• Сијалица против инсекти

  Код за нарачка: Сијалица против инсекти - NM29

  Сијалицата одговата на грло Е27

  Јачина на сијалицата 15W


 • Рачна пегла на пареа

  Код за нарачка: Рачна пегла на пареа - NM32

  Моќност: 220V / 1000W
  - Наполнете ја со вода и таа ќе биде спремна за употреба.
  - Загрева за помалку од 3 мин.
  - Проѕирниот прозорец ќе ви го покажува нивото на вода во пеглата.
  - Идеална е за патување, практична е и не зафаќа воопшто простор, ќе можете лесно да ја носите секаде со Вас.
  - Направена е за употреба во секакви услови, со ефект како професионална пегла од хемиско чистење.
  - Безбедна е за користење на секакви материјали и ткаенини па дури и свила


 • Преносен навлажнувач за воздух

  Одржувањето на влажноста на воздухот е многу битна, и навлажнувачите на воздух имаат огромно влијание врз здравјето на луѓето. Добро е познато дека сувиот воздух може да предизвика разни непријатности почнувајќи кај бебињата па се до возрасните луѓе.  Во текот на цела година, кога воздухот во просториите паѓа под 35%, скоро е невозможно да се дише нормално и да се функционира. Како последици од сувиот воздух може да се јават најразлични алергии, ресираторни проблеми, иритации, сува кожа, испукани усни, астма и потешки воспаленија. Бебињата имаат многу нежна и осетлива кожа, кога доаѓа до судир со сувиот воздух, таа може лесно да се надразни и да се исуши, а со тоа да се јават и проблеми при дишењето и спиењето.

  Затоа идеално решение за сечиј дом и во секој момент е преносниот навлажнувач за воздух кој ќе ви овозможи удобност и пред се, подобро здравје. Практичен е и може да го носите секаде со Вас, кога и да осетите дека воздухот во моментот е премногу сув. За задоволството и опуштањето да биде поголемо, можете да додете некое етерично масло по ваш избор, и воедно Вашата просторија да е свежа и исполнета со преубава арома.

   Лесно се полни со помош на УСБ кабелче, така да ќе можете да го приклучите на Вашиот лаптоп или да го приклучите на штек.

  Лесен и едноставен е за употреба, се што треба да направите е да го наполните со вода и да го приклучите на струја. Со претискање на копчето навлажнувачот ќе почне да работи, а Вие ќе осетите разлика само после неколку минути. Изработен е од високо квалитетен материјал, безбеден за употреба. Преносен е, можете да го пренесувате секаде со Вас, во секоја соба, во канцеларија и сл. Кога е вклучен, не произведува јаки звуци, така да при работење нема да имате никаков проблем и нема да го забележувате дека воопшто е вклучен.

  Димензии на навлажнувачот: 80x80x106mm

 • Метална Закачалка со Полици

  Код за нарачка: Сталажа - 2021-126

  Многу практична и фунцкионална метална закачалка со полици.

  Погодна за предсобје, но и за било кое друго место каде што ви одговара.

  Закачалката има 2 хоризонтални полици на долниот дел, 4 дупли вертикални закачалки во средишниот дел и едно сукало за закчување на поединечни закачалки во горниот дел.

  Достапна во 3 бои.

   

  Димензии: 170 x 60 x 35 cm.

 • Комбиниран Гардеробер за Алишта - Од Бамбусово Дрво

  Код за нарачка: Комбиниран Гардеробер за Алишта - Од Бамбусово Дрво- Б2021-27 

  Комбиниран гардеробер за алишта, изработен од бамбусово дрво.

  Гардероберот има дел за закачување закачалки, и има 7 полици за редење.

  5 од полиците се со широчина од 30cm и се распоредени една над друга од едната страна на гардероберот, а останатите 2 се со широчина од 96cm и се распоредени една полица под сукалото за закачалики и една полица над сукалото за закачалки.

  Со прекрасен дизајн во кафеава боја кој одговара во секое внатрешно уредување.

   

  Димензии: 140 х 130 х 40 х 19cm


 • Стоечка Закачалка - Од Дрво Сонома боја

  Код за нарачка: Стоечка Закачалка - Од Дрво Сонома боја-Б2021-26


  Практична и високо квалитетна стоечка закачалка изработена од дрво.

