• Лепак за сложувалки Puzzle Conserver Permanent

  Код за нарачка: Лепак за сложувалки Puzzle Conserver Permanent

  • Специјален лепак за заштита и лепење на сложувалки.
  • Спремен е веднаш за употреба.
  • Се нанесува од горната страна на сложувалката.
  • Специјално направен за сите Равенсбургер сложувалки.
  • Содржи 200 ml – можете да залепите отприлика 6-8 сложувалки со 100-500 парчиња или 3-4 сложувалки со 1000 парчиња
 • Кутии за сложувалки Sort Your Puzzle

  Код за нарачка: Кутии за скложувалки Sort Your Puzzle

  Специјални кутии за чување и сортирање на сложувалките додека ги редите.

  • вкупно има 6 кутии во сетот
  • собира приближно од 300 до 1000 парчиња