• Прибор за јадење Ipanema - Tulum црн
  Сетот од 25 парчиња содржи:
   - 6 ножеви (21,3x2,2x1,1cm)
   - 6 вилушки (19,1x2,4x1,6cm)
   - 6 супени лажици (19x4x1,7cm)
   - 6 кафени лажички (13,9x2,7x1,3cm)
   - 1 сад за прибор (35x20x5cm)

  Приборот за јадење Ипанема е идеален за вашите секојдневни оброци. Овие лежерни линии имаат рачки од полипропилен кои даваат допир на радост на вашата маса. Изработени се од не'рѓосувачки челик и се високо отпорни и долготрајни. Дизајнот на сечилата спречува деформации. Може да се мијат во машина за садови.

 • Прибор за јадење Tramontina Polywood
  Сетот од 24 парчиња содржи:
   - 6 ножеви (21,2x1,9x1cm)
   - 6 вилушки (19,5x2,4x1,7cm)
   - 6 супени лажици (19,4x4x1,6cm)
   - 6 кафени лажички (15,2x2,9x1,4cm)
   
  На неформалните оброци сè уште им требаат добар квалитет садови, ножеви и прибор. Ова е причината зошто поливудската линија има облик и дебелина на сечилата од не'рѓосувачки челик кои обезбедуваат издржливост додека спречуваат деформитети. Термичката обработка додава издржливост на работ на сечилото, а елегантната дрвена рачка е прикачена со алуминиумски навртки. Отпорни се на удари и високи температури и можат да се мијат во машината за миење садови.

   

 • Комплет за јадење од 49 парчиња
  Код за нарачка: Luminarc Zelie 2747 + Ipanema - Tulum црн Ш7017 + TANGO 1/6 - 4146
   
  Сервис за јадење од 18 парчиња Luminarc Zelie
  Сетот е изработен од Arcopal стакло и содржи 18 парчиња:
  6 чинии со дијаметар од 25cm
  6 длабоки чинии со дијаметар од 20cm
  6 чинии за десерт со дијаметар од 18cm
   
  Прибор за јадење Ipanema - Tulum црн
  Сетот од 25 парчиња содржи:
   - 6 ножеви (21,3x2,2x1,1cm)
   - 6 вилушки (19,1x2,4x1,6cm)
   - 6 супени лажици (19x4x1,7cm)
   - 6 кафени лажички (13,9x2,7x1,3cm)
   - 1 сад за прибор (35x20x5cm)
   
  Сет чаши 1/6 Tango
  Капацитет: 290 мл
  Димензии: 63 x 135 мм
  Погодни за миење во машина за садови
   
 • Прибор за јадење Ipanema - Tulum крем
  Сетот од 25 парчиња содржи:
   - 6 ножеви (21,3x2,2x1,1cm)
   - 6 вилушки (19,1x2,4x1,6cm)
   - 6 супени лажици (19x4x1,7cm)
   - 6 кафени лажички (13,9x2,7x1,3cm)
   - 1 сад за прибор (35x20x5cm)

  Приборот за јадење Ипанема е идеален за вашите секојдневни оброци. Овие лежерни линии имаат рачки од полипропилен кои даваат допир на радост на вашата маса. Изработени се од не'рѓосувачки челик и се високо отпорни и долготрајни. Дизајнот на сечилата спречува деформации. Може да се мијат во машина за садови.

   

 • Прибор за јадење Plenus црн
  Висококвалитетен сет изработен од INOX.
   
  Сетот од 24 парчиња содржи:
   - 6 ножеви (22x2,1x1,4cm)
   - 6 вилушки (19,6x2,4x1,6cm)
   - 6 супени лажици (19,7x4x1,7cm)
   - 6 кафени лажички (14,6x2,7x1,3cm)

   

 • Прибор за јадење Plenus сив
  Висококвалитетен сет изработен од INOX.
   
  Сетот од 24 парчиња содржи:
   - 6 ножеви (22x2,1x1,4cm)
   - 6 вилушки (19,6x2,4x1,6cm)
   - 6 супени лажици (19,7x4x1,7cm)
   - 6 кафени лажички (14,6x2,7x1,3cm)

   

 • Професионален сет за скара Churrasco Line
  Сетот за скара содржи:
  Штипка за месо 37,4х8х2,4cm
  Шпатула за скара 48х7,8х6,1cm
  Нож за режење 45,8х3,9х1,8cm
  Вилушка за месо 46,1х2,9х2,8cm
 • Сет од 3 ножеви Plenus
  Сет од 3 ножеви изработени од не’рѓосувачки, со издржива полипропиленска ергономска рачка.
  Димензии: 22,3х2,3х1,4cm

   

 • Штипка за месо Churrasco Line
  За совршена скара, Churrasco Line штипката за скара е изработена од не’рѓосувачки челик во комбинација со дрвени рачки.
  Димензии: 37,4х8х2,4cm

   

 • нож за режење Churrasco Line
  За совршена скара, Churrasco Line ножот за скара е изработен од не’рѓосувачки челик во комбинација со дрвени рачки.
  Димензии: 45,8х3,9х1,8cm
   
 • Вилушка за месо Churrasco Line
  За совршена скара, Churrasco Line вилушката за скара е изработена од не’рѓосувачки челик во комбинација со дрвени рачки.
  Димензии: 46,1х2,9х2,8cm
   
 • Шпатула за скара Churrasco Line
  За совршена скара, Churrasco Line шпатулата за скара е изработена од не’рѓосувачки челик во комбинација со дрвени рачки.
  Димензии: 48х7,8х6,1cm
   
 • Ражнич 55хФ3,2cm

  Стапче за ражен, изработено од не’рѓосувачки челик со дрвена рачка. Димензии: 55хФ3,2cm