• Софа VIRGO Сива

  Код за нарачка: Софа VIRGO Сива - 035-000038

  Со импресивниот дизајн, VIRGO хармонично се вклопува во секој простор.
  Неговата квалитетна конструкција и дизајн гарантира удобност при релаксација.
  Идеален за Вашиот дом, хотели, airbnb и сл.
  Конструкција изработена од армиран медијапан и плиш штоф.
  Вклучува 3 перници

  Димензии:
  Должина: 120cm
  Длабочина: 112cm
  Висина: 67cm
  Висина на седиштето: 43cm
  Длабочина на седиштето: 115cm

  Димензии на пакување: 126x120x58cm

  Забелешки:
  Производот се испорачува склопен во неговото фабричко пакување, потпирачите за раце и ногарките треба да се зашрафат.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.


 • Софа VIRGO Розова

  Код за нарачка: Софа VIRGO Розова - 035-000040

  Со импресивниот дизајн, VIRGO хармонично се вклопува во секој простор.
  Неговата квалитетна конструкција и дизајн гарантира удобност при релаксација.
  Идеален за Вашиот дом, хотели, airbnb и сл.
  Конструкција изработена од армиран медијапан и плиш штоф.
  Вклучува 3 перници

  Димензии:
  Должина: 120cm
  Длабочина: 112cm
  Висина: 67cm
  Висина на седиштето: 43cm
  Длабочина на седиштето: 115cm

  Димензии на пакување: 126x120x58cm

  Забелешки:
  Производот се испорачува склопен во неговото фабричко пакување, потпирачите за раце и ногарките треба да се зашрафат.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.


 • Фотелја VILMA црна-орев

  Код за нарачка: Фотелја VILMA црна-орев 106-000015

  Фотелја која е кулминација на иновативниот индустриски дизајн, хармонично комбинирајќи ги денешните издржливи материјали со луксузот и ергономијата.
  Уметничко дело со неспоредлива естетика што ќе ја подобри естетиката на Вашиот простор.

  Конструкцијата е изработена од армирана дрвена рамка со орев дезен.
  Седлото и наслонувачот се обложени со синтетичка кожа.

  Димензии на фотелја:
  Должина: 90 см.
  Длабочина: 73 см.
  Висина: 75 см.
  Висина на седиштето: 38 см

 • Фотелја со табуретка PEARL сива

  Код за нарачка: Фотелја со табуретка PEARL сива 046-000013

  Сетот фотелја и табуретка PEARL е современо прилагодување на австралискиот дизајн од 1951 година.
  Основа е изработена од цврсто природно дрво.

  Тапациран со сива ткаенина, PEARL дава стилски ефект во спалната или дневната соба со извонредниот дизајн.
  Се одликува со елегантни заострени дрвени ногарки и заоблен дизајн за максимална поддршка.

  Димензии на столот:
  Должина: 65 см
  Длабочина: 75 см
  Вкупна висина: 106 см

  Димензии на табуретка:
  Должина: 57 см
  Длабочина: 35 см
  Вкупна висина: 43 см

 • Фотелја со табуретка PEARL беж

  Код за нарачка: Фотелја со табуретка PEARL беж 046-000016

  Сетот фотелја и табуретка PEARL е современо прилагодување на австралискиот дизајн од 1951 година.
  Основа е изработена од цврсто природно дрво.

  Тапациран со сива ткаенина, PEARL дава стилски ефект во спалната или дневната соба со извонредниот дизајн.
  Се одликува со елегантни заострени дрвени ногарки и заоблен дизајн за максимална поддршка.

  Димензии на столот:
  Должина: 65 см
  Длабочина: 75 см
  Вкупна висина: 106 см

  Димензии на табуретка:
  Должина: 57 см
  Длабочина: 35 см
  Вкупна висина: 43 см

 • Фотелја ZENIA црна

  Код за нарачка: Фотелја ZENIA црна 040-000008

  Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА.

  Конструкција азработена од цврсто дрво - бреза
  Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см.

  Димензии:
  Должина: 67 см
  Длабочина: 80 см
  Висина: 88 см

 • Фотелја ZENIA светло-маслинеста

  Код за нарачка: Фотелја ZENIA светло-маслинеста 040-000007

  Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА.

  Конструкција азработена од цврсто дрво - бреза
  Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см.

  Димензии:
  Должина: 67 см
  Длабочина: 80 см
  Висина: 88 см

 • Фотелја ZENIA мока

  Код за нарачка: Фотелја ZENIA мока 040-000009

  Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА.

  Конструкција азработена од цврсто дрво - бреза
  Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см.

