• Скара на гас 3+1 11.2KW 53x40cm РОДОС 12131 АКТИВА

  Код за нарачка: РОДОС 12131 АКТИВА - 401981

  КВАЛИТЕТ - Плинската скара Activa работи со три горилници, секој со 2,8 kW и страничен горилник со 2,8 kW - вкупно 11,2 kW што можете ефективно да ги користите за печење.

  СКАРА - Двата дела се хромирани и секоја е со димензии 53 x 40 cm, така што има доволно простор за печење.

  ТЕРМОМЕТАР - Со приказот на температурата во капакот на плинската скара Activa, секогаш ја имате на повидок совршената температура за готвење.

  СКЛАДИРАЊЕ - И основниот кабинет на 3-горилници и двете странични прегради за складирање (еден страничен горилник) се достапни за складирање.

  ПРИЛАГОДЛИВА ТЕМПЕРАТУРА - Со контролерот можете да го контролирате вентилаторот, а со тоа и температурата. Совршен за месо, колбаси, но и зеленчук и леб.

 • Скара на гас 6+1 19.2KW 74x40cm ФЛОРИДА 12261 АКТИВА

  Код за нарачка: ФЛОРИДА 12261 АКТИВА - 401980

  КВАЛИТЕТ - Плинската скара Activa работи со шест горилници и страничен пламеник, секој со 3,2 kW - вкупно 19,2 kW што можете ефективно да ги користите за печење.

  СКАРА - Двата дела се хромирани и секоја има големина од 75 x 40 cm, така што има доволно простор за печење.

  ТЕРМОМЕТАР - Со приказот на температурата во капакот на плинската скара Activa, секогаш ја имате на повидок совршената температура за готвење.

  СКЛАДИРАЊЕ - И основниот кабинет на 6-те горилници и двете странични прегради се достапни за складирање.

  ПРИЛАГОДЛИВА ТЕМПЕРАТУРА - Со контролерот можете да го контролирате вентилаторот, а со тоа и температурата. Совршен за месо, колбаси, но и зеленчук и леб.

  ДИМЕНЗИИ НА ПРОИЗВОДОТ - 108 x 160 x 50 cm (В/Ш/Д)

 • Скара на гас 4+1 12.8KW 2x32x40cm ДАКОТА 12241 АКТИВА

  Код за нарачка: ДАКОТА 12241 АКТИВА - 401979

  Количка за скара на гас ACTIVA ДАКОТА, печењето на скара со гас заштедува време, 4 горилници од не'рѓосувачки челик со вкупна моќност од 12,8 kw и страничен пламеник од 3,2 kw.

  Вграденото пиезо палење обезбедува сигурна и удобна употреба.

  Вклучени се редуктор на притисок и црево за гас.

  Димензии: 136 cm x 106 cm x 57 cm,

  скара 2 x 32 x 40 cm

 • Скара на гас 9.6KW 50x37cm ДЕТРОИТ 12613 АКТИВА
  Код за нарачка: ДЕТРОИТ 12613 АКТИВА - 401984

  • Издржлива и цврста конструкција
  • Капак за скара со двојна изолација 
  • Пламеници од не'рѓосувачки челик вкупно 9,6 kW
  • 2 Решетки од леано железо
  • Решетка за предзагревање од нерѓосувачки челик
  • 3 незапалив простор за печење
  • 50 x 37 cm Капак на странични полици на преклопување
  • Пиезоелектричен старт во енергетски пламеник идеален за подготовка на оброци за 8 лица
  • Висина на производот: 116 cm
  • Ширина на производот: 114 см
  • Длабочина на производот: 48 см
  • Димензии на пакувањето: 79 x 56 x 52 cm (Ш / Ш)
 • Скара на гас 9.6KW 54x40cm АЛАБАМА 12230 АКТИВА

  Код за нарачка: АЛАБАМА 12230 АКТИВА - 401978

  КВАЛИТЕТ - Плинската скара Activa работи со три горилници, секој со 2,8 kW  - вкупно 9,6 kW што можете ефективно да ги користите за печење.

  СКАРА - Двата дела се хромирани и секоја е со димензии 54 x 40 cm, така што има доволно простор за печење.

  ТЕРМОМЕТАР - Со приказот на температурата во капакот на плинската скара Activa, секогаш ја имате на повидок совршената температура за готвење.

  СКЛАДИРАЊЕ - И основниот кабинет на 3-горилници се достапни за складирање.

  ПРИЛАГОДЛИВА ТЕМПЕРАТУРА - Со контролерот можете да го контролирате вентилаторот, а со тоа и температурата. Совршен за месо, колбаси, но и зеленчук и леб.

 • Скара на гас 1+1 8KW 48x37cm 11993АХ АКТИВА
  Код за нарачка: 11993АХ АКТИВА - 401977

  • Моќност: 1 пламеник (5,5 Kw) + 1 страничен пламеник (2,5 Kw)
  • Бесконечно прилагодлив горилник од нерѓосувачки челик
  • Бесконечно прилагодлив страничен пламеник
  • Двонасочно прилагодливо снабдување со гас
  • Со странична полица
  • Со голем прозорец за гледање во скарата
  • Со термометар
  • Решетка за скара и решетката за затоплување хромирани
  • Површина за скара: 48 x 37 cm
  • карпи од лава
  • Редуктор на притисок и црево за гас
  • Висина на производот: 100 cm
  • Ширина на производот: 98 см
  • Длабочина на производот: 53 cm/лево
  • Димензии на пакувањето: 77 x 20 x 43 cm (Ш/В/В)
 • Скара на гас 8KW 48x38cm КАБРИО 12200Р АКТИВА

