• РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА СТИК MAX SVC 1060 B

  Код за нарачка: РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА СТИК MAX SVC 1060 B - 801930

  Правосмукалка 2 во 1
  Mоќност: 600W/Бучава: 80db
  Капацитет на садот: 0,8l
  Циклонски систем
  Двоен систем за филтрирање
  Хепа филтер што може да се пере
  Должина на кабел: 5 m

 • Клуб маса Сона бела

  Код: Клуб маса Сона бела

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

 • Клуб маса КОУЗИ

  Код за нарачка: Клуб маса КОУЗИ

  Димензии: 93x46x43cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменeта иверица и оков
  Боја: Антрацит / Сонома


 • Клуб маса ДИТАС

  Код за нарачка: Клуб маса ДИТАС

  Димензии: 100x45x43cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменeта иверица и оков
  Боја: Антрацит / Атлантик

 • Клуб маса БОГОТА

  Код за нарачка: Клуб маса БОГОТА

  Димензии: 90x50x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменeта иверица и оков
  Боја: Бела / Сонома

 • Клуб маса ТОКИО LM B3
  Димензии: 90х38х50цм
  Материјал: оплеменета иверица 16mm
  Боја: бела и сонома
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Сет од 2 масички МАРАКЕШ Атлантик

  Код за нарачка: Сет од 2 масички МАРАКЕШ Атлантик - MK22-22-02

  Димензии на големата масичка: Ø65x50cm
  Димензии на малата масичка: Ø55x40cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  Метална конструкција
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Клуб маса АУРА Атлантик

  Код за нарачка: Клуб маса АУРА Атлантик - MK22-03-02

  Димензии: 105x50x42cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  Метална конструкција
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Клуб маса ТОКИО Luxe LM B4
  Димензии: 90х38х50цм
  Материјал: оплеменета иверица 16mm
  Боја: антрацит и сонома
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • ТВ комода Берген бела + Клуб маса Каја

  ТВ комода Берген бела и Клуб маса Каја

  ТВ комода Берген Бела

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Димензии: 95.6x50x41.8cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела/атлантик

 • Клуб Маса САМИ

  Код за нарачка: Клуб Маса САМИ


  Димензии: 96x45x44.5cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

 • Клуб Маса СОНА

  Код за нарачка: Клуб Маса СОНА

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

 • Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Код за нарачка: Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Димензии: 95.6x50x41.8cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела/атлантик


 • Клуб маса Тидас

  Код за нарачка: Клуб маса Тидас

  Димензии: 90x40x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Атлантик


 • Клуб маса Анзи

  Код за нарачка: Клуб маса Анзи

  Димензии: 80x40x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 25mm и оков
  Боја: Бела/Сонома


 • Клуб маса АСТЕР

  Код за нарачка: Клуб маса АСТЕР

  Димензии: 90x50x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела


 • Клуб маса САНА

  Код за нарачка: Клуб маса Сана

  Димензии: 92.5x40x55cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела 25mm/Антрaцит 16mm


 • КЛУБ МАСА МАРИЈАНА В1
     Клуб масата Маријана со својата едноставност и чисти линии лесно се вклопува во секој простор.
     Одличниот дизајн во себе ги спојува естетските вредности и целосната искористеност на површината, а со тоа допринесува за оформување на просторот во една целина и овозможува дополнителен простор за работи кои секојдневно ги употребуваме.

  Димензии95х50х40 цм
  Материјал: оплеменета иверица 16mm
  Боја: бела и кафена
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен Алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Клуб Маса ПЕТРА

  Код за нарачка: Клуб Маса Петра

  Димензии: 90x45x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 25mm и оков
  Боја: Бела


 • КЛУБ МАСА МАРИЈАНА В2
     Клуб масата Маријана со својата едноставност и чисти линии лесно се вклопува во секој простор.
     Одличниот дизајн во себе ги спојува естетските вредности и целосната искористеност на површината, а со тоа допринесува за оформување на просторот во една целина и овозможува дополнителен простор за работи кои секојдневно ги употребуваме.

  Материјал: оплеменета иверица 16mm
  Димензии95х50х40 цм
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен Алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство