• Чевларник РОДОС-16 Венге

  Код за нарачка: Чевларник РОДОС-16 Венге - 123-000032

  Ставете крај на нередот со чевлите со РОДОС кој лесно може да се вклопи во сечиј простор.
  Изработен од висококвалитетна иверица и медиапан.
  Полипропиленски ногарки
  Капацитет: 16 пара

  Димензии на производот:
  Должина: 89,5cm
  Длабочина: 34.5cm
  Висина: 91.5cm

  Забелешки:
  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

  Димензии на пакување: 92x35x17,6cm


 • Чевларник РОДОС-16 Антик антрацит

  Код за нарачка: Чевларник РОДОС-16 Антик антрацит - 123-000196

  Ставете крај на нередот со чевлите со РОДОС кој лесно може да се вклопи во сечиј простор.
  Изработен од висококвалитетна иверица и медиапан.
  Полипропиленски ногарки
  Капацитет: 16 пара

  Димензии на производот:
  Должина: 89,5cm
  Длабочина: 34.5cm
  Висина: 91.5cm

  Забелешки:
  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

  Димензии на пакување: 92x35x17,6cm


 • Чевларник РОДОС-10 Сонома

  Код за нарачка: Чевларник РОДОС-10 Сонома - 123-000029

  Ставете крај на нередот со чевлите со РОДОС кој лесно може да се вклопи во сечиј простор.
  Изработен од висококвалитетна иверица и медиапан.
  Полипропиленски ногарки
  Капацитет: 10 пара

  Димензии на производот:
  Должина: 60cm
  Длабочина: 34.5cm
  Висина: 91.5cm

  Забелешки:
  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

  Димензии на пакување: 83x36x14,5cm


 • Чевларник РОДОС-10 Антик антрацит

  Код за нарачка: Чевларник РОДОС-10 Антик антрацит - 123-000195

  Ставете крај на нередот со чевлите со РОДОС кој лесно може да се вклопи во сечиј простор.
  Изработен од висококвалитетна иверица и медиапан.
  Полипропиленски ногарки
  Капацитет: 10 пара

  Димензии на производот:
  Должина: 60cm
  Длабочина: 34.5cm
  Висина: 91.5cm

  Забелешки:
  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

  Димензии на пакување: 83x36x14,5cm


 • Чевларник МАРСЕЈ-24 Орев

  Код за нарачка: Чевларник МАРСЕЈ-24 Орев - 249-000016

  Чевларник во римски стил, практично и функционално решение за организирање на Вашите чевли
  Конструкцијата е изработена од висококвалитетна иверица
  Капацитет: 24 пара

  Димензии на производот:
  Должина: 70.5cm
  Длабочина: 35cm
  Висина: 122cm

  Забелешки:
  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

  Димензии на пакување: 130x39x12cm


 • Чевларник МАРСЕЈ-24 Натурал

  Код за нарачка: Чевларник МАРСЕЈ-24 Натурал - 249-000017

  Чевларник во римски стил, практично и функционално решение за организирање на Вашите чевли
  Конструкцијата е изработена од висококвалитетна иверица
  Капацитет: 24 пара

  Димензии на производот:
  Должина: 70.5cm
  Длабочина: 35cm
  Висина: 122cm

  Забелешки:
  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

  Димензии на пакување: 130x39x12cm


 • Чевларник МАРСЕЈ-12 Орев

  Код за нарачка: Чевларник МАРСЕЈ-12 Орев - 249-000004

  Чевларник во римски стил, практично и функционално решение за организирање на Вашите чевли
  Конструкцијата е изработена од висококвалитетна иверица
  Капацитет: 12 пара

  Димензии на производот:
  Должина: 105cm
  Длабочина: 35cm
  Висина: 66cm

  Забелешки:
  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

  Димензии на пакување: 119x39x11cm


 • Чевларник МАРСЕЈ-12 Натурал

  Код за нарачка: Чевларник МАРСЕЈ-12 Натурал - 249-000005

  Чевларник во римски стил, практично и функционално решение за организирање на Вашите чевли
  Конструкцијата е изработена од висококвалитетна иверица
  Капацитет: 12 пара

  Димензии на производот:
  Должина: 105cm
  Длабочина: 35cm
  Висина: 66cm

  Забелешки:
  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

  Димензии на пакување: 119x39x11cm


 • Чевларник МАРСЕЈ-12 Венге

  Код за нарачка: Чевларник МАРСЕЈ-12 Венге - 249-000006

  Чевларник во римски стил, практично и функционално решение за организирање на Вашите чевли
  Конструкцијата е изработена од висококвалитетна иверица
  Капацитет: 12 пара

  Димензии на производот:
  Должина: 105cm
  Длабочина: 35cm
  Висина: 66cm

  Забелешки:
  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

  Димензии на пакување: 119x39x11cm


 • Чевларник МАРСЕЈ-9 Орев

  Код за нарачка: Чевларник МАРСЕЈ-9 Орев - 249-000001

  Чевларник во римски стил, практично и функционално решение за организирање на Вашите чевли
  Конструкцијата е изработена од висококвалитетна иверица
  2 полици кои обезбедуваат доволно простор за складирање.
  Капацитет: 9 пара

