• Хамок лулашка B-2019

  Состав: Текстил, Дрво

  Димензии : 200х80 cm

 • Метална лулашка 2.2m со 2 седла + 1 и гондола

  Код за нарачка: Метална лулашка 2.2m со гондола 9050597

  За 6 деца на возраст од 3-12 години
  Димензии: 336x214x220 cm
  Дијаметар на метална рамка: 50 mm
  Во согласност со строгите европски стандарди
  Лесно се склопува.
  Максимално оптоварување 50 kg.

 • Метална лулашка ЛУИЗ 2.2m со 2 седла + 1

  Код за нарачка: Метална лулашка ЛУИЗ 9050600

  За 4 деца на возраст од 3-12 години
  Димензии: 260x214x220 cm
  Дијаметар на метална рамка: 50 mm
  Во согласност со строгите европски стандарди
  Лесно се склопува.
  Максимално оптоварување 50 kg.

 • Метална лулашка 1.9m со 1 седло

  Код за нарачка: Метална лулашка 1.9m 9050604

  За 1 дете на возраст од 3-12 години
  Димензии: 132x201x190 cm
  Дијаметар на метална рамка: 40 mm
  Дијаметар на горната метална шипка: 50 mm
  Во согласност со строгите европски стандарди
  Идеален за мала градина
  Кесно се склопува
  Прилагодливо седиште.
  Максимално оптоварување 35 kg

 • Дрвена лулашка ДАНИ 2.3m со 2 седла и тобоган

  Код за нарачка: Дрвена лулашка ДАНИ 9050501

  За 4 деца на возраст од 3-12 години
  Димензии: 265x304x230 cm
  Дијаметар на дрвена рамка: 80 mm
  Дијаметар на горната летва 100 mm
  Во согласност со строгите европски стандарди
  Лесно за склопување
  Дрвото е длабоко импрегнирано.
  Максимално оптоварување 50 kg.

 • Дрвена лулашка 2.3m со 2 седла и скали

  Код за нарачка: Дрвена лулашка 2.3m 9050601

  За 3 деца на возраст од 3-12 години
  Димензии: 245x215x230 cm
  Дијаметар на горна шипка: 100 mm
  Дијаметар на ногата: 80 mm
  Борово дрво
  Метални делови за поврзување
  Во согласност со строгите европски стандарди
  Лесно склопување.
  Максимално оптоварување 50 kg.