• РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА СТИК MAX SVC 1060 B

  Код за нарачка: РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА СТИК MAX SVC 1060 B - 801930

  Правосмукалка 2 во 1
  Mоќност: 600W/Бучава: 80db
  Капацитет на садот: 0,8l
  Циклонски систем
  Двоен систем за филтрирање
  Хепа филтер што може да се пере
  Должина на кабел: 5 m

 • Тв комода МЕЛАНИ бела/Атлантик + Клуб маса КАЈА бела/атлантик

  Код: Тв комода МЕЛАНИ Бела/Атлантик - Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Тв комода МЕЛАНИ Бела/Атлантик

  Димензии: 120x40x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Атлантик/Бела

  Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Димензии: 95.6x50x41.8cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела/атлантик

 • ТВ комода со плакар Винди и Клуб маса Сона бела

  Код: Тв комода со плакар Винди - Клуб маса Сона бела

  ТВ комода:

  Димензии на тв комода: 160x25x27.3cm
  Димензии на плакар: 45x80x20cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Клуб маса

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

 • ТВ комода Берген Бела + Клуб маса Сона бела + Плакар МИНОТ

  Тв комода Берген Бела - Клуб маса Сона бела - Плакар МИНОТ бел

  Комода:

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Клуб маса:

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Плакар:

  Димензии: 120x80x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

 • ТВ комода Берген Бела и Клуб маса Сона бела

  Код: Тв комода Берген Бела - Клуб маса Сона бела

  Комода:

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Клуб маса:

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

 • VIVAX 40'' Full HD LED TV + Тв комода БЕРГАМО + Клуб Маса САМИ

  Тв комода БЕРГАМО - Клуб Маса САМИ - VIVAX IMAGO LED TV-40LE114T2S2

  Тв комода БЕРГАМО

  Димензии: 200x30x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит

  Клуб Маса САМИ

  Димензии: 96x45x44.5cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  VIVAX IMAGO LED TV-40LE114T2S2

  24 месеци гаранција

  Димензија на екран: 40″/100cm

  Резолуција на екран: FHD(1920 X 1080)

  Дигитален тјунер: DVB-T2/T/C/S2

  Приклучок: HDMIx3/USBx2/Cl+/VGAx1

  Влез за слушалки/Звук: 16 W
  Светлост: 220 cd/m2/VESA: 200×200

 • VIVAX 40'' Full HD LED TV + ТВ комода Берген антрацит + клуб маса Сона

  ТВ комода Берген антрацит и клуб маса Сона - VIVAX IMAGO LED TV-40LE114T2S2

  ТВ комода Берген антрацит

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Клуб маса Сона

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  VIVAX IMAGO LED TV-40LE114T2S2

  24 месеци гаранција

  Димензија на екран: 40″/100cm

  Резолуција на екран: FHD(1920 X 1080)

  Дигитален тјунер: DVB-T2/T/C/S2

  Приклучок: HDMIx3/USBx2/Cl+/VGAx1

  Влез за слушалки/Звук: 16 W
  Светлост: 220 cd/m2/VESA: 200×200

 • VIVAX 40'' Full HD LED TV + ТВ комода Берген бела + Клуб маса Каја

  ТВ комода Берген бела и Клуб маса Каја - VIVAX IMAGO LED TV-40LE114T2S2

  ТВ комода Берген Бела

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Димензии: 95.6x50x41.8cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела/атлантик

  VIVAX IMAGO LED TV-40LE114T2S2

  24 месеци гаранција

  Димензија на екран: 40″/100cm

  Резолуција на екран: FHD(1920 X 1080)

  Дигитален тјунер: DVB-T2/T/C/S2

  Приклучок: HDMIx3/USBx2/Cl+/VGAx1

  Влез за слушалки/Звук: 16 W
  Светлост: 220 cd/m2/VESA: 200×200

 • VIVAX 40'' Full HD LED TV + Тв комода ТОКИО + Клуб маса ТОКИО LM B3

  Тв комода ТОКИО - Клуб маса ТОКИО LM B3 - VIVAX IMAGO LED TV-40LE114T2S2

  Тв комода:
  Димензии: 160x40x34.4cm
  Димензии на полици: 60x15x17cm
   
  Клуб маса:
  Димензии: 90x38x50cm

  VIVAX IMAGO LED TV-40LE114T2S2

  24 месеци гаранција

  Димензија на екран: 40″/100cm

  Резолуција на екран: FHD(1920 X 1080)

