• Додаток за црево со две дизни

  Код: Додаток за црево - 2021-83

  Високо квалитетна шприц рачка, додаток за на црево за зголемување на притисокот, со две различни дизни за добивање на единечен млаз и млаз во вид на спреј распрскувач.


  Оваа алатка е вистинско помагало кога станува збор за перење на автомобилот, фасадата од куќата, теписите од вашиот дом и се останато.

 • Перач под притисок Lavor GALAXY HPC 140
  Код за нарачка: GALAXY HPC 140 - 010370
   
  1  ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
   
  Максимален притисок: 140 bar
  Проток: 450 l/h
  Моќ: 1900 W
  Тежина: 9 kg
  Производител Lavor
  Земја на потекло Италија
   
  Апаратот Galaxy 140, производ на италијанскиот LAVOR е моќен и исклучително квалитетен хоби апарат кој наоѓа многу примени во вашиот дом. Исперете го вашиот автомобил, вашиот велосипед или моторцикл, а може да ја исчистите патеката, терасата или просторот пред гаражата.
   
  Располага со триклипна пумпа со алуминиумска глава, автоматски стоп систем, армирано црево и копје со двојна дизна, практичен распрскувач за детергент, како и ротациона четка која доаѓа во комплетот.
 • Перач под притисок Lavor GALAXY 160 - 010369
  Код за нарачка: GALAXY 160 - 010369
   
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
   
  Максимален притисок: 160 bar
  Проток: 510 l/h
  Моќ: 2500 W
  Тежина: 12.5 kg
  Производител Lavor
  Земја на потекло Италија
   
  Машина за чистење под висок притисок со модерен дизајн и практични додатоци за лесно и непречено користење во домашни услови. Поседува пумпа со алуминиумска глава и три клипа, автоматски СТОП систем, променлива дизна и стандарден сет четки и додатоци.
 • BOSCH Professional Перач со вода GHP 5-75

  Код за нарачка: BOSCH Professional Перач со вода GHP 5-75

  Карактеристики на производот:

   

  • Моќност на моторот: 2600 W
  • Максимален притисок: 185 bar
  • Работен притисок: 140 bar
  • Максимална температура на проток: 50 °C
  • Должина на кабел: 5 m
  • Должина на црево: 10 m
  • Материјал на црево: засилено гумено црево
  • Тежина: 26.8 kg
  • Брзина на проток: 560l/h
  • Максимален проток: 570l/h
  • Систем на пумпа: волб плоча
  • Клипови: Челик
  • Тип на мотор: Индукција
  • Гаранција 3 години 
 • BOSCH Professional Перач со вода GHP 5-65

  Код за нарачка: BOSCH Professional Перач со вода GHP 5-65

  Карактеристики на производот:

   

  • Максимален притисок: 160 bar
  • Работен притисок: 130 bar
  • Номинална влезна моќност: 2400 W
  • Максимална влезна температура: 50 °C
  • Должина на кабел: 5 m
  • Должина на црево: 8 m
  • Материјал на црево: Гума
  • Тежина: 20.4 kg
  • Номинална брзина на проток: 480 l/h
  • Тип на мотор: Induction
  • Гараниција 3 години
 • BOSCH Professional Перач со вода GHP 5-55

  Код за нарачка: BOSCH Professional Перач со вода GHP 5-55

  Карактеристики на производот:

   

  • Максимален притисок: 130 bar
  • Работен притисок: 115 bar
  • Номинална влезна моќност: 2200 W
  • Максимална влезна температура: 50 °C
  • Должина на кабел: 5 m
  • Должина на црево: 8 m
  • Материјал на црево: Гума
  • Тежина: 19.4 kg
  • Номинална брзина на проток: 500 l/h
  • Тип на мотор: Induction
  • Гаранција 3 години
 • BOSCH Перач со вода AdvancedAquatak 160

  Код за нарачка: BOSCH Перач со вода AdvancedAquatak 160

  Карактеристики на производот:

   

