• Корпа за алишта Цилиндар

  Многу практична и функцинална корпа за алишта во форма на целиндар.
  Изработена од квалитетно платно кое лесно и брзо се провева.
  Достапна во 3 различни бои.
   
  Димензии: 43 x 37.5 cm

 • Корпа за алишта на собирање

  Високо квалитетна корпа за алишта, изработена од цврста ABS пластика, и платно кое не собира мириси и прашина.
  Многу е практична, лесна е и се собира. По потреба може да  ја соберете така што нема да ви зафаќа простор кога не ја употребувате.
  Исто така, оваа корпа може да се користи и за детски играчки, како склад за списанија и ред други работи.
  Димензии: 44 x 36 x 34cm

 • Монтажна Корпа за Алишта

  Код за нарачка: Монтажна Корпа за Алишта - 2022-91

  Модерна и високо квалитетна, монтажна корпа за алишта.
  Изработена е од алуминиумска конструкција со пластични спојки и цврсто платно што не апсорбира мириси.
  Корпата се составува многу лесно и едноставно, платното од конструкцијата се одвојува за миг, се одлепуваат држачите во вид на лепенки и веднаш може да се одвојат.
  Исто така има и платнен капак за покривање, кога се користи да не се гледаат валканите алишта оставени за перење.
  Функционална е и многу практична!
   
  Димензии: 56 x 38.5 x 37.5cm

 • Корпа за алишта

  Од секогаш сортирањето и складирањето на алишта важи за една од најтешките работни обврски во нашиот дом. Нив ги има премногу, а простор за складирање премалку. Затоа од сега Ви ја претставуваме новата висечка, практична корпа за алишта што ќе ви овозможи дополнителен простор за да се справите со големиот неред што го приредува алиштата. 

  Мултипрактична а воедно многу едноставна и прилагодлива корпа за алишта што ќе ви овозможи  правилно сортирање и складирање на секаков вид алишта. 

  Оваа корпа сo својата уникатност, дефинитивно се издвојува од другите обични корпи за алишта, со тоа што ќе можете да ја закачете каде и да посакате и да го искористите просторот до максимум.

  А кога корпата ќе биде празна, и нема да Ви е потребна во моментот, нема потреба да и го барате идеалното место за складирање  затоа што со само еден потег ќе можете да ја соберете и таа да остане во висечка положба а воедно соберена и да зафаќа простор од само неколку сантиметри.

  Исто така корпата е практична не само за алишта туку и за складирање на најразновидни средства за хигиена, чистење или пак одржување на тоалетот, кујната, терасата и сл.

  Оваа висечка корпа значително ќе ви ги организира работите во домот, а Ваше е само да и го најдете идеалното место за да ја закачите.

  Димензии на корпата за алишта: 33 x 28 x 18 cm

 • Корпа за облека со ѕвезди

  Код: Корпа за облека - 2018-43 ѕвезди

  Модерна и ултра практична  корпа за веш со конструкција од метални шипки и прекрасен дезен. Идеална за складирање валкани алишта, веш, итн…

  Благодарение на правоаголниот коцкест дизајн може да комбинирате две или повеќе корпи заедно.

  Шипките се изработени од метал, спојките од пластика, а ткаенината е пластифицирана од надворешната страна и е водоотпорна..

  Димензии:
  Висина 55 см
  Должина и Ширина 32 см