• ROYAL Тенџере 40cm

  Дијаметар: 40cm
  Висина: 26cm
  Капацитет: 30L
  Материјал: 18/10 Не'рѓосувачки челик
  Високо полирани надворешни површини со ергономски рачки


 • ROYAL Тенџере 36cm
  Дијаметар: 36cm
  Висина: 26cm
  Капацитет: 23,5L
  Материјал: 18/10 Не'рѓосувачки челик
  Високо полирани надворешни површини со ергономски рачки

 • ROYAL Тенџере 34cm

  Дијаметар: 34cm
  Висина: 24cm
  Капацитет: 21L
  Материјал: 18/10 Не'рѓосувачки челик
  Високо полирани надворешни површини со ергономски рачки


 • ROYAL Тенџере 32cm

  Дијаметар: 32cm
  Висина: 22cm
  Капацитет: 17,6L
  Материјал: 18/10 Не'рѓосувачки челик
  Високо полирани надворешни површини со ергономски рачки


 • ROYAL Тенџере 30cm

  Дијаметар: 30cm
  Висина: 20cm
  Капацитет: 14L
  Материјал: 18/10 Не'рѓосувачки челик
  Високо полирани надворешни површини со ергономски рачки


 • ROYAL Тенџере 28cm

  Дијаметар: 28cm
  Висина: 18cm
  Капацитет: 11L
  Материјал: 18/10 Не'рѓосувачки челик
  Високо полирани надворешни површини со ергономски рачки


 • ROYAL Тенџере 26cm
  Дијаметар: 26cm
  Висина: 16cm
  Капацитет: 8,5L
  Материјал: 18/10 Не'рѓосувачки челик
  Високо полирани надворешни површини со ергономски рачки

 • ROYAL Тенџере 24cm

  Дијаметар: 24cm
  Висина: 14cm
  Капацитет: 6,5L
  Материјал: 18/10 Не'рѓосувачки челик
  Високо полирани надворешни површини со ергономски рачки

 • ROYAL Тенџере 22cm

  Дијаметар: 22cm

  Висина: 22х12cm

  Капацитет: 4,5L

  Материјал: 18/10 Не'рѓосувачки челик

  Високо полирани надворешни површини со ергономски рачки

 • ROYAL Тенџере 20cm
  Дијаметар: 20cm
  Висина: 10cm
  Капацитет: 3,2L
  Материјал: 18/10 Не'рѓосувачки челик
  Високо полирани надворешни површини со ергономски рачки
 • Сет VIVALDI Elegance тенџериња 10 дела
  Сетот содржи:
  - Длабоки тенџериња со капак 18cm, 20cm, 22cm, 24cm и 26cm
  Материјал: 18/10 Не'рѓосувачки челик
  Високо полирани надворешни површини со ергономски рачки
 • Сет VIVALDI Aster тенџериња 9 дела
  Сетот содржи:
  - Длабоки тенџериња со капак 16cm, 20cm и 24cm
  - Плитко тенџере со капак 24cm
  - Тава 24cm
  Материјал: 18/10 Не'рѓосувачки челик
  Високо полирани надворешни површини со ергономски рачки
 • Сет VIVALDI Soft тенџериња 8 дела
  Сетот содржи:
  - Длабоки тенџериња со капак 16cm, 20cm и 24cm
  - Плитко тенџере со капак 24cm
  Материјал: 18/10 Не'рѓосувачки челик
  Високо полирани надворешни површини со ергономски рачки
 • Сет VIVALDI Sedef тенџериња 8 дела
  Сетот содржи:
  - Длабоки тенџериња со капак 16cm, 20cm и 24cm
  - Плитко тенџере со 24cm
  Материјал: 18/10 Не'рѓосувачки челик
  Високо полирани надворешни површини со ергономски рачки
 • Експрес лонец MANHEIM Classic 9L

  Капацитет: 9L
  Притисок: 55 kPa
  Дијаметар: 18,5cm
  Висина: 25cm
  Материјал: Не'рѓосувачки челик T430 0.60mm

 • Експрес лонец MANHEIM Classic 5L

  Капацитет: 5L
  Притисок: 55 kPa
  Дијаметар: 16,5cm
  Висина: 17cm
  Материјал: Не'рѓосувачки челик T430 0.60mm

 • Сет ECO гранитни тенџериња 7 дела

  Сетот содржи:
  - Длабоки тенџериња со капаци 20cm и 24cm
  - Плитко тенџере со капак 26cm
  - Тава 26cm
  Материјал: Гранит (без штетни метали или хемикалии)
  Нелепливост без додавање на масти и масла
  Соодветен за гас, електрични, керамички и халогенски плочки
  Чистење едноставно, безбедна за машина на садови.

 • ECO Гранитно тенџере 28cm

  Дијаметар: 28cm
  Капацитет: 6,8L
  Материјал: Гранит (без штетни метали или хемикалии)
  Нелепливост без додавање на масти и масла
  Соодветен за гас, електрични, керамички и халогенски плочки
  Чистење едноставно, безбедна за машина на садови.

 • ECO Гранитно тенџере 24cm

  Дијаметар: 24cm
  Капацитет: 4,5L
  Материјал: Гранит (без штетни метали или хемикалии)
  Нелепливост без додавање на масти и масла
  Соодветен за гас, електрични, керамички и халогенски плочки
  Чистење едноставно, безбедна за машина на садови.

 • ECO Гранитно тенџере 22cm

  Дијаметар: 22cm
  Капацитет: 3,5L
  Материјал: Гранит (без штетни метали или хемикалии)
  Нелепливост без додавање на масти и масла
  Соодветен за гас, електрични, керамички и халогенски плочки
  Чистење едноставно, безбедна за машина на садови.