• BOSCH Батериска телескопска ножица за жива ограда UniversalHedgePole 18

  Код за нарачка: BOSCH Батериска телескопска ножица за жива ограда UniversalHedgePole 18

  Карактеристики на производот:

  • Снага на мотор: 18V 2,5Ah
  • Систем против блокирање
  • 2400h/min
  • Двостран нож
  • Подесување на телескопската рачка 2,1 – 2,6m со прекшување на главата
  • Продолжена површина за удобно држење
  • Додатен држач
  • Ергономска рачка со мек рукохват
  • Должина на ножот 43см
  • Тежина 3,6кг.
  • 1Х батерија 18V 2,5Ah
  • Полнач AL1830 CV
  • Трака за носење преку рамо
  • Гаранција 2+1 година
 • BOSCH Батериски тример за жива ограда EasyHedgeCut 12-45

  Код за нарачка: BOSCH Батериски тример за жива ограда EasyHedgeCut 12-45

  Карактеристики на производот:

  • Батерија: 12V, Капацитет 2,5Ah
  • Должина на нож: 45см
  • Отвор на заби: 15 mm
  • Брзина на нож: 2400h/min
  • Систем против блокада
  • Тежина: 1,9 кг
  • Обем на испорака: полнач АL 1130CV, КАРТОН
  • Гаранција 2+1 години
 • BOSCH Батериска ножица за жива ограда и трева ASB 10.8 LI SET

  Код за нарачка: BOSCH Батериска ножица за жива ограда и трева ASB 10.8 LI SET

  Карактеристики на производот:

   

  • Li батерија 10,8 V
  • Растојание на нож 8 mm
  • Ширина сечиво за трева 80 mm
  • Должина сечиво 120/200 mm
  • Ласерски изработени ножеви за квалитетно сечење
  • SDS системи замена на нож
  • Функција против блокирање
  • Индикатор за наполнета батерија во 4 степени
  • Време на полнење 3 h
  • Време на користење со едно полнење дo 100 min.
  • Тежина 0.9 kg.
  • Обем на испорака: картонско паковање
  • Гаранција 2+1 година
 • BOSCH Батериска ножица за жива ограда и трева ISIO3

  Код за нарачка: BOSБатериска ножица за жива ограда и трева ISIO3

  Карактеристики на производот:

  • Li батерија 3,6 V
  • Растојание на нож 8 mm
  • Ширина сечиво за трева 80 mm
  • Должина сечиво 80//120 mm
  • Ласерски изработени ножеви за квалитетно сечење
  • SDS системи змена на нож
  • Функција против блокирање
  • Време на полнење 3,5h
  • Време на користење со едно полнење дo 50 min.
  • Тежина 0.55 kg.
  • Обем на испорака: нож за ограда; нож за трева; полнач и мека торба
  • Гаранција 2+1 година
 • BOSCH Батериска ножица за гранки EasyPrune

  Код за нарачка: BOSCH Батериска ножица за гранки EasyPrune

  Карактеристики на производот:

  • Li батерија 3,6 V
  • Капацитет за сечење до 25mm
  • Резови со едно полнење на батеријата до 450
  • Систем за сечење – “bajpas”
  • Време на полнење на батеријата 3,5h
  • Тежина 490гр.
  • Новата технологија овозможува без напор сечење на гранки со дебелина до 25мм
  • Сечење со чист и прецизен рез овозможува здраво третирање на дрвата и овошките
  • Обем на испорака: полнач и блистер паковање
  • Гаранција 2+1 година

   

 • BOSCH Електричен тример за жива ограда AHS 60-16

  Код за нарачка: BOSCH Електричен тример за жива ограда AHS 60-16

  Карактеристики на производот:

   

  • Снага на мотор: 450 W
  • должина на нож: 600 mm
  • Растојание на нож: 16 mm
  • Тежина: 2,8 kg
  • Обем на испорака: штитник за нож КАРТОН
  • Гаранција 2+1 година
 • BOSCH Електрични ножици за жива ограда AHS 55-16

