• Метална закачалка АПИГО

  Код за нарачка: Метална закачалка АПИГО

  Димензија: 173x44cm
  10 куки
  Метална конструкција

 • Метална Закачалка со Полици

  Код за нарачка: Сталажа - 2021-126

  Многу практична и фунцкионална метална закачалка со полици.

  Погодна за предсобје, но и за било кое друго место каде што ви одговара.

  Закачалката има 2 хоризонтални полици на долниот дел, 4 дупли вертикални закачалки во средишниот дел и едно сукало за закчување на поединечни закачалки во горниот дел.

  Достапна во 3 бои.

   

  Димензии: 170 x 60 x 35 cm.

 • Комбиниран Гардеробер за Алишта - Од Бамбусово Дрво

  Код за нарачка: Комбиниран Гардеробер за Алишта - Од Бамбусово Дрво- Б2021-27 

  Комбиниран гардеробер за алишта, изработен од бамбусово дрво.

  Гардероберот има дел за закачување закачалки, и има 7 полици за редење.

  5 од полиците се со широчина од 30cm и се распоредени една над друга од едната страна на гардероберот, а останатите 2 се со широчина од 96cm и се распоредени една полица под сукалото за закачалики и една полица над сукалото за закачалки.

  Со прекрасен дизајн во кафеава боја кој одговара во секое внатрешно уредување.

   

  Димензии: 140 х 130 х 40 х 19cm


 • Стоечка Закачалка - Од Дрво Сонома боја

  Код за нарачка: Стоечка Закачалка - Од Дрво Сонома боја-Б2021-26


  Практична и високо квалитетна стоечка закачалка изработена од дрво.

  Закачалката е со 4 нозе и има 8 места за закачување распоредени на 4 различни висини.

  Многу е лесна, стабилна и цврста, може да се користи како за домашна употреба така и за во јавни објекти.

   

  Димензии: 175 х 45 cm

 • Стоечка Закачалка - Од Дрво Бела

  Код за нарачка: Стоечка Закачалка - Од Дрво Бела -Б2021-25


  Практична и високо квалитетна стоечка закачалка изработена од дрво.

  Закачалката е со 4 нозе и има 8 места за закачување распоредени на 4 различни висини.

  Многу е лесна, стабилна и цврста, може да се користи како за домашна употреба така и за во јавни објекти.

   

  Димензии: 175 х 45 cm

 • Стоечка Закачалка - Од Дрво

  Код за нарачка: Стоечка Закачалка - Од Дрво -Б2021-24


  Практична и високо квалитетна стоечка закачалка изработена од дрво.

  Закачалката е со 4 нозе и има 8 места за закачување распоредени на 4 различни висини.

  Многу е лесна, стабилна и цврста, може да се користи како за домашна употреба така и за во јавни објекти.

   

  Димензии: 175 х 45 cm

 • Сталажа за Цвеќе со 8 Полици - Од Бамбусово Дрво

  Код за нарачка: Сталажа - Б2021-23


  Сталажа за цвеќе, изработена од гигантско бамбусово дрво.
  Има 8 полици распоредени по 4 на секоја страна од сталажата.
  Може да се користи како за саксии цвеќе, така и за некои други видови украси.
  Сталажата е во темно кафеава боја, и совршено се вклопува во секое уредување.

  Димензии: 145 х 45 x 22 cm.

 • Сталажа за Цвеќе со 3 Полици - Изработена од Бамбусово Дрво

  Код за нарачка: Сталажа -Б2021-20


  Прекрасна, модерна сталажа за цвеќе, изработене од бамбусово дрво.
  Сталажата е со 4 нозе и има 3 полици за саксии цвеќе, кои исто така можат да се користи и за некои други видови украси.
  Високо квлитетна изработка, ветува долотрајна употреба.
  Сталажата е во универзална темно кафеава боја, и се вклопува во секое уредување. 

  Димензии: 100 x 32 cm.

 • Сталажа за Цвеќе со 2 Полици - Изработена од Бамбусово Дрво

  Код за нарачка: Сталажа -  Б2021-19

  Прекрасна, модерна сталажа за цвеќе, изработене од бамбусово дрво.

  Сталажата е со 4 нозе и има 2 полици за саксии цвеќе, кои исто така можат да се користи и за некои други видови украси.
  Високо квлитетна изработка со што ветува и долотрајна употреба.
  Сталажата е во универзална темно кафеава боја, и се вклопува во секое уредување.

   Димензии: 75 x 32 cm.

 • Дводелен Подвижен Штендер за Алишта - Од Бамбусово Дрво

  Код за нарачка: Сталажа - Б2021-15


  Дводелен, подвижен штендер за алишта, изработен од бамбусово дрво.
  Штендерот е поделен во два дела, еден дел со сукало за закачување закачалки, и еден дел со посебни поединечни закачалки за директно закачување.
  Има 6 поединечни закачалки позиционирани од едната страна на штендерот, една голема полица во долниот дел која се протега по цела должина на штендерот и 4 мали сукала за закачување панталони или слично.
  Штендерот е со 4 ротирачки тркала кои се вртат за 360° и придонесуваат да биде лесно подвижен, можете да го преместивате без напор кога и да имате потреба.
  Прекрасен дизајн во темно кафеава боја кој одговара во секое внатрешно уредување. 