  Димензии:
  Должина: 67 см
  Длабочина: 80 см
  Висина: 88 см

 • Фотелја VALERY мока

  Код за нарачка: Фотелја VALERY мока 127-000053

  Фотелјата Valery со безвременски луксузен дизајн е изработена од дрвена рамка и обложена со висококвалитетна синтетичка кожа.
  Уживајте во моментите на релаксација и одмор, елегантно давајќи му акцент на Вашиот простор.

  Ногарки и конструкција изработени од метал
  Седлото и наслонувачот се обложени со пена и PU.
  Краевите на ногарките имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања.

  Димензии на производот:
  Должина: 54 см
  Длабочина: 60 ​​см
  Висина: 83 см
  Висина на седиштето: 45 см
  Длабочина на седиштето: 45,5 см
  Висина на наслонувачпт: 41 см
  Висина од под до потпирачи: 64 см

 • Фотелја VALERY кафена

  Код за нарачка: Фотелја VALERY кафена 127-000052

  Фотелјата Valery со безвременски луксузен дизајн е изработена од дрвена рамка и обложена со висококвалитетна синтетичка кожа.
  Уживајте во моментите на релаксација и одмор, елегантно давајќи му акцент на Вашиот простор.

  Ногарки и конструкција изработени од метал
  Седлото и наслонувачот се обложени со пена и PU.
  Краевите на ногарките имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања.

  Димензии на производот:
  Должина: 54 см
  Длабочина: 60 ​​см
  Висина: 83 см
  Висина на седиштето: 45 см
  Длабочина на седиштето: 45,5 см
  Висина на наслонувачпт: 41 см
  Висина од под до потпирачи: 64 см

 • Фотелја VALENTIA розова

  Код за нарачка: Фотелја VALENTIA розова 128-000028

  Доколку сте љубители на класичниот дизајн, тогаш Valentia е идеална фотелја за Вас. Елегантен, но во исто време ергономски дизајн со висок квалитет.
  Valentia ветува дека ќе го привлече вниманието и ќе биде главен акцент во Вашата просторија.

  Изработена од дрвена конструкција со пена и плишан материјал.

  Димензии на производот:
  Должина: 73 см
  Длабочина: 77 см
  Висина: 100 см
  Висина на седиштето: 49 см
  Висина на ногарките: 22,5 см.
  Висина на грбот: 54 см.
  Длабочина на седиштето: 54 см.
  Ширина на седиштето: 45 см

 • Фотелја RENA светло-маслинеста

  Код за нарачка: Фотелја RENA светло-маслинеста 040-000004

  Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА.

  Конструкција изработена од цврсто дрво - бреза
  Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см.

  Димензии:
  Должина: 67 см
  Длабочина: 72 см
  Висина: 95 см

 • Фотелја RENA мока

  Код за нарачка: Фотелја RENA мока 040-000006

  Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА.

  Конструкција изработена од цврсто дрво - бреза
  Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см.

  Димензии:
  Должина: 67 см
  Длабочина: 72 см
  Висина: 95 см

 • Фотелја RANDY сива

  Код за нарачка: Фотелја RANDY сива 111-000013

  Доколку барате фотелја која ќе даде акцент на Вашиот простор со својот модерен дизајн, тогаш фотелјата RANDY е совршена за Вас.
  Комбинација од удобност и естетика - може одлично да се вклопи во секој простор од Вашиот дом.

  Стабилна метална рамка со висока отпорност на абење.
  Тапацир со висококвалитетна ткаенина.
  Столот има подлога од пена што нуди удобност при седењето. Пената му помага на седиштето да ја задржи својата форма на долг рок.

  Димензии на производот:
  Должина: 67 см
  Ширина: 72 см
  Висина: 88 см

 • Фотелја ELMA црна

  Код за нарачка: Фотелја ELMA црна 040-000012

  Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА.

  Конструкција изработена од цврсто дрво - бреза
  Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см.

  Димензии: 
  Должина: 66 см
  Ширина: 95-117 см
  Висина: 96 см
  66x95x96cm

 • Фотелја ELMA светло-маслинеста

  Код за нарачка: Фотелја ELMA светло-маслинеста 040-000011

  Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА.

  Конструкција изработена од цврсто дрво - бреза
  Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см.

  Димензии: 
  Должина: 66 см
  Ширина: 95-117 см
  Висина: 96 см
  66x95x96cm

 • Фотелја ELMA мока

  Код за нарачка: Фотелја ELMA мока 040-000013

  Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА.

  Конструкција изработена од цврсто дрво - бреза
  Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см.

  Димензии: 
  Должина: 66 см
  Ширина: 95-117 см
  Висина: 96 см
  66x95x96cm