• Велосипед MAX RUNNER 8.0 Red СО ОПРЕМА

  Код за нарачка: Велосипед MAX RUNNER 8.0 Red СО ОПРЕМА - 801584

  Велосипед MAX RUNNER 8.0 Red
  Метален рам 18″
  Висококвалитетни гуми Wanda 29″×2.10
  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Sport седиште со М6 Qick Release
  Дупли Aлуминиумски бандажи
  Предна и задна Disk кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери-Заден потпирач

  USB Предно Светло + 120 Децебели свирка - USB-B004
  Материјал: АБС Пластика
  Светлост LED : 250 Лумени - COB лед 
  LED боја: Бела
  Напојување: USB 1200mA Литиум полимерни батеии на полнење
  3 х програми - модови: Јако / Слабо / трепкање
  Со 120 Децибели Свирка                                                   
  Пакување со: Светло, Пластчна стега и USB кабел


  USB Задно Светло - RBL-25
  Материјал:Пластика
  Светлост LED: High Brightness 5 х COB лед
  LED боја: Црвена / Бела 
  Напојување: USB 330mA Литиум полимерни батеии на полнење                       
  6 програми - модови
  Работни часови 4-12                     
  Пакување: Светло, Силиконска стега и USB кабел


  Алуминиумски држач за шише - WBH-02
  Материјал: Алуминиум
  Тежина: 180 грама
  Едноставно за монтажа и прилагодливо  на различна димензија на шише


  Заштитна кацига за велосипедизам - HZ-87132
  Високо Квалитетна заштитна кацига со USB задно светло
  Материјал :PC+EPS
  Големина за глава: 58-63cm - со можност за подесување

 • Велосипед MAX RUNNER 8.0 Green СО ОПРЕМА

  Код за нарачка: Велосипед MAX RUNNER 8.0 Green СО ОПРЕМА - 801583

  Велосипед MAX RUNNER 8.0 Green
  Метален рам 18″
  Висококвалитетни гуми Wanda 29″×2.10
  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Sport седиште со М6 Qick Release
  Дупли Aлуминиумски бандажи
  Предна и задна Disk кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери-Заден потпирач

  USB Предно Светло + 120 Децебели свирка - USB-B004
  Материјал: АБС Пластика
  Светлост LED : 250 Лумени - COB лед 
  LED боја: Бела
  Напојување: USB 1200mA Литиум полимерни батеии на полнење
  3 х програми - модови: Јако / Слабо / трепкање
  Со 120 Децибели Свирка                                                   
  Пакување со: Светло, Пластчна стега и USB кабел


  USB Задно Светло - RBL-25
  Материјал:Пластика
  Светлост LED: High Brightness 5 х COB лед
  LED боја: Црвена / Бела 
  Напојување: USB 330mA Литиум полимерни батеии на полнење                       
  6 програми - модови
  Работни часови 4-12                     
  Пакување: Светло, Силиконска стега и USB кабел


  Алуминиумски држач за шише - WBH-02
  Материјал: Алуминиум
  Тежина: 180 грама
  Едноставно за монтажа и прилагодливо  на различна димензија на шише


  Заштитна кацига за велосипедизам - HZ-87132
  Високо Квалитетна заштитна кацига со USB задно светло
  Материјал :PC+EPS
  Големина за глава: 58-63cm - со можност за подесување

 • Велосипед CORRADO 8.0 Blue СО ОПРЕМА

  Код за нарачка: Велосипед CORRADO 8.0 Blue СО ОПРЕМА - 801582

  Велосипед CORRADO 8.0 Blue
  Големина на тркала: 26″
  Лесен метален рам: 19″
  Висококвалитетни гуми Kenda 26″
  Менувач преден и заден Shimano
  21 speed Rapid Fire Tourney Index EF500 + Shimano
  Алуминиумски рачки за кочници
  Vader Sport-S седиште со М6 Qick Release
  Дупли алуминиумски бандажи
  Предна и задна диск кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Метални педали со лагери

  USB Предно Светло + 120 Децебели свирка - USB-B004
  Материјал: АБС Пластика
  Светлост LED : 250 Лумени - COB лед 
  LED боја: Бела
  Напојување: USB 1200mA Литиум полимерни батеии на полнење
  3 х програми - модови: Јако / Слабо / трепкање
  Со 120 Децибели Свирка                                                   
  Пакување со: Светло, Пластчна стега и USB кабел


  USB Задно Светло - RBL-25
  Материјал:Пластика
  Светлост LED: High Brightness 5 х COB лед
  LED боја: Црвена / Бела 
  Напојување: USB 330mA Литиум полимерни батеии на полнење                       
  6 програми - модови
  Работни часови 4-12                     
  Пакување: Светло, Силиконска стега и USB кабел


