• Детски базен Мики Маус 122x25цм

  Код за нарачка: 91007 базен

  Материјал 
  Винил
  Обоеност
  Слика
  Тема
  Mickey Mouse
  Боја на производот 
  Повеќе бои
  Препорачана возраст (мин) 
  2 година/и
  Број на комори
  3
  Безбедносен вентил кој се заклучува сам
  Тежина и димензии
  -Капацитет 
  140 
  -Дијаметар
  122 cm
  -Висина
  250 mm
  -Тежина
  832 g

   

  Тежина и димензии
  -Дебелина
  0,19 mm

  +Вклучена е лепенка за поправка

   

 • Детски базен 305x183x56цм

  Код за нарачка: базен 54009

  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА 20 ДЕНА !

  Материјал 
  Винил
  Обоеност
  Шема
  Боја на производот 
  Сина, Бела
  Препорачана возраст (мин) 
  6 година/и
  Екстра широки ѕидови
  YesБрој на воздушни вентили
  3
  Тежина и димензии
  -Капацитет 
  1161 L
  -Ширина
  3050 mm
  -Длабочина
  1830 mm
  -Висина
  560 mm
  -Тежина
  7,28 kg
  Тежина и димензии
  -Дебелина
  0,32 mm

  +Вклучена е лепенка за поправка
 • Детски базен со кровче 241х241х140цм

  Код за нарачка: базен 54337

  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА 20 ДЕНА !

  Препорачана возрасна група 
  Возрасен и дете
  +Стреа против сонце
  Yes+Вградени столчиња
  YesТип базен 
  Базен на надувување
  Облик 
  Округла
  Капацитет 
  850 L
  Боја на производот 
  Сина, Бела
  Сертификација
  EN 16927
  Безбедносно предупредување
  KEEP CHILDREN UNDER SUPERVISION IN THE AQUATIC ENVIRONMENT. NO DIVING! WARNING!WITHOUT SUPERVISION, YOUR CHILD IS IN DANGER.
  Interleaved Two of Five (ITF-14)
  16942138984122
  Тежина и димензии
  -Ширина
  2410 mm
  -Висина
  2410 mm
  -Длабочина
  2410 mm
  -Дијаметар
  2,41 m

   

  Тежина и димензии
  -Тежина
  5,52 kg
  -Големина кога не е надуено (Ш x Д)
  2320 x 2320 mm

  +Вклучена е лепенка за поправка
  Yes
 • Детски базен со прскалка палма и филтер 457x84

  Код за нарачка: базен 57416

  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА 20 ДЕНА !

  Препорачана возрасна група 
  Возрасен и дете
  Тип базен 
  Врамен/базен на надувување
  Капацитет 
  9677 L
  Боја на производот 
  Повеќе бои
  Материјал
  ПВЦ, Полиестер
  Сертификација
  EN16582/EN16713/EMC/LVD
  Безбедносно предупредување
  Keep children under supervision in the aquatic environment. No Diving! No Jumping! No sloping ground! No sitting on the top! Contact us through WWW.BESTWAYCORP.COM

  Филтрирање
  Вклучена е пумпа за филтрирање
  Yes
  Напон на пумпа
  220-240 V
  Вклучен е патрон со филтер
  Yes

   

  Тежина и димензии
  -Висина
  840 mm
  -Дијаметар
  4,57 m
  -Тежина
  24,2 kg
 • Детски базен со кров и UV 94х89х79цм

  Код за нарачка: 52331 базен 

  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА 20 ДЕНА !

  Материјал 
  ПВЦ
  Тип базен 
  Базен на надувување
  Тема
  Fruit
  Боја на производот 
  Сина, Зелена, Жолта
  Препорачана возраст (мин) 
  2 година/и
  Облик
  Тркалезен
  Под на надување
  YesСвод
  Тежина и димензии
  -Капацитет 
  26 L
  -Ширина
  910 mm
  -Длабочина
  910 mm
  -Висина
  890 mm
  Тежина и димензии
  -Тежина
  1,11 kg

  +Вклучена е лепенка за поправка
  Yes
 • Детски базен 262х175х51цм

  Код за нарачка: 54006 базен

  Материјал 
  Винил
  Обоеност
  Шема
  Боја на производот 
  Сина, Бела
  Препорачана возраст (мин) 
  6 година/и
  Екстра широки ѕидови
  Тежина и димензии
  -Капацитет 
  778 L
  -Ширина
  2620 mm
  -Длабочина
  1750 mm
  -Висина
  510 mm
  -Тежина
  4,34 kg

  +Вклучена е лепенка за поправка
 • Детски базен коцка 168x168x56

  Код за нарачка: базен 51132

  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА 20 ДЕНА !

