• Аква парк со лизгалка и топ на вода и компресор 448x311x266цм

  Код за нарачка: Аква парк со лизгалка и топ на вода и компресор 53349

  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА 20 ДЕНА!

  Карактеристики за производот:

  Тип на производ 
  Центар за играње на надување
  Боја на производот 
  Повеќе бои
  Материјал 
  ПВЦ
  Поврзување на цревото за вода
  YesПрскалка за вода
  YesОддел за вода
  Препорачана возраст (мин) 
  5 година/и
  Препорачана возраст (макс)
  10 година/и
  Максимален број на деца
  5
  Вентилатор на надување

  Карактеристики
  Interleaved Two of Five (ITF-14)
  06942138977295
  Тежина и димензии
  Тежина
  23,5 kg
  Ширина на пакување
  735 mm
  Длабочина на пакување
  450 mm
  Висина на пакување
  450 mm
  Волумен на пакување
  163000 cm³
  Содржина на пакување
  Вклучена е лепенка за поправка
  Yes
  Тип пакување
  Кутија
  Податоци за пакувањето
  Волумен на пакетот
  0,163 m³
 • Замок со компресор 240x240x150

  Код за нарачка: Замок со компресор 53310

  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА 20 ДЕНА!

  Карактеристики за производот:

  Максимална тежина на корисникот
  91 kg
  Препорачана возраст (мин) 
  3 година/и
  Препорачана возраст (макс)
  9 година/и
  Максимален број на деца
  3
  Боја на производот 
  Повеќе бои
  Материјал 
  ПВЦ
  Соодветно за 
  Внатрешна и надворешна
  Максимална висина на детето
  140 cm
  Безбедносно предупредување
  Предупредување на EU TSD
  Не за деца под 36 месеци
  Тежина и димензии
  -Ширина 
  2000 mm
  -Длабочина 
  2400 mm

   

  Тежина и димензии
  -Висина 
  1445 mm
  -Тежина
  13,4 kg
 • Аква парк со лизгалка и топови на вода и компресор 551 x 502 x 265

  Код за нарачка: Аква парк со лизгалка и топови на вода и компресор 53377

  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА 20 ДЕНА!

  Карактеристики за производот:

  Соодветна намена 
  Надворешни
  Тип на производ 
  Центар за играње на надување
  Боја на производот 
  Повеќе бои
  Материјал 
  ПВЦ, Полиестер
  Поврзување на цревото за вода
  YesПрскалка за вода
  YesБрој на прскалки за вода
  2
  Максимална тежина на товар
  490 k
  Сертификација
  EN71-1,2,3/EMC/LVD/AS NZS ISO 8124
  Безбедносно предупредување
  WARNING! NEVER LEAVE YOUR CHILD UNATTENDED – DROWNING HAZARD. WARNING! KEEP AWAY FROM FIRE.
  Interleaved Two of Five (ITF-14)
  06942138984767
  Тежина и димензии
  -Ширина
  5020 mm
  Тежина и димензии
  -Длабочина
  5510 mm
  -Висина
  5020 mm
  -Тежина
  30,7 kg
  -Ширина на пакување
  450 mm
  -Длабочина на пакување
  465 mm
  -Висина на пакување
  850 mm
  -Тежина на пакување
  33,3 kg
  -Содржина на пакување
  Не се вклучени батерии
  NoВклучена е лепенка за поправка
  YesТип пакување
  Кутија во сите бои
  Податоци за пакувањето
  Волумен на пакетот
  0,184 m³
 • Базен 224х46цм

  Код за нарачка: базен 55031

  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА 20 ДЕНА !

  Материјал 
  ПВЦ, Винил
  Обоеност
  Шема
  Боја на производот 
  Повеќе бои
  Препорачана возраст (мин) 
  3 година/и
  Тежина и димензии
  -Капацитет 
  1612 L
  -Дијаметар
  2,44 m
  -Висина
  460 mm
  -Тежина
  3,72 kg
 • Детски базен Мики Маус 122x25цм

  Код за нарачка: 91007 базен

  Материјал 
  Винил
  Обоеност
  Слика
  Тема
  Mickey Mouse
  Боја на производот 
  Повеќе бои
  Препорачана возраст (мин) 
  2 година/и
  Број на комори
  3
  Безбедносен вентил кој се заклучува сам
  Тежина и димензии
  -Капацитет 
  140 
  -Дијаметар
  122 cm
  -Висина
  250 mm
  -Тежина
  832 g

   

  Тежина и димензии
  -Дебелина
  0,19 mm

  +Вклучена е лепенка за поправка

   

 • Детски базен 305x183x56цм

  Код за нарачка: базен 54009

  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА 20 ДЕНА !

