• Мобилен разладувач Fabbygo FKL-JH20

  Код: fabbygo FKL-JH20

  Моќност: 80 W
  Напон: 220-240V~50Hz
  3 брзини
  Резервоар на вода: 4l
  Состав: метал, пластика, гума

 • Мобилен разладувач ST Air Cooler AC001A

  Код: ST Air Cooler AC001A - 73093

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  ST Air Cooler AC001A
   Superior technology
   Портабл мини разладувач на воздух
   800мл резервоар на вода
   Работа на струја 220V + може да се вклучи и на УСБ порт (со вклучен кабел)
   Два индикатори на резервоарот за покажување на тоа дали има вода или не
   Тајмер до 6 часа

 • Мобилен разладувач ST Air Cooler AC210J

  Код: ST Air Cooler AC210J - 73092

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  ST Air Cooler AC210J
   Superior technology
   Разладувач на воздух
   4 литри резервоар на вода
   Вклучени 2 патрони за вода
   Работа на струја 220V
   Прозорче од кое се гледа нивото на вода
   Моќност 65W
   3 брзини на работа
   Вклучени тркалца за движење