• Levenhuk LabZZ MTB3 Microscope & Telescope & Binoculars Kit 69698

  Код: Levenhuk LabZZ MTB3 Microscope & Telescope & Binoculars Kit 69698 - 60583

  Levenhuk LabZZ MTB3 Microscope & Telescope & Binoculars Kit 69698
   Сет Телескоп Микроскоп и Двоглед со вклучен основен експериментален сет
   Микроскоп: Монокулар
   Зголемување: 150х-900х
   Објективи: 15х 45х 90х
   Позадинско сијалично осветлување
   Напојување: 2АА Батерии
   Телескоп: Зголемување: 60х-120х
   Дијаметар на леќа: 50mm
   Фокусна должина: 600mm
   Алумински трипод подесив по висина 650mm-1150mm
   Двоглед: Зголемување 4х
   Дијаметар на леќи: 30mm
   Анти-рефлектирачко премачкување на леќи
   Транспортни димензии: 880×240×100mm
   Тежина на транспортно пакување: 1.974 грама

  Доживотна гаранција - гаранцијата не важи за физички оштетувања

 • Levenhuk LabZZ MT2 Microscope & Telescope Kit 69299

  Код: Levenhuk LabZZ MT2 Microscope & Telescope Kit 69299 - 50868

  Levenhuk LabZZ MT2 Microscope & Telescope Kit 69299
   Сет Телескоп и Микроскоп со вклучен основен експериментален сет
   Микроскоп: Монокулар
   Зголемување: 75х-900х
   Позадинско LED осветлување
   Напојување: 2АА Батерии
   Телескоп: Окулар: H12.5mm (50x)-18mm (35x)
   Дијаметар на леќа: 50mm
   Фокусна должина: 500mm
   Алумински трипод
   Транспортни димензии: 860×230×100mm
   Тежина на транспортно пакување: 1.688 грама

  Доживотна гаранција - гаранцијата не важи за физички оштетувања

 • Levenhuk Skyline Travel Sun 50 Telescope 71996

  Код:  Levenhuk Skyline Travel Sun 50 Telescope 71996 - 50913

  Levenhuk Skyline Travel Sun 50 Telescope 71996
   Телескоп
   Зголемување: 100х
   Окулар: H8mm(45x) - H20mm(18x)
   Дијаметар на леќа: 50mm
   Фокусна должина: 360mm
   Алумински трипод подесив по висина 400mm-1250mm
   Транспортни димензии: 450×330.5×160mm
   Тежина на транспортно пакување: 2.290 грама

  Доживотна гаранција - гаранцијата не важи за физички оштетувања

 • Levenhuk Skyline BASE 60T Telescope 72847

  Код:  Levenhuk Skyline BASE 60T Telescope 72847 - 50912

  Levenhuk Skyline BASE 60T Telescope 72847
   Телескоп
   Зголемување: 120х
   Окулар: SR4mm(175x) - H20mm(35x)
   Дијаметар на леќа: 60mm
   Фокусна должина: 700mm
   Алумински трипод подесив по висина 690mm-1190mm
   Алуминско куќиште
   Транспортни димензии: 850×280×190mm
   Тежина на транспортно пакување: 4.000 грама

  Доживотна гаранција - гаранцијата не важи за физички оштетувања

 • Levenhuk LabZZ T1 Telescope 69736

  Код: Levenhuk LabZZ T1 Telescope 69736 - 60582

  Levenhuk LabZZ T1 Telescope 69736
   Основен Телескоп: Зголемување: 25х-40х
   Окулар:20mm (25х)-12.5mm (40х) 1.5x
   Дијаметар на леќа: 40mm
   Фокусна должина: 500mm
   Алумински трипод подесив по висина 650mm-1150mm
   Транспортни димензии: 730×220×80mm
   Тежина на транспортно пакување: 1.404 грама

  Доживотна гаранција - гаранцијата не важи за физички оштетувања

 • Македонско знаме Вергина

  Димензии: 145х95цм 
  Материјал: 100% Полиестер

 • Македонско знаме

  Димензии: 145х95цм 
  Материјал: 100% Полиестер

 • Друштвена игра Jenga Classic
  Број на играчи: 1+
  Времетраење:  15 мин
  Вoзраст: 6+
  Содржи 54 дрвени блокови со димензии 1.5 cm × 2.5 cm × 7.5 cm
  Издавач: Hasbro
 • Комплексна кружна сложувалка со 1000 парчиња - Баскет
  Код за нарачка: Баскет - 7615 - сложувалка
   
