• АС Таблети за базени хлор 5x200gr

  Код за нарачка: АС Таблети за базени хлор 5x200gr - 9032880

  1 кг = 5 таблети х 200 гр

 • Електрична пумпа QuickFill 220V INTEX 66644

  Код за нарачка: Електрична пумпа QuickFill 220V INTEX 66644 - 9056871

  Електричната пумпа е лесна за употреба и работи на наизменична струја и се приклучува во стандарден штекер за домаќинство.
  Додатоците одговараат на обичните надувувања како базени, воздушни кревети, гуми и сл.
  Проток на воздух  1100L/min
  Влезен напон 220-240V

 • Електрична пумпа QuickFill 220V INTEX 66640

  Код за нарачка: Електрична пумпа QuickFill 220V INTEX 66640 - 9056864

  Електричната пумпа е лесна за употреба и работи на наизменична струја и се приклучува во стандарден штекер за домаќинство.
  Додатоците одговараат на обичните надувувања како базени, воздушни кревети, гуми и сл.
  Проток на воздух  650L/min
  Влезен напон 220-240V

 • Електрична пумпа QuickFill 12V INTEX 66636

  Код за нарачка: Електрична пумпа QuickFill 12V INTEX 66636 - 9056862

  Ви ја претставуваме револуционерната електрична пумпа, која е специјално дизајнирана да го олесни животот и да обезбеди удобност за време на летните одмори.
  Оваа практична и исклучително функционална пумпа е идеална за надувување душеци, гуми и други надувувања. 
  Благодарение на напојувањето од приклучокот за запалка, пумпата е исклучително лесна за употреба, а нејзината ергономска форма прави совршено да се вклопи во раката.
  Незаменлива помош за време на летните денови, што ќе Ви овозможи да уживате во целосна удобност на одмор без непотребен напор и стрес поврзан со рачно пумпање.

  Проток на воздух 600 l/min
  Притисок на пумпата 0,03 бари
  Влезен напон 12V

 • Телескопска рачка 279cm INTEX 29055

  Код за нарачка: Телескопска рачка 279cm INTEX 29055 - 9056879


 • Телескопска рачка 239cm INTEX 29054

  Код за нарачка: Телескопска рачка 239cm INTEX 29054 - 9051503

 • Прибор за чистење на џакузи INTEX 28004

  Код за нарачка: Прибор за чистење на џакузи INTEX 28004 - 9050743

  Четка за внатрешни ѕидови
  Мрежа за вадење листови
  Тврд сунгер за за симнување на маснотија

 • Прибор за чистење на базен INTEX DeLuxe 29057

  Код за нарачка: Прибор за чистење на базен INTEX DeLuxe 29057 - 9051508

  IЧистењето на базен е обично непријатна и заморна работа, но неопходно е да се чуваат ѕидовите и дното на базенот чисти. Ова влијае на безбедноста на користењето на базенот, како и на чистотата на водата во неа. Задачата, сепак, ќе биде многу полесна со додатоците од комплетот за чистење. Со овој сет за чистење можете да бидете сигурни дека вашиот базен ќе биде убав и чист. Сетот се состои од четка, вакум собирач со (лесно поврзување со цревото од филтер пумпата) и мрежа за чистење базени.
   
  Рачка и црево не се вклучени во сетот.

 • Прибор за чистење на базен INTEX 29056

  Код за нарачка: Прибор за чистење на базен INTEX 29056 - 9051507

  Сетот содржи:  
  Мрежа за собирање  
  Четка
  Скимер кој има долготрајна и издржлива мрежа
  • Сетот е погоден за сите видови модели на INTEX базени

 • Мрежа за чистење на базен INTEX 29050

  Код за нарачка: Мрежа за чистење на базен INTEX 29050 - 9056878

  Димензии на мрежата: на најширока точка- 28 см
  Максимална должина од 31 cm  

 • Скимер за чистење базени INTEX 28000

  Код за нарачка: Скимер за чистење базени INTEX 28000 - 9062649

  Одговара на сите модели на базени  
  Исклучително ефикасен во собирање на нечистотиите од површинскиот слој на водата, листови, мушички и сл.  
  За идеална чистота на водата во базенот, се препорачува да ставате по 1 таблета на секои 5-7 дена 
  Потребна е пумпа 3028L/h 

 • Робот правосмукалка за базени ZX300 INTEX 28005

  Код за нарачка: Робот правосмукалка за базени ZX300 INTEX 28005 - 9068913

  Доколу сте уморни од постојаното четкање на дното на базенот, набавете си робот за чистење!
  Благодарение на брзото движење на двојните ротирачки четки, роботот ќе ги собере остатоци, лисја и инсекти што се таложат на дното на базенот, автоматски вакуумирајќи ги и обезбедувајќи длабинско чистење на површината.  
  Чистачот робот Ви овозможува автоматски и ефикасно чистење на дното на Вашиот базен. Лесен е за употреба, не бара дополнителна електрична енергија и се движи со употреба на силата на филтерската пумпа која повторно ја воведува прочистената вода во резервоарот. Погоден е и за солена вода.