  Материјал 
  Винил
  Обоеност
  Шема
  Боја на производот 
  Повеќе бои
  Препорачана возраст (мин) 
  6 година/и
  Облик
  Правоаголна
  Екстра широки ѕидови
  Interleaved Two of Five (ITF-14)
  26942138973888
  Тежина и димензии
  -Капацитет 
  565 L
  -Ширина
  1680 mm
  -Длабочина
  1680 mm
  -Висина
  560 mm
  -Тежина и димензии
  Тежина
  4,02 kg
  -Дебелина
  0,29 mm • Детски базен 183x38

  Код за нарачка: 55030 базен

  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА 20 ДЕНА !

  Материјал 
  ПВЦ, Винил
  Обоеност
  Шема
  Боја на производот 
  Повеќе бои
  Препорачана возраст (мин) 
  2 година/и
  Тежина и димензии
  -Капацитет 
  749 L
  -Дијаметар
  183 cm
  -Висина
  380 mm
  -Тежина
  2,08 kg
 • Детски базен 70x24

  Код за нарачка: 51128 базен

  Димензии: 70x24

  Материјал 
  Винил
  Боја на производот 
  Повеќе бои
  Препорачана возраст (мин) 
  2 година/и
  Облик
  Тркалезен
  Под на надување
  YesБезбедносен вентил кој се заклучува сам
  YesБрој на воздушни вентили
  3
  Тежина и димензии
   -Капацитет 
  41 L
   -Дијаметар
  70 cm
   -Висина
  240 mm
   -Тежина
  531 g
  Тежина и димензии
   -Дебелина
  0,19 mm

  +Вклучена е лепенка за поправка
 • Базен 404x201x100цм

  Код за нарачка: базен 56442


  Карактеристики на производот:

  Тип базен 
  Врамен базен

  Облик 
  Правоаголен
  Капацитет 
  6478 L
  Максимално ниво на вода
  90 cm
  Боја на производот 
  Сина, Сива
  Максимална стапка на проток
  2006 l/h
  Рамка
  YesМатеријал
  ПВЦ
  Материјал на рамката
  Челик
  Време на склопување
  30 мин.
  Број на лица кои се потребни за да се монтира
  3 лице(а)
  Сертификација
  CE, TÜV Rheinland
  Филтрирање
  Капацитет на филтрација
  2006 l/h
  Моќ на пумпање
  85 W
  Напон на пумпа
  220 - 240 V
  Дијаметар на црево
  3,2 cm
  Тип филтер за вода
  Филтер за песо
  -Скала
  -Материјал на рамката на скалата
  Метал
  -Материјал на скалилата
  Пластика
  -Висина на скалата
  107 cm
  Тежина и димензии
  -Ширина
  2410 mm
  -Висина
  1000 mm
  -Длабочина
  4410 mm
  -Внатрешна ширина
  2010 mm
  -Внатрешна длабочина
  4040 mm
  -Тежина
  66,9 kg
 • Базен 956х488х132цм со професионален филтер и скали

  Код за нарачка: базен 56623

  Карактеристики на производот:
  Тип базен
  Врамен базен
  Облик 
  Правоаголен
  Капацитет
  52231 L
  Максимално ниво на вода
  119 cm
  Боја на производот 
  Сина, Сива
  Максимална стапка на проток
  6814 l/h
  Рамка Материјал
  ПВЦ Челик
  Капак
  Време на склопување
  30 мин.
  Број на лица кои се потребни за да се монтира
  3 лице(а)

