• Огледало Quantum

  Код:М-Огледало Quantum-863SPH3304

  „100% ДАЛКИ ЗА ЧЕСТИЧКИ ОБЛОЖЕНИ со МЕЛАМИН
  Дебелина: 1,5 см
  Големина: Ширина: 150 cm Висина: 60 ​​cm

  Може да се прицврсти на ѕидот
   Вклучено огледало

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:151х61х3

 • Огледало ALMAS

  Код:М-Огледало ALMAS-235MRA1176

  ОГЛЕДАЛО
  Големина: 20 x 100 cm
  Дрвена макара од печено стакло (дебелина: 2,7 мм)
  Мелено огледало (дебелина: 4 мм)
  Рамка: 100% МДФ (Дебелина: 2,7 мм) 100%
  ПОЛИЕСТЕР ПЛАТНО ТКАЕНИЕ Вкупна големина: 40 x 120 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:5х42х122

 • Огледало Киара

  Код:М-Огледало Киара-893RAN5202

  100% МЕЛАМИН-ОБЛОЖЕНА
  Е1 ИВЕЛАРСКА КВАЛИТЕТНА ТАБЛА
  Дебелина: 18 mm
  Рамка: Ширина: 38 cm
  Висина: 145 cm
  Длабочина: 4 cm
  Огледало: Ширина: 30 cm
  Висина: 115 cm
  Може да се прицврсти на ѕидот Вклучено огледало

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:152х44х5

 • Огледало JULIA

  Код: М- Огледало JULIA -552NOS2117

  100% MDF
  Ширина:130 cm Висина:65 cm
  Се прицврстува на ѕид.

  Assembled

  Може да се поддесува Хоризонтално и вертикално 


  Димензии на пакување: 74x139x8cm
  Број на пакети: 1

 • Огледало CHARLIZE

  Код:М -Огледало CHARLIZE - 552NOS2307

  Farme: 100% Metal
  Ширина:50 cm  Висина:170 cm Дебелина: 60 cm (MAX)
  Mirror Included
  Numerous Shelves

  Се прицврстува на ѕид.

  Димензии на пакување: 56x177x7cm
  Број на пакети: 1

 • Огледало SCARLETT

  Код: М-Огледало SCARLETT - 552NOS2213

  100% МЕТАЛ
  FRAME: 100% METAL
  Ширина:50 cm Висина:170 cm Дебелина:60 cm (MAX)
  Mirror Included

  Numerous Shelves
  Се прицврстува на ѕид.

  Димензии на пакување: 56x177x7cm
  Број на пакети: 1

 • Огледало NICOLE

  Код: М -Огледало NICOLE - 552NOS2142

  100% MDF
  Ширина:130 cm Висина:62 cm 
  Се прицврстува на ѕид.

  Assembled
  Може да се поддесува Хоризонтално и вертикално 

  Димензии на пакување: 44x7x76cm
  Број на пакети: 1

 • Огледало CATE

  Код: М-Огледало CATE-552NOS2141

  100% MDF
  Ширина: 130 cm Висина:62 cm Дебелина:2,2 cm 
  Се прицврстува на ѕид.
  Assembled

  Димензии на пакување: 70x139x7cm

  Број на пакети: 1

 • Огледало JENNIFER

  Код: М-Огледало JENNIFER -552NOS2179

  100% MDF
  Ширина:100 cm  Висина:60 cm Дебелина:2,2 cm

  Се прицврстува на ѕид.
  Assembled
  Може да се поддесува Хоризонтално и вертикално 

  Димензии на пакување: 44x7x76cm
  Број на пакети: 1

 • Огледало CHARISSE

  Код: М-Огледало CHARISSE-552NOS2336

  100% МЕТАЛ
  Ширина: 50cm  Висина: 150 cm

  Се прицврстува на ѕид.

  Димензии на пакување: 157x57x7cm
  Број на пакети: 1

 • Огледало DONNA

  Код: М-Огледало DONNA-552NOS2202

  100% MDF
  Ширина: 130 cm Висина: 62 cm Дебелина:2,2cm
  Mirror Included

  Се прицврстува на ѕид.

