• Плакар за перална САМИРА

  Код за нарачка: Плакар за перална САМИРА

  Димензии: 60x88.3x93.5cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

 • Плакар за бања ПЕРУ атлантик

  Код за нарачка: Плакар за бања ПЕРУ атлантик

  Димензија: 165x50x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Атлантик

 • Плакар за бања ПЕРУ бел

  Код за нарачка: Плакар за бања ПЕРУ бел

  Димензија: 165x50x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела

 • Полица за перална со метална конструкција ХЕНДРИК

  Код за нарачка: Полица за перална ХЕНДРИК - MK-13-03-01

  Димензија:
  Ширина: 66 см
  Длабочина: 34 см
  Висина: 160 см
  Растојание на полиците: 36,5 см
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Сталажа за во бања со 3 полици

  Код за нарачка: Сталажа за во бања со 3 полици

  Сталажа за во бања која што ќе ви помогне да го организирате нередот во бањата.
  Иновативен производ кој решава голем број проблеми.

  Димензии:  50x25x160cm
  Материјал: Метални профили
  Прикачување на ѕид за дополнителна стабилност.
  Лесно за склопувње.


 • Сталажа за над WC школка - Модел Р

  Код: Сталажа за над WC школка - 2020-64

  Металната сталажа за над WC шоља, за максимално искористување и организација на просторот во вашите бањи.

  Долготрајна и издржлива.


  Материјал: Метален профил.
  Димензии: 50 х 26 х 115cm

 • Сталажа за над WC школка

  Код: Сталажа за над WC школка - Ј65152 бела
  Код: Сталажа за над WC школка - Ј65152 црна

  Сталажа за над WC шолја која што ќе ви помогне да го организирате нередот во бањата.

  Иновативен производ кој решава голем број проблеми.

   

  Димензии: 160 x 50 x 25 cm

 • Иноксна сталажа за над WC школка

  Код: Сталажа за над WC школка - 2020-67

  Сталажа за над WC шоља изработена од првокласен нерѓосувачки челик – ИНОКС!

  Долготрајна, издржлива, не ‘рѓосува и не се лупи!

  Обезбедува максимално искористување и организација на просторот во вашите бањи.

  Материјал: НЕ'РЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК – ИНОКС.

  Димензии: 50х25х160cm