  Сертификација
  CE, TÜV Rheinland
  Филтрирање
  Капацитет на филтрација
  7570 l/h
  Моќ на пумпање
  280 W
  Напон на пумпа
  220 - 240 V
  Дијаметар на црево
  3,8 cm
  Тип филтер за вода
  Филтер за песок
  Скала
  Материјал на рамката на скалата
  Метал
  Материјал на скалилата
  Пластика
  Висина на скалата
  132 cm
  Тежина и димензии
  -Ширина
  5340 mm
  -Длабочина
  10120 mm
  -Внатрешна ширина
  4880 mm
  -Внатрешна длабочина
  9560 mm
  -Тежина
  232,2 kg
 • Џакузи 196цм наменето за 4-6 лица

  Код за нарачка: џакузи 60019


  Боја на производот 
  Сива, Бела
  Капацитет 
  916 L
  Облик 
  Тркалезен
  Максимален број на лица
  6 лице(а)
  Функција на греење
  YesТемпература на загревање (максимална)
  40 °C
  Максимален капацитет на греење
  2 °C/h
  Максимална тежина на товар
  954 kg
  Систем на филтрирање
  YesБрој на глави за прскање
  140
  Максимално ниво на вода
  52 cm
  Проток на вода (максимум)
  1325 l/min
  Вграден дисплеј
  YesТајмер
  YesПериод на програмирање
  40 ден(ови)
  Автоматско греење
  YesРежим за штедење енергија
  YesФункција за масирање
  YesБезбедносни катанци
  YesСистем за масажа
  AirJet
  Сертификација
  EMC/LVD/CB/ROHS/EN17125
  Безбедносно предупредување
  WARNING!USE ONLY UNDER COMPETENT SUPERVISION.
  Interleaved Two of Five (ITF-14)
  06942138978704
  Влезен напон
  220-240 V

  Димензии: 
  -Ширина 
  1960 mm
  -Длабочина 
  1960 mm
  -Висина 
  1960 mm
  -Тежина
  34,5 kg
  -Внатрешна должина (дно)
  146 cm
  -Големина кога не е надуено (Ш x Д)
  1900 x 1900 mm
  -Волумен на пакетот
  0,245 m³

  -Упатство за инсталирање
  Yes-Вклучена е прекривка за базен
  Yes-Вклучен е хемиски диспензер
  Yes-Вклучен е патрон со филтер
  Yes-Вклучена е пумпа за засилување
  -YesВклучена е пумпа за циркулирање
  -YesДржач за чаша
  -Вклучен е комплет за поправка
 • Базен 244х66см со филтер

  Код за нарачка: базен 57268


  Карактеристики на производот:
  Димензии:

   244х66см
  Тип базен
  Базен на надувување
  Облик 
  Округла

  Капацитет 
  2300 L
  Максимално ниво на вода
  53 cm
  Боја на производот 
  Сина
  Материјал
  ПВЦ
  Тип надување
  Делумен
  Време на склопување
  10 мин.
  Број на лица кои се потребни за да се монтира
  2 лице(а)
  Филтрирање
  Вклучена е пумпа за филтрирање
  YesКапацитет на филтрација
  1200 l/h
  Напон на пумпа
  220 - 240 V
  Дијаметар на црево
  3,2 cm
  Филтрирање
  Вклучен е комплет за филтрирање
  Вклучена е лепенка за поправка
  Yes
 • Базен 183х51цм

  Код за нарачка: базен 57392

  Димензии:  183х51цм
  Teжина: 3,03 kg

  Препорачана возрасна група 
  Дете

  Тип базен 
  Базен на надувување

  Облик 
  Округла

  Капацитет 
  940 L

  Боја на производот 
  Сина

  Материјал
  ПВЦ, Полиестер

  Лесно за составување
  Yes
  Потребно е составување
  YesВреме на склопување
  10 мин.

