• Масичка за лаптоп Карен

  Код: Масичка за лаптоп Карен FD-6030LS-001

  Димензии: 60x30x23cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите

 • Масичка за лаптоп со метална конструкција ДОМИНО

  Код за нарачка: ДОМИНО MK17-03-02

  Димензии: 35.5x60x65.5cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција


 • Количка за послужување Сантијаго Атлантик

  Код: Количка за послужување Сантијаго Атлантик FD-6034SC-001

  Димензии: 76x60x34cm
  Метална конструкција
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Помошна масичка Триполи

  Код: Помошна масичка Триполи FD-6035PLD-001

  Димензии: 60x35x65cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  Метална конструкција
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Полица Пико Бела

  Код: Полица Пико Бела FD-2LMPS-002

  Димензии: 40x33x28cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Помошна масичка КАЗАБЛАНКА Атлантик

  Код за нарачка: Помошна масичка КАЗАБЛАНКА Атлантик

  Димензии: 63.2x25.5x45.7cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  Метална конструкција
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.


 • Полица Пико Атлантик

  Код: Полица Пико Атлантик FD-2LMPS-001

  Димензии: 40x33x28cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Масичка за лаптоп МИДЕЛТ

  Код: Масичка за лаптоп МИДЕЛТ - 379VLV1101

  Медијапан
  Метални ногарки
  Димензии: Ширина: 60 см Висина: 45 см Длабочина: 20 см

  Димензии на пакување: 62x50x7
  Број на пакети: 1
 • Количка за послужување Сантијаго Бела

  Код: Количка за послужување Сантијаго Бела FD-6034SC-002

  Димензии: 76x60x34cm
  Метална конструкција
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Наткасна Дамасија

  Код: Наткасна Дамасија - 893RAN5310

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Димензии: Ширина: 45 cm Висина: 74,4 cm Длабочина: 40 cm
  Големина на фиока: Ширина: 45 cm Висина: 27,6 cm Длабочина: 40 cm
  Висина на ногарки: 15 см
  Мембрански MDF врати

  Диемнзии на пакување: 54x46x16
  Број на пакети: 1

 • Наткасна ТРИОС

  Код: М - Наткасна ТРИОС -506MNR1227

  Оплеменета иверица, 18mm Ширина: 34cm Висина: 64cm Длабочина: 64cm Боја: Орев/Антрацит

  Димензии на пакување: 45x70x5cm Број на пакети: 1

 • Наткасна Валерик

  Код: Наткасна Валерик - 854KLN4324

  100%  Висококавалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Диемнзии: Ширина: 42 см Висина: 52 см Длабочина: 41 см
  Големина на горната полица: Ширина: 42 см Висина: 28 см Длабочина: 33 см


  Диемнзии на пакување: 44x44x26
  Број на пакети: 1

 • Наткасна Зефиријан Атлантик

  Код: Наткасна Зефиријан Атлантик - 854KLN3311

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Метални ногарки
  Димензии:Ширина: 50 cm Висина: 55 cm Длабочина: 40 cm
   Висина на ногарки: 15 см
  Две фиоки
  Должина на фиоката: 46 см
  Висина на фиоката: 17 cm
  Боја: Атлантик

  Димензии на пакување: 44x54x14
  Број на пакети: 1

 • Наткасна Палатин

  Код: Наткасна Palatine - 854KLN4309

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Висина на горната полица: 18 см
  Висина на долната полица: 42 см
  Ширина: 20 см Висина: 65 см Длабочина: 15 см

  Диемнзии на пакување: 19x69x16
  Број на пакети: 1

 • Наткасна со тркалца ВИЛСОН

  Код: М - Наткасна ВИЛСОН - 203DRG1801

  Оплеменета иверица, 18mm Метална конструкција Ширина: 50cm Висина: 50cm Длабочина: 35cm Боја: Темен даб

  Димензии на пакување: 37x51x7cm Број на пакети: 1


 • Наткасна Ансгар

  Код: Наткасна Ангсер - 253NSR1115

  100% МЕТАЛ
  Горна полица: Огледало со темно сива боја
  Дебелина: 4 мм
  Димензии: Ширина: 42 см Висина: 56 см Длабочина: 42 см

  Димензии на пакување: 45x45x46
  Број на пакети: 1

 • Наткасна DEKOR MM01 Антрацит
  ➡ Материјал: 16mm Оплеменета Иверица - Антрацит
  ➡ Димензии: 60х35х29.5cm
   Брзо и едноставно склопување за помалку од 20min.
   Потребен Алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Наткасна МЕМФИС

  Код за нарачка: Наткасна Мемфис

  Димензии: 35x60x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Мона

 • Наткасна ПЕРСИЈА

  Код: М - Наткасна ПЕРСИЈА - 854KLN2816

  Оплеменета иверица, 18mm Метална конструкција Ширина: 50cm Висина: 40cm Длабочина: 34 cm На две нивоа Боја: Жолта

  Димензии на пакување: 55x45x10cm Број на пакети: 1


 • Наткасна DEKOR MM01
  ➡ Материјал: 16mm Оплеменета Иверица
  ➡ Димензии: 60х35х29.5cm
   Брзо и едноставно склопување за помалце од 20min.
   Потребен Алат за склопување : Чекан и Штрафцигер(крстач)
  Македонско производство