  Димензии на пакување: 70x138x8cm
  Број на пакети: 1

 • Огледало IRENE

  Код: М-Огледало IRENE-552NOS2176

  100% PINE SOLID WOOD
  Ѕидно огледало
  Ширина:55 cm Висина:170cm
  Mirror Included
  Numerous Shelves

  Се прицврстува на ѕид.

  Assembled

  Димензии на пакување: 62x178x10cm
  Број на пакети: 1

 • Огледало LANA

  Код: М-Огледало LANA -552NOS2175

  100% PINE SOLID WOOD
  Ѕидно огледало
  Ширина:55 cm Висина:170cm
  Mirror Included
  Numerous Shelves

  Се прицврстува на ѕид.

  Assembled

  Димензии на пакување: 62x178x10cm
  Број на пакети: 1

 • Огледало CRAWFORD

  Код: М-Огледало CRAWFORD -116SAM1156

  100% MDF
  Oval Pier Glass
  Ширина: 50 cm Висина:160 cm Дебелина: 2,2cm
  Еколошко Flotal-E огледало

  Се прицврстува на ѕид.

  Димензии на пакување: 56x9x166cm
  Број на пакети: 1

 • Огледало HEDY

  Код: М-Огледало HEDY -116SAM1160

  100% MDF
  Floor Standing Mirror

  Ширина:50 cm Висина: 160 cm  Дебелина: 2,2 cm 
  Еколошко Flotal-E огледало

  Се прицврстува на ѕид.

  Димензии на пакување: 56x9x166cm
  Број на пакети: 1


 • Огледало FONTAINE

  Код:М- Огледало FONTAINE - 552NOS2216

  100% MDF
  Ширина:90 cm Висина: 60 cmДебелина:1,2cm
  Се прицврстува на ѕид.

  Assembled
  Димензии на пакување: 97x65x7cm

  Број на пакети: 1

 • Огледало JOAN

  Код: М-Огледало JOAN-552NOS2331

  100% MELAMINE COATED PARTICLE BOARD
  Дебелина:18 mm
  Ширина:58 cm Висина: 75 cm

  Се прицврстува на ѕид.

  Може да се поддесува Хоризонтално и вертикално 

  Димензии на пакување: 72x65x6cm
  Број на пакети: 1

 • Огледало SHIRLEY

  Код: М-Огледало SHIRLEY-116SAM1144

  100% MDF
  Кружно огледало
  Ширина:70 cm Висина:70 cm Дебелина:2,2 cm
  Еколошко Flotal-E огледало

  Се прицврстува на ѕид.

  Димензии на пакување: 64x7x64cm
  Број на пакети: 1

 • Огледало DEBORAH

  Код: М -Огледало DEBORAH-116SAM1141

  100% MDF
  Oval Pier Glass
  Ширина:40 cm Висина:120 cm Дебелина:2,2 cm
  Еколошко Flotal-E огледало

  Се прицврстува на ѕид.

  Димензии на пакување: 44x7x124cm
  Број на пакети: 1

 • Огледало MARIE

  Код: М -Огледало MARIE-552NOS2212

  100% MDF
  Ширина:120cm Висина:40cm  Дебелина:2.2cm
  Се прицврстува на ѕид.

