• Сет 3 собирачи на мирис со медицински јаглен

  Код: Сет 3 собирачи на мирис - 2021-60 х3

  Собирач на мирис, доста практичен производ за собирање на непријатните мириси.

  Оваа иновативна направа е иделно решение за собирање на непријатните мириси во фрижидерот, во плакарот за облека, плакарот за чевли и.т.н.

  Лесно и едноставно, ставете го на местото каде што сте замислиле, и само по неколку часа ќе го почувствувате неверојатниот резултат.

  Изработено од високо квалитетна пластика а внатрешноста е исполнета со медицински јаглен сместен во истонаменска вреќичка.

   

  Димензии: 12.5 x 6 x 3 cm

 • Сет 3 подметачи 35x35cm

  Код: Сет 3 подметачи - 2629-2 х3

  Подметач за на маса изработен од пластифицирано платно.

  Димензии 35 x 35 см

 • Сет 3 микрофибер крпи

  Код: Сет 3 микрофибер крпи - 2019-13 x3

  Микрофибер крпа за бришење со правоаголна форма.

  Активните микрофибер влакната придонесуваат за комплетно абсорбирање до последна капка.


  Димензии: 25 x 15 cm