  Дигитален тјунер: DVB-T2/T/C/S2

  Приклучок: HDMIx3/USBx2/Cl+/VGAx1

  Влез за слушалки/Звук: 16 W
  Светлост: 220 cd/m2/VESA: 200×200


 • VIVAX 40'' Full HD LED TV + Тв комода ТОКИО Luxe + ТОКИО Luxe Клуб маса LM B4

  Тв комода ТОКИО Luxe - Клуб маса LM B4 - VIVAX IMAGO LED TV-40LE114T2S2

  Тв комода:
  Димензии: 160x40x34.4cm
  Димензии на полици: 60x15x17cm
   
  Клуб маса:
  Димензии: 90x38x50cm

  VIVAX IMAGO LED TV-40LE114T2S2

  24 месеци гаранција

  Димензија на екран: 40″/100cm

  Резолуција на екран: FHD(1920 X 1080)

  Дигитален тјунер: DVB-T2/T/C/S2

  Приклучок: HDMIx3/USBx2/Cl+/VGAx1

  Влез за слушалки/Звук: 16 W


 • VIVAX 40'' Full HD LED TV + Тв комода ПАДУА + Клуб маса Monaco Luxe LM-B2

  Тв комода ПАДУА - Клуб маса LM B2 - VIVAX IMAGO LED TV-40LE114T2S2

  Тв комода ПАДУА

  Димензии: 120x40x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела

  Клуб маса Monaco Luxe LM-B2

  Димензии: 90х38х50цм
  Материјал: оплеменета иверица 16mm
  Боја: бела

  VIVAX IMAGO LED TV-40LE114T2S2

  24 месеци гаранција

  Димензија на екран: 40″/100cm

  Резолуција на екран: FHD(1920 X 1080)

  Дигитален тјунер: DVB-T2/T/C/S2

  Приклучок: HDMIx3/USBx2/Cl+/VGAx1

  Влез за слушалки/Звук: 16 W
  Светлост: 220 cd/m2/VESA: 200×200

 • VIVAX 40'' Full HD LED TV + ТВ комода МЕЛАНИ Бела/Атлантик + Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Тв комода МЕЛАНИ Бела/Атлантик - Клуб маса КАЈА Бела/атлантик - VIVAX IMAGO LED TV-40LE114T2S2

  Тв комода МЕЛАНИ Бела/Атлантик

  Димензии: 120x40x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Атлантик/Бела

  Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Димензии: 95.6x50x41.8cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела/атлантик

  VIVAX IMAGO LED TV-40LE114T2S2

  24 месеци гаранција

  Димензија на екран: 40″/100cm

  Резолуција на екран: FHD(1920 X 1080)

  Дигитален тјунер: DVB-T2/T/C/S2

  Приклучок: HDMIx3/USBx2/Cl+/VGAx1

  Влез за слушалки/Звук: 16 W
  Светлост: 220 cd/m2/VESA: 200×200

 • VIVAX 65'' 4K Android QLED TV + ТВ комода Берген антрацит + клуб маса Сона

  ТВ комода Берген антрацит и клуб маса Сона - VIVAX IMAGO Q SERIES 65Q10C

  ТВ комода Берген антрацит

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Клуб маса Сона

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  VIVAX IMAGO Q SERIES 65Q10C

  24 месеци гаранција

  4K QLED TV

  Diagonal: 65″ / 165 cm

  Maximum resolution: 3840 X 2160 (UHD 4K)

  TV type: SMART

  Operating system: Android

  Technology: QLED

  TV tuner: DVB-T2/C/S2

  Brightness: 320 cd/m2

  Sound (W): 20

  Bluetooth: Yes

  Integrated Wi-Fi: Yes

  Screen Mirroring: Yes

  HDMI: 4

  USB: 2

  Composite: Yes

  CI+: Yes

  Digital audio out (optical): Yes

  Headphone in: 1

  SCART: 0

  Width (CM): 144.6

  Dimensions Height (CM): 89.4

  Dimensions Depth (CM): 29.3

  Weight: 18.2 kg

  Remote control: Smart

  HDR: HDR10+

  VESA: 300 X 200

  Stand type: 2 poles

  Colour: Black

 • VIVAX 65'' 4K Android QLED TV + ТВ комода Берген бела + Клуб маса Каја

  ТВ комода Берген бела и Клуб маса Каја - VIVAX IMAGO Q SERIES 65Q10C

  ТВ комода Берген Бела

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Димензии: 95.6x50x41.8cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела/атлантик

  VIVAX IMAGO Q SERIES 65Q10C

  24 месеци гаранција

  4K QLED TV

  Diagonal: 65″ / 165 cm

  Maximum resolution: 3840 X 2160 (UHD 4K)