  Алуминиумски држач за шише - WBH-02
  Материјал: Алуминиум
  Тежина: 180 грама
  Едноставно за монтажа и прилагодливо  на различна димензија на шише


  Заштитна кацига за велосипедизам - HZ-87132
  Високо Квалитетна заштитна кацига со USB задно светло
  Материјал :PC+EPS
  Големина за глава: 58-63cm - со можност за подесување

 • Велосипед CORRADO 8.0 Orange СО ОПРЕМА

  Код за нарачка: Велосипед CORRADO 8.0 Orange СО ОПРЕМА - 801581

  Велосипед CORRADO 8.0 Orange
  Големина на тркала: 26″
  Лесен метален рам: 19″
  Висококвалитетни гуми Kenda 26″
  Менувач преден и заден Shimano
  21 speed Rapid Fire Tourney Index EF500 + Shimano
  Алуминиумски рачки за кочници
  Vader Sport-S седиште со М6 Qick Release
  Дупли алуминиумски бандажи
  Предна и задна диск кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Метални педали со лагери

  USB Предно Светло + 120 Децебели свирка - USB-B004
  Материјал: АБС Пластика
  Светлост LED : 250 Лумени - COB лед 
  LED боја: Бела
  Напојување: USB 1200mA Литиум полимерни батеии на полнење
  3 х програми - модови: Јако / Слабо / трепкање
  Со 120 Децибели Свирка                                                   
  Пакување со: Светло, Пластчна стега и USB кабел


  USB Задно Светло - RBL-25
  Материјал:Пластика
  Светлост LED: High Brightness 5 х COB лед
  LED боја: Црвена / Бела 
  Напојување: USB 330mA Литиум полимерни батеии на полнење                       
  6 програми - модови
  Работни часови 4-12                     
  Пакување: Светло, Силиконска стега и USB кабел


  Алуминиумски држач за шише - WBH-02
  Материјал: Алуминиум
  Тежина: 180 грама
  Едноставно за монтажа и прилагодливо  на различна димензија на шише


  Заштитна кацига за велосипедизам - HZ-87132
  Високо Квалитетна заштитна кацига со USB задно светло
  Материјал :PC+EPS
  Големина за глава: 58-63cm - со можност за подесување

 • Велосипед CORRADO 8.0 Green СО ОПРЕМА

  Код за нарачка: Велосипед CORRADO 8.0 Green СО ОПРЕМА - 801580

  Велосипед CORRADO 8.0 Green
  Големина на тркала: 26″
  Лесен метален рам: 19″
  Висококвалитетни гуми Kenda 26″
  Менувач преден и заден Shimano
  21 speed Rapid Fire Tourney Index EF500 + Shimano
  Алуминиумски рачки за кочници
  Vader Sport-S седиште со М6 Qick Release
  Дупли алуминиумски бандажи
  Предна и задна диск кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Метални педали со лагери

  USB Предно Светло + 120 Децебели свирка - USB-B004
  Материјал: АБС Пластика
  Светлост LED : 250 Лумени - COB лед 
  LED боја: Бела
  Напојување: USB 1200mA Литиум полимерни батеии на полнење
  3 х програми - модови: Јако / Слабо / трепкање
  Со 120 Децибели Свирка                                                   
  Пакување со: Светло, Пластчна стега и USB кабел


  USB Задно Светло - RBL-25
  Материјал:Пластика
  Светлост LED: High Brightness 5 х COB лед
  LED боја: Црвена / Бела 
  Напојување: USB 330mA Литиум полимерни батеии на полнење                       
  6 програми - модови
  Работни часови 4-12                     
  Пакување: Светло, Силиконска стега и USB кабел


  Алуминиумски држач за шише - WBH-02
  Материјал: Алуминиум
  Тежина: 180 грама
  Едноставно за монтажа и прилагодливо  на различна димензија на шише


  Заштитна кацига за велосипедизам - HZ-87132
  Високо Квалитетна заштитна кацига со USB задно светло
  Материјал :PC+EPS
  Големина за глава: 58-63cm - со можност за подесување

 • Велосипед MAX WARFARE 8.0 24 BLACK YELLOW

  Код за нарачка: WARFARE 8.0 24 BLACK YELLOW 800801

  Метален рам 13’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 24×1.95
  Полу алуминиумски рачки за кочници
  Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
  Дупли алуминиумски бандажи 24’’
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери
  Заден Потпирач

 • Велосипед MAX STELLIO 8.0 27,5 YELLOW

  Код за нарачка: STELLIO 8.0 27,5 YELLOW 800823

  Метален рам 17
  Висококвалитетни гуми Wanda 27.5×1,95
  Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
  Дупли Aлуминиумски бандажи
  Предна вилушка со амортизер
  Предна и задна Disk кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери заден потпирач

 • Велосипед MAX STELLA 8.0 27,5 GRAY
  Код за нарачка: STELLA 8.0 27,5 GRAY 800819

