• Електричен камин ST FP-220NP

  ST FP-220NP
   Superior Technology
   Електричен камин со ногарки
   Моќност 2000W
   Два мода на работа 1000W и 2000W
   Ефект на пламен
   Безбедносен термостат
   За простории од 20 до 30м2
   Димензии 390x290x565мм
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

 • Електрична клима греалка 2000W ST HLW-285NP

  Код: ST HLW-285NP - 70792

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  ST HLW-285NP
   Superior Technology
   Ѕидна клима греалка
   2000W
   две нивоа на греење 1000/2000W
   тајмер
   ЛЦД Дисплеј
   заштита од прегревање
   светлосни индикатори
   далечински управувач
   Димензии 45x13x19.5цм

 • Панелен конвектор ST PN-2500

  Код: ST PN-2500 - 72090

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  ST PN-2500
   Superior Technology
   2.5KW
   Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид
   Бела боја
   2 степени на работа (1 kW/2 kW)
   Алуминиумски греач
   Метално куќиште
   Безбедносен термостат
   Димензии: 885x75x400 мм

 • Шпорет на дрва Alfa Plam A 70 Фаворит лев

  Код: Шпорет на дрва Alfa Plam A 70 Фаворит лев - 466

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капацитет 7 kw
  Димензии на рерна во мм в*ш*д 260*330*440
  Пречник на димен отвор 120мм
  Волумен на загревање 90-120м3
  Површина на загревање до 45м2
  Тежина 127,5кг
  Димензии:
  висина 850мм
  ширина 700мм
  длабочина 600мм


  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.

 • Шпорет на дрва Alfa Plam A 70 Фаворит десен

  Код: Шпорет на дрва Alfa Plam A 70 Фаворит десен - 463

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капацитет 7 kw
  Димензии на рерна во мм в*ш*д 260*330*440
  Пречник на димен отвор 120мм
  Волумен на загревање 90-120м3
  Површина на загревање до 45м2
  Тежина 127,5кг
  Димензии:
  висина 850мм
  ширина 700мм
  длабочина 600мм


  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.


 • Шпорет на дрва Alfa Plam A 90 Доминант лев

  Код: Шпорет на дрва Alfa Plam A 90 Доминант лев - 432

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Трајножаречки Шпорет на Дрва;
      Kапацитет 8kW
      Димензии на рерна во мм в*ш*д 260*460*440;
      Пречник на димен отвор 120мм;
      Волумен на загревање 100-130м3;
      Површина на загревање до 50м2;
      Тежина 164kg
      Димензии на шпоретот:
      висина 850мм,
      ширина 900мм,
      длабочина 600мм.

  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.

 • Шпорет на дрва Alfa Plam A 90 Доминант десен

  Код: Шпорет на дрва Alfa Plam A 90 Доминант десен - 431

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Трајножаречки Шпорет на Дрва;
      Kапацитет 8kW
      Димензии на рерна во мм в*ш*д 260*460*440;
      Пречник на димен отвор 120мм;
      Волумен на загревање 100-130м3;
      Површина на загревање до 50м2;
      Тежина 164kg
      Димензии на шпоретот:
      висина 850мм,
      ширина 900мм,
      длабочина 600мм.

  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.

 • Шпорет на дрва Alfa Plam A 90 Фаворит лев

  Код: Шпорет на дрва Alfa Plam A 90 Фаворит лев - 425

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Kапацитет 8kW
  Димензии на рерна во мм в/ш/д: 260х460х440;
  Пречник на димен отвор 120мм;
  Волумен на загревање 100-130м3;
  Површина на загревање до 50м2;
  Тежина 147.5kg;
  Димензии на шпоретот:
  висина 850мм,
  ширина 900мм,
  длабочина 600мм.

  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.

 • Шпорет на дрва Alfa Plam A 90 Фаворит десен

  Ко: Шпорет на дрва Alfa Plam A 90 Фаворит десен - 422

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Kапацитет 8kW
  Димензии на рерна во мм в/ш/д: 260х460х440;
  Пречник на димен отвор 120мм;
  Волумен на загревање 100-130м3;
  Површина на загревање до 50м2;
  Тежина 147.5kg;
  Димензии на шпоретот:
  висина 850мм,
  ширина 900мм,
  длабочина 600мм.

  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.


