• Душек 100x200cm Classic Bonell

  Код за нарачка: Душек 100x200cm Classic Bonell

  12 месеци гаранција

  Висина: 20cm
  Димензии: 100х200cm
  Жичано јадро Ø8,6мм
  Импрегниран тврд филц 1000гр/м²
  Странична конструкција од сунгер 5цм Н20
  Горна и долна страна сунгер 2цм Н20
  Полиестер влакно 150гр/м²
  Штепована Ткаенина 60% Полиестер 40% Полипропилен


 • VIVAX 32'' LED TV + Тв комода Берген Антрацит + Клуб Маса СОНА

  Тв комода Берген Антрацит - Клуб Маса СОНА - VIVAX IMAGO LED TV-32LE131T2

  Тв комода Берген Антрацит

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Клуб Маса СОНА

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Vivax IMAGO LED TV-32LE131T2 32"

  80cm 1366x768 HD Ready USB HDMI DVB-T2 H.265

  Dolby Audio, CI+, CE, RoHS, HD Ready, USB, 

  Максимална резолуција: 1366 x 768

  Големина на екранот: 32″ / 80 cm
  Контраст: 4000:1
  Формат: 16:9
  VESA: 100X150
  Компресија: MPEG4, MPEG2
  LED технологија
  DVB-T2/C, H.265
  Personal, Cinema, Movie
  Можност за USB снимање
  Димензии на телевизорот: 716 x 471 x 192 mm
  Тежина на уредот: 3.5 kg
  AC220V-240V ~ 50-60Hz
  24 месеци гаранција

 • VIVAX 32'' LED TV + Тв комода Берген Антрацит + Клуб Маса СОНА + Плакар МИНОТ

  Тв комода Берген Антрацит - Плакар МИНОТ - Клуб Маса СОНА - VIVAX IMAGO LED TV-32LE131T2

  Тв комода Берген Антрацит

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Клуб Маса СОНА

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Плакар МИНОТ

  Димензии: 93.6x143x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Vivax IMAGO LED TV-32LE131T2 32"

  80cm 1366x768 HD Ready USB HDMI DVB-T2 H.265

  Dolby Audio, CI+, CE, RoHS, HD Ready, USB, 

  Максимална резолуција: 1366 x 768

  Големина на екранот: 32″ / 80 cm
  Контраст: 4000:1
  Формат: 16:9
  VESA: 100X150
  Компресија: MPEG4, MPEG2
  LED технологија
  DVB-T2/C, H.265
  Personal, Cinema, Movie
  Можност за USB снимање
  Димензии на телевизорот: 716 x 471 x 192 mm
  Тежина на уредот: 3.5 kg
  AC220V-240V ~ 50-60Hz
  24 месеци гаранција

 • Метална столица ГРАНДЕ

  Код за нарачка: Метална столица ГРАНДЕ - 377-91-011

  Метална конструкција
  Седло со перниче
  Пластичен наслонувач

 • Метална столица БАРК Црна

  Код за нарачка: Метална столица БАРК Црна - 054-003555

  Цврста метална конструкција

 • Метална столица БАРК Бела

  Код за нарачка: Метална столица БАРК Бела - 054-003555

  Цврста метална конструкција

 • VIVAX 32'' LED TV + Тв комода ТОКИО Luxe + ТОКИО Luxe Клуб маса LM B4

  Тв комода ТОКИО Luxe - Клуб маса LM B4 - VIVAX IMAGO LED TV-32LE131T2

  Тв комода:
  Димензии: 160x40x34.4cm
  Димензии на полици: 60x15x17cm
   
  Клуб маса:
  Димензии: 90x38x50cm

  Vivax IMAGO LED TV-32LE131T2 32"

  80cm 1366x768 HD Ready USB HDMI DVB-T2 H.265

  Dolby Audio, CI+, CE, RoHS, HD Ready, USB, 

  Максимална резолуција: 1366 x 768
  Големина на екранот: 32″ / 80 cm
  Контраст: 4000:1
  Формат: 16:9
  VESA: 100X150
  Компресија: MPEG4, MPEG2
  LED технологија
  DVB-T2/C, H.265
  Personal, Cinema, Movie
  Можност за USB снимање
  Димензии на телевизорот: 716 x 471 x 192 mm
  Тежина на уредот: 3.5 kg
  AC220V-240V ~ 50-60Hz
  24 месеци гаранција