  Закачалката е со 4 нозе и има 8 места за закачување распоредени на 4 различни висини.

  Многу е лесна, стабилна и цврста, може да се користи како за домашна употреба така и за во јавни објекти.

   

  Димензии: 175 х 45 cm

 • Стоечка Закачалка - Од Дрво Бела

  Код за нарачка: Стоечка Закачалка - Од Дрво Бела -Б2021-25


  Практична и високо квалитетна стоечка закачалка изработена од дрво.

  Закачалката е со 4 нозе и има 8 места за закачување распоредени на 4 различни висини.

  Многу е лесна, стабилна и цврста, може да се користи како за домашна употреба така и за во јавни објекти.

   

  Димензии: 175 х 45 cm

 • Стоечка Закачалка - Од Дрво

  Код за нарачка: Стоечка Закачалка - Од Дрво -Б2021-24


  Практична и високо квалитетна стоечка закачалка изработена од дрво.

  Закачалката е со 4 нозе и има 8 места за закачување распоредени на 4 различни висини.

  Многу е лесна, стабилна и цврста, може да се користи како за домашна употреба така и за во јавни објекти.

   

  Димензии: 175 х 45 cm

 • Сталажа за Цвеќе со 8 Полици - Од Бамбусово Дрво

  Код за нарачка: Сталажа - Б2021-23


  Сталажа за цвеќе, изработена од гигантско бамбусово дрво.
  Има 8 полици распоредени по 4 на секоја страна од сталажата.
  Може да се користи како за саксии цвеќе, така и за некои други видови украси.
  Сталажата е во темно кафеава боја, и совршено се вклопува во секое уредување.

  Димензии: 145 х 45 x 22 cm.

 • Сталажа за Цвеќе со 3 Полици - Изработена од Бамбусово Дрво

  Код за нарачка: Сталажа -Б2021-20


  Прекрасна, модерна сталажа за цвеќе, изработене од бамбусово дрво.
  Сталажата е со 4 нозе и има 3 полици за саксии цвеќе, кои исто така можат да се користи и за некои други видови украси.
  Високо квлитетна изработка, ветува долотрајна употреба.
  Сталажата е во универзална темно кафеава боја, и се вклопува во секое уредување. 

  Димензии: 100 x 32 cm.

 • Сталажа за Цвеќе со 2 Полици - Изработена од Бамбусово Дрво

  Код за нарачка: Сталажа -  Б2021-19

  Прекрасна, модерна сталажа за цвеќе, изработене од бамбусово дрво.

  Сталажата е со 4 нозе и има 2 полици за саксии цвеќе, кои исто така можат да се користи и за некои други видови украси.
  Високо квлитетна изработка со што ветува и долотрајна употреба.
  Сталажата е во универзална темно кафеава боја, и се вклопува во секое уредување.

   Димензии: 75 x 32 cm.

 • Дводелен Подвижен Штендер за Алишта - Од Бамбусово Дрво

  Код за нарачка: Сталажа - Б2021-15


  Дводелен, подвижен штендер за алишта, изработен од бамбусово дрво.
  Штендерот е поделен во два дела, еден дел со сукало за закачување закачалки, и еден дел со посебни поединечни закачалки за директно закачување.
  Има 6 поединечни закачалки позиционирани од едната страна на штендерот, една голема полица во долниот дел која се протега по цела должина на штендерот и 4 мали сукала за закачување панталони или слично.
  Штендерот е со 4 ротирачки тркала кои се вртат за 360° и придонесуваат да биде лесно подвижен, можете да го преместивате без напор кога и да имате потреба.
  Прекрасен дизајн во темно кафеава боја кој одговара во секое внатрешно уредување. 

  Димензии: 155 х 100 х 35 cm

 • Светло Кафеав Подвижен Штендер за Алишта - Бамбус

  Код за нарачка: Сталажа - Б2021-12

  Високо кавалитетен штендер за алишта изработен од најцврстото бамбусово дрво.
  Штендерот има 6 поединечни закачалки подредени по 3 од двете негови страни, една полица на долниот дел и едно сукало за закачалки на горниот дел.
  Има 4 ротирачки тркала кои се вртат за 360° што го прават лесно подвижен, можете да го преместивате без напор кога и да имате потреба.
  Прекрасен дизајн во светло кафеава боја кој одговара во секое внатрешно уредување.