  Метален рам 17
  Висококвалитетни гуми Wanda 27.5×1,95
  Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
  Дупли Aлуминиумски бандажи
  Предна вилушка со амортизер
  Предна и задна Disk кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери заден потпирач
 • Велосипед MAX STELLA 8.0 27,5 BLACK

  Код за нарачка: STELLA 8.0 27,5 BLACK 800820

  Метален рам 17
  Висококвалитетни гуми Wanda 27.5×1,95
  Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
  Дупли Aлуминиумски бандажи
  Предна вилушка со амортизер
  Предна и задна Disk кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери заден потпирач

 • Велосипед MAX SKYWAR 8.0 24 BLACK ORANGE

  Код за нарачка: SKYWAR 8.0 24 BLACK ORANGE 800803

  Метален рам 14’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 24×1,95
  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Sport седиште со М6 Quick Release
  Дупли Алуминиумски бандажи
  Предна и задна диск кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  Полу метални педали со лагери
  Заден Потпирач  

 • Велосипед MAX SKYWAR 8.0 24 BLACK GREEN

  Код за нарачка: SKYWAR 8.0 24 BLACK GREEN 800802

  Метален рам 14’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 24×1,95
  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Sport седиште со М6 Quick Release
  Дупли алуминиумски бандажи
  Предна и задна диск кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  Полу метални педали со лагери
  Заден Потпирач  

 • Велосипед MAX RUNNER 8.0 29 BLACK RED
  Код за нарачка: RUNNER 8.0 29 BLACK RED 800814

  Метален рам 18’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 29×2,10
  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Sport седиште со М6 Qick Release
  Дупли Aлуминиумски бандажи
  Предна и задна Disk кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери Заден потпирач
 • Велосипед MAX RUNNER 8.0 29 BLACK GREEN

  Код за нарачка: RUNNER 8.0 29 BLACK GREEN 800812

  Метален рам 18’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 29×2,10
  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Sport седиште со М6 Qick Release
  Дупли Aлуминиумски бандажи
  Предна и задна Disk кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери Заден потпирач

 • Велосипед MAX REAZOR 8.0 24 PINK

  Код за нарачка: REAZOR 8.0 24 PINK 800804

  Метален рам 14.5’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 24’’×2,35
  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Sport седиште со М6 Quick Release
  Дупли алуминиумски бандажи 24’’
  Предна вилушка со амортизер
  Заден Амортизер
  Предна и задна Disk кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери  Заден Потпирач

 • Велосипед MAX MISSY 8.0 24 RED

  Код за нарачка: MISSY 8.0 24 RED 800800

  Метален рам 13’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 24’’×2,35
  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Sport седиште со М6 Quick Release
  Дупли алуминиумски бандажи 24’’
  Предна вилушка со амортизер
  Предна и задна Disk кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери Заден Потпирач

 • Велосипед MAX HOONIGAN 8.0 29 BLACK RED

  Код за нарачка: HOONIGAN 8.0 29 BLACK RED 800817

  Метален рам 18’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 29×2,10
  Предна Вилушка со Амортизер
  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Sport седиште со М6 Qick Release
  Дупли Aлуминиумски бандажи
  Предна и задна Disk кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери Заден потпирач

 • Велосипед MAX HOONIGAN 8.0 29 BLACK GREEN

  Код за нарачка: HOONIGAN 8.0 29 BLACK GREEN 800815

  Метален рам 18’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 29×2,10
  Предна Вилушка со Амортизер
  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Sport седиште со М6 Qick Release
  Дупли Aлуминиумски бандажи
  Предна и задна Disk кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери Заден потпирач

 • Велосипед MAX GMX 8.0 20 PINK

  Код за нарачка: GMX 8.0 20 PINK

  Метален рам 11.5’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 20’’×1.95
  Полу алуминиумски рачки за кочници
  BMX гидан
  Преден Амортизер
  Vader седиште со М6 Qick Release
  Метални бандажи 20’’
  V-brake Алумин. кочници
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  Полу метални педали со лагери Заден Потпирач

 • Велосипед MAX GMX 8.0 20 VIOLET

  Код за нарачка: GMX 8.0 20 VIOLET 800794

  Метален рам 11.5’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 20’’×1.95
  Полу алуминиумски рачки за кочници
  BMX гидан
  Преден Амортизер
  Vader седиште со М6 Qick Release
  Метални бандажи 20’’
  V-brake Алумин. кочници
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  Полу метални педали со лагери Заден Потпирач

 • Велосипед MAX DIVA 8.0 24 VIOLET

  Код за нарачка: DIVA 8.0 24 VIOLET 800799

  Метален рам 13’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 24×1.95
  Полу алуминиумски рачки за кочници
  Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
  Дупли алуминиумски бандажи 24’’
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери Заден Потпирач