  Димензии на производот:
  Должина: 70,5cm
  Длабочина: 35cm
  Висина: 66cm

  Забелешки:
  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

  Димензии на пакување: 76x39x12.5cm


 • Чевларник МАРСЕЈ-9 Натурал

  Код за нарачка: Чевларник МАРСЕЈ-9 Натурал - 249-000002

  Чевларник во римски стил, практично и функционално решение за организирање на Вашите чевли
  Конструкцијата е изработена од висококвалитетна иверица
  2 полици кои обезбедуваат доволно простор за складирање.
  Капацитет: 9 пара

  Димензии на производот:
  Должина: 70,5cm
  Длабочина: 35cm
  Висина: 66cm

  Забелешки:
  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

  Димензии на пакување: 76x39x12.5cm


 • Чевларник МАРСЕЈ-9 Венге

  Код за нарачка: Чевларник МАРСЕЈ-9 Венге - 249-000003

  Чевларник во римски стил, практично и функционално решение за организирање на Вашите чевли
  Конструкцијата е изработена од висококвалитетна иверица
  2 полици кои обезбедуваат доволно простор за складирање.
  Капацитет: 9 пара

  Димензии на производот:
  Должина: 70,5cm
  Длабочина: 35cm
  Висина: 66cm

  Забелешки:
  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

  Димензии на пакување: 76x39x12.5cm


 • Чевларник ВАЛЕНСИЈА Бел/Сив

  Код за нарачка: Чевларник ВАЛЕНСИЈА Бел/Сив - 249-000036

  Практично и функционално решение за организирање и на Вашите чевли.
  Може да собере до 12 пара чевли, нудејќи доволно простор за да ги распоредите и да Ви бидат лесно достапни.
  Лесно се прилагодува на различни стилови на ентериер.
  Има пластични ногарки, кои обезбедуваат стабилност и заштита на подот од гребење.
  Констгрукцијата е изработена од висококвалитетна иверица.
  Капацитет: 12 пара

  Димензии на производот:
  Должина: 74cm
  Длабочина: 38cm
  Висина: 98cm

  Забелешки:
  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

  Димензии на пакување: 87x44x16cm • Сталажа за чевли ПАЛЕРМО Натурал

  Код за нарачка: Сталажа за чевли ПАЛЕРМО Натурал - 120-000305

  Организирајте го Вашиот простор со сталажата за чевли ПАЛЕРМО.
  Конструкција изработена од цврсто дрво со украсно перниче за седење.
  Капацитет: 6 пара

  Димензии на производот:
  Должина: 70cm
  Длабочина: 28cm
  Висина: 42cm

  Забелешки:
  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

  Димензии на пакување: 67x37x20cm


 • Сталажа за чевли ВАЛЕТА Даб/Црна

  Код за нарачка: Сталажа за чевли ВАЛЕТА Даб/Црна - 085-000011

  Практично и флексибилно парче мебел кое е комбинација од модерен дизајн, квалитет и издржливост. 
  Изработен од метал
  Капацитет 12 пара чевли

  Димензии:
  Должина: 63cm
  Длабочина: 30cm
  Висина: 83cm

  Забелешки:
  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

  Димензии на пакување: 85x32x8cm


 • Сталажа за чевли АТИНА Црна

  Код за нарачка: Сталажа за чевли АТИНА Црна - 085-000014

  Практично и флексибилно парче мебел кое е комбинација од модерен дизајн, квалитет и издржливост. 
  Изработен од метал
  Капацитет 12 пара чевли

  Димензии:
  Должина: 62cm
  Длабочина: 20cm
  Висина: 62cm

  Забелешки:
  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

  Димензии на пакување: 63x20.5x5cm

 • Закачалка за облека Пинета

  Закачалка за облека Пинета - 1050А

  Уникатен и практичен, монтажен штендер за алишта со тркала.

  Изработен од високо квалитетни, лесни метални цевки со широчина од 25 mm.

  Има опција за промена на димензиите висина и ширина.

   

  Димензии: 

  Висина: 90-150 cm

  Ширина горен дел: 90-155 cm

  Постоље: 76 x 42 cm

 • Метална закачалка со 2 Полици и тркалца

  Метална закачалка со 2 Полици и тркалца - 2022-162

  Уникатен комбиниран штендер-сталажа со две полици и тркала, со кој облеката секогаш ќе ви биде на дофат, а со помош на тркалцата ќе можете и да го подместувате секаде низ домот.

  Предноста на тој штендер е тоа што има можност за промена на димензиите за ширината на горниот дел од штендерот.

  Изработен од високо квалитетни, лесни метални цевки со широчина од 22 mm.

  Димензии: 

  Висина: 164 cm

  Ширина горен дел: 55-95 cm

  Постоље: 55 x 35,5 cm

 • Метална закачалка АНКАРА

  Код за нарачка: Метална закачалка АНКАРА

  Димензија: 69x32.5x34cm
  Метална конструкција
  Обоена со електростатска прашкаста боја отпорна на гребење.

 • Чевларник МОНАКО Атлантик/Антрацит

  Код за нарачка: Чевларник МОНАКО Атлантик/Антрацит - МК-18-03-82

  Димензии: 110x73.6x24cm
  Материјал: Иверица 1-ва класа 18mm
  Боја: Атлантик/Антрацит
  Капацитет: 18 пара чевли