  Assembled
  Може да се поддесува Хоризонтално и вертикално 

  Димензии на пакување: 47x128x7cm

  Број на пакети: 1


 • Image Description
  Огледало Quantum
  $685,00
  Код:М-Огледало Quantum-863SPH3304„100% ДАЛКИ ЗА ЧЕСТИЧКИ ОБЛОЖЕНИ со МЕЛАМИНДебелина: 1,5 смГол
 • Image Description
  Огледало ALMAS
  $685,00
  Код:М-Огледало ALMAS-235MRA1176ОГЛЕДАЛО Големина: 20 x 100 cm Дрвена макара од печено стакло (деб
 • Image Description
  Огледало Киара
  $685,00
  Код:М-Огледало Киара-893RAN5202100% МЕЛАМИН-ОБЛОЖЕНА Е1 ИВЕЛАРСКА КВАЛИТЕТНА ТАБЛА Дебелин
 • Image Description
  Огледало JULIA
  $685,00
  Код:М- Огледало JULIA -552NOS2117100% MDFШирина:130 cm Висина:65 cmСе прицврстува на ѕид.Assembled Мож
 • Image Description
  Огледало CHARLIZE
  $685,00
  Код:М -Огледало CHARLIZE - 552NOS2307Farme: 100% MetalШирина:50 cm  Висина:170 cm Дебелина: 60 cm (MAX)Mirror IncludedNu
 • Image Description
  Огледало SCARLETT
  $685,00
  Код: М-Огледало SCARLETT - 552NOS2213100% МЕТАЛFRAME: 100% METAL Ширина:50 cm Висина:170 cm Дебелина:60 cm (MAX)Mirr
 • Image Description
  Огледало NICOLE
  $685,00
  Код: М -Огледало NICOLE - 552NOS2142100% MDFШирина:130 cm Висина:62 cm Се прицврстува на ѕид.AssembledМоже
 • Image Description
  Огледало CATE
  $685,00
  Код: М-Огледало CATE-552NOS2141100% MDFШирина: 130 cm Висина:62 cm Дебелина:2,2 cm Се прицврстува на ѕи
 • Image Description
  Огледало JENNIFER
  $685,00
  Код: М-Огледало JENNIFER -552NOS2179100% MDFШирина:100 cm  Висина:60 cm Дебелина:2,2 cmСе прицврстува на
 • Image Description
  Огледало CHARISSE
  $685,00
  Код: М-Огледало CHARISSE-552NOS2336100% МЕТАЛШирина: 50cm  Висина: 150 cmСе прицврстува на ѕид. Д
 • Image Description
  Огледало DONNA
  $685,00
  Код: М-Огледало DONNA-552NOS2202100% MDFШирина: 130 cm Висина: 62 cm Дебелина:2,2cmMirror IncludedСе прицврст
 • Image Description
  Огледало IRENE
  $685,00
  Код: М-Огледало IRENE-552NOS2176100% PINE SOLID WOODЅидно огледалоШирина:55 cm Висина:170cmMirror IncludedNumerous S
 • Image Description
  Огледало LANA
  $685,00
  Код:М-ОгледалоLANA -552NOS2175100% PINE SOLID WOODЅидно огледалоШирина:55 cm Висина:170cmMirror IncludedNumerous Sh
 • Image Description
  Огледало CRAWFORD
  $685,00
  Код: М-Огледало CRAWFORD -116SAM1156100% MDFOval Pier GlassШирина: 50 cm Висина:160 cm Дебелина: 2,2cmЕколошко F
 • Image Description
  Огледало HEDY
  $685,00
  Код:М-ОгледалоHEDY -116SAM1160100% MDFFloor Standing MirrorШирина:50 cm Висина: 160 cm Дебелина: 2,2 cmЕколошко Fl
 • Image Description
  Огледало FONTAINE
  $685,00
  Код:М- ОгледалоFONTAINE - 552NOS2216100% MDFШирина:90 cm Висина: 60 cmДебелина:1,2cmСе прицврстува на ѕид
 • Image Description
  Огледало JOAN
  $685,00
  Код: М-Огледало JOAN-552NOS2331100% MELAMINE COATED PARTICLE BOARDДебелина:18 mmШирина:58 cm Висина: 75 cmСе приц
 • Image Description
  Огледало SHIRLEY
  $685,00
  Код:М-ОгледалоSHIRLEY-116SAM1144100% MDFКружно огледалоШирина:70 cm Висина:70 cm Дебелина:2,2 cmЕколош
 • Image Description
  Огледало DEBORAH
  $685,00
  Код:М -ОгледалоDEBORAH-116SAM1141100% MDFOval Pier GlassШирина:40 cm Висина:120 cm Дебелина:2,2 cmЕколошко Flotal-
 • Image Description
  Огледало MARIE
  $685,00
  Код: М -ОгледалоMARIE-552NOS2212100% MDFШирина:120cm Висина:40cm Дебелина:2.2cmСе прицврстува на ѕид.Asse