• Детски кревет со латофлекс ТЕДИ 200х90cm (без душек)
  Код за нарачка: Детски кревет со латофлекс ТЕДИ 200х90cm 
   
  Димензии: 200х90cm 
  Висина на табла - 83cm (од под)
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Простор за складирање
 • Детски кревет со латофлекс ТЕДИ 190х90cm (без душек)
  Код за нарачка: Детски кревет со латофлекс ТЕДИ 190х90cm
   
  Димензии: 190х90cm
  Висина на табла - 83cm (од под)
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Простор за складирање
   
 • Детски кревет ПИКОЛО 200х90cm
  Код за нарачка: Детски кревет ПИКОЛО 200х90cm
   
  Димензии: 200х90cm
  Димензии на нерасклопен кревет: 150x90cm
  Висина на табла - 82cm (од под)
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Тапациран душек (жичано јадро, сунѓер, вата)
  Kутија за складирање
   
 • Детски кревет ПИКОЛО 200х80cm
  Код за нарачка: Детски кревет ПИКОЛО 200х80cm
   
  Димензии: 200х80cm
  Димензии на нерасклопен кревет: 150x90cm
  Висина на табла - 82cm (од под)
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Тапациран душек (жичано јадро, сунѓер, вата)
  Kутија за складирање
   
 • Детски кревет МЕЛАНИ 200х90cm
  Код за нарачка: Детски кревет МЕЛАНИ 200х90cm
   
  Димензии: 200х90cm
  Висина на табла - 84cm (од под)
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Тапациран душек (жичано јадро, сунѓер, вата)
  Kутија за складирање
 • Детски кревет МЕЛАНИ 190х90cm
  Код за нарачка: Детски кревет МЕЛАНИ 190х90cm
   
  Димензии: 190х90cm
  Висина на табла - 84cm (од под)
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Тапациран душек (жичано јадро, сунѓер, вата)
  Kутија за складирање
 • Детски кревет ДЕНИС 200х90cm

  Код за нарачка: Детски кревет ДЕНИС 200х90cm

   

  Димензии: 200х90cm

  Висина на табла - 87cm (од под)

  Материјал: штоф

  Конструкција од полно буково дрво

  Тапациран душек (жичано јадро, сунѓер, вата)

  Kутија за складирање

 • Детски кревет ДЕНИС 190х90cm
  Код за нарачка: Детски кревет ДЕНИС 190х90cm
   
  Димензии: 190х90cm
  Висина на табла - 87cm (од под)
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Тапациран душек (жичано јадро, сунѓер, вата)
  Kутија за складирање
 • Детски кревет ДАВИД 200х90cm
  Код за нарачка: Детски кревет ДАВИД 200х90cm
   
  Димензии: 200х90cm
  Висина на табла - 80cm (од под)
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Тапациран душек (жичано јадро, сунѓер, вата)
  Kутија за складирање
 • Детски кревет ДАВИД 190х90cm
  Код за нарачка: Детски кревет ДАВИД 190х90cm
   
  Димензии: 190х90cm
  Висина на табла - 80cm (од под)
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Тапациран душек (жичано јадро, сунѓер, вата)
  Kутија за складирање

   

 • Детски кревет АНДРЕЈ 200х90cm
  Код за нарачка: Детски кревет АНДРЕЈ 200х90cm
   
  Димензии: 200х90cm
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Tапациран душек (полнење - жичано јадро, сунѓер со густина 25 кг/м3, вата)
  Kутија за складирање
   
   
 • Детски кревет АНДРЕЈ 190х90cm
  Код за нарачка: Детски кревет АНДРЕЈ 190х90cm
   
  Димензии: 190х90cm
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Tапациран душек (полнење - жичано јадро, сунѓер со густина 25 кг/м3, вата)
  Kутија за складирање
   
   
 • Кревет COMFORT + Душек BS 90x200cm
  Кревет COMFORT:
  Димензии: 203,20x93,20x29цм ( детален приказ на слика)
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20min. по елемент
  Потребен Алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
  Изработени од висококвалитетна оплеменета Иверица 16mm
   
  Душек BS 90x200cm:
  Classic Bonell
  Димензии: 90х200cm
  Висина: 20cm
  Жичано јадро Ø8,6мм
  Импрегниран тврд филц 1000гр/м2
  Странична конструкција од сунгер 5цм Н20
  Горна и долна страна сунгер 2цм Н20
  Полиестер влакно 150гр/м2
  Штепована Ткаенина 60% Полиестер 40% Полипропилен