  Код за нарачка: BOSCH Електрични ножици за жива ограда AHS 55-16

  Карактеристики на производот:

   

  • Снага на мотор: 450 W
  • должина на нож: 550 mm
  • Растојание на нож: 16 mm
  • Тежина: 2,7 kg
  • Обем на испорака: штитник за нож КАРТОН
  • Гаранција 2+1 година
 • BOSCH Електрични ножици за жива ограда AHS 45-16

  Код за нарачка: BOSCH Електрични ножици за жива ограда AHS 45-16

  Карактеристики на производот:

   

  • Снага на мотор: 420 W
  • должина на нож: 450 mm
  • Растојание на нож: 16 mm
  • Тежина: 2,5 kg
  • Обем на испорака: штитник за нож КАРТОН
  • Гаранција 2+1 година
 • BOSCH Рачна косилка AHM 30

  Код за нарачка: BOSCH Рачна косилка AHM 30

  Карактеристики на производот:

  • Систем на сечење со 4 вретенести нежеви
  • Работна ширина: 30 см
  • Подесување на висина сечење: 12-40 mm
  • Тежина: 6,4kg.
  • Обем на испорака: КАРТОН
  • Гаранција 2+1 години
 • BOSCH Електрична косилка ADVANCEDROTAK 750

  Код за нарачка: BOSCH Електрична косилка ADVANCEDROTAK 750

  Карактеристики за производот:

  • Снага на мотор (поwer drive): 1700 W
  • ширина сечење: 45 cm
  • Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева
  • подесување на висина сечење: 7 позиции (od 20 do 80 mm) предна решетка од брусен алауминиу ниско ниво на бучава: 75% to 89 dB
  • Капацитет магацин: 50 l
  • заштита од прегревање на мотор
  • Ергономска Ergoflex дршка
  • Тежина: 16 kg.
  • Обем на испорака: КАРТОН
  • Гаранција 2+1 година
 • BOSCH Електрична косилка ADVANCEDROTAK 650

  Код за нарачка: BOSCH Електрична косилка ADVANCEDROTAK 650

  Карактеристики за производот:

  • Снага на мотор (поwer drive): 1700 W
  • ширина сечење: 41 cm
  • Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева
  • подесување на висина сечење: 7 позиции (od 20 do 80 mm) предна решетка од брусен алауминиу ниско ниво на бучава: 75% to 89 dB
  • Капацитет магацин: 50 l
  • заштита од прегревање на мотор
  • Ергономска Ergoflex дршка
  • Тежина: 16 kg.
  • Обем на испорака: КАРТОН
  • Гаранција 2+1 година
 • BOSCH Електрична косилка UniversalRotak 450

  Код за нарачка: BOSCH Електрична косилка UniversalRotak 450

  Карактеристики за производот:

  • Снага на мотор (поwer drive): 1300 W
  • ширина сечење: 35 cm
  • Капацитет магацин: 40 l
  • Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева
  • подесување на висина сечење: 20 do 70 mm предна решетка од брусен алауминиу ниско ниво на бучава: 75% to 89 dB
  • заштита од прегревање на мотор
  • Ергономска Ergoflex дршка
  • Тежина: 13,5 kg.
  • Обем на испорака: КАРТОН
  • Гараниција 2+1 година • BOSCH Електрична косилка ARM 37

  Код за нарачка: BOSCH Електрична косилка ARM 37

  Карактеристики за производот:

  • Моќ на мотор – 1400 W
  • Ширина сечење – 37 cm
  • Макс. вртежен момент – 16 Nm
  • Прецизно сечење до ивица, благодарение на чешелот за трева
  • Подесување на висина на сечење: 6 позиции (од 20 – 70 mm)
  • Капацитет магацин – 40 литри
  • Заштита од прегревање на мотор
  • Ергономска Ergoflex дршка
  • Тежина – 12 kg
  • Гаранција 2+1 година
 • BOSCH Електрична косилка ARM 32

