• РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА СТИК MAX SVC 1060 B

  Код за нарачка: РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА СТИК MAX SVC 1060 B - 801930

  Правосмукалка 2 во 1
  Mоќност: 600W/Бучава: 80db
  Капацитет на садот: 0,8l
  Циклонски систем
  Двоен систем за филтрирање
  Хепа филтер што може да се пере
  Должина на кабел: 5 m

 • Аголна софа GALACTO Беж

  Код за нарачка: Аголна софа GALACTO Беж - 035-000070

  Иновативен луксузен дизајн на аголна софа со неверојатна удобност и практичност, кој лесно се претвора во лежај.
  Има метален „click-clack“ механизам кој е лесен за употреба за да го претвори во лежај со едноставен потег.
  Метална конструкција за поголема отпорност на тежина и издржливост.
  Тапацир со висококвалитетна ткаенина
  Елегантни хромирани ногарки за најдобра можна потпора и заштита на подот од несакани оштетувања.

  Димензии на софата:
  Должина: 200cm
  Ширина: 146cm
  Висина: 75cm
  Големина на лежај:
  Должина: 200cm
  Ширина: 160cm
  Висина: 38cm

  Димензии на пакување: 133x99x18cm | 161x67x18cm

  Забелешки:
  Производот се испорачува склопен во неговото фабричко пакување, потпирачите за раце и ногарките треба да се зашрафат.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.


 • Аголна софа GALACTO Сива

  Код за нарачка: Аголна софа GALACTO Сива - 035-000069

  Иновативен луксузен дизајн на аголна софа со неверојатна удобност и практичност, кој лесно се претвора во лежај.
  Има метален „click-clack“ механизам кој е лесен за употреба за да го претвори во лежај со едноставен потег.
  Метална конструкција за поголема отпорност на тежина и издржливост.
  Тапацир со висококвалитетна ткаенина
  Елегантни хромирани ногарки за најдобра можна потпора и заштита на подот од несакани оштетувања.

  Димензии на софата:
  Должина: 200cm
  Ширина: 146cm
  Висина: 75cm
  Големина на лежај:
  Должина: 200cm
  Ширина: 160cm
  Висина: 38cm

  Димензии на пакување: 133x99x18cm | 161x67x18cm

  Забелешки:
  Производот се испорачува склопен во неговото фабричко пакување, потпирачите за раце и ногарките треба да се зашрафат.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.


 • Аголна гарнитура на извлекување STELLION 200x146x75cm

  Код: Stellion - 035-000070

  Спецификации:

  Конструкција со армирана рамка за поголема отпорност на тежина и издржливост.

  Метален механизам „click-clack“ кој со едно движење ја претвора софата во кревет и обратно.

  Тапацир од висококвалитетна ткаенина која обезбедува долготрајност и издржливост.

  Боја: Кефено-сива.

  Софата има елегантни хромирани метални ногарки за најдобра можна потпора и заштита на подот од несакани оштетувања.

   

  Димензии на троседот:

  Должина: 200 см.

  Ширина: 146 см.

  Висина: 75 см.

   

  Големина на креветот:

  Должина: 200 см.

  Ширина: 160 см.

  Висина: 38 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

 • Рива

  Код за нарачка: Аголна гарнитура Рива

  Димензии: 215x190cm
  Механизам
  Материјал: штофHR сунѓер
  Конструкција од полно буково дрво

 • Ванта 2

  Код за нарачка: Аголна гарнитура ВАНТА-2

  Димензии: 300х240cm
  Ротирачки механизам
  Материјал: штоф
  Седиште: Полиуретанска пена со густина 35 кг/м3 + жичено јадроНаслон: сунѓер со густина 35 кг/м3
  Големи перници: дробен сунѓер + вата
  Мали перници: дробен сунѓер + вата
  Конструкција од полно буково дрво + иверица

 • Ванта

  Код за нарачка: Аголна гарнитура ВАНТА-1

  Димензии: 300х240cm
  Ротирачки механизам
  Материјал: штоф
  Седиште: Полиуретанска пена со густина 35 кг/м3 + жичено јадроНаслон: сунѓер со густина 35 кг/м3
  Големи перници: дробен сунѓер + вата
  Мали перници: дробен сунѓер + вата
  Конструкција од полно буково дрво + иверица

 • Венера 2

  Код за нарачка: Аголна гарнитура ВЕНЕРА-2

  Димензии: 260х215cm
  Механизам на извлекување
  Материјал: штоф
  Седиште: Полиуретанска пена со густина 35 кг/м3 + жичено јадро
  Големи перници: дробен сунѓер + вата
  Мали перници: дробен сунѓер + вата
  Конструкција од полно буково дрво + иверица

