• Тросед нишалка DAJAR SEVILLA

  Код за нарачка: Тросед нишалка DAJAR SEVILLA - 09070575

  Нишалка со перничиња и стреа - совршено место за одмор на свеж воздух во Вашата градина.
  Одличен избор за луѓе кои бараат удобност и функционалност, а во исто време сакаат да уживаат во убавината на природата во дворот.

  Рамката на нишалката е изработена од издржлив челик, кој гарантира издржливост. Перничињата се направени од мек и пријатен материјал на допир кој обезбедува максимална удобност. 

  Лулашката е опремена и со практичен покрив изработен од хидрофобна ткаенина која благодарение на отпорноста на УВ зраците обезбедува заштита од сонце. Ткаенината е исто така отпорна на дамки, благодарение на што секоја нечистотија може лесно да се отстрани само со влажна крпа.

  Димензии: 222x126x155cm
  Димензии на седло: 180x50x50cm
  Димензии на стреа: 214x118cm

  Максимална оптовареност: 300kg
  Тежина: 33kg

 • Тросед нишалка DAJAR ХАВАИ

  Код за нарачка: Тросед нишалка DAJAR ХАВАИ - 09070573

  - Две перници (седиште и потпирач за грб) изработени од 100% памук, дебелина од 10cm
  - Дозволено оптоварување: 300kg
  Димензии на седло: 140x50x50cm
  Димензии на нишалка: 176x113x155cm
  Тежина: 25kg

 • Тросед нишалка DAJAR ВИТА

  Код за нарачка: Тросед нишалка DAJAR ВИТА - 09038864

  Висина: 157cm
  Ширина: 220cm
  Длабочина: 134cm
  Висина на потпирачот за грб: 55cm
  Длабочина на седиштето: 50cm
  Ширина на седиштето: 170cm
  Тежина: 46kg
  носивост: 300kg
  Капацитет: 3 лица
  Материјал на настрешница и перничиња: полиестер

 • Тросед нишалка DAJAR ЛУНА

  Код за нарачка: Тросед нишалка DAJAR ЛУНА - 09070572

  Цврста, стабилна челична конструкција

  Перници:
  - 2 перничиња: перниче за седиште и перниче за потпирачот за грб
  - Фил: полиуретанска пена со дебелина од околу 8/10 cm
  - Обложени со полиестер
  - Секоја перница има ремени за врзување во свиокот на потпирачот за грб

  Подвижен покрив:
  - Покривот е со истиот материјал и дезен како и прекривките
  - Лесно се монтира и демонтира од нишалката

  Димензии: 
  Нишалка: 167x110x155cm
  Седло: 130 x 46 x 50 cm
  Подлога: 2* 130 x 46 x 8/10 cm
  Настрешница за сонце: 175 x 95 cm

  Максимално оптоварување: 210 kg
  Тежина: 21.5kg

 • Тросед нишалка DAJAR КАЛАБРИА

  Код за нарачка: Тросед нишалка DAJAR КАЛАБРИА - 09070570

  Димензии: 226x131x192cm
  Материјал: Челик / Памук
  Макс. оптоварување: 400kg
  Тежина: 52,47kg

 • Тросед нишалка DAJAR РАВЕНА

  Код за нарачка: Тросед нишалка DAJAR РАВЕНА - 09050500

  Лулашка идеална за сите дворови и тераси.
  Наслонот може да се спушти и да се формира кревет.
  Наменета е за 4 лица и може да издржи максимала оптовареност од 350кг.
  На горниот дел има стреа која ќе Ве заштити од сонце.
  Димензии 209х132х171cm
  Платното е од водоотпорен полиестер 190g/m2  има TÜV сертификат.

 • Тросед нишалка DAJAR РИМИНИ

  Код за нарачка: Тросед нишалка DAJAR РИМИНИ - 09070569

  Колекција: Римини / Венеција
  Материјал: Памук / Полиестер / Челик
  Ширина: 143cm
  Должина: 222cm
  Висина: 173cm
  Димензии на седло: 179x55x55cm
  Максимален капацитет до 400kg 
  TÜV Сертификат
  Тежина: 67kg

 • Двосед нишалка TONS GARDEN 6304

  Код за нарачка: Двосед нишалка TONS GARDEN 6304

  Носивост: 180 kg
  Димензии на нишалката: 145 x 110 x 163 cm

 • Нишалка тросед 170x110x153cm TONS GARDEN 6303

  Код за нарачка: Нишалка тросед 170x110x153cm TONS GARDEN 6303

  Карактеристики на производот:
  Нишалка тросед со тежина од 14 kg
  Носивост: 180 кг
  Должина: 170 см
  Ширина: 110 см
  Висина: 153 см

 • Детска нишалка TONS GARDEN 10074

  Код: Детска нишалка TONS GARDEN 10074

  Боја: Розева
  Димензии на нишалката: 104 x 95 x 105 cm

 • Нишалка тросед YN8402 Крем

  Код за нарачка: Нишалка тросед YN8402 Крем - 176974

  Материјал: Метал, текстил

  Димензии: 195x110x180cm

 • Нишалка тросед YN8507 Крем

  Код за нарачка: Нишалка тросед YN8507 Крем - 169944

  Материјал: Метал, Текстил, Пластика

  Димензии : 190х120x165 cm

  Боја: Крем

 • Нишалка тросед YN8507 Сива

  Код за нарачка: Нишалка тросед YN8507 Сива - 169943

  Материјал: Метал, Текстил, Пластика

  Димензии : 190х120x165 cm

  Боја: Сива

 • Нишалка тросед YN8209 Крем

  Код за нарачка: Нишалка тросед YN8209 Крем - 169940

  Состав: Метал, Текстил, Пластика
  Димензии : 200х120×164 cm
  Боја: Крем

 • Нишалка тросед 170x110x153cm TONS GARDEN 10063

  Код за нарачка: Нишалка тросед 170x110x153cm TONS GARDEN 10063

  Карактеристики на производот:
  Носивост: 180 кг
  Димензии на производот: 170x110x153cm
  Боја: Темно сина

 • Нишалка тросед 180x120x175cm TONS GARDEN 7209

  Код за нарачка: Нишалка тросед 180x120x175cm TONS GARDEN 7209

  Карактеристики на производот:
  Носивост: 180 кг
  Димензии на производот: 180x120x175cm 
  Боја: Кафена

 • Нишалка тросед 125x230x164cm TONS GARDEN 7208

  Код за нарачка: Нишалка тросед 125x230x164cm TONS GARDEN 7208

  Карактеристики на производот:
  Носивост: 180 кг
  Димензии на производот: 125x230x164cm
  Боја: Светло сива

 • Нишалка тросед 170x110x152cm TONS GARDEN 10062
  Код за нарачка: Нишалка тросед 170x110x152cm TONS GARDEN 10062

  Карактеристики на производот:

  Носивост: 180 кг
  Димензии на производот: 170 x 110 x 152 cm
  Боја: Портокалова
 • Нишалка тросед TONS GARDEN 7207

  Код за нарачка: Нишалка тросед TONS GARDEN 7207

   Карактеристики на производот:
   Носивост: 140 кг
   Димензии на производот: 120 x 200 x 164 cm