  Материјал 
  Винил
  Обоеност
  Шема
  Боја на производот 
  Сина, Бела
  Препорачана возраст (мин) 
  6 година/и
  Екстра широки ѕидови
  YesБрој на воздушни вентили
  3
  Тежина и димензии
  -Капацитет 
  1161 L
  -Ширина
  3050 mm
  -Длабочина
  1830 mm
  -Висина
  560 mm
  -Тежина
  7,28 kg
  Тежина и димензии
  -Дебелина
  0,32 mm

  +Вклучена е лепенка за поправка
 • Детски базен со лизгалка 239x206x86цм

  Код за нарачка: базен 53052

  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА 20 ДЕНА !


  Материјал 
  Винил
  Боја на производот 
  Повеќе бои
  Препорачана возраст (мин) 
  2 година/и
  Прскалка за вода
  Yes
  Безбедносен вентил кој се заклучува сам
  Interleaved Two of Five (ITF-14)
  26942138973680
  Ергономски
  Отстранлива лизгалка
  Yes
  Тежина и димензии
  -Капацитет 
  308 L
  -Ширина
  2060 mm
  -Длабочина
  2390 mm
  -Висина
  860 mm

   

  Тежина и димензии
  -Тежина
  4,51 kg
  -Дебелина
  0,27 mm

  +Вклучена е лепенка за поправка
  +inflatable toys, 6 x inflatable toys
 • Детски базен со кровче 241х241х140цм

  Код за нарачка: базен 54337

  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА 20 ДЕНА !

  Препорачана возрасна група 
  Возрасен и дете
  +Стреа против сонце
  Yes+Вградени столчиња
  YesТип базен 
  Базен на надувување
  Облик 
  Округла
  Капацитет 
  850 L
  Боја на производот 
  Сина, Бела
  Сертификација
  EN 16927
  Безбедносно предупредување
  KEEP CHILDREN UNDER SUPERVISION IN THE AQUATIC ENVIRONMENT. NO DIVING! WARNING!WITHOUT SUPERVISION, YOUR CHILD IS IN DANGER.
  Interleaved Two of Five (ITF-14)
  16942138984122
  Тежина и димензии
  -Ширина
  2410 mm
  -Висина
  2410 mm
  -Длабочина
  2410 mm
  -Дијаметар
  2,41 m

   

  Тежина и димензии
  -Тежина
  5,52 kg
  -Големина кога не е надуено (Ш x Д)
  2320 x 2320 mm

  +Вклучена е лепенка за поправка
  Yes
 • Детски базен со прскалка палма и филтер 457x84

  Код за нарачка: базен 57416

  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА 20 ДЕНА !

  Препорачана возрасна група 
  Возрасен и дете
  Тип базен 
  Врамен/базен на надувување
  Капацитет 
  9677 L
  Боја на производот 
  Повеќе бои
  Материјал
  ПВЦ, Полиестер
  Сертификација
  EN16582/EN16713/EMC/LVD
  Безбедносно предупредување
  Keep children under supervision in the aquatic environment. No Diving! No Jumping! No sloping ground! No sitting on the top! Contact us through WWW.BESTWAYCORP.COM

  Филтрирање
  Вклучена е пумпа за филтрирање
  Yes
  Напон на пумпа
  220-240 V
  Вклучен е патрон со филтер
  Yes

   

  Тежина и димензии
  -Висина
  840 mm
  -Дијаметар
  4,57 m
  -Тежина
  24,2 kg
 • Детски базен со кров и UV 94х89х79цм

  Код за нарачка: 52331 базен 

  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА 20 ДЕНА !

  Материјал 
  ПВЦ
  Тип базен 
  Базен на надувување
  Тема
  Fruit
  Боја на производот 
  Сина, Зелена, Жолта
  Препорачана возраст (мин) 
  2 година/и
  Облик
  Тркалезен
  Под на надување
  YesСвод
  Тежина и димензии
  -Капацитет 
  26 L
  -Ширина
  910 mm
  -Длабочина
  910 mm
  -Висина
  890 mm
  Тежина и димензии
  -Тежина
  1,11 kg

  +Вклучена е лепенка за поправка
  Yes
 • Детски базен 262х175х51цм

  Код за нарачка: 54006 базен

  Материјал 
  Винил
  Обоеност
  Шема
  Боја на производот 
  Сина, Бела
  Препорачана возраст (мин) 
  6 година/и
  Екстра широки ѕидови
  Тежина и димензии
  -Капацитет 
  778 L
  -Ширина
  2620 mm
  -Длабочина
  1750 mm
  -Висина
  510 mm
  -Тежина
  4,34 kg

  +Вклучена е лепенка за поправка
 • Детски базен коцка 168x168x56

  Код за нарачка: базен 51132

  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА 20 ДЕНА !