 • Венера

  Код за нарачка: Аголна гарнитура ВЕНЕРА-1

  Димензии: 260х215cm
  Механизам на извлекувањеМатеријал: штоф
  Седиште: Полиуретанска пена со густина 35 кг/м3 + жичено јадро
  Големи перници: дробен сунѓер + вата
  Мали перници: дробен сунѓер + вата
  Конструкција од полно буково дрво + иверица

 • Тифани

   

  Код за нарачка: Аголна гарнитура ТИФАНИ

  Димензии: 300х240cm
  Ротирачки механизам
  Материјал: штоф
  Седиште: Полиуретанска пена со густина 35 кг/м3 + жичено јадро
  Наслон: сунѓер со густина 35 кг/м3
  Мали перници: дробен сунѓер + вата
  Конструкција од полно буково дрво + иверица

   

   

 • Смарт

  Код за нарачка: Аголна гарнитура СМАРТ

  Димензии: 300х220cm
  Ротирачки механизам
  Материјал: штоф
  Седиште: Полиуретанска пена со густина 35 кг/м3 + жичено јадро
  Големи перници: дробен сунѓер + вата
  Конструкција од полно буково дрво + иверица

 • Матеа

   

  Код за нарачка: Аголна гарнитура МАТЕА

  Димензии: 275х215cm
  Механизам на извлекување
  Материјал: штоф
  Седиште: Полиуретанска пена со густина 35 кг/м3 + жичено јадро
  Големи перници: дробен сунѓер + вата
  Мали перници: дробен сунѓер + вата
  Конструкција од полно буково дрво + иверица

   

   

 • Лаура

  Код за нарачка: Аголна гарнитура ЛАУРА

  Димензии: 345х220cm
  Механизам на извлекување
  Материјал: штоф
  Седиште: Полиуретанска пена со густина 35 кг/м3 + жичено јадро
  Големи перници: Полиуретанска пена со густина 25 кг/м3
  Мали перници: Meшавина од мали парчиња полиуретанска пена и вата
  Конструкција од полно буково дрво + иверица

 • Лара

  Код за нарачка: Аголна гарнитура ЛАРА

  Димензии: 320х210cm
  Фиксна (со 2 лежаи)
  Материјал: штоф
  Седиште: Полиуретанска пена со густина 35 кг/м3 + жичено јадро
  Големи перници: дробен сунѓер + вата
  Цилиндрични перници: сунѓер со густина 25 кг/м3
  Конструкција од полно буково дрво + иверица

 • Глорија

   

  Код за нарачка: Аголна гарнитура ГЛОРИЈА

  Димензии: 315х225cm
  Механизам на извлекување
  Материјал: штоф
  Седиште: Полиуретанска пена со густина 35 кг/м3
  Големи перници: дробен сунѓер + вата
  Конструкција од полно буково дрво + иверица

   

   

 • Економик

  Код за нарачка: Аголна гарнитура ЕКОНОМИК

  Димензии: 240х190цм
  Механизам на извлекување
  Материјал: штоф
  Седиште: Полиуретанска пена со густина 35 кг/м3
  Големи перници: дробен сунѓер + вата
  Конструкција од полно буково дрво + иверица

 • Бруклин 3M+L+F+T

  Код за нарачка: Аголна гарнитура со фотелја и табуретка БРУКЛИН 3M+L+F+T

  Димензии на гарнитура: 310x225цм
  Димензии на фотелја: 150х100цм
  Димензии на табуретка: 52х52cm
  Фиксно или со макази на извлекувањеМатеријал: водоотпорен мебел штоф BARINGTON
  Седиште: Полиуретанска пена HR со густина 35 кг/м3 + жичено јадро
  Перници: Полиуретанска пена со густина 18 кг/м3
  Страници: Полиуретанска пена со густина 25 кг/м3
  Конструкција од полно буково дрво + иверицa

 • Бруклин 3M+L

   

  Код за нарачка: Аголна гарнитура БРУКЛИН 3M+L

  Димензии: 310x225цм
  Фиксно или со макази на извлекување
  Материјал: водоотпорен мебел штоф BARINGTON
  Седиште: Полиуретанска пена HR со густина 35 кг/м3 + жичено јадро
  Перници: Полиуретанска пена со густина 18 кг/м3
  Страници: Полиуретанска пена со густина 25 кг/м3
  Конструкција од полно буково дрво + иверица

   

   

