• Дупла постелнина P049
  Материјал: Микрофибер
  - х1 Јорганска навлака 200х210цм
  - х1 Долен чаршав 200х210цм
  - х2 Навлаки за перница 70х50цм
 • 4 декоративни перничиња за стол GP05

  Димензии: 40х40цм
  100% силиконско полнење
  Материјал на навлаката: 100% Памук
  Перниците не содржат штетни хемикалии и можат да се перат во машина за алишта на температура од 30°C.

 • 4 декоративни перничиња за стол GP04

  Димензии: 40х40цм
  100% силиконско полнење
  Материјал на навлаката: 100% Памук
  Перниците не содржат штетни хемикалии и можат да се перат во машина за алишта на температура од 30°C.

 • 4 декоративни перничиња за стол GP03

  Димензии: 40х40цм
  100% силиконско полнење
  Материјал на навлаката: 100% Памук
  Перниците не содржат штетни хемикалии и можат да се перат во машина за алишта на температура од 30°C.

 • 4 декоративни перничиња за стол GP02

  Димензии: 40х40цм
  100% силиконско полнење
  Материјал на навлаката: 100% Памук
  Перниците не содржат штетни хемикалии и можат да се перат во машина за алишта на температура од 30°C.

 • 4 декоративни перничиња за стол GP01

  Димензии: 40х40цм
  100% силиконско полнење
  Материјал на навлаката: 100% Памук
  Перниците не содржат штетни хемикалии и можат да се перат во машина за алишта на температура од 30°C.

 • Декоративно перниче за стол GP05

  Димензии: 40х40цм
  100% силиконско полнење
  Материјал на навлаката: 100% Памук
  Перниците не содржат штетни хемикалии и можат да се перат во машина за алишта на температура од 30°C.

 • Декоративно перниче за стол GP04

  Димензии: 40х40цм
  100% силиконско полнење
  Материјал на навлаката: 100% Памук
  Перниците не содржат штетни хемикалии и можат да се перат во машина за алишта на температура од 30°C.

 • Декоративно перниче за стол GP03

  Димензии: 40х40цм
  100% силиконско полнење
  Материјал на навлаката: 100% Памук
  Перниците не содржат штетни хемикалии и можат да се перат во машина за алишта на температура од 30°C.

 • Декоративно перниче за стол GP02

  Димензии: 40х40цм
  100% силиконско полнење
  Материјал на навлаката: 100% Памук
  Перниците не содржат штетни хемикалии и можат да се перат во машина за алишта на температура од 30°C.

 • Декоративно перниче за стол GP01

  Димензии: 40х40цм
  100% силиконско полнење
  Материјал на навлаката: 100% Памук
  Перниците не содржат штетни хемикалии и можат да се перат во машина за алишта на температура од 30°C.

 • 2 Zen перници + дупли јорган
  Сет од 2 Zen перници
  Традиционална форма на перници со димензии 50 x 70цм кои нудат максимално ниво на подршка на вратот и главата, како и правилна поставеност на рбетот за време на спиењето. 
  Обвивката на перниците е од микрофибер која обезбедува пријатно чувство додека спиете.
  ZEN перницата е полнета 100% со силикон и додатно има патент каде што можете лесно да го регулирате волуменот на перницата како Вам Ви одговара. Перниците не содржат штетни хемикалии и можат да се перат до 60°c.
   
  Дупли јорган
  Материјал: Микрофибер
  Внатрешност: силиконска вата
  Димензии: 190х200цм
   
  Македонско производство
 • Душек 160x200 Classic Bonell + 2 Relax перници + Дупли јорган
  Душекот Classic Bonell е создаден од идеална комбинација на сунѓери со различна еластичност, поткрепени со жичано јадро и заради оваа комбинација на материјали и зголемената флексибилност овозможува брзо опуштање и квалитетен одмор.
  Овозможува удобност и правична потпора на Вашето тело и го подобрува квалитетот на спиењето и ги релаксира мускулите.

  Овој душек се препорачува за лица кои спијат на грб и лица кои имаат покачена телесна тежина.  Душек 160x200cm Classic Bonell
  Classic Bonell
  Висина: 20cm
  Димензии: 160х200cm
  Жичано јадро Ø8,6мм
  Импрегниран тврд филц 1000гр/м²
  Странична конструкција од сунгер 5цм Н20
  Горна и долна страна сунгер 2цм Н20
  Полиестер влакно 150гр/м²
  Штепована Ткаенина 60% Полиестер 40% Полипропилен
  12 месеци гаранција
   
  Дупли јорган
  Материјал: Микрофибер
  Внатрешност: силиконска вата
  Димензии: 190х200цм
   
  Сет од 2 Relax перници
  Традиционална форма на перници со димензии 50 x 70цм кои нудат максимално ниво на подршка на вратот и главата, како и правилна поставеност на рбетот за време на спиењето. 
  Обвивката на перниците е од микрофибер која обезбедува пријатно чувство додека спиете.
  Внатрешноста на перниците RELAX e комбинација на дробен сунгер 50% и силиконско полнење 50%. Перниците не содржат штетни хемикалии и можат да се перат до 60°c.
   
  Македонско производство
 • Единечна постелнина P165
  Материјал: 100%Памук
  - х1 Јорганска навлака 150х210цм
  - х1 Долен чаршав 150х210цм
  - х1 Навлаки за перница 70х50цм
 • Единечна постелнина P164
  Материјал: 100%Памук
  - х1 Јорганска навлака 150х210цм
  - х1 Долен чаршав 150х210цм
  - х1 Навлаки за перница 70х50цм
 • Единечна постелнина P163
  Материјал: 100%Памук
  - х1 Јорганска навлака 150х210цм
  - х1 Долен чаршав 150х210цм
  - х1 Навлаки за перница 70х50цм
 • Единечна постелнина P162
  Материјал: 100%Памук
  - х1 Јорганска навлака 150х210цм
  - х1 Долен чаршав 150х210цм
  - х1 Навлаки за перница 70х50цм
 • Единечна постелнина P160
  Материјал: 100%Памук
  - х1 Јорганска навлака 150х210цм
  - х1 Долен чаршав 150х210цм
  - х1 Навлаки за перница 70х50цм
 • Единечна постелнина P159
  Материјал: 100%Памук
  - х1 Јорганска навлака 150х210цм
  - х1 Долен чаршав 150х210цм
  - х1 Навлаки за перница 70х50цм
 • Единечна постелнина P158
  Материјал: 100%Памук
  - х1 Јорганска навлака 150х210цм
  - х1 Долен чаршав 150х210цм
  - х1 Навлаки за перница 70х50цм