 • Шпорет на дрва Alfa Plam R 46 Елегант 2 P лев

  Код: Шпорет на дрва Alfa Plam R 46 Елегант 2 P лев - 13891

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капаците 5kw
  Димензии на рерна во мм в/ш/д 185x460x485
  Пречник на димен отвор 120мм (два отвори)
  Волумен на загревање 65м3
  Површина на загревање 25м2
  Тежина 103кг
  Димензии: 850х915х565мм

  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.

 • Шпорет на дрва Alfa Plam R 46 Елегант 2 P десен

  Код: Шпорет на дрва Alfa Plam R 46 Елегант 2 P десен - 13890

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капаците 5kw
  Димензии на рерна во мм в/ш/д 185x460x485
  Пречник на димен отвор 120мм (два отвори)
  Волумен на загревање 65м3
  Површина на загревање 25м2
  Тежина 103кг
  Димензии: 850х915х565мм

  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.


 • Шпорет на дрва Alfa Plam R 46 De Luxe лев

  Код: Шпорет на дрва Alfa Plam R 46 De Luxe лев - 12788

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капаците:5КW
      Димензии на рерна:185X460X485мм
      Пречник на димен отвор:120мм
      Волумен на загревање:65м3
      Површина на загревање:25м2
      Тежина 103кг
      Димензии на шпоретот:
      висина 850мм
      ширина 915мм
      длабочина 565мм


  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.

 • Шпорет на дрва Alfa Plam R 46 De Luxe десен

  Код: Шпорет на дрва Alfa Plam R 46 De Luxe десен - 12783

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капаците:5КW
      Димензии на рерна:185X460X485мм
      Пречник на димен отвор:120мм
      Волумен на загревање:65м3
      Површина на загревање:25м2
      Тежина 103кг
      Димензии на шпоретот:
      висина 850мм
      ширина 915мм
      длабочина 565мм


  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.


 • Камин Alfa Plam Elita 2 A

  Код: Камин Alfa Plam Elita 2 A - 10638

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капацитет: 6 kW
  Димензии: 455 x 442 x 865 mm
  Пречник на димен отвор:120 mm
  Волумен на загревање:100 m3
  Површина на загревање:30-38 m2
  Тежина: 73/85 kg
  Степен на искористеност:55,71/59,31%


  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.

 • Камин на пелети Alfa Plam Комо 21 црн

  Код: Камин на пелети Alfa Plam Комо 21 црн - 24038

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капацитет: 21 kW
  Димензии: 574 x 620 x 1225 mm
  Пречник на димен отвор:80 mm
  Моќност на греење (зрачење) на самиот камин: 3kW
  Моќност на греење на водата: 18kW
  Капацитет на резервоарот за вода 32L
  Потрошувачка на пелети мин/макс:1.7/5,05kg/h
  Капацитет на резервоарот за пелет: 45kg
  Мксимална работа со полн резервоар 26,5h
  Волумен на загревање:210-350 m3
  Површина на загревање:81-135 m2
  Тежина: 196/225 kg
  Степен на искористеност:86,1 %

  Обвивката и вратата на ложиштето изградени од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури
  Големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700°Cи видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом
  Ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим
  Неделно програмирање на работатат на шпоретот
  Можност за работа на печката во 5 нивоа на моќност
  Можност за управување со далечински управувач
  Компонентите неопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот
  Вградени сигурносени термостати
  Системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат веродостојно функционирање
  Можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење


  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.


 • Камин на пелети Alfa Plam Комо 21 црвен

  Код: Камин на пелети Alfa Plam Комо 21 црвен - 24036

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капацитет: 21 kW
  Димензии: 574 x 620 x 1225 mm
  Пречник на димен отвор:80 mm
  Моќност на греење (зрачење) на самиот камин: 3kW
  Моќност на греење на водата: 18kW
  Капацитет на резервоарот за вода 32L
  Потрошувачка на пелети мин/макс:1.7/5,05kg/h
  Капацитет на резервоарот за пелет: 45kg
  Мксимална работа со полн резервоар 26,5h
  Волумен на загревање:210-350 m3
  Површина на загревање:81-135 m2
  Тежина: 196/225 kg
  Степен на искористеност:86,1 %

  Обвивката и вратата на ложиштето изградени од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури
  Големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700°Cи видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом
  Ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим
  Неделно програмирање на работатат на шпоретот
  Можност за работа на печката во 5 нивоа на моќност
  Можност за управување со далечински управувач
  Компонентите неопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот
  Вградени сигурносени термостати
  Системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат веродостојно функционирање
  Можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење


  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.

 • Камин на пелети Alfa Plam Комо 21 крем

  Код: Камин на пелети Alfa Plam Комо 21 - 24037

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капацитет: 21 kW
  Димензии: 574 x 620 x 1225 mm
  Пречник на димен отвор:80 mm
  Моќност на греење (зрачење) на самиот камин: 3kW
  Моќност на греење на водата: 18kW
  Капацитет на резервоарот за вода 32L
  Потрошувачка на пелети мин/макс:1.7/5,05kg/h
  Капацитет на резервоарот за пелет: 45kg
  Мксимална работа со полн резервоар 26,5h
  Волумен на загревање:210-350 m3
  Површина на загревање:81-135 m2
  Тежина: 196/225 kg
  Степен на искористеност:86,1 %

  Обвивката и вратата на ложиштето изградени од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури
  Големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700°Cи видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом
  Ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим
  Неделно програмирање на работатат на шпоретот
  Можност за работа на печката во 5 нивоа на моќност
  Можност за управување со далечински управувач
  Компонентите неопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот
  Вградени сигурносени термостати
  Системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат веродостојно функционирање
  Можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење


  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.


 • Камин на пелети Alfa Plam Комо 15

  Код: Камин на пелети Alfa Plam Комо 15 - 16535

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капацитет: 15 kW
  Димензии: 530 x 570 x 1010 mm
  Пречник на димен отвор:80 mm
  Моќност на греење (зрачење) на самиот камин: 2kW
  Моќност на греење на водата: 18kW
  Капацитет на резервоарот за вода 32L
  Потрошувачка на пелети мин/макс:1.2/3,5kg/h
  Максимално време на работа со полн резервоар:21h
  Капацитет на резервоарот за пелет: 25kg
  Мксимална работа со полн резервоар 21h
  Волумен на загревање:150-250 m3
  Површина на загревање:58-96 m2
  Тежина: 181/223 kg
  Степен на искористеност:92,1 %


  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.


 • Котел на пелети Alfa Plam Комо Компакт 23

  Код: Котел на пелети Alfa Plam Комо Компакт - 16143

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капацитет: 23 kW

  Димензии: 590 x 642 x 1222 mm

  Пречник на димен отвор:80 mm

  Потрошувачка на пелети мин/макс:1,48/5,5 kg/h

  Максимално време на работа со полн резервоар:30h

  Капацитет на резервоарот за пелет: 45kg

  Волумен на загревање:230/383 m3

  Површина на загревање: 88-147 m2

  Тежина: 230/259 kg

  Степен на искористеност: 90 %

  Енергетска класа A+

  Бои:  Црвено црна

  -обвивката и вратата на ложиштето изградени од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури

  -термичка изолација на вратата на ложиштето со вермикулит, како и дополнителна термичка изолација на самиот котелсо минерална волна го намалува степенот на одавање на топлинат  и го зголемува степенот на искористливост на горивата

  -ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим

  -неделно програмирање на работатат на шпоретот

  -можност за работа на печката во 5нивоа на моќност

  -компонентите неопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот

  -вградени сигурносени термостати

  -системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат  веродостојно функционирање

  -можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење
  ***да биде работата на котелот прилагодена на саканата собна температура задолжително е вградување на собен термостат


  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.

 • Котел на пелети Alfa Plam Дино 27

  Код: Котел на пелети Alfa Plam Дино - 24439

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Alfa Dino 27
   Печка на пелети за централно греење
   Сребрена боја
   Моќност 27kW (25кW + 2kW)
   Загревање на површина од 104-173 м2
   Запремнина на котел 32л
   Капацитет за резервоар на пелет 45кг
   Потрошувачка на пелет од 1.8 до 5.8 кг на час
   Степен на искористеност 94%
   Пречник на приклучок за издув 80мм
   Димензии (В х Ш х Д) 574 x 568 x 1237 mm
   Тежина на печка 222кг

  Напомена: Овој производ се испорачува само во градовите низ државата.