 • Барски стол Natural White

  Код за нарачка: Барски стол Natural White - 054-003489

  Висина: 75cm
  Метална конструкција
  Седло изработено од дрво

 • Барски стол Natural Black

  Код за нарачка: Барски стол Natural Black - 054-003489

  Висина: 75cm
  Метална конструкција
  Седло изработено од дрво

 • VIVAX 32'' LED TV + ТВ комода МЕЛАНИ Бела/Атлантик + Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Тв комода МЕЛАНИ Бела/Атлантик - Клуб маса КАЈА Бела/атлантик - VIVAX IMAGO LED TV-32LE131T2

  Тв комода МЕЛАНИ Бела/Атлантик

  Димензии: 120x40x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Атлантик/Бела

  Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Димензии: 95.6x50x41.8cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела/атлантик

  Vivax IMAGO LED TV-32LE131T2 32"

  80cm 1366x768 HD Ready USB HDMI DVB-T2 H.265

  Dolby Audio, CI+, CE, RoHS, HD Ready, USB, 

  Максимална резолуција: 1366 x 768

  Големина на екранот: 32″ / 80 cm
  Контраст: 4000:1
  Формат: 16:9
  VESA: 100X150
  Компресија: MPEG4, MPEG2
  LED технологија
  DVB-T2/C, H.265
  Personal, Cinema, Movie
  Можност за USB снимање
  Димензии на телевизорот: 716 x 471 x 192 mm
  Тежина на уредот: 3.5 kg
  AC220V-240V ~ 50-60Hz
  24 месеци гаранција

 • VIVAX 32'' LED TV + Тв комода ПАДУА + Клуб маса Monaco Luxe LM-B2

  Тв комода ПАДУА - Клуб маса LM B2 - VIVAX IMAGO LED TV-32LE131T2

  Тв комода ПАДУА

  Димензии: 120x40x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела

  Клуб маса Monaco Luxe LM-B2

  Димензии: 90х38х50цм
  Материјал: оплеменета иверица 16mm
  Боја: бела

  Vivax IMAGO LED TV-32LE131T2 32"

  80cm 1366x768 HD Ready USB HDMI DVB-T2 H.265

  Dolby Audio, CI+, CE, RoHS, HD Ready, USB, 

  Максимална резолуција: 1366 x 768

  Големина на екранот: 32″ / 80 cm
  Контраст: 4000:1
  Формат: 16:9
  VESA: 100X150
  Компресија: MPEG4, MPEG2
  LED технологија
  DVB-T2/C, H.265
  Personal, Cinema, Movie
  Можност за USB снимање
  Димензии на телевизорот: 716 x 471 x 192 mm
  Тежина на уредот: 3.5 kg
  AC220V-240V ~ 50-60Hz
  24 месеци гаранција

 • VIVAX 32'' LED TV + Тв комода БЕРГАМО + Клуб Маса САМИ

  Тв комода БЕРГАМО - Клуб Маса САМИ - VIVAX IMAGO LED TV-32LE131T2

  Тв комода БЕРГАМО

  Димензии: 200x30x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит

  Клуб Маса САМИ

  Димензии: 96x45x44.5cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик


  Vivax IMAGO LED TV-32LE131T2 32"

  80cm 1366x768 HD Ready USB HDMI DVB-T2 H.265

  Dolby Audio, CI+, CE, RoHS, HD Ready, USB, 

  Максимална резолуција: 1366 x 768
  Големина на екранот: 32″ / 80 cm
  Контраст: 4000:1
  Формат: 16:9
  VESA: 100X150
  Компресија: MPEG4, MPEG2
  LED технологија
  DVB-T2/C, H.265
  Personal, Cinema, Movie
  Можност за USB снимање
  Димензии на телевизорот: 716 x 471 x 192 mm
  Тежина на уредот: 3.5 kg
  AC220V-240V ~ 50-60Hz
  24 месеци гаранција

 • Помошна маса Каспер

  Код за нарачка: Помошна маса Каспер

  Помошна маса која ќе му додаде свежина на вашиот простор. Каспер е најновиот тренд во модерниот дизајн бидејќи комбинира квалитет и ергономија.
  Спецификации:
  -Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал со отпорност на абење.
  - Има полица од ткаенина за отворено складирање на вашите секојдневни предмети.
  - црно-орев боја.