  TV type: SMART

  Operating system: Android

  Technology: QLED

  TV tuner: DVB-T2/C/S2

  Brightness: 320 cd/m2

  Sound (W): 20

  Bluetooth: Yes

  Integrated Wi-Fi: Yes

  Screen Mirroring: Yes

  HDMI: 4

  USB: 2

  Composite: Yes

  CI+: Yes

  Digital audio out (optical): Yes

  Headphone in: 1

  SCART: 0

  Width (CM): 144.6

  Dimensions Height (CM): 89.4

  Dimensions Depth (CM): 29.3

  Weight: 18.2 kg

  Remote control: Smart

  HDR: HDR10+

  VESA: 300 X 200

  Stand type: 2 poles

  Colour: Black

 • VIVAX 65'' 4K Android QLED TV + Тв комода БЕРГАМО + Клуб Маса САМИ

  Тв комода БЕРГАМО - Клуб Маса САМИ - VIVAX IMAGO Q SERIES 65Q10C

  Тв комода БЕРГАМО

  Димензии: 200x30x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит

  Клуб Маса САМИ

  Димензии: 96x45x44.5cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  VIVAX IMAGO Q SERIES 65Q10C

  24 месеци гаранција

  4K QLED TV

  Diagonal: 65″ / 165 cm

  Maximum resolution: 3840 X 2160 (UHD 4K)

  TV type: SMART

  Operating system: Android

  Technology: QLED

  TV tuner: DVB-T2/C/S2

  Brightness: 320 cd/m2

  Sound (W): 20

  Bluetooth: Yes

  Integrated Wi-Fi: Yes

  Screen Mirroring: Yes

  HDMI: 4

  USB: 2

  Composite: Yes

  CI+: Yes

  Digital audio out (optical): Yes

  Headphone in: 1

  SCART: 0

  Width (CM): 144.6

  Dimensions Height (CM): 89.4

  Dimensions Depth (CM): 29.3

  Weight: 18.2 kg

  Remote control: Smart

  HDR: HDR10+

  VESA: 300 X 200

  Stand type: 2 poles

  Colour: Black

 • VIVAX 55'' 4K Android QLED TV + ТВ комода Берген антрацит + клуб маса Сона

  Тв комода Берген Антрацит - Клуб Маса СОНА - VIVAX IMAGO Q SERIES 55Q10C

  Тв комода Берген Антрацит

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Клуб Маса СОНА

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик


  VIVAX IMAGO Q SERIES 55Q10C

  24 месеци гаранција

  4K QLED TV

  Diagonal: 55” / 140 cm

  Maximum resolution: 3840 X 2160 (UHD 4K)

  TV type: SMART

  Operating system: Android

  Technology: QLED

  TV tuner: DVB-T2/C/S2

  Brightness: 280 cd/m2

  Sound (W): 20

  Bluetooth: Yes

  Integrated Wi-Fi: Yes

  Screen Mirroring: Yes

  HDMI: 3

  USB: 2

  Component: No

  Composite: Yes

  CI+: Yes

  Digital audio out (optical): No

  Headphone in: 1

  SCART: 0

  Energ. effectiveness EU 1062/10: A

  Width (CM): 122.6

  Dimensions Height (CM): 76.7

  Dimensions Depth (CM): 27.4

  Weight: 13 kg

  Remote control: Smart

  Hotel fashion: No

  HDR: HDR10+

  VESA: 200 X 200

  Stand type: 2 poles

  Colour: Black

 • VIVAX 40'' Android Full HD LED TV + ТВ комода МЕЛАНИ Бела/Атлантик + Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Тв комода МЕЛАНИ Бела/Атлантик - Клуб маса КАЈА Бела/атлантик - VIVAX IMAGO B SERIES 40LE20K

  Тв комода МЕЛАНИ Бела/Атлантик

  Димензии: 120x40x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Атлантик/Бела

  Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Димензии: 95.6x50x41.8cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела/атлантик

  VIVAX IMAGO B SERIES 40LE20K

  24 месеци гаранција


  Дијагонала: 40" / 100 cm

  Светлина: 220

  Максимална резолуција: 1920 X 1080 (FULL HD)

