• Патисерија Paşabahçe Villa

  Код: Патисерија - 6339

  Патисеријата изработена од врвниот турски производител на стакло Paşabahçe ќе Ви овозможи години користење, а со својот дизајн ќе го издигне просторот на едно повисоко ниво.

  Димензии: 
  Висина: 26,1cm
  Дијаметар: 11,8cm

 • Сервис за јадење од 18 парчиња, Luminarc Harena B&W

   

  Сервисот содржи:
  6 големи плитки чинии 25cm црни
  6 длабоки чинии 23cm бели
  6 мали плитки чинии за десерт 19cm црни
  Изработени од Акропал калено стакло
  Безбедни за миење во машина за садови и безбедни за користење во микробранова печка
   
 • Сет 6 здели Luminarc Salenco 16,5cm

   

  Садот за салата Salenco од Луминарк e изработен од калено стакло кое се подложува на специфичен третман на стврднување со цел да се гарантира подобра термичка и механичка издржливост при употреба. Садовите се со зголемена отпорност на кршење, гребнатини и термички шокови. Луминарк посветува внимание на тоа производите да бидат безбедни при употреба. Внимателно избраните материјали и повеќекратни тестови овозможуваат да се постигне совршено мазно стакло без порозност, кое е отпорно на дамки и мириси, а со тоа е и 100% хигиенско.

 • Gastroboutique leaf сет од 6 здели

  Код за нарачка: Гастробутик 4220

  Сет од 6 здели 

  Сад погоден за состојки, зачини, сосови, џемови, мезе, предјадења, десерт, забава и многу повеќе.

  Сад во форма на лист / риба, капацитет 37 ml, безбеден за миење садови и микробранова печка.

  Димензии: должина 12 см, ширина 5,9 см

 • Чинија за апетисани INVITATION-26
  Димензии: 26х26х5 cm
  Погодна за миење во машина за садови
  Може да се употребува за подгревање на Вашите апетисани  во микробранова или рерна
   
 • Сет од 6 Gastroboutique здели

  Код за нарачка: Gastroboutique 2616
   
  Сет од 6 здели
  Дијаметар: 96mm

 • Комплет за јадење од 49 парчиња
  Код за нарачка: Luminarc Zelie 2747 + Ipanema - Tulum црн Ш7017 + TANGO 1/6 - 4146
   
  Сервис за јадење од 18 парчиња Luminarc Zelie
  Сетот е изработен од Arcopal стакло и содржи 18 парчиња:
  6 чинии со дијаметар од 25cm
  6 длабоки чинии со дијаметар од 20cm
  6 чинии за десерт со дијаметар од 18cm
   
  Прибор за јадење Ipanema - Tulum црн
  Сетот од 25 парчиња содржи:
   - 6 ножеви (21,3x2,2x1,1cm)
   - 6 вилушки (19,1x2,4x1,6cm)
   - 6 супени лажици (19x4x1,7cm)
   - 6 кафени лажички (13,9x2,7x1,3cm)
   - 1 сад за прибор (35x20x5cm)
   
  Сет чаши 1/6 Tango
  Капацитет: 290 мл
  Димензии: 63 x 135 мм
  Погодни за миење во машина за садови
   
 • Гондол сет од 6 здели

  Код за нарачка: Гондол сет од 6 здели 6684

  Сад погоден за десерт, салати и предјадења
  Димензии: 16,5x8,8 цм

    • Pashabahche миди патисерија
  Код за нарачка: Миди патисерија - 498 PROMO
  Дијаметар: 102мм
  Висина: 196мм
 • Сет 12 здели Sultana Pashabahche
  Код за нарачка: 1834 сет 12
   
  Висина: 45mm
  Дијаметар: 120mm
  Погодно за микробранова и миење во машина за садови
 • Сервис за јадење од 18 парчиња Luminarc Zelie
  Сетот е изработен од Arcopal стакло и содржи 18 парчиња:
  6 чинии со дијаметар од 25cm
  6 длабоки чинии со дијаметар од 20cm
  6 чинии за десерт со дијаметар од 18cm
 • Hello Kitty сет
  Hello Kitty сет чинии и чаша
  Длабока чинија: 16,5х14,2х4cm
  Плитка чинија: 23х19,8х1,5cm
  Чаша: 10,8х6,5cm
  Може да се мијат во машина за садови
  Да не се употребуваат во микробранова печка
  Изработени од Melamine пластика одобрена од FDA
 • СЕТ ОД 3 ЗДЕЛИ INVITATION-26

   

  Сет од 3 здели
  Димензии: 26х26х5 cm
  Погодна за миење во машина за садови
  Може да се употребува за подгревање на Вашите апетисани  во микробранова или рерна
 • Здели за апетисани 1/12 TIMELESS-235
  Капацитет: 235 мл
  Димензии: 90х55 мм
  Погодни за миење во машина за садови
   
 • Сервис за јадење од 18 парчиња, Luminarc Jungle Fever
  Сервисот од 18 парчиња се состои од:
   - 6 големи плитки чинии 26cm
   - 6 длабоки чинии 22cm
   - 6 мали плитки чинии за десерт 19cm

   

 • Сервис за јадење од 18 парчиња, Luminarc Carine B&W
  Број на чинии: 18
  - Материјал: калено стакло
  - Боја: бела, црна
  - Шаблон: мазен
   
  Сетот содржи:
  - 6 х црна чинија за вечера 26,5х26,5cm
  - 6 x чинија чинија бела 21x21cm, 700ml
  - 6 x чинија за десерт црна 19,5x19,5cm

   

 • Сервис за јадење од 19 парчиња, Luminarc Authentic White
  Благодарение на начинот на калење, Charakterisiert стаклото е со висок квалитет и отпорно на механичко оштетување.
   
  Сервисот содржи:
  1 голема чинија за салата 24см/3l
  6 големи плитки чинии 25cm
  6 длабоки чинии 20,5cm
  6 мали плитки чинии за десерт 20,5cm
   
  Безбедни за миење во машина за садови и безбедни за користење во микробранова печка.

   

 • Сервис за јадење од 19 парчиња, Luminarc Authentic B&W
  Сервисот содржи:
  1 голема чинија за салата 24см/3l
  6 големи плитки чинии 26cm (3 бели и 3 црни)
  6 длабоки чинии 22cm (3 бели и 3 црни)
  6 мали плитки чинии за десерт 12cm (3 бели и 3 црни)
   
  Безбедни за миење во машина за садови и безбедни за користење во микробранова печка.
   
 • Сервис за јадење од 18 парчиња, Luminarc Alexie
  Сервисот содржи:
  6 големи плитки чинии 25cm
  6 длабоки чинии 23,5cm
  6 мали плитки чинии за десерт 19cm
   
  Материјал: стакло-керамика.
   
 • Сервис за јадење од 18 парчиња, Luminarc Palermo
  Сервисот содржи:
  6 големи плитки чинии 26,5cm
  6 длабоки чинии 22cm
  6 мали плитки чинии за десерт 19cm
   
  Модерни чинии поставени со едноставен и геометриски мотив за сите љубители на јасни и остри форми!
   
  Идеална за секојдневна употреба, оваа колекција се карактеризира со тоа што е ултраотпорна (3 пати посилна од нормалната порцелан / керамика), лесна и благодарение на нејзиниот не-порозен состав, е особено хигиенска.
   
  Светлите бои без тешки метали се здрави и 100% безбедни за миење во машина за миење садови.