  Погоден за INTEX базени со максимален дијаметар од 6 метри
  Може да се примени на филтер пумпи со проток од 6056 l/h до 13.248 l/h
  Во комплет со црево - 6.5 m 

 • Робот правосмукалка за базени ZX100 INTEX 28006

  Код за нарачка: Робот правосмукалка за базени ZX100 INTEX 28006 - 9068922

  Доколу сте уморни од постојаното четкање на дното на базенот, набавете си робот за чистење!
  Чистачот робот Ви овозможува автоматски и ефикасно чистење на дното на Вашиот базен. Лесен е за употреба, не бара дополнителна електрична енергија и се движи со употреба на силата на филтерската пумпа која повторно ја воведува прочистената вода во резервоарот.  

  Брзина на движење 8m/min
  Погоден за округли базени со максимален дијаметар од 793cm или правоаголни базени со максимум димензија од 1097x366cm
  Може да се примени на филтер пумпи со проток од 6.056-13.284 L/h
  Во комплет со црево - 6.5 m 

 • Робот правосмукалка за базени ZX50 INTEX 28007

  Код за нарачка: Робот правосмукалка за базени ZX50 INTEX 28007 - 9068923

  Доколу сте уморни од постојаното четкање на дното на базенот, набавете си робот за чистење!
  Чистачот робот Ви овозможува автоматски и ефикасно чистење на дното на Вашиот базен. Лесен е за употреба, не бара дополнителна електрична енергија и се движи со употреба на силата на филтерската пумпа која повторно ја воведува прочистената вода во резервоарот.  

  Погоден за мали INTEX базени, до максимални димензии: 488 х 122 cm  
  Може да се примени на филтер пумпи со проток од 3.407 l / h до 5.678 l / h  
  Не одговара за ULTRA FRAME и GRAPHITE базени
  Брзина на движење 5m/min
  Во комплет со црево - 6 m 

 • Скали за базен 122cm INTEX 28077

  Код за нарачка: Скали за базен 122cm INTEX 28077 - 9051126

  Нелизгачки скалила
  Погодни за сите Intex базени со метална конструкција со висина до 132cm.
  Скалите се подвижни и може да се дислоцираат за да се избегне влегување и излегување во базенот на деца кога не се под надзор на родител/старател.
  Направени се од цврст алуминиум кој е лесен и многу издржлив.
  Тежина: 13.5 кг
  Висина: 132cm


 • Скали за базен 122cm INTEX 28076

  Код за нарачка: Скали за базен 122cm INTEX 28076 - 9051124

  Нелизгачки скалила
  Погодни за сите Intex базени со метална конструкција со висина до 122cm.
  Скалите се подвижни и може да се дислоцираат за да се избегне влегување и излегување во базенот на деца кога не се под надзор на родител/старател.
  Направени се од цврст алуминиум кој е лесен и многу издржлив.
  Тежина: 12 кг
  Висина: 122cm


 • Скали за базен 91-107cm INTEX 28075

  Код за нарачка: Скали за базен 91-107cm INTEX 28075 - 9051125

  Три нелизгачки скалила од двете страни
  Погодни за сите Intex базени со метална конструкција со висина од 91 до 107 cm.
  Скалите се подвижни и може да се дислоцираат за да се избегне влегување и излегување во базенот на деца кога не се под надзор на родител/старател.
  Направени се од цврст алуминиум кој е лесен и многу издржлив.
  Тежина: 10,74 кг
  6 скалила
  Висина: од 91 до 107 cm


 • Држач за пијалок за џакузи INTEX 28500

  Код за нарачка: Држач за пијалок за џакузи INTEX 28500 - 9050592

  Димензии: 26x22x18cm
  Освежителен додаток на Вашето џакузи ова лето.
  Дизајниран за безбедно прицврстување на ѕидот Pure Spa џакузи
  Пијалоците и грицките Ви се во близина додека се релаксирате

 • Подлога за базен 8 коцки INTEX 29081

  Код за нарачка: Подлога за базен 8 коцки INTEX 29081 - 9056877

  Подлога за Вашиот базен во форма на коцки.
  Пакувањето содржи 8 парчиња со димензија од 50х50см и дебелина 1см., што е еднакво на 1,9м2. Може да служат како подлога за базен, но и како патека за до базенот или околу него.

 • Подлога за базен 244-475cm INTEX 28048

  Код за нарачка: Подлога за базен 244-475cm INTEX 28048 - 9056876

  Димензија на подлогата: 472x472cm
  Мастеријал: Издежлив ПВЦ за дополнителна заштита на дното на базенот 
  Погоден за базени со дијаметар од 244cm, 305cm, 366cm и 457cm.