   Димензии: 155 х 80 х 35 cm

 • Темно Кафеав Подвижен Штендер за Алишта - Бамбус

  Код за нарачка: Сталажа - Б2021-11

  Високо кавалитетен штендер за алишта изработен од најцврстото бамбусово дрво.
  Штендерот има 6 поединечни закачалки подредени по 3 од двете негови страни, една полица на долниот дел и едно сукало за закачалки на горниот дел.
  Има 4 ротирачки тркала кои се вртат за 360° што го прават лесно подвижен, можете да го преместивате без напор кога и да имате потреба.
  Прекрасен дизајн во темно кафеава боја кој одговара во секое внатрешно уредување. 

  Димензии: 155 х 80 х 35 cm

 • Сталажа за Цвеќе од Бамбусово Дрво - Со 7 Полици

  Код за нарачка: Сталажа - Б2021-08

  Сталажа за цвеќе изработена од бамбусово дрво.

  Оваа сталажа е со 7 полици, и како за цвеќе, така може да се користи и за некои други видови украси.
  Полиците се распоредени по страните и во средината на сталажата .
  Врвно квалитетна изработка со што ги достигнува и највисоките светски критериуми.
  Можете да ја поставите во вашиот дом, работна просторија, јавен објект и.т.н.

   Димензии: 114 х 98 х 28cm

 • Бамбусова сталажа за цвеќе 83x60x25см

  Код за нарачка: сталажа Б2021-05


  Мултифункционална сталажа за цвеќе од бамбус.
  Сталажата е наменета за 6 саксии поделени во три делови по две полици.
  Исто така, сталажата може да се користи и како сталажа за други видови украси.
  Високо квалитетна изработка од бамбусово дрво која ги задоволува и највисоките светски стандарди.

   Димензии: 83 x 60 x 25cm

 • Пегла на пареа ADLER AD 5019

   

  1600W Моќност
  Високо квалитетна подлога
  Специјално дизајнирани отвори за пареа за подобар испуст на истата
  Вертикално испуштање на пареа и пеглање
  Професионален кабел за напојување од 3 метри
  Континуиран млаз
  Млаз пареа
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • SENCOR Блендер SBL 2218RS

  SENCOR Блендер SBL 2218RS

  • Идеален за подготовка на свежо овошје, коктели,супи,бебешка храна,сосови,супи.
  • Моќност на моторот (max):500 W
  • 2 сада со волумен : 0,6л и 0,3л
  • Садовите освен за блендирање служат и за транспортирање на смудито
  • Капаците се со вградена помошна цевка, оневозможуваат потурање со сокот.
  • Тивка работа (SilentPower)
  • Шишињата ,капаците и ножевите може да се мијат во машина за садови
  • Ножевите се од висококвалитени нерѓосувачки челик од титаниум:
   -оневозможуваат загуба на витамините
   – штитат од оксидација на нутри смудито
  • Работи на напон од: 220-240V,50-60H
  • 2 години гаранција
 • Коомпман Дрвена полица за чевли на 2 нивоа

  Код за нарачка: Коомпман Дрвена полица за чевли на 2 ниво-09062037

  Прекрасна полица за чевли со 2 дрвени полици за уредно складирање на сите ваши чевли. Дали секогаш ги имате сите ваши чевли насекаде?
  Со оваа полица, овој проблем е минато. Чевлите можат уредно да се наредени на 2 нивоа.

 • ЕСТЕЛ + Закачалки NK-13 х2

  Код за нарачка: Метална закачалка ЕСТЕЛ бела +мултифункционални закачалки NK-13 х2

  Димензија: 104x137х48cm
  Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили, бојадисани со електростатска прашкаста боја отпорна на гребење.


  Дали имате проблем со недостаток на место во Вашиот плакар?

  Ви ја претставуваме закачалката Wonder Hanger. Има 9 слотови и издржува тежина до 1,5 кг. Слободно може да закачете кошули, панталони, блузи, па дури и тешки зимски капути. Совршена е да ви ослободи и заштеди простор. Доколку немате многу место за закачување во вашите плакари, тогаш Wonder Hanger е решение за вас!

  Со помош на уникатниот дизајн на закачалките, ќе го преполовите Вашиот плакар и воедно ќе си отворите дополнителен простор во него.

  Изработени се од високо квалитетни материјали, специјализирани за европски пазари и правени по европски стандарди.