• Душек за на вода ЖЕЛКА

   

  Код: 41041
  Уникатен дизајн на душек во форма на желка, идеален за забави во базен или на плажа
  Безбедносен вентил за надувување и издувување
  Материјал: Винил
  Се препорачува на возраст од 3 години
  Димензии: 140х140х69cm