• Tons Garden Тенда

  Карактеристики на производот:

  Tons Garden Тенда (10070)

  • Димензии на производот:
  • Дијаметар: 3.5 m
  • Висина: 2.6 m
  • Материјал: Poliester Assembly Gazebo
  • Боја: Зелена боја

  Карактеристики на производот:

  • Димензии на производот:
  • Дијаметар: 3.5 m
  • Висина: 2.6 m
  • Материјал: Poliester Assembly Gazebo
  • Боја: Зелена боја
 • Tons Garden Тенда 3 x 4

  Код за нарачка: Tons Garden Тенда 3 x 4-9104

  Карактеристики на производот:

  • Димензии на производот:
  • 3 x 4 m
  • Материјал: Poliester Assembly Gazebo
  • Боја: Темно сива
 • Tons Garden Тенда 3 x 3

  Код за нарачка: Tons Garden Тенда 3 x 3-9103

  Карактеристики на производот:

  • Димензии на производот:
  • 3 x 3 m
  • Материјал: Poliester Assembly Gazebo
  • Боја: Темно сива
 • Тенда 3 x 3m Tons Garden

  Код за нарачка: Тенда 3 x 3m Tons Garden-7214

  Карактеристики на производот:

  • Димензии на производот:
  • 3 x 3 m
  • Висина: 2.5 m
  • Материјал: Poliester Assembly Gazebo
  • Боја: Сина
 • Тенда 3 x 3m Tons Garden

  Код за нарачка: Тенда 3 x 3m Tons Garden-7213

  Карактеристики на производот:

  • Димензии на производот:
  • 3 x 3 m
  • Висина: 2.5 m
  • Материјал: Poliester Assembly Gazebo
  • Боја: Зелена 
 • Метална тенда TONS GARDEN

  Код за нарачка: Метална тенда TONS GARDEN-6947

  Доколку сакате да поминувате повеќе време во вашиот двор или сакате да ја заштитите вашата забава од дожд или сонце, тенда со метал е совршеното решение за вас. Погодна е за во двор, кафе барови и ресторани. Едноставна е одржување, декоративна, функционална и ви овозможува удобност и приватност. Светлата боја ги одбива сончевите зраци и додава доза елеганција во екстериерот.

  • Димензии: 3 x 3 метри; Висина 2.7 м
  • Боја: крем
 • Нишалка тросед TONS GARDEN

  Код за нарачка: Нишалка тросед TONS GARDEN-10062

  • Карактеристики на производот:

   Носивост: 180 кг
  • Димензии на производот: 170 x 110 x 152 cm
  • Боја: Портокалова


 • Нишалка тросед TONS GARDEN

  Код за нарачка: Нишалка тросед TONS GARDEN-7207


    Карактеристики на производот:

  •  Носивост: 140 кг
  •  Димензии на производот: 120 x 200 x 164 cm


 • Нишалка тросед TONS GARDEN

  Код за нарачка: Нишалка тросед TONS GARDEN-6303

  Карактеристики на производот:

  • Нишалка тросед со тежина од 14 kg
  • Носивост: 180 кг
  • Должина: 170 см
  • Ширина: 110 см
  • Висина: 153 см


 • Сет Tons 2 клупи и маса + тенда + 12 кригли
  Код за нарачка: Tons Garden сет 2 клупи и маса 9542 - Tons Garden тенда 9527 - Кригла Nikol 360ml 1/6 - 10635 set
   
  Клупи и маса:
  • Димензии:
  • Маса: 200 x 80 x 76 cm
  • Клупа: 200 x 25 x 45 cm

  Тенда: 

  • Димензии на производот:
  • 3 x 3 m
  • Висина: 2.5 m
  • Материјал: Poliester Assembly Gazebo
  • Боја: Црвена

  Кригли:

  • Сет од 12 кригли
  • Капацитет: 360ml
 • Сет Tons тенда + маса + 2 стола
  Код за нарачка: Tons Garden тенда 6287 - Tons Garden маса 9544 - Tons Garden стол 9545 x2
   
  Тенда:
  • Големина: 3 х 3 m
  • Висина 2.5 m
  • Материјал: Полиетилен

  Маса:

  • Tons Garden Маса пластична округла (9544)
  • Димензии: 60 x 70 cm
  • Боја: Црна

  Столови:

  • Tons Garden Стол во боја по избор
  • Димензии:
  • Црна (9545)-55 x 59 x 73 cm
 • Метален држач за нишалка Tons Garden

  Код за нарачка: Tons Garden држач за нишалка 10100

  Карактеристики на производот:

   

  • Димензии: 300 x 90 x 100 cm
  • Hammock нишалка не е вклучена
 • Држач за чадор Tons Garden

  Код за нарачка: Tons Garden држач за чадор 10090


  Карактеристики на производот:

   

  • Димензии: 45 x 70 cm
 • Држач за чадор Tons Garden

  Код за нарачка: Tons Garden држач за чадор 10089

  Карактеристики на производот:

   

  • Димензии: 50 x 50 x 75 cm
 • Тенда 3 x 3m Tons Garden

  Код за нарачка: Tons Garden тенда 9526

  Карактеристики на производот:

   

  • Димензии на производот:
  • 3 x 3 m
  • Висина: 2.5 m
  • Материјал: Poliester Assembly Gazebo
  • Боја: Бела 
 • Странична тенда во бела боја Tons Garden

  Код за нарачка: Tons Garden странична тенда 10075

  Карактеристики на производот:

  • Tons Garden Тенда странична во боја по избор
  • Димензии: 160 x 300 cm
  • Боја: Бела (10075) 
 • Странична тенда во сива боја Tons Garden

  Код за нарачка: Tons Garden странична тенда 10076

  Карактеристики на производот:

   

  • Tons Garden Тенда странична во боја по избор
  • Димензии: 160 x 300 cm
  • Боја:  Сива (10076)
 • Тенда 3x6 Tons Garden

  Код за нарачка: Tons Garden тенда 9563

  Карактеристики на производот:

   

  • Димензии на производот:
  • 3 x 6 m
  • Висина: 2.5 m
  • Материјал: STEEL GAZEBO
  • Боја: Бела
 • Тенда 3 х 3 Tons Garden

  Код за нарачка: Tons Garden тенда 6287

  Карактеристики на производот:

   

  • Големина: 3 х 3 m
  • Висина 2.5 m
  • Материјал: Полиетилен
 • Чадор за сонце во сива боја TONS GARDEN

  Код за нарачка: Tons Garden чадор 9523

  Карактеристики на производот:

   

  • Дијаметар: 2.7 m
  • Боја: Сива