  1000 парчиња
  Димензии на комплетирана сложувалка: Ø65cm
 • Комплексна кружна сложувалка со 1000 парчиња - Сонце
  Код за нарачка: Сонце - 7639 - сложувалка
   
  1000 парчиња
  Димензии на комплетирана сложувалка: Ø65cm
 • Комплексна кружна сложувалка со 1000 парчиња - Планета Земја
  Код за нарачка: Планета Земја - 7646 - сложувалка
   
  1000 парчиња
  Димензии на комплетирана сложувалка: Ø65cm
 • Комплексна кружна сложувалка со 1000 парчиња - Месечина
  Код за нарачка: 40768 сложувалка месечина
   
  1000 парчиња
  Димензии на комплетирана сложувалка: Ø 67,5cm
 • Сложувалка со 1000 парчиња - Венеција

  Код за нарачка: 40769 сложувалка Венеција

  1000 парчиња
  Димензии на комплетирана сложувалка: 70x50cm
 • Сложувалка VINCENT VAN GOGH 1000 парчиња Milenijum 07-66916-11

  Код за нарачка: 248639-сложувалка

  Решавањето сложувалки е една од активностите кои можат да помогнат да се одржи мозокот активен и во топ форма, и да придонесат за правилен ментален развој.
  Сложувалка содржи 1000 парчиња.
  Димензија на составена слика: 68 х 47 см
  Димензија на кутијата: 38,5 х 27 х 5,3 см

 • Сложувалка Twilight New York 1000 парчиња

  Код за нарачка: Сложувалка Twilight New York 1000 парчиња

  • Сложувалка со 1000 парчиња
  • Возраст: 12 +

  ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
  ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.
  СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатна форма и ниедно од нив не се повторува.
  ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ – Равенсбургер има традиција на изработка на сложувалки и игри повеќе од 130 години.

 • Сложувалка Dragon 1000 парчиња

  Код за нарачка: Сложувалка Dragon 1000 парчиња

  • Сложувалка со 1000 парчиња
  • Големина на сликата: 70 x 50 cm
  • Возраст: 12 +

  ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
  ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.
  СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатна форма и ниедно од нив не се повторува.
  ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ – Равенсбургер има традиција на изработка на сложувалки и игри повеќе од 130 години.

 • Сложувалка Disney Fairies-3 in a Box 3 сложувалки со по 25-36-49 парчиња

  Код за нарачка: Сложувалка Disney Fairies-3 in a Box 3 сложувалки со по 25-36-49 парчиња

  • Големина на сликата: 18 x 18 cm
  • Содржина: 3 сложувалки со по 25/36/49 парчиња
  • Возраст: 4 +

  ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
  ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.
  СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатна форма и ниедно од нив не се повторува.
  ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ – Равенсбургер има традиција на изработка на сложувалки и игри повеќе од 130 години.

 • Сложувалка Dolphin Trio 100 парчиња

  Код за нарачка: Сложувалка Dolphin Trio 100 парчиња

  • Сложувалка со 100 парчиња
  • Големина на сликата: 49 x 36 cm
  • Возраст: 6+

  ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
  ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.
  СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатна форма и ниедно од нив не се повторува.
  ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ – Равенсбургер има традиција на изработка на сложувалки и игри повеќе од 130 години.

 • Сложувалка Cinderella Fairy Tale Moment 100 парчиња

  Код за нарачка: Сложувалка Cinderella Fairy Tale Moment 100 парчиња

  • Сложувалка со 100 парчиња
  • Големина на сликата: 49 x 36 cm
  • Возраст: 6+

  ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
  ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.
  СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатна форма и ниедно од нив не се повторува.
  ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ – Равенсбургер има традиција на изработка на сложувалки и игри повеќе од 130 години.

   

 • Сложувалка Creepies 100 парчиња

  Код за нарачка: Сложувалка Creepies 100 парчиња

  • Сложувалка со 100 парчиња
  • Големина на сликата: 49 x 36 cm
  • Возраст: 6+

  ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
  ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.
  СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатна форма и ниедно од нив не се повторува.
  ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ – Равенсбургер има традиција на изработка на сложувалки и игри повеќе од 130 години.