  Димензии на производот:
  Должина: 40 см
  Ширина: 43 см
  Висина: 60 см

 • Помошна маса Коспер

  Код за нарачка: Помошна маса Коспер

  Странична маса која ќе му даде здив на вашиот простор. Костер е најновиот тренд во модерниот дизајн бидејќи комбинира квалитет и ергономија.

  Спецификации:
  - Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал со отпорност на абење 
  - Има полица од ткаенина за отворено складирање на вашите секојдневни предмети.
  - црно-орев боја.
  Димензии на производот:
  Должина: 55 см
  Ширина: 25 см
  Висина: 58 см

 • Сет од 2 клуб масички Хамилтон

  Код за нарачка: Сет од 2 клуб масички Хамилтон

  Две ниски овални маси Хамилтон со различна висина со цврсти дабови ногарки и бел дрвен медијапан покрив. Безвременски дизајн во комбинација со природни, елегантни материјали и скандинавска префинетост. Секоја маса е со медијапанско дрво со сива цврста дабова основа. Висинската разлика помеѓу масите дава дополнителен ефект на разновидност. Може да се корист како помошни маси, масички за кафе или споредна маси покрај софа или кревет. Овие шик, тренди парчиња инспирирани од дизајнот доаѓаат по неверојатно ниска цена.

  Спецификации
  - Изработени од медијапан и дрво
  - Достапни во антрацитно-дабова боја.
  Димензии мала маса:
  Должина: 89 см
  Ширина: 48 см
  Висина: 33 см
  Димензии голема маса :
  Должина: 98 см
  Длабочина: 60 ​​см
  Висина: 38 см

 • Клуб маса Пипра

  Код за нарачка: Клуб маса Пипра

  Клуб маса со геометриски линии. Исклучителниот дизајн, со голема површина во комбинација со бела боја, ја прави неодолива.
  Спецификации:
  - Изработена од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка.
  - Достапна во бела боја.

  Димензии:
  Должина: 110 см
  Длабочина: 60 ​​см
  Висина: 40 см
  Максимална отпорност на тежина: 15 кг

 • Сет од 2 клуб масички Монти

  Код за нарачка: Сет од 2 клуб масички Монти

  Доколку барате клуб маса за да му дадете стил на вашиот простор или да креирате оригинални украсни композиции, тогаш Moнти клуб масата е идеална за вас. Елегантни, едноставни, но во исто време пријатни за око, ќе му дадат нов изглед на вашиот простор.

  Спецификации:
  - Изработени од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка.
  - Достапни во црн мермер и орев боја.
  - Димензии на големата маса: 116x46x46cm
  - Димензии на малата масичката: 77x45x43cm

 • Клуб маса Олимп венге

  Код за нарачка: Клуб маса Олимп венге

  Дали барате маса која комбинира висока издржливост со безвременски класичен дизајн?
  Ако е така, тогаш Олимп е ваш избор. Цврста конструкција, идеална за домашна и деловна употреба (хотели, хостели, airbnb итн.)
  Изработено од висококвалитетна иверка.
  Достапен во венге боја.

  Димензии на производот:
  Должина: 100 см.
  Длабочина: 51 см.
  Висина: 42,5 см.

  Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

 • Клуб маса Олимп торо

  Код за нарачка: Клуб маса Олимп торо

  Дали барате маса која комбинира висока издржливост со безвременски класичен дизајн?
  Ако е така, тогаш Олимп е ваш избор. Цврста конструкција, идеална за домашна и деловна употреба (хотели, хостели, airbnb итн.)
  Изработено од висококвалитетна иверка.
  Достапен во торо боја.

  Димензии на производот:
  Должина: 100 см.
  Длабочина: 51 см.
  Висина: 42,5 см.

  Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

 • Помошна маса Рота

  Код за нарачка: Помошна маса Рота

  Масичка за кафе со модерен дизајн, тркалезна и со можност за изложување и чување украси и ситни предмети.
  Оваа помошна маса Рота може да се квалификува како мебел со висок квалитет и функционалност, од суштинско значење за домот или канцеларијата.
  Изработена од иверка и медијапан со висококвалитетна меламинска облога, во мермер бела боја. На дното има полица за складирање.
  Консрукцијата е исработена од црна метална рамка.

  Димензии на производот:
  Должина: 60 ​​см.
  Ширина: 60 ​​см.
  Висина: 60 ​​см.