• Работна табуретка Хоцкер

  Код за нарачка: Работна табуретка Хоцкер-005089

  -Табуретка во црна кожа
  -Гасен механизам/ амортизер
  -Полипропеленова основа
  -Максимална тежина до 120 кг.
  -ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV

    Димензии:
   Висина:47x60цм
   Ширина:36цм

 • Работна табуретка Лабор

  Код за нарачка: Работна табуретка Лабор-006309

  -Табуретка во црна кожа
  -Гасен механизам/амортизер
  -Полипропеленова основа
  -Макс. тежина до 120 кг.
  -ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV 

   Димензии:
  Висина:43x56цм
  Ширина:43цм

 • Табуретка ОТО 1 зелена

  Код за нарачка: Табуретка ОТО 1 зелена-014652

  МОДЕРНА, ЗАБАВНА И ФУНКЦИОНАЛНА ОТО 3 е удобна и функционална табуретка, погодна за модерна канцеларија како и за рекреативни простории, кафулиња и други јавни места. Нејзиниот иновативен дизајн е инспириран од движењата на морските суштества. Проектирана е да обезбеди конфорт и слобода на движење. Формата на седалката овозможува брзо менување на позицијата, а основата на табуретката дава можност да се наведнете во било која насока додека сте седнати.
  Димензии: 
  Ширина: 30 cm
  Длабочина на седалката: 30 cm
  Висина на седалката од земја: 60-85 cm

 • Табуретка ОТО 1 црна

  Код за нарачка: Табуретка ОТО 1 црна-014720

  МОДЕРНА, ЗАБАВНА И ФУНКЦИОНАЛНА ОТО 3 е удобна и функционална табуретка, погодна за модерна канцеларија како и за рекреативни простории, кафулиња и други јавни места. Нејзиниот иновативен дизајн е инспириран од движењата на морските суштества. Проектирана е да обезбеди конфорт и слобода на движење. Формата на седалката овозможува брзо менување на позицијата, а основата на табуретката дава можност да се наведнете во било која насока додека сте седнати.
  Димензии: 
  Ширина: 30 cm
  Длабочина на седалката: 30 cm
  Висина на седалката од земја: 60-85 cm

 • Табуретка ОТО 3 портокалова

  Код за нарачка: Табуретка ОТО 3 портокалова-014653

  МОДЕРНА, ЗАБАВНА И ФУНКЦИОНАЛНА ОТО 3 е удобна и функционална табуретка, погодна за модерна канцеларија како и за рекреативни простории, кафулиња и други јавни места. Нејзиниот иновативен дизајн е инспириран од движењата на морските суштества. Проектирана е да обезбеди конфорт и слобода на движење. Формата на седалката овозможува брзо менување на позицијата, а основата на табуретката дава можност да се наведнете во било која насока додека сте седнати.
  Димензии: 
  Ширина: 35 cm
  Длабочина на седалката: 35 cm
  Висина на седалката од земја: 65-90 cm