 • Бруклин 2M+A+2

  Код за нарачка: Аголна гарнитура БРУКЛИН 2M+A+2

  Димензии: 260x260цм
  Фиксно или со макази на извлекување
  Материјал: водоотпорен мебел штоф BARINGTON
  Седиште: Полиуретанска пена HR со густина 35 кг/м3 + жичено јадро
  Перници: Полиуретанска пена со густина 18 кг/м3
  Страници: Полиуретанска пена со густина 25 кг/м3
  Конструкција од полно буково дрво + иверица

 • Бруклин 2+A+3M+L

  Код за нарачка: Аголна гарнитура БРУКЛИН 2+A+3M+L

  Димензии: 260x390x225цм
  Фиксно или со макази на извлекување
  Материјал: водоотпорен мебел штоф BARINGTON
  Седиште: Полиуретанска пена HR со густина 35 кг/м3 + жичено јадро
  Перници: Полиуретанска пена со густина 18 кг/м3
  Страници: Полиуретанска пена со густина 25 кг/м3
  Конструкција од полно буково дрво + иверица

 • Image Description
  РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА СТИК MAX SVC 1060 B
  $685,00
  Код за нарачка: РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА СТИК MAX SVC 1060 B - 801930Правосмукалка 2 во 1Mоќност: 600W/
 • Image Description
  Аголна софа GALACTO Беж
  $685,00
  Код за нарачка: Аголна софа GALACTO Беж - 035-000070Иновативен луксузен дизајн на аголна софа
 • Image Description
  Аголна софа GALACTO Сива
  $685,00
  Код за нарачка: Аголна софа GALACTO Сива - 035-000069Иновативен луксузен дизајн на аголна соф
 • Image Description
  Аголна гарнитура на извлекување STELLION 200x146x75cm
  $685,00
  Код: Stellion - 035-000070Спецификации:Конструкција со армирана рамка за поголема отпорност
 • Image Description
  Рива
  $685,00
  Код за нарачка: Аголна гарнитура РиваДимензии: 215x190cmМеханизамМатеријал: штофHR сунѓе
 • Image Description
  Ванта 2
  $685,00
  Код за нарачка: Аголна гарнитура ВАНТА-2 Димензии: 300х240cmРотирачки механизамМатерија
 • Image Description
  Ванта
  $685,00
  Код за нарачка: Аголна гарнитура ВАНТА-1 Димензии: 300х240cmРотирачки механизамМатерија
 • Image Description
  Венера 2
  $685,00
  Код за нарачка: Аголна гарнитура ВЕНЕРА-2 Димензии: 260х215cmМеханизам на извлекувањеМа
 • Image Description
  Венера
  $685,00
  Код за нарачка: Аголна гарнитура ВЕНЕРА-1 Димензии: 260х215cmМеханизам на извлекувањеМа
 • Image Description
  Тифани
  $685,00
    Код за нарачка: Аголна гарнитура ТИФАНИ Димензии: 300х240cmРотирачки механизамМатери
 • Image Description
  Смарт
  $685,00
  Код за нарачка: Аголна гарнитура СМАРТ Димензии: 300х220cmРотирачки механизамМатеријал
 • Image Description
  Матеа
  $685,00
    Код за нарачка: Аголна гарнитура МАТЕА Димензии: 275х215cmМеханизам на извлекувањеМа
 • Image Description
  Лаура
  $685,00
  Код за нарачка: Аголна гарнитура ЛАУРА Димензии: 345х220cmМеханизам на извлекувањеМате
 • Image Description
  Лара
  $685,00
  Код за нарачка: Аголна гарнитура ЛАРА Димензии: 320х210cmФиксна (со 2 лежаи)Материјал: шт
 • Image Description
  Глорија
  $685,00
    Код за нарачка: Аголна гарнитура ГЛОРИЈА Димензии: 315х225cmМеханизам на извлекување
 • Image Description
  Економик
  $685,00
  Код за нарачка: Аголна гарнитура ЕКОНОМИК Димензии: 240х190цмМеханизам на извлекување
 • Image Description
  Бруклин 3M+L+F+T
  $685,00
  Код за нарачка: Аголна гарнитура со фотелја и табуретка БРУКЛИН 3M+L+F+T Димензии на гар
 • Image Description
  Бруклин 3M+L
  $685,00
    Код за нарачка: Аголна гарнитура БРУКЛИН 3M+L Димензии: 310x225цмФиксно или со макази н
 • Image Description
  Бруклин 2M+A+2
  $685,00
  Код за нарачка: Аголна гарнитура БРУКЛИН 2M+A+2 Димензии: 260x260цмФиксно или со макази на
 • Image Description
  Бруклин 2+A+3M+L
  $685,00
  Код за нарачка: Аголна гарнитура БРУКЛИН 2+A+3M+L Димензии: 260x390x225цмФиксно или со макази