  Димензии: 155 х 100 х 35 cm

 • Светло Кафеав Подвижен Штендер за Алишта - Бамбус

  Код за нарачка: Сталажа - Б2021-12

  Високо кавалитетен штендер за алишта изработен од најцврстото бамбусово дрво.
  Штендерот има 6 поединечни закачалки подредени по 3 од двете негови страни, една полица на долниот дел и едно сукало за закачалки на горниот дел.
  Има 4 ротирачки тркала кои се вртат за 360° што го прават лесно подвижен, можете да го преместивате без напор кога и да имате потреба.
  Прекрасен дизајн во светло кафеава боја кој одговара во секое внатрешно уредување.

   Димензии: 155 х 80 х 35 cm

 • Темно Кафеав Подвижен Штендер за Алишта - Бамбус

  Код за нарачка: Сталажа - Б2021-11

  Високо кавалитетен штендер за алишта изработен од најцврстото бамбусово дрво.
  Штендерот има 6 поединечни закачалки подредени по 3 од двете негови страни, една полица на долниот дел и едно сукало за закачалки на горниот дел.
  Има 4 ротирачки тркала кои се вртат за 360° што го прават лесно подвижен, можете да го преместивате без напор кога и да имате потреба.
  Прекрасен дизајн во темно кафеава боја кој одговара во секое внатрешно уредување. 

  Димензии: 155 х 80 х 35 cm

 • Сталажа за Цвеќе од Бамбусово Дрво - Со 7 Полици

  Код за нарачка: Сталажа - Б2021-08

  Сталажа за цвеќе изработена од бамбусово дрво.

  Оваа сталажа е со 7 полици, и како за цвеќе, така може да се користи и за некои други видови украси.
  Полиците се распоредени по страните и во средината на сталажата .
  Врвно квалитетна изработка со што ги достигнува и највисоките светски критериуми.
  Можете да ја поставите во вашиот дом, работна просторија, јавен објект и.т.н.

   Димензии: 114 х 98 х 28cm

 • Бамбусова сталажа за цвеќе 83x60x25см

  Код за нарачка: сталажа Б2021-05


  Мултифункционална сталажа за цвеќе од бамбус.
  Сталажата е наменета за 6 саксии поделени во три делови по две полици.
  Исто така, сталажата може да се користи и како сталажа за други видови украси.
  Високо квалитетна изработка од бамбусово дрво која ги задоволува и највисоките светски стандарди.

   Димензии: 83 x 60 x 25cm

 • Коомпман Дрвена полица за чевли на 2 нивоа

  Код за нарачка: Коомпман Дрвена полица за чевли на 2 ниво-09062037

  Прекрасна полица за чевли со 2 дрвени полици за уредно складирање на сите ваши чевли. Дали секогаш ги имате сите ваши чевли насекаде?
  Со оваа полица, овој проблем е минато. Чевлите можат уредно да се наредени на 2 нивоа.

 • Сталажа за чевли на 3 нивоа од бамбусово дрво

  Код: Сталажа за чевли - Б2021-04

  Светло кафеана, функционална сталажа за чевли, изработена од бамбусово дрво.

  Практична, се собира по потреба, и не зафаќа голем простор.

   

  Димензии: 70 х 39 х 25cm

   

 • Подвижна сталажа со 6 полици од бамбусово дрво

  Код: Сталажа - Б2021-07

  Подвижна сталажа со 4 ротирачки тркала.

  Оваа сталажа е со 6 од кои 4 полици се распоредени по страните на сталажата и по една на врвот и една голема на основата.

  Со тоа што има ротирачки тркала лесно можете да ја преместувате каде сакате по потреба.

  Висококвалитетна изработка од најцврстото гигантско бамбусово дрво.

   

  Димензии: 87х63х28cm

   

 • Сталажа со 7 полици од бамбусово дрво

  Код: Сталажа - Б2021-21

  Прекрасна, модерна сталажа за цвеќе, изработена од најцврстото бамбусово дрво.

  Сталажата има 7 полици распоредени 4 по левата и 3 по десната страни.

  Сталажата е во светло кафеана боја и се вклопува во секое уредување.


  Димензии: 125х45х22cm

   

 • Вертикална стоечка закачалка за капути - темно кафена

  Код: Сталажа - Б2021-9/10

  Практична и висококвалитетна стоечка закачалка, изработена од бамбусово дрво.

  Закачалката е со 9 места за закачување распоредени на 3 различни висини.

  Лесна, цврста и стабилна, може да се користи како за домашна употреба така и за во јавни објекти.

  ДОСТАПНА Е И ВО СВЕТЛО КАФЕНА БОЈА

   

  Димензии: 163 х 38 cm

   

 • Сталажа за облека со фиоки од бамбусово дрво

  Код: Сталажа за облека - Б2021-17

  Исклучително функционална сталажа за облека со фиоки, изработена од најцврстото гигантско бамбусово дрво.

  Сталажата има една централна шипка за закачување на поединечни закачалки, две фиоки на долниот дел и по 3 посебни закачалки од двете нејзини страни.

  Може да се постави во предсобје, во спална, во детска соба или каде и да било на друго место кое Ви одговара.

   

  Димензии: 170x42x30cm