  Материјал 
  Винил
  Обоеност
  Шема
  Боја на производот 
  Повеќе бои
  Препорачана возраст (мин) 
  6 година/и
  Облик
  Правоаголна
  Екстра широки ѕидови
  Interleaved Two of Five (ITF-14)
  26942138973888
  Тежина и димензии
  -Капацитет 
  565 L
  -Ширина
  1680 mm
  -Длабочина
  1680 mm
  -Висина
  560 mm
  -Тежина и димензии
  Тежина
  4,02 kg
  -Дебелина
  0,29 mm • Детски базен 183x38

  Код за нарачка: 55030 базен

  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА 20 ДЕНА !

  Материјал 
  ПВЦ, Винил
  Обоеност
  Шема
  Боја на производот 
  Повеќе бои
  Препорачана возраст (мин) 
  2 година/и
  Тежина и димензии
  -Капацитет 
  749 L
  -Дијаметар
  183 cm
  -Висина
  380 mm
  -Тежина
  2,08 kg
 • Детски базен 70x24

  Код за нарачка: 51128 базен

  Димензии: 70x24

  Материјал 
  Винил
  Боја на производот 
  Повеќе бои
  Препорачана возраст (мин) 
  2 година/и
  Облик
  Тркалезен
  Под на надување
  YesБезбедносен вентил кој се заклучува сам
  YesБрој на воздушни вентили
  3
  Тежина и димензии
   -Капацитет 
  41 L
   -Дијаметар
  70 cm
   -Висина
  240 mm
   -Тежина
  531 g
  Тежина и димензии
   -Дебелина
  0,19 mm

  +Вклучена е лепенка за поправка
 • Базен 183х51цм

  Код за нарачка: базен 57392

  Димензии:  183х51цм
  Teжина: 3,03 kg

  Препорачана возрасна група 
  Дете

  Тип базен 
  Базен на надувување

  Облик 
  Округла

  Капацитет 
  940 L

  Боја на производот 
  Сина

  Материјал
  ПВЦ, Полиестер

  Лесно за составување
  Yes
  Потребно е составување
  YesВреме на склопување
  10 мин.

   

 • Базен 122х25см

  Код за нарачка: 55028 базен

  Димензии: 122х25см

  Материјал 
  ПВЦ, Винил
  Обоеност
  Шема
  Боја на производот 
  Повеќе бои
  Препорачана возраст (мин) 
  2 година/и
  Код на интрастат
  95069990
  Тежина и димензии
  Капацитет 
  219 L
  Дијаметар
  122 cm
  Висина
  250 mm

   

  Тежина
  951 g
 • Базен 102х25см

  Код за нарачка: 51104 базен

  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА 20 ДЕНА !

  Димензии:  102х25см

  Материјал 
  Винил
  Обоеност
  Шема
  Боја на производот 
  Сина, Зелена, Розова, Жолта
  Препорачана возраст (мин) 
  2 година/и
  Препорачана возраст (макс)
  6 година/и
  Облик
  Тркалезен
  Под на надување
  YesБрој на комори
  3
  Безбедносен вентил кој се заклучува сам
  YesБрој на воздушни вентили
  3
  Код на интрастат
  95069990
  Тежина и димензии
  Капацитет 
  211 L
  Дијаметар
  102 cm
  Висина
  250 mm
  Тежина
  941 g
 • Базен 262х157х46см

  Код за нарачка: 54117 базен

  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА 20 ДЕНА !

  Димензии: 262х157х46см

  Материјал 
  Винил
  Боја на производот 
  Сина
  Препорачана возраст (макс)
  3 година/и
  Екстра широки ѕидови
  Тежина и димензии
  Капацитет 
  544 L
  Ширина
  2620 mm
  Длабочина
  1570 mm
  Висина
  460 mm
  Тежина
  3,7 kg
  Дебелина
  0,27 mm
 • Базен 152х43см

  Код за нарачка: 51080 базен

  Димензии:  152х43см

  Материјал 
  Винил
  Обоеност
  Монотона
  Боја на производот 
  Сребрена
  Препорачана возраст (мин) 
  3 година/и
  Тежина и димензии
  Капацитет 
  512 L
  Ширина
  1520 mm
  Длабочина
  1520 mm
  Висина
  430 mm
  Тежина
  1,98 kg
  Дебелина
  0,22 mm
  + Вклучена е лепенка за поправка
 • Мики маус базен 70х30см

  Код за нарачка: 91018 базен

  ВРЕМЕ НА ДОСТАВА 20 ДЕНА !

  Димензии: 70х30цм

  Материјал 
  Винил
  Обоеност
  Слика
  Тема
  Mickey Mouse
  Боја на производот 
  Повеќе бои
  Препорачана возраст (мин) 
  2 година/и
  Облик
  Тркалезен
  Безбедносен вентил кој се заклучува сам
  Тежина и димензии
  Капацитет 
  38 L
  Дијаметар
  70 cm
  Висина
  300 mm
  Тежина
  476 gТежина и димензии
  Дебелина
  0,18 mm
  +Вклучена е лепенка за поправка