  Оперативен систем: Android

  Технологија: LED

  Тип на тлевизор: SMART

  TV tuner: DVB-T2/C/S2

  Звук (W): 12

  Енергетска ефикасност EU 2019/13: G

  Маса на уредот: 6.7 kg

  Димензии  (Ш х В х Д): 90.4 х 57.2 х 17.7 cm

  VESA: 200 X 100

  Далечински управувач: Smart

  Hotel mode: НЕ

  HDR: HDR10

  Тип на подлога: Ногарки

  Боја: Црна

  Композитен влез: ДА

  HDMI: 2

  USB: 2

  Интергриран WiFi: ДА

  Bluetooth: ДА

  CI+: ДА

  Дигитален аудио излез (оптички): ДА
  Screen Mirroring: ДА

 • VIVAX 40'' Android Full HD LED TV + Тв комода Токио + Клуб маса Токио

  Тв комода Токио и клуб маса LM B3 - VIVAX IMAGO B SERIES 40LE20K

  Тв комода:
  Димензии: 160x40x34.4cm
  Димензии на полици: 60x15x17cm
   
  Клуб маса:
  Димензии: 90x38x50cm
   
  Материјал: Оплеменета Иверица 16mm - Сонома и Бела

  VIVAX IMAGO B SERIES 40LE20K

  24 месеци гаранција


  Дијагонала: 40" / 100 cm

  Светлина: 220

  Максимална резолуција: 1920 X 1080 (FULL HD)

  Оперативен систем: Android

  Технологија: LED

  Тип на тлевизор: SMART

  TV tuner: DVB-T2/C/S2

  Звук (W): 12

  Енергетска ефикасност EU 2019/13: G

  Маса на уредот: 6.7 kg

  Димензии  (Ш х В х Д): 90.4 х 57.2 х 17.7 cm

  VESA: 200 X 100

  Далечински управувач: Smart

  Hotel mode: НЕ

  HDR: HDR10

  Тип на подлога: Ногарки

  Боја: Црна

  Композитен влез: ДА

  HDMI: 2

  USB: 2

  Интергриран WiFi: ДА

  Bluetooth: ДА

  CI+: ДА

  Дигитален аудио излез (оптички): ДА
  Screen Mirroring: ДА

 • VIVAX 40'' Android Full HD LED TV + Тв комода Берген Антрацит + Клуб Маса СОНА

  Тв комода Берген Антрацит - Клуб Маса СОНА - VIVAX IMAGO B SERIES 40LE20K

  Тв комода Берген Антрацит

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Клуб Маса СОНА

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  VIVAX IMAGO B SERIES 40LE20K

  24 месеци гаранција


  Дијагонала: 40" / 100 cm

  Светлина: 220

  Максимална резолуција: 1920 X 1080 (FULL HD)

  Оперативен систем: Android

  Технологија: LED

  Тип на тлевизор: SMART

  TV tuner: DVB-T2/C/S2

  Звук (W): 12

  Енергетска ефикасност EU 2019/13: G

  Маса на уредот: 6.7 kg

  Димензии  (Ш х В х Д): 90.4 х 57.2 х 17.7 cm

  VESA: 200 X 100

  Далечински управувач: Smart

  Hotel mode: НЕ

  HDR: HDR10

  Тип на подлога: Ногарки

  Боја: Црна

  Композитен влез: ДА

  HDMI: 2

  USB: 2

  Интергриран WiFi: ДА

  Bluetooth: ДА

  CI+: ДА

  Дигитален аудио излез (оптички): ДА
  Screen Mirroring: ДА

 • VIVAX 40'' Android Full HD LED TV + ТВ комода Берген бела + Клуб маса Каја

  ТВ комода Берген бела и Клуб маса Каја - VIVAX IMAGO B SERIES 40LE20K

  ТВ комода Берген Бела

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Димензии: 95.6x50x41.8cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела/атлантик

  VIVAX IMAGO B SERIES 40LE20K

  24 месеци гаранција


  Дијагонала: 40" / 100 cm

  Светлина: 220

  Максимална резолуција: 1920 X 1080 (FULL HD)

  Оперативен систем: Android

  Технологија: LED

  Тип на тлевизор: SMART

  TV tuner: DVB-T2/C/S2

  Звук (W): 12

  Енергетска ефикасност EU 2019/13: G

  Маса на уредот: 6.7 kg

  Димензии  (Ш х В х Д): 90.4 х 57.2 х 17.7 cm

  VESA: 200 X 100

  Далечински управувач: Smart

  Hotel mode: НЕ

  HDR: HDR10

  Тип на подлога: Ногарки

  Боја: Црна

  Композитен влез: ДА

  HDMI: 2

  USB: 2

  Интергриран WiFi: ДА

  Bluetooth: ДА

  CI+: ДА

  Дигитален аудио излез (оптички): ДА
  Screen Mirroring: ДА