   

 • Базен 396х84см со филтер

  Код за нарачка: базен 57376

  Карактеристики на производот:
  Димензии:
  396х84см
  Тежина 18,7 kg
  Препорачана возрасна група 
  Возрасен и дете
  Тип базен 

  Базен на надувување
  Облик 
  Округла
  Капацитет 
  7340 L
  Боја на производот 
  Сива
  Лесно за составување
  Потребно е составување
  YesФилтрирање
  Вклучена е пумпа за филтрирање
  YesКапацитет на филтрација
  2000 l/h
 • Базен 427х107см со професионален филтер и скали

  Код за нарачка: базен 56950


  Карактеристики на производот:
  Тежина и димензии
  427x107см 

  Тежина
  54 kg
  Тип базен 
  Врамен базен
  Облик 
  Округла
  Капацитет 
  13030 L
  Боја на производот 
  Сина
  Рамка Материјал
  ПВЦ, Челик
  Материјал на рамката
  Челик
  Капак
  Interleaved Two of Five (ITF-14)
  06942138983159
  Филтрирање
  Вклучена е пумпа за филтрирање
  YesКапацитет на филтрација
  3000 l/h
  +Скала
   
  Yes

   

 • Базен 427х251х100цм со професионален филтер и скали

  Код за нарачка: базен 56714


  Карактеристики на производот:
  Тежина и димензии
  Тежина 59,1 kg
  В-С-Ш 427х251х100цм
  Тип базен 
  Врамен базен
  Облик 

  Овална
  Капацитет 
  7250 L
  Боја на производот 
  Кафеава
  Рамка Материјал
  ПВЦ, Челик
  Interleaved Two of Five (ITF-14)
  06942138976939
  Филтрирање
  Вклучена е пумпа за филтрирање
  YesКапацитет на филтрација
  2000 l/h
  + Скала
  +YesУпатство за инсталирање
 • Базен 732х366х132цм со професионален филтер и скали

  Код за нарачка: базен 56475

  Карактеристики на производот:
  Димензии:

  Ширина
  4130 mm
  Висина
  1320 mm
  Длабочина
  7830 mm
  Внатрешна ширина
  3660 mm
  Внатрешна длабочина
  7070 mm
  Тежина
  176,1 kg
  Тип базен
  Врамен базен
  Облик 
  Правоаголен
  Капацитет
  30045 L
  Максимално ниво на вода
  119 cm
  Боја на производот 
  Сина, Сива
  Максимална стапка на проток
  5300 l/h
  Рамка
  YesМатеријал
  ПВЦ
  Материјал на рамката
  Челик
  Капак
  Време на склопување
  30 мин.
  Број на лица кои се потребни за да се монтира
  3 лице(а)
  Сертификација
  CE, TÜV Rheinland
  Филтрирање
  Капацитет на филтрација
  5678 l/h
  Моќ на пумпање
  230 W
  Напон на пумпа
  220 - 240 V
  Дијаметар на црево
  3,8 cm
  Тип филтер за вода
  Филтер за песок
  Скала
  Материјал на рамката на скалата
  Метал
  Материјал на скалилата
  Пластика
  Висина на скалата
  132 cm
   
   

    • Базен 640 x 274 x 132цм со професионален филтер и скали

  Код за нарачка: базен 5611Z


  Карактеристики на производот:
  Димензии:
  640 x 274 x 132цм
  Тежина 119,4 kg

  Препорачана возрасна група 
  Возрасен и дете
  Тип базен 
  Врамен базен
  Облик 
  Правоаголен
  Капацитет 
  19281 L
  Боја на производот 
  Бела
  РамкаYes
  Материјал
  ПВЦ, Полиестер
  Материјал на рамката
  Метал
  КапакYes
  Сертификација
  EN16582/EN16713/EMC/LVD
  Безбедносно предупредување
  Keep children under supervision in the aquatic environment. No Diving! No Jumping! No sloping ground! No sitting on the top! Contact us through WWW.BESTWAYCORP.COM
  Interleaved Two of Five (ITF-14)
  06942138982992
  Филтрирање
  Вклучена е пумпа за филтрирање
  YesНапон на пумпа
  220 - 240 V

