wood series - 26cm

  Код: Vok NW - 5008

  Made in Italy

  Внатрешните и надворешните површини се премачкани со AM Natural Wood премаз, кој дава ефект на природно дрво, дополнети со микрочестички кои се компинирани на таков начин што даваат исклучително цврста и компактна површина
  Изработени од алуминиум со 99,9% чистота на составот и дебелина од 4mm

  Ергономски рачки кои не се загреваат
  Нелеплива површина која рамномерно ја распоредува топлината и овозможува одлично готвење на состојките

 • Вок тава Accademia Mugnano - Natural Wood series - 24cm

  Код: Vok NW - 3548

  Made in Italy

  Внатрешните и надворешните површини се премачкани со AM Natural Wood премаз, кој дава ефект на природно дрво, дополнети со микрочестички кои се компинирани на таков начин што даваат исклучително цврста и компактна површина
  Изработени од алуминиум со 99,9% чистота на составот и дебелина од 4mm

  Ергономски рачки кои не се загреваат
  Нелеплива површина која рамномерно ја распоредува топлината и овозможува одлично готвење на состојките


 • Вок тава Accademia Mugnano - Natural Wood series - 22cm

  Код: Vok NW - 1680

  Made in Italy

  Внатрешните и надворешните површини се премачкани со AM Natural Wood премаз, кој дава ефект на природно дрво, дополнети со микрочестички кои се компинирани на таков начин што даваат исклучително цврста и компактна површина
  Изработени од алуминиум со 99,9% чистота на составот и дебелина од 4mm

  Ергономски рачки кои не се загреваат
  Нелеплива површина која рамномерно ја распоредува топлината и овозможува одлично готвење на состојките


 • Тава за палачинки DOLCI SORRISI 22cm TV022

   

  99,5% чист алуминиум, со дебелина од 1,6 mm.
  Нелеплив слој AM Salus Hand System, 5 слоја.
  Нелизгачка плоча, погодна за сите површини за готвење специјално за системот за индукција.
  Дијаметар: 22цм
   
 • Гусана Вок тава со дрвена рачка 28cm TV001

   

  Брзо готвење, на здрав и вкусен начин.
  Гусаните тави ја имаат предноста да ја распределат топлината полека, така што храната се готви рамномерно, заддржувајќи го вкусот и своите квалитети. 
  Дијаметар: 28цм
  Дрвена рачка
  Тавата е наменета исклучиво за рачно миење. 
   
 • Огноотпорен сад за готвење Pashabahche Borcam 59022
  Код за нарачка: Pashabahche Borcam 59022 - 7028
   
  Димензии: 350х195х70mm
  Капацитет: 2250cc/2,25l
 • Гусана грил тава 24х32cm TV012

   

  Брзо готвење, на здрав и вкусен начин.
  Гусаните тави ја имаат предноста да ја распределат топлината полека, така што храната се готви рамномерно, заддржувајќи го вкусот и своите квалитети. 
  Димензии: 24х32cm 
  Тавата е наменета исклучиво за рачно миење. 
 • Правоаголна касерола со Пирекс капак 40x21cm TV008

   

  Брзо готвење, на здрав и вкусен начин.
  Гусаните садови за готвење ја имаат предноста да ја распределат топлината полека, така што храната се готви рамномерно, заддржувајќи го вкусот и своите квалитети. 
  Димензии: 40x21cm
  Тавата е наменета исклучиво за рачно миење. 
 • Електрично пица тавче ST PT-30F

  Код за нарачка: ST PT-30F-20138

   Superior Technology
   Електрично пица тавче
   30цм дијаметар
   1400W
   Нелеплива површина
   Стаклен капак
   Отстранлив контролор за температура
   Алуминиумска внатрешност

   ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • ЕЛЕКТРИЧНА ТАВА ISKRA EPP-40-9

  Код за нарачка: ISKRA EPP-40-9

   Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
  • Моќност: 1500W
  • Термостат со макс. температура од 240 ° C
  • Контрола на температурата
  • Нелеплива површина
  • Стаклен капак
  • Соодветна рачка
  • Лесно за чување
  • Ниска потрошувачка на енергија
  • Големина на панелот: ø 400 mm
  • Длабочина на садот: 90 mm
  • Нето тежина: 6,00 kg
  • Бруто тежина: 6,33 kg

  Гаранција - 2 години

 • ЕЛЕКТРИЧНА ТАВА ISKRA EPP-40-7

  Код за нарачка: ISKRA EPP-40-7

   Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
  • Моќност: 1500W
  • Термостат со макс. температура од 240 ° C
  • Контрола на температурата
  • Нелеплива површина
  • Стаклен капак
  • Соодветна рачка
  • Лесно за чување
  • Ниска потрошувачка на енергија
  • Големина на панелот: ø 400 mm
  • Длабочина на садот: 70 мм
  • Нето тежина: 4,00 кг
  • Бруто тежина: 4,25 кг

   

  Гаранција - 2 години

 • ЕЛЕКТРИЧНА ТАВА ISKRA EPP-34-A

  Код за нарачка: ISKRA EPP-34-A

  • Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
  • Моќност: 1500W
  • Термостат со макс. температура од 240 ° C
  • Копче за прилагодување на температурата
  • Нелеплива површина
  • Стаклен капак
  • Удобни рачки
  • Лесно за чување
  • Ниска потрошувачка на енергија
  • Големина на панелот: ø 340 mm
  • Длабочина на садот: 70 мм

  Гаранција - 2 години

 • Универзален готвач COLOSSUS FH-40A
  Моќност 1500W
  Димензии 36cm,длабочина 6,5cm
  Стаклен капак
  5 темпеатурни подесувања
  Термостат
  Конролна сијаличка
  Автоматски регулатор на температура
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Сет од 3 тефлонски тави

   

  Удобна рачка
  Нелеплива внатрешна површина изработена од тефлон
  Димензии: 18цм; 22цм; 26цм
   
 • Сет од 3 тенџериња Arian Middle

   

  Внимателно полирани надворешни површини
  Индукција на дното за употреба на сите видови печки
  Материјал: не'рѓосувачки челик
  Димензии: 20x10цм; 22x12цм; 24x14цм
   
 • Гранитна вок тава 26цм
  Материјал: Гранит (без штетни метали или хемикалии)
  Нелепливост без додавање на масти и масла
  Соодветен за гас, електрични, керамички и халогенски плочки
  Чистење едноставно, безбедна за машина на садови.
  Димензии: 26цм
   
 • Тава за палачинки DOLCI SORRISI 28cm TV024

   

  99,5% чист алуминиум, со дебелина од 1,6 mm.
  Нелеплив слој AM Salus Hand System, 5 слоја.
  Нелизгачка плоча, погодна за сите површини за готвење специјално за системот за индукција.
  Дијаметар: 28цм