• Плакар ТРЕВИЗО

  Код за нарачка: Плакар Тревизо

  Димензии: 70x85x35cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела

 • Плакар МИНОТ

  Код за нарачка: Плакар МИНОТ

  Димензии: 120x80x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик


 • Комода Чикаго

  Код: Комода Чикаго - 393MRD1317

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 mm
  Димензии: Ширина: 120 см Висина: 50 см Длабочина: 22 см
  Боја: Сонома

  Димензии на пакување: 125x25x14
  Број на пакети: 1

 • Комода Портланд
  Код: Комода Портланд - 863SPH3938

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 mm
  Дрвени ногарки
  Рачки од метал и јаже
  УВ облога
  Ширина: 120 cm Висина: 90 cm Длабочина: 36 cm
  Големина на десната полица: Ширина: 77,6 cm Висина: 27 cm
  Лева полица Големина: Ширина: 38,8 cm Висина: 17 cm
  Висина на ногарка: 30 см
 • Комода Арлингтон Црна

  Код Комода Арлингтон Црна - 845HCT5320

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Димензии: Ширина: 180 cm Висина: 78,6 cm Длабочина: 35 cm
  Димензија на ногарки: 17 cm


  Димензии на пакување: 188x50x35
  Број на пакети: 3

 • Комода Диего

  Код: Комода Диего  - 793ELG1806

  100%Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 mm
  Димензии: Ширина: 100 см Висина: 35 см Длабочина: 125 см

  Димензии на пакување: 105x45x32
  Број на пакети: 2


 • Комода Луис

  Код: Комода Луис - 845HCT5308

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Димензии: Ширина: 180 cm Висина: 78 cm Длабочина: 35 cm
  Метални ногарки: 17 cm
  Метална рачка
  Боја: Атлантик/Антрацит

  Димензии на пакување: 188x50x35
  Број на пакети: 3

 • Комода Питсбург

  Код: Комода Питсбург - 863SPH5115

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Метална рамка
  Метални рачки
  Димензии: Големина: Ширина: 89 см Висина: 127 см Длабочина: 35 см
  Димензии на полицата: Ширина: 35 см Висина: 35 см Длабочина: 35 см
  Боја: Атлантик

  Димензии на пакување: 130x38x30
  Број на пакети: 3


 • Комода Атланта
  Код: Комода Атланта - 811MDD4119


  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
   Дебелина: 18 mm
   Ширина: 140 cm Висина: 94 cm Длабочина: 40 cm
   Висина на ногарка: 20 см

  Димензии на пакување: 140x40x94
  Број на пакети: 1
 • Комода Остин

  Код: Комода Остин - 393MRD1243

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Димензии: Ширина: 150 cm Висина: 80 cm Длабочина: 40 cm
  Висина на ногарка: 25 см

  Димензии на пакување: 155x52x27
  Број на пакети: 2 • Комода Синсинати Атлантик-Бела

  Код: Комода Синсинати Атлантик-Бела - 845HCT5340

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Димензии: Ширина: 180 cm Висина: 81 cm Длабочина: 35 cm
  Боја: Атлантик/Бела

  Димензии на пакување: 187x50x31
  Број на пакети: 3

 • Комода Финикс

  Код: Комода Финикс - 570VLT1911

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  ПВЦ рабови (Дебелина: 0,4 mm)
  Метален профил (дебелина: 1 мм)
  Метален профил Големина: Ширина: 20 mm Длабочина: 30 mm
  Димензии на конзола: Ширина: 120 cm Висина: 75 cm Длабочина: 30 cm

  Боја: Атлантик

  Димензии на пакување: 35x20x125
  Број на пакети: 1

 • Комода Арлингтон

  Код: Комода Арлингтон - 845HCT5329

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Димензии: Ширина: 160 cm Висина: 78 cm Длабочина: 35 cm
  Висина на ногарки: 17цм
  Боја: Атлантик/антрацит

  Димензии на пакување:  171x45x37
  Број на пакети: 3


 • Комода Толидо Лонг

  Код: Комода Толидо Лонг - 863SPH5110

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Метална рамка
  Метални рачки
  Димензии: Големина: Ширина: 160 cm Висина: 80 cm Длабочина: 45 cm
  Висина на фиоката: 21 см
  Висина на полицата: 31 см

  Димензии на пакување: 154x48x59
  Број на пакети 5


 • Комода Корпус

  Код:  Комода Корпус - 863SPH3911 

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Метална рамка (дебелина: 2 см)
  Метално обложени врати
  Метални рачки
  Димензии: Ширина: 164 cm Висина: 89 cm Длабочина: 35 cm
  Висина на полицата: 35 см

  Димензии на пакување: 158x37x32
  Број на пакети: 4

 • Комода Тусон

  Код: Комода Тусон - 863SPH3418

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 mm
  Дрвени ногарки
  Рачки од метал и јаже
  УВ облога
  Димензии: Ширина: 120 cm Висина: 90 cm Длабочина: 36 cm
  Големина на десната полица: Ширина: 77,6 cm Висина: 27 cm
  Лева полица Големина: Ширина: 38,8 cm Висина: 17 cm
  Висина на ногарка: 30 см

  Димензии на пакување: 128x40x7
  Број на пакети: 3

 • Комода Албакерки

  Код:  Комода Албакерки - 475OLV1741


  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Димензии: Ширина: 150 cm Висина: 80 cm Длабочина: 40 cm
  Висина на ногарка: 20 см
  Висина на полицата: 27,3 cm
  Ширина на полицата: 72,3 cm

  Димензии на пакување: 154x44x10
  Број на пакети: 1


 • Комода Вашингтон Бела
  Код: Комода Вашингтон Бела - 811MDD3913


  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 mm
  Димезии: Ширина: 140 см Висина: 86 см Длабочина: 40 см
  Висина на ногарки: 12 см


  Димензии на пакување: 146x46x20
  Број на пакети: 1  • Комода Филаделфија

  Код:  Комода Филаделфија - 566BMS2601

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 mm
  Димензии: Ширина: 182 cm Висина: 82,5 cm Длабочина: 41 cm

  Димензии на пакување: 188x50x50
  Број на пакети: 3 • Комода Арлингтон Бела
  Код: Комода Арлингтон Бела - 845HCT5321

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Димензии: Ширина: 160 cm Висина: 78 cm Длабочина: 35 cm
  Висина на ногарки: 17цм
  Боја: Бела

  Димензии на пакување:  171x45x37
  Број на пакети: 3