 • Џакузи наменето за 4-8 лица

  Код за нарачка: џакузи 60015


  • Хидромасажата на надувување на Ибица од страна на Bestway е еден од најпопуларните модели во целата колекција на Lay-Z: правоаголна форма, опремен е со повеќефункционална пумпа која истовремено може да ја надува бањата, да ја загрева водата, да изврши филтрација да ја одржувате водата колку што е можно чиста и да го активирате системот за масажа.
  • Интегрираната дигитална контролна табла ви овозможува да ги прилагодувате сите функции додека седите удобно, само еден допир е потребен за да започнете со масажата. Системот за греење може да достигне максимална температура од 40 ° C и со системот за воздушна масажа Airjet со 140 млазници, можете да уживате во регенерирачка масажа и извонредно вклучена сензација.
  • Удобноста во кадата е обезбедена на подот со мека пена, кој може да собере до 6 лица за да го споделат задоволството од удобна масажа. Надворешната структура има смарагдно зелена текстура, додека внатрешната површина има мозаичен график што потсетува на кадите во велнес центрите.
  • Sидовите на надувување и внатрешната текстура се изработени од материјал DuraPlus отпорен на пункција. Овој конкретен вид постава се заснова на троен слој ПВЦ дизајниран да му даде на базенот супериорна структурна стабилност, што го прави исклучително издржлив и отпорен. Овој систем спречува истегнување и проширување на површината, дозволувајќи и на структурата да ја одржува истата форма, без разлика колку пати е надувана и издувана.
  • Хидромасажата на надувување на Ибица може да остане составена на отворено цела година благодарение на иновативниот систем Freeze Shield на Bestway. Овој иновативен систем овозможува пумпата да работи подолго време, на ниска температура и во режим на заштеда на енергија, со што се спречува замрзнување на водата во кадата и спречува оштетување на внатрешната структура. Можете да уживате во вашиот спа центар во текот на целата година.
  • Исклучително лесен за надувување, бањата Ибица има контролен панел за поставување на температурата на водата и разни функции, вклучително и можност за избор на време за вклучување / исклучување благодарение на специјалниот тајмер што ви овозможува да ја контролирате температурата на водата до 72 часа однапред . На овој начин ќе стигнете дома за да ја пронајдете бањата веќе загреан. Инсталирањето на бањата на надувување трае околу 12 минути без да користите алатки бидејќи сè што ви треба е веќе вклучено во пакетот. Внатре ќе најдете сè што ви треба за употреба и одржување, како што е хемискиот плови што постојано го дистрибуира хлорот во кадата, системот за филтрирање со филтер-кертриџот и капакот за да ја заштитите бањата за време на периоди на употреба. Откако ќе се испразни низ приклучокот за одвод, тој се преклопува многу компактно, зафаќајќи многу малку простор.

  • Lay-Z by Bestway е колекција на хидромасажи на надувување, родена од долга работа на технолошко истражување, што му овозможи на брендот да се етаблира на меѓународно ниво за својата сигурност и одлична отпорност на употреба. Сите модели од овој асортиман се издвојуваат по лесното склопување, едноставното и минимално одржување, одликите за удобност и, пред сè, по ниската цена. Уживајте во задоволството на релаксирачка масажа со искористување на целосниот потенцијал на спауа на надувување на Bestway Lay-Z и додајте ја часовникот на вашата дневна релаксација.ProduceShop само ги избира најдобрите производи за секоја категорија врз основа на квалитетни и естетски карактеристики со цел само дистрибуција на артикли што целосно ги задоволуваат потребите на неговите клиенти.


  Технички карактеристики:

  • Димензии: 223x66цм (дијаметар, висина) Линија со надувување и надувување на линијата Bestway Lay-Z Airjet, шема на мозаик Напишете самостојно 365 дена подготвено за употреба, 6 лица Капацитет од 778 литри вода ПВЦ постава со технологија DuraPlus (I-Beam три дополнителни јаки слоја) со дно од пена Систем за замрзнување и замрзнување на штитот Airjet технологија со 140 млазници за топол воздух во када Максимална температура на водата 40 ° C (104 ° F) Мултифункционална пумпа со дигитален контролен панел и интегриран контејнер за шишиња Тајмер за заштеда на енергија Дифузер на хлор со хемоконект Приклучок за одвод на мозоци Касета за филтрирање Vi (60311) Капак на надувување Собрание за 12 минути без алатки За оптимално користење и времетраење на базенот препорачуваме да ги следите упатствата дадени во упатството.