  Код за нарачка: КАБРИО 12200Р АКТИВА - 401976

  КВАЛИТЕТ - Плинската скара Activa работи со три горилници, секој со 2,7 kW - вкупно 8,1 kW кои можете ефективно да ги користите за печење.
  СКАРА - Двата дела се хромирани и секоја има големина од 45 x 37 cm, така што има доволно простор за печење.
  ТЕРМОМЕТАР - Со приказот на температурата во капакот на плинската скара Activa, секогаш ја имате на повидок совршената температура за готвење.
  СКЛАДИРАЊЕ - И основниот кабинет на 3 горилници и двете странични прегради за складирање се достапни за складирање.
  ПРИЛАГОДЛИВА ТЕМПЕРАТУРА - Со контролерот можете да го контролирате вентилаторот, а со тоа и температурата. Совршен за месо, колбаси, но и зеленчук и леб.
  ДИМЕНЗИИ НА ПРОИЗВОДОТ - 105 x 107 x 48 cm

 • Скара на ќумур ДИА 75cm

  Код за нарачка: Скара на ќумур ДИА 75cm - 871129568746

  Димензија Ø75cm

 • Скара на плин со 3 греачи КООПМАН

  Код за нарачка: Скара на плин со 3 греачи КООПМАН - 871998775815

  3 греачи
  2 големи странични маси
  Вграден термометар
  Вкупна големина: 106 x 53 x 102 см
  Висина: 84 см
  2 странични маси
  Излезна моќност: 2,8KW
  Тежина: 14,7 кг

 • Плинска скара КООПМАН 50x32cm

  Код за нарачка: Плинска скара КООПМАН 50x32cm - 871998738951

  2 горинлника со копче за палење
  Површина за готвење: 50x32cm
  Висина: 101cm
  Длабочина: 51,5cm
  Излезна моќност: 5,2kw

 • Скара на ќумур КООПМАН 540x340x65mm

  Код за нарачка: Скара на ќумур КООПМАН 540x340x65mm - 871998743813

  Димензии: 540x340x65mm

 • Скара КООПМАН ОКРУГЛА 43x83cm

  Код за нарачка: Скара КООПМАН ОКРУГЛА 43x83cm - 871920219433

  Димензии: 43x83cm

 • Скара на ќумур КООПМАН ЗЕЛЕНА 345mm

  Код за нарачка: Скара на ќумур КООПМАН ЗЕЛЕНА 345mm - 872057315725

  Димензија: Ø345mm

 • Скара на ќумур КООПМАН ЦРНА 345mm

  Код за нарачка: Скара на ќумур КООПМАН ЦРНА 345mm - 872057315719

  Димензија: Ø345mm

 • Скара на ќумур КООПМАН 33cm

  Код за нарачка: Скара на ќумур КООПМАН 33cm - 871815832653

  Димензии: Ø33cm

 • Скара на ќумур КООПМАН Правоаголна зелена

  Код за нарачка: Скара на ќумур КООПМАН Правоаголна зелена - 8720573156875

  Димензии: 32x20x20cm 

 • Скара на ќумур +Декантер Селекта коцка 228450 - 4909 + ПОДАРОК YPSILON SHOT 6 caski 14018

  Код за нарачка: Скара на ќумур +Декантер Селекта коцка 228450 - 4909 + ПОДАРОК YPSILON SHOT 6 caski 14018

  Скара на ќумур 1
  - Материјал: Метал
  - Димензии: 40х60цм

  YPSILON SHOT 6 caski 14018

  Капацитет: 70 мл
  Димензии: 5x10.7 цм (ØxH)

   


 • Пренослива скара на жар +Чаши + ПОДАРОК ВЕНТИЛАТОР ЗА СКАРА

  Код за нарачка:  Пренослива скара на жар 33x35.5cm-99483 + Чаши Бистро 8605 1/6 + Коопман Вентилатор за скара-09063509

  Пренослива скара на жар 33x35.5cm-99483

  Површина на скарата: 33 x 35,5 cm

  Димензии на скарата (со расклопени ногарки): 41 x 36,5 x 31 cm;
  Димензии на скара (затворена) 41 x 36,5 x 20cm
  Висина на решетка: 22 см
  Решетка од јаглен 34 x 30 cm (дебелина 2 mm)
  Хромирана решетка со 2 рачки
  Дебелина на решетките: 3мм
  Хромирана решетка за греење 31 x 17 cm (дебелина на шипки 2,5 mm)
  Дебелина на листот: 0,8 мм
  Сад со обложен прав
  2 прилагодливи отвори
  4 хромирани, преклопливи, стабилни ногарки
  Рачката на капакот е изработена од материјал БАКЕЛИТ (главни предности се незапаливост, слаба топлинска спроводливост и релативно висока хемиска отпорност)
  Стегајте за да го затворите капакот

  Коопман Вентилатор за скара-09063509

  Деновите кога морате постојано да го проверувате огнот за скара поминаа, благодарение на рачниот вентилатор од палетата KOOPMAN . Овој вентилатор го одржува жив пламенот што значи дека нема да мора постојано да внимавате на него. 

  Димензии приближно: 8 x 25,5 x 8 cm

  Доаѓа со мала пластична кука за прицврстување на вентилаторот на ѕидот

  Направено од пластика • Скара на ќумур 3 + Штипка за месо Bhalaria Roasting

  Скара на ќумур 3
  -- Димензии: 25х40цм
  - Материјал: Метал

  Штипка за месо Bhalaria Roasting
  Должина: 20cm
  Ширина: 4,8cm

 • Скара на ќумур 4

  - Димензии: 30х50цм
  - Висина: 52цм
  - Материјал: Метал