• Трпезариска маса Florida sonoma-white

  Код: Florida sonoma-white - 127-000139

  Cuba е маса со иновативен дизајн која ја комбинира функционалноста со издржливоста.
  Флексибилна конструкција, идеална за трпезарија, дневна, кујна и секако за професионална употреба.

  Спецификации:

  Површина од фурниран медијапан сонома текстура, отпорен на абење и надворешни влијанија.

  Со четири бели метални ногарки 38x1,1mm.

  Краевите на ногарките имаат пластични навлаки за заштита на подот од несакани оштетувања.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 120 см.

  Ширина: 80 см.
  Висина: 76 см.


  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 128x87x13cm

 • Трпезариска маса Florida sonoma-black

  Код: Florida sonoma-black - 127-000084

  Cuba е маса со иновативен дизајн која ја комбинира функционалноста со издржливоста.
  Флексибилна конструкција, идеална за трпезарија, дневна, кујна и секако за професионална употреба.

  Спецификации:

  Површина од фурниран медијапан сонома текстура, отпорен на абење и надворешни влијанија.

  Со четири црни метални ногарки 38x1,1mm.

  Краевите на ногарките имаат пластични навлаки за заштита на подот од несакани оштетувања.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 120 см.

  Ширина: 80 см.
  Висина: 76 см.


  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување:  128x87x13cm

 • Трпезариска маса Florida grey cement-black

  Код: Florida grey cement-black - 127-000083

  Cuba е маса со иновативен дизајн која ја комбинира функционалноста со издржливоста.
  Флексибилна конструкција, идеална за трпезарија, дневна, кујна и секако за професионална употреба.

  Спецификации:

  Површина од фурниран медијапан во сива цементна боја, отпорен на абење и надворешни влијанија.

  Со четири црни метални ногарки 38x1,1mm.

  Краевите на ногарките имаат пластични навлаки за заштита на подот од несакани оштетувања.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 120 см.

  Ширина: 80 см.
  Висина: 76 см.


  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 128x87x13cm

 • Трпезариска маса Cuba sonoma-black

  Код: Cuba sonoma-black - 127-000137

  Cuba е маса со иновативен дизајн која ја комбинира функционалноста со издржливоста.

  Флексибилна конструкција, идеална за трпезарија, дневна, кујна и секако за професионална употреба.

   

  Спецификации:

  Површина од фурниран медијапан во сонома текстура, отпорен на абење и надворешни влијанија.

  Со четири црни метални ногарки 38x1,1mm.

  Краевите на ногарките имаат пластични навлаки за заштита на подот од несакани оштетувања.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 70 см.

  Ширина: 70 см.
  Висина: 76 см.


  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 78x77x13cm

 • Трпезариска маса Cuba grey cement-black

  Код: Cuba grey cement-black - 127-000136

  Cuba е маса со иновативен дизајн која ја комбинира функционалноста со издржливоста.

  Флексибилна конструкција, идеална за трпезарија, дневна, кујна и секако за професионална употреба.

   

  Спецификации:

  Површина од фурниран медијапан во сива цементна боја, отпорен на абење и надворешни влијанија.

  Со четири црни метални ногарки 38x1,1mm.

  Краевите на ногарките имаат пластични навлаки за заштита на подот од несакани оштетувања.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 70 см.

  Ширина: 70 см.
  Висина: 76 см.


  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 78x77x13cm

 • Маса Julita white

  Код: Julita white - 127-000145

  Тркалезна маса Јулита со модерен индустриски дизајн е комбинација од природно буково дрво на ногарките и плоча од црн медијапан.

   

  Спецификации:

  Плочата е изработена од висококвалитетен медијапан во црна боја, со мат завршеток.

  Со 4 армирани цврсти дрвени ногарки, со метална конструкција под плочата во црна боја,  отпорна на тежина и абење.

  Краевите на ногарките имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања.

   

  Димензии на производот:
  Дијаметар: 60см
  Висина: 73 см


  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 66x66x10cm

 • Маса Julita black

  Код: Julita black - 127-000144

  Тркалезна маса Јулита со модерен индустриски дизајн е комбинација од природно буково дрво на ногарките и плоча од црн медијапан.

   

  Спецификации:

  Плочата е изработена од висококвалитетен медијапан во црна боја, со мат завршеток.

  Со 4 армирани цврсти дрвени ногарки, со метална конструкција под плочата во црна боја,  отпорна на тежина и абење.

  Краевите на ногарките имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања.