  Код за нарaчка: BOSCH Електрична косилка ARM 32

  Карактеристики за производот:

  • Моќ на мотор – 1200 W
  • Ширина сечење – 32 cm
  • Макс. вртежен момент – 13 Nm
  • Прецизно сечење до ивица, благодарение на чешелот за трева
  • Подесување на висина на сечење: 3 позиции (од 20 – 60 mm)
  • Заштита од прегревање на мотор
  • Ергономска дршка
  • Тежина – 6.8 kg
  • Гаранција 2+1 година

   

 • BOSCH Батериски тример UniversalGrassCut 18-26

  Код за нарачка: BOSCH UniversalGrassCut 18-26

  Карактеристики за производот:

  • Снага на мотор: 18V/2,5 Ah
  • Време на полнење на батеријата: 1 час
  • Пречник на сечење: 26 см
  • Подесување на висина 120-140 см
  • Систем на сечење “IntelliFEED” 1,6mm
  • Тежина: 2,7 кг.
  • Батерија PBA 18V, 2,5Ah W-B
  • Брз полнач AL1815 CV
  • Два ножеви Durablade
  • Гаранција 2+1 година
 • BOSCH Батериски тример EasyGrassCut 18-230

  Код за нарачка: BOSCH EasyGrassCut 18-230

  Карактеристики за производот: 

  • Снага на мотор: 18V/2,0 Ah
  • Време на полнење на батеријата: 50 минути
  • Време на употреба: 84 минути
  • Пречник на сечење: 23 см
  • Тежина: 2,1 кг.
  • Батерија 18V, 2,0Ah
  • Брз полнач и конец/жица
  • Гаранција 2+1 година
 • BOSCH Електричен тример ART 27 COMBI

  Код за нарачка: BOSCH ART 27 COMBI

  Карактеристики за производот: 

  • 450W
  • Пречник на сечење 27 cm
  • Систем на сечење конец/жица
  • Дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m
  • Автоматско Pro-Tap подесување конец/жица
  • Подесива телескопска дршка од 80-115 см
  • Подесива додатна рачка
  • Подесива резна глава и сечење по ивици
  • Тежина 2,7 кг.
  • Обем на испорака: Ехтра-strong конец/жица
  • Kартонско паковање
  • Гаранција 2+1 година
 • BOSCH Електричен тример ART 24 COMBI

  Код за нарачка: BOSCH ART 24 COMBI

  Карактеристики за производот: 

  • 400W
  • Пречник на сечење 24 cm
  • Систем на сечење конец/жица
  • Дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m
  • Автоматско Pro-Tap подесување конец/жица
  • Подесива телескопска дршка од 80-115 см
  • Подесива додатна рачка
  • Подесива резна глава и сечење по ивици
  • Тежина 2,8 кг.
  • Обем на испорака: Ехтра-strong конец/жица
  • Kартонско паковање
  • Гаранција 2+1 година
 • BOSCH Електричен тример EasyGrassCut 26

  Код за нарачка: BOSCH EasyGrassCut 26

  Карактеристики за производот: 

  • 280 W
  • пречник сечење 26 cm
  • број на вртежи: 12,500 о/min
  • систем сечење – конец/жица
  • дебелина / должина конец/жица за сечење 1,6 mm / 8 m
  • автоматско Pro-Tap подесување
  • две рачки
  • тежина 1,9 kg.
  • обем на испорака: конец/жица
  • картонско паковање
  • Гаранција 2+1 година
 • BOSCH Електричен тример EasyGrassCut 23

  Код за нарачка: BOSCH EasyGrassCut 23

  Карактеристики за производот:

  • 280 W
  • пречник сечење 23 cm
  • број на вртежи: 12,500 о/min
  • систем сечење – конец/жица
  • дебелина / должина конец/жица за сечење 1,6 mm / 8 m
  • автоматско Pro-Tap подесување
  • две рачки
  • тежина 1,9 kg.
  • обем на испорака: конец/жица
  • картонско паковање
  • Гаранција 2+1 година