• DE LONGHI Плинска греалка VBF
  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА
  Димензии: 43.0×48.3×78.0cm
  Двоен сигурносен систем – две сигурносни справи веднаш го прекинуваат дотокот на гас во случај на прекин на пламенот или ако процентот на диоксид во воздухот надмине над 1.5%
  Моќност – Max (W): 4200
  Моќност – Min (W): 1400
  Максимална димензија на боца (висина-дијаметар): 635-300 мм
  Максимална потрошувачка на час (g/h): 305 ~ 109
  Метален поклопец од задна страна
  Рачно подесување на силата на пламенот
  Рачки за преместување
 • Taјфун на плин MP-GH50-DYN-31

   

  Моќност: 50kW
  Издувна моќ: 650m3/h
  Капацитет на затоплување: 650m3
  Потрошувачка: 3.63kg/h
  Притисок на цревото за гас: 1.5bar
  Тип на гас: LPG
  Гаранција: 1 година

   

 • Taјфун на плин MP-GH30- DYN-33

   

  Напон: 230V~50Hz
  Moќност: 30kW
  Издувна моќ: 750m3/h
  Затоплува: 310m3
  Тежина: 6,2kg
  Гаранција: 1 година

 • Taјфун на плин MP-GH15-DYN-32

   

  Напон: 230V~50Hz
  Moќност: 15kW
  Издувна моќ:300m3/h
  Затоплува:116m3
  Тежина:4,6kg
  Гаранција: 1 година