• Клима уред MAX-01
  Модел: MAX 3.5KV 12O S/XA51-ELITE
  Фреон: R410
  Енергетска класа: А*
  Капацитет на ладење/ греење (W): 3520/3700
  Капацитет (Btu/h)/W: 12000
  Коефициент на енергетска ефикасност EER за ладење (Btu/h)/W: 3.21
  Коефициент на енергетска ефикасност COP за греење (Btu/h)/W: 3,62
  Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h
  Проток на воздух (m3/h): 500
  Звучнoст при ладење (Hi/Mi/Lo) на внатрешната единица dB(A): 31-42
  Дијаметар на цевката во гасовита фазa (mm): 3/8""
  Дијаметар на цевката во течна фазa (mm): 1/4""
  Работна температура (°C): -7 - +43
  Клима уредот е соодветен за греење/ ладење на простор со димензии: 20-25m2
  LED дисплеј
  Димензии на внатрешната едниица (mm): 777x250x205
  Димензии на надворешната единица (mm): 700x256x552
  Нето тежина на внатрешната единица: 08 kg
  Нето тежина на надворешната единица: 26 kg
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Вентилатор 75W Iskra FP-1601S
  Јачина: 75w
  Напон: 220-240v~50/60Hz
  Дијаметар: Ø 40cm
  Функција на нишање: 75 степени
  Подесување на наклон: 15 степени
  3 брзини
  3 крилна перка
  Часовник: до 7,5h
  Далечинско управување
  Функција за распрскување вода
  Заштита од прегревање
  Гумирано подножје на ногалката
  Должина на кабел: 1,5m
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
 • Вентилатор 50W Iskra FD-45MC
  Јачина: 50w
  Напон: 220-240v~50/60Hz
  Дијаметар: Ø 45cm
  Функција на нишање: 75 степени
  Подесување на наклон: 15 степени
  3 брзини
  5 крилна перка
  Метална констуркција 
  Далечинско управување
  Функција за распрскување вода
  Заштита од прегревање
  Гумирано подножје на ногалката
  Должина на кабел: 1,5m
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
 • Вентилатор 40W Iskra SF 001B
  Јачина 40 W
  3 брзини
  Дијаметар 43см
  Тивка работа
  Бела боја
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
 • Метален вентилатор 50W Iskra FD-40M
  Јачина: 50w
  Напон: 220-240v~50/60Hz
  Дијаметар: Ø 40cm
  Функција на нишање: 75 степени
  Подесување на наклон: 15 степени
  3 брзини
  4 крилна перка
  Заштита од прегревање
  Гумирано подножје на ногалката
  Должина на кабел: 1,5m
  Подесување на висина: 90-125m
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
 • Вентилатор 35W Iskra DF-003
  Јачина: 35w
  Напон: 220-240v~50/60Hz
  Дијаметар: Ø 34 cm
  Функција на нишање
  3 брзини
  3 крилна перка
  Висина: 30cm
  Должина на кабел: 1,6m
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
 • Вентилатор 40W Iskra DF-002
  Јачина: 40w
  Напон: 220-240v~50/60Hz
  Дијаметар: Ø 43cm
  Функција на нишање
  3 брзини
  3 крилна перка
  Висина: 40cm
  Должина на кабел: 1,6m
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА