• Правосмукалка за пепел MAX PLUS MP-AVC004 DYN-34

  Напон:230V~50Hz
  Моќност:1200W
  Капацитет на собирање:30l
  Проток на вакум:15.5Kpa
  Должина на кабел: 1.5m
  Вшмуквање на пепел, прашина, покрупни честички
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА 

 • Правосмукалка за пепел MAX PLUS MP-AVC002 1000W DYN-35

  Напон:230V~50Hz
  Моќност:1000W
  Капацитет на собирање:18l
  Проток на вакум:17~18Kpa
  Должина на кабел: 3m
  Вшмуквање на пепел, прашина, покрупни честички 
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

 • Правосмукалка за пепел Agrina К - 800W

  Капацитет: 18l
  Моќ: 800 w
  Опција за дување
  Производител: Агрина
  Земја на потекло: Кина

  Правосмукалка за чистење на пепел од камини, фурни, печки на дрва и пелети, скари и слично. Располага со моќен мотор и филтер кој не пропушта да продрат ни најмалите честички, а истиот лесно се пери и одржува. Доаѓа заедно со метално, флексибилно црево, отпорно на температура а опремена е и со функција ДУВАЊЕ која може да се користи за распалување на скарата.

   3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

 • Правосмукалка за пепел Lavor Ashley 110

  Моќност на мoтор: 1000 W
  Капацитет на резервоар:  18 l
  Проток на воздух:  30.4 l/s
  Притисок на вовлекување:  180 mbar
  Производител: Lavor
  Земја на потекло: Италија

  Правосмукалка за чистење на пепел од камини, фурни, печки на дрва и пелети, скари и слично. Располага со моќен мотор и филтер кој не пропушта да продрат ни најмалите честички, а истиот лесно се пери и одржува. Доаѓа заедно со метално, флексибилно црево, отпорно на температура а опремена е и со функција ДУВАЊЕ која може да се користи за распалување на скарата.

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

 • Правосмукалка за пепел RIBIMEX CENERIX
   Правосмукалка за пепел со функција за дување BLOWING
   Капацитет 18л.
   Моќност 800W
   Променлив ХЕПА филтер кој може да се пере + Предфилтер вреќичка
   Ергономска рачка за носење
   1.10м флексибилно црево + 20цм метална цевка
   Притисок 17Kpa
   MADE IN ITALY
   
 • Правосмукалка за пепел RIBIMEX CENEHOT
   Правосмукалка за пепел со функција за дување BLOWING
   Можност за вшмукување жешка пепел до 40 степени
   Капацитет 18л.
   Моќност 950W
   Променлив ХЕПА филтер кој може да се пере + Предфилтер вреќичка
   Специјлана двојна метална мрежа за заштита на филтерот
   Ергономска рачка за носење
   1.10м флексибилно црево + 20цм метална цевка
   Притисок 17Kpa
   Вградени 4 тркалца со држачи за аксесаори
   MADE IN ITALY
   
 • Правосмукалка за пепел Ribimex Cenehot

   

  Ribimex Cenehot
   MADE IN ITALY
   Правосмукалка за пепел со функција за дување BLOWING
   Можност за вшмукување жешка пепел до 40 степени
   Капацитет 18л.
   Моќност 950W
   Променлив ХЕПА филтер кој може да се пере + Предфилтер вреќичка
   Специјлана двојна метална мрежа за заштита на филтерот
   Ергономска рачка за носење
   1.10м флексибилно црево + 20цм метална цевка
   Притисок 17Kpa
   Вградени 4 тркалца со држачи за аксесаори

 • FIELDMANN ПРАВОСМУКАЛКА ЗА ПЕПЕЛ FDU 201001 E

   

  Правосмукалка за пепел за чистење на внатрешност на камини
  Боја : црна
  1000W моќност на мотор
  Контејнер од 20l
  Вшмукување на пепел до 40°C