  • Моќност на моторот: 2600 W
  • Максимален притисок: 160 bar
  • Максимален проток: 570 l/h
  • Температура на влезната вода: 40 °C
  • Способност за самовшмукување: 0.5 m
  • Детергентен систем: High pressure foam
  • Тип на мотор: Induction
  • Тип на пумпа: 4 cylinder
  • Материјал на пумпа: all metal
  • Должина на кабел: 5 m
  • Должина на црево: 8 m (Steel Armed)
  • Тип на рачка: Telescopic
  • Висина на рачка: 1 m
  • Гаранција 2+1 година
 • BOSCH Перач со вода AdvancedAquatak 150

  Код за нарачка: BOSCH Перач со вода AdvancedAquatak 150

  Карактеристики на производот:

   

  • Моќност на моторот: 2200 W
  • Максимален притисок: 150 bar
  • Максимален проток: 480 l/h
  • Температура на влезната вода: 40 °C
  • Способност за самовшмукување: 0.5 m
  • Детергентен систем: High pressure foam
  • Тип на мотор: Induction
  • Тип на пумпа: 4 cylinder
  • Материјал на пумпа: all metal
  • Должина на кабел: 5 m
  • Должина на црево: 8 m (PU)
  • Тежина: 22,45 kg
  • Тип на рачка: Telescopic
  • Гаранција 2+ 1 година
 • BOSCH Перач со вода AdvancedAquatak 140

  Код за нарачка: BOSCH Перач со вода AdvancedAquatak 140

  Карактеристики на производот:

   

  • Моќност на моторот: 2100 W
  • Максимален притисок: 140 bar
  • Максимален проток: 450 l/h
  • Температура на влезната вода: 40 °C
  • Способност за самовшмукување: 0.5 m
  • Детергентен систем: High pressure foam
  • Тип на мотор: Induction
  • Тип на пумпа: 3 cylinder
  • Материјал на пумпа: all metal
  • Должина на кабел: 5 m
  • Должина на црево: 8 m (PU)
  • Тежина: 17,6 kg
  • Ролна за црево: Easy Roll
  • Тип на рачка: Telescopic
  • Димензии: 330 x 370 x 735 mm
  • Гаранција 2+1  година
 • BOSCH Перач со вода EasyAquatak 120

  Код за нарачка: BOSCH Перач со вода EasyAquatak 120

  Карактеристики на производот:

   

  • Максимален притисок: 120 бара
  • Моќност: 1500 w
  • Проток: 350 l/h
  • Должина на црево: 5 метри
  • Должина на кабел: 5 метри
  • Пакетот содржи: пиштол, млазница за пена, фиксна млазница, рото млазница
  • 2 + 1 година гаранција 
 • BOSCH Перач со вода EasyAquatak 110

  Код за нарачка: BOSCH Перач со вода EasyAquatak 110

  Карактеристики на производот:

   

  • Моќност на моторот: 1300 W
  • Максимален притисок: 110 bar
  • Максимален проток: 330 l/h
  • Максимална температура на проток: 40 °C
  • Способност за самовшмукување: 0.5 m
  • Детергентен систем: High pressure foam
  • Тип на мотор: Motor series
  • Тип на пумпа: 3 cylinder
  • Материјал на пумпа: all metal
  • Должина на кабел: 5 m
  • Должина на црево: 3 m (PVC)
  • Тежина: 3,8 kg
  • Млазници: Rotary nozzle
  • Ролна за црево: Manuel
  • Гаранција 2+1 година
 • BOSCH Перач со вода EasyAquatak 100

  Код за нарачка: BOSCH Перач со вода EasyAquatak 100

  Карактеристики на производот:

   

  • Максимален притисок: 100 бара
  • Моќност: 1200 w
  • Проток: 300 l/h
  • Должина на црево: 3 метри
  • Должина на кабел: 5 метри
  • Пакетот содржи: пиштол, кантичка за детергент 450 ml, млазница за пена,  зглоб 360
  • 2 + 1 година гаранција