• Конвектор Simfer S4250KV 2500W

  Код за нарачка: Конвектор Simfer S4250KV 2500W

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност : 2500W
  Термостат
  Напон : 230в
  Подесување на температурата
  Заштита од прегревање
  Можност за закачување на ѕид
  Тежина : 8,5кг

 • Конвектор Lobod LD 2500

  Код за нарачка: Конвектор Lobod LD 2500

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Вкупна моќност: 2500W
  2 нивоа на моќност: 1250W + 1250W
  Напон: 2250-240V/50-60Hz
  Можност за монтирање на ѕид
  Подесувачки термостат
  Заштита од прегревање

 • Конвектор Iskra PN2500

  Код за нарачка: Конвектор Iskra PN2500

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  • Моќност: 2500W 
  • Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz 
  • Самостоен со можност за монтажа на ѕид 
  • функција на чување на топлина 
  • термичка заштита • термостат 
  • Индикатор за статус 
  • Димензии на пакување: 94x12x50cm 
  • Тежина на апаратот: 2,5 кг 

 • Калорифер Max KF 903

  Код за нарачка: Калорифер Max KF 903

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  2 нивоа на моќност: 750W/ 1500W
  Керамички грејачи
  Прилагодлив термостат
  Заштита од прегревање
  Индикаторска сијаличка
  Сигурносно копче при превртување на уредот

 • Панелен конвектор TESY CN 03 200 MIS F

  Код за нарачка: TESY CN 03 200 MIS F - 66384

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност 2KW
  Ултра тивок и брзо загревачки
  Регулационен термостат
  Безбедносен термостат
  IP24 безбедносна класа
  Заштита од прегревање
  Заштита од превртување
  Препорачано за просторија од 16 до 24 м2
  Димензии ШxВxД 45x9x83 цм
  Тежина 5.48 кг

 • Панелен конвектор TESY CN 03 300 MIS F

  Код за нарачка: TESY CN 03 300 MIS F - 67329

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност 3.0KW
  Ултра тивок и брзо загревачки
  Регулационен термостат
  Безбедносен термостат
  IP24 безбедносна класа
  Препорачано за просторија од 60 до 80 кубици
  Димензии 45x9x118цм
  Тежина 8.06кг
  Можност за монтирање на ѕид

 • Панелен конвектор TESY CN 03 250 MIS F

  Код за нарачка: TESY CN 03 250 MIS F - 66385

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Панелен конвектор со вклучени ногарки за на под
  Моќност 2.5KW
  Ултра тивок и брзо загревачки
  Регулационен термостат
  Безбедносен термостат
  IP24 безбедносна класа
  Заштита од прегревање
  Заштита од превртување
  Препорачано за просторија од 20 до 28 м2
  Димензии ШxВxД 45x9x100 цм
  Тежина 6.46 кг

 • PTC греалка ST TPTC-T3000NP

  Код за нарачка: ST TPTC-T3000NP - 72703

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Ексклузивна PTC греалка во форма на Тајфун модел
  Тип на греач - вискоквалитетен PTC керамички греач
  Моќност: 3000W
  Три режима на работа 1000/2000/3000W
  Заштита од прегревање
  Интегрирана рачка
  Инидкатор за вклученост

 • Греалка конвектор ST CHG-8000NP

  Код за нарачка: ST CHG-8000NP - 74725

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност: 2000W
  Прилагодлив термостат
  Три нивоа 750/1250/2000W
  Алуминиумски греач
  Автоматска контрола на температурата
  Заштита од прегревање

 • Панелен конвектор ST CHG-2000NPB BLACK

  Код за нарачка: ST CHG-2000NPB BLACK - 75908

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Панелен конвектор СТАКЛЕН со држачи за на под и за на ѕид
  Црна боја
  ЛЦД Дисплеј со екран на допир
  2 степени на работа (1 kW/2 kW)
  Алуминиумски греач во X форма
  Безбедносен термостат
  Димензии: 91x17x54 цм

 • Ѕидна Греалка за во бања ST BFH-2000NP

  Код за нарачка: ST BFH-2000NP - 75909

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Ѕидна Греалка за во бања
  Вентилаторска
  IP23 стандард
  Моќност: 2000W
  Сушач за пешкири
  Прилагодлив термостат
  Две нивоа на моќност 1000/2000W
  Заштита од прегревање

 • Вентилаторска греалка ROWENTA SO5115F0

  Код за нарачка: ROWENTA SO5115F0 - 72170

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Вентилаторска греалка - хоризонтална
  Црна боја
  Моќност: 2400W
  Прилагодлива температура
  Екстремно тивка со 52дб бучност
  Механички термостат
  За простории до 30м2
  Опција за дување ладно
  Antifrost
  IP20 заштита
  Димензија: 26.5x13x33cm

 • PTC греалка ST PTC-1500NP

   Ексклузивна PTC греалка
   тип на греач - вискоквалитетен PTC керамички греач
   Моќност 1500W
   два режима на работа 750/1500W
   заштита од прегревање
   интегрирана рачка
   инидкатор за вклученост
   три пресетирани модови: cool | warm | hot

  12 месеци гаранција

 • Панелна греалка Atlantic F119 2.500W + KIT

   Панелна греалка Конвектор со електронски термостат
   Нов модерен ултра тенок дизајн
   5 нивоа на работа
   сензор за собна температура
   заштита од превртување ANTI TILT
   заштита од прегревање
   IP24 заштита
   Задоволување на последните европски ErP стандарди
   Димензии (Ш x В x Д): 909 x 461 x 114 мм
   Тежина 6.2 кг
  24 месеци гаранција

 • Електричен камин ST FPB-11BNP

   Електричен камин со камчиња
   Ефект на пламен со можност за менување интензитет
   ЛЕД осветлување
   Моќност 2000W
   темперно заоблено стакло напред
   далечински управувач
   безбедносен термостат
  12 месеци гаранција

  Димензии: 52х66х цм15

 • Кварцна греалка SAMDAN 4003

   Кварцна греалка
   2200W
   1x кварцен греач 2200W
   две нивоа на работа
   Не го суши воздухот
   Термостат
   Идеална за површини до 22м2
   Може да се употребува и надвор
   Погодна и за ветровито време
   Димензии 20x26x76 цм
  12 месеци гаранција

 • Греалка за бања De Longhi CALDOBAGNO HBC3052T

   Греалка за бања
   Водоотпорна IP21 стандард
   Моќност 2400W
   Тајмер 24 часа
   Погодна за бања до 20м2
   Функција против замрзнување
   Интегриран собен термостат
   Вентилатор функција во лето
   Silent функција
  12 месеци гаранција

 • Панелна греалка Atlantic F119 2.000W + KIT

   Панелна греалка Конвектор со електронски термостат
   Нов модерен ултра тенок дизајн
   5 нивоа на работа
   сензор за собна температура
   заштита од превртување ANTI TILT
   заштита од прегревање
   IP24 заштита
   Задоволување на последните европски ErP стандарди
   Димензии (Ш x В x Д): 761 x 461 x 114 мм
   Тежина 5.3 кг

  24 месеци гаранција

 • Вентилаторска греалка ROWENTA SO2210F0

   Моќност 2000W
   Два мода на работа 1000/2000W
   59db бучност
   Механички термостат
   За простории до 25м2
   Опција за дување ладно
   Antifrost
   IP20 заштита
  24 месеци гаранција

 • Вертикален калоривер Dynamic DYN-44

  Код: DYN-44 10580

  Моќност: 2000W
  2 степени на моќност
  220x130x270mm
  Вентилатор
  Термо регулатор
  Заштита од прегреаност