   

  Димензии на производот:
  Дијаметар: 60см
  Висина: 73 см


  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 66x66x10cm

 • Маса АЛАРИК Мермер 140x70cm

  Код за нарачка: Маса АЛАРИК Мермер 140x70cm - 225-000013

  Доколку сакате да го збогатите Вашиот простор со маса во модерен дизајн, тогаш АЛАРИК е совршен избор за Вас, комбинирајќи идеална цена и квалитет.
  Метална конструкција во бела боја
  Стабилна површина изработена од висококвалитетна иверица со меламинска облога со отпорност на абење

  Должина: 140cm
  Ширина: 70cm
  Висина: 76cm

 • Маса АЛАРИК Натурал 140x70cm

  Код за нарачка: Маса АЛАРИК Натурал 140x70cm - 225-000012

  Доколку сакате да го збогатите Вашиот простор со маса во модерен дизајн, тогаш АЛАРИК е совршен избор за Вас, комбинирајќи идеална цена и квалитет.
  Метална конструкција во бела боја
  Стабилна површина изработена од висококвалитетна иверица со меламинска облога со отпорност на абење

  Должина: 140cm
  Ширина: 70cm
  Висина: 76cm

 • Трпезариска маса НЕВЕН 120x70cm

  Код за нарачка: Трпезариска маса НЕВЕН 120x70cm - 197-000121

  Дали барате трпезариска маса која ќе импресионира со својот едноставен, но елегантен дизајн? НЕВЕН е совршено решение за Вас! 
  Стабилна површина изработена од висококвалитетна иверица со меламинска облога со отпорност на абење
  Конструкцијата е изработена од метални ногарки.

  Должина: 120cm
  Ширина: 70cm
  Висина: 75cm

 • Трпезариска маса ЛОВЕН орев 140x80cm

  Код за нарачка: Трпезариска маса ЛОВЕН орев 140x80cm - 197-000071

  Дали барате трпезариска маса која ќе импресионира со својот едноставен, но елегантен дизајн? Ловен е совршено решение за Вас! 
  Стабилна површина изработена од висококвалитетна иверица со меламинска облога со отпорност на абење
  Конструкцијата е изработена од метални ногарки.

  Должина: 140cm
  Ширина: 80cm
  Висина: 75cm

 • Трпезариска маса АВГУСТ орев 110x69cm

  Код за нарачка: Трпезариска маса АВГУСТ орев 110x69cm - 197-000013

  Дали барате трпезариска маса која ќе импресионира со својот едноставен, но елегантен дизајн? Август е совршено решение за Вас! 
  Стабилна површина изработена од висококвалитетна иверица со меламинска облога со отпорност на абење
  Конструкцијата е изработена од метални ногарки.

  Растојание меѓу ногарките: 90cm
  Должина: 110cm
  Ширина: 69cm
  Висина: 73cm

 • Трпезариска маса НЕШ 150x90cm

  Код за нарачка: Трпезариска маса НЕШ 150x90cm - 058-000042

  10mm стакло
  Метални ногарки со дезен на природно дрво
  Димензии: 150х90х73cm

 • Трпезариска маса ALICE 106x78cm

  Код за нарачка: Трпезариска маса ALICE 106x78cm 153-000002

  Трпезариска маса ALICE која е комбинација од модерна и класична елеганција.

  Изработена од медијапан и дрво.

  Димензии на производот:
  Должина: 106 см
  Длабочина: 106 см
  Висина: 74 см

 • Трпезариска маса ТАЛИА Luxe 160x90cm

  Код за нарачка: Трпезариска маса ТАЛИА Luxe 160x90cm

  Материјал: Медиапан
  Метални ногарки

 • Трпезариска маса ТАЛИА Luxe 140x80cm

  Код за нарачка: Трпезариска маса ТАЛИА Luxe 140x80cm

  Материјал: Медиапан
  Метални ногарки

 • Барска маса ПАБ 100x60x104cm

  Код за нарачка: Барска маса ПАБ 100x60x104cm

  Материјал: Медиапан

  Метални ногарки

 • Трпезариска маса ТАЛИА-C 70x70cm

  Код за нарачка: Трпезариска маса ТАЛИА-C 70x70cm

  Материјал: Медиапан

  Метални ногарки

 • Трпезариска маса ТАЛИА-Р 70x70cm

  Код за нарачка: Трпезариска маса ТАЛИА-Р 70x70cm

  Материјал: Медиапан

  Метални ногарки

 • Трпезариска маса БЕЛОНА 135x90cm

  Код за нарачка: Трпезариска маса БЕЛОНА 135x90cm

